שם/כינוי:דורי
גיל באימוג'י? באמיתי 43, לא יודע לתרגם (יש אולפן לשפה הזאת?)
מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון?3
סדרות החודש: החיים הם תקופה קשה, המפקדת, רכבת לילה.
סרטי החודש: רוחות אינישירין, תוכנית נקמה, המתמחה (סרט על טראמפ)
שירי החודש:
ספרי החודש: כהרף עין, יואב בלום (המשך מהחודשים האחרונים)
דמויות החודש: רוי כהן (המתמחה)
שחקני החודש: ג'רמי סטרונג (המתמחה)
קראש החודש: מריה בקלובה, איסה ריי (זה קראש מתמשך), אלכסנדרה רואץ' (רכבת לילה ובעבר "בלי לפגוע" ואורחת ב "להרוג את איב"),.
ציטוט חודשי:יש כמה:
*לא הסגנון שלי אבל אני נותנת לך OK (לא יודע מי אמרה, אבל חלפתי ברחוב ליד בית קפה ושמעתי את המילים האלה)
*אני שמח לגלות שאיבדת את שארית ההגינות שנותרה בך (רוי כהן, המתמחה)
*לא נראה לי שאלך לפוליטיקה, זה בשביל לוזרים (דונלד טראמפ, המתמחה)
*הוא משעמם, אני מעדיף אותו כשהוא שיכור (רוחות אינישירין)
*בטקסס אנחנו לא מתקשרים לשירותי חירום (תוכנית נקמה)
*אני אוהב את השבת אבל אוהב גם כסף (החיים הם תקופה קשה)
סיבה למסיבה: כל יום בלי אזעקות ועם כמה שפחות הותר לפרסום, הוא סיבה להרגיש יותר טוב עם עצמי ועם החיים.
סיפור החודש: בראש השנה הבן דוד שלי היה חבוש בצוואר. כמה ימים קודם, תוך כדי גיזום בבית של הדודה בכוכב יאיר, נפל עליו עץ. עכשיו הוא בסדר.
למה אתם מצפים בחודש נובמבר: בטח יהיה גשום, אבל אם אפשר כשאני בבית
מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? ראו תשובה קודמת.
מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם?
מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? לא אובחנתי כחולה קורונה. בפעם האחרונה זה היה ביום כיפור לפני שנה. הייתי חולה אולי שלושה ימים. בחורף שלפני (2022-23), חליתי חמש פעמים ולתקופות ארוכות, שזה נדיר מאוד אצלי.
איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)?
טרנד ברשת שמאוס עליכם? בעיני לא מעט מהממים מאוד מאולצים ולא כולם מבינים את ההקשר בין נושא הצחוק/לעג לביןנם.
אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? מה זה בכלל דואלינגו?
דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה. המב"סית מהמפקדת. היא לא מבינה כמה המערכת השחיתה אותה.
איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ? חשבתי שזה יהיה ג'ים ויצא לי ראיין (בי ג'יי נובאק, שתכנית נקמה שלו מומלץ לכולם. הוא גם משחק וגם ביים).
יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו? לא מתעסק בזה.
דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)? ויק מקי, המגן.
שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע. אין מושג.
תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:חלקתי כבר שתיים. מספיק.
גיל באימוג'י? באמיתי 43, לא יודע לתרגם (יש אולפן לשפה הזאת?)
מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון?3
סדרות החודש: החיים הם תקופה קשה, המפקדת, רכבת לילה.
סרטי החודש: רוחות אינישירין, תוכנית נקמה, המתמחה (סרט על טראמפ)
שירי החודש:
דמויות החודש: רוי כהן (המתמחה)
שחקני החודש: ג'רמי סטרונג (המתמחה)
קראש החודש: מריה בקלובה, איסה ריי (זה קראש מתמשך), אלכסנדרה רואץ' (רכבת לילה ובעבר "בלי לפגוע" ואורחת ב "להרוג את איב"),.
ציטוט חודשי:יש כמה:
*לא הסגנון שלי אבל אני נותנת לך OK (לא יודע מי אמרה, אבל חלפתי ברחוב ליד בית קפה ושמעתי את המילים האלה)
*אני שמח לגלות שאיבדת את שארית ההגינות שנותרה בך (רוי כהן, המתמחה)
*לא נראה לי שאלך לפוליטיקה, זה בשביל לוזרים (דונלד טראמפ, המתמחה)
*הוא משעמם, אני מעדיף אותו כשהוא שיכור (רוחות אינישירין)
*בטקסס אנחנו לא מתקשרים לשירותי חירום (תוכנית נקמה)
*אני אוהב את השבת אבל אוהב גם כסף (החיים הם תקופה קשה)
סיבה למסיבה: כל יום בלי אזעקות ועם כמה שפחות הותר לפרסום, הוא סיבה להרגיש יותר טוב עם עצמי ועם החיים.
סיפור החודש: בראש השנה הבן דוד שלי היה חבוש בצוואר. כמה ימים קודם, תוך כדי גיזום בבית של הדודה בכוכב יאיר, נפל עליו עץ. עכשיו הוא בסדר.
למה אתם מצפים בחודש נובמבר: בטח יהיה גשום, אבל אם אפשר כשאני בבית
מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? ראו תשובה קודמת.
מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם?
איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)?
טרנד ברשת שמאוס עליכם? בעיני לא מעט מהממים מאוד מאולצים ולא כולם מבינים את ההקשר בין נושא הצחוק/לעג לביןנם.
אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? מה זה בכלל דואלינגו?
דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה. המב"סית מהמפקדת. היא לא מבינה כמה המערכת השחיתה אותה.
איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ? חשבתי שזה יהיה ג'ים ויצא לי ראיין (בי ג'יי נובאק, שתכנית נקמה שלו מומלץ לכולם. הוא גם משחק וגם ביים).
יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו? לא מתעסק בזה.
דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)? ויק מקי, המגן.
שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע. אין מושג.
תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:חלקתי כבר שתיים. מספיק.
נערך לאחרונה ע"י מנהל: