Mork & Mindy נובמבר 2024 – סיכום חודש 🔮🐙🥼💺🥕☎️🧔

☔ שם/כינוי:דורי
☔גיל באימוג'י? באמיתי 43, לא יודע לתרגם (יש אולפן לשפה הזאת?)
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון?3

🍯סדרות החודש: החיים הם תקופה קשה, המפקדת, רכבת לילה.
🍯סרטי החודש: רוחות אינישירין, תוכנית נקמה, המתמחה (סרט על טראמפ)
🍯שירי החודש:
🍯ספרי החודש: כהרף עין, יואב בלום (המשך מהחודשים האחרונים)
🍯דמויות החודש: רוי כהן (המתמחה)
🍯שחקני החודש: ג'רמי סטרונג (המתמחה)
🍯קראש החודש: מריה בקלובה, איסה ריי (זה קראש מתמשך), אלכסנדרה רואץ' (רכבת לילה ובעבר "בלי לפגוע" ואורחת ב "להרוג את איב"),.
🍯ציטוט חודשי:יש כמה:

*לא הסגנון שלי אבל אני נותנת לך OK (לא יודע מי אמרה, אבל חלפתי ברחוב ליד בית קפה ושמעתי את המילים האלה)
*אני שמח לגלות שאיבדת את שארית ההגינות שנותרה בך (רוי כהן, המתמחה)
*לא נראה לי שאלך לפוליטיקה, זה בשביל לוזרים (דונלד טראמפ, המתמחה)
*הוא משעמם, אני מעדיף אותו כשהוא שיכור (רוחות אינישירין)
*בטקסס אנחנו לא מתקשרים לשירותי חירום (תוכנית נקמה)
*אני אוהב את השבת אבל אוהב גם כסף (החיים הם תקופה קשה)

🍯סיבה למסיבה: כל יום בלי אזעקות ועם כמה שפחות הותר לפרסום, הוא סיבה להרגיש יותר טוב עם עצמי ועם החיים.
🍯סיפור החודש: בראש השנה הבן דוד שלי היה חבוש בצוואר. כמה ימים קודם, תוך כדי גיזום בבית של הדודה בכוכב יאיר, נפל עליו עץ. עכשיו הוא בסדר.
🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר: בטח יהיה גשום, אבל אם אפשר כשאני בבית

🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? ראו תשובה קודמת.
🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם?
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? לא אובחנתי כחולה קורונה. בפעם האחרונה זה היה ביום כיפור לפני שנה. הייתי חולה אולי שלושה ימים. בחורף שלפני (2022-23), חליתי חמש פעמים ולתקופות ארוכות, שזה נדיר מאוד אצלי.
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)?
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם? בעיני לא מעט מהממים מאוד מאולצים ולא כולם מבינים את ההקשר בין נושא הצחוק/לעג לביןנם.
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? מה זה בכלל דואלינגו?
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה. המב"סית מהמפקדת. היא לא מבינה כמה המערכת השחיתה אותה.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ? חשבתי שזה יהיה ג'ים ויצא לי ראיין (בי ג'יי נובאק, שתכנית נקמה שלו מומלץ לכולם. הוא גם משחק וגם ביים).
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו? לא מתעסק בזה.
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)? ויק מקי, המגן.

שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע. אין מושג.

🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:חלקתי כבר שתיים. מספיק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

didalf

Well-known member
☔ שם/כינוי: עדי|שועל|
לא:-[

☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון? היה טיל אחד מתימן, נדמה לי שזה עוד היה בחודש האחרון, אבל האמת לא זוכרת בודאות.
חח מה קשורים התימנים האלה דיייי:-D
את יודעת שההתקפה האירנית הייתה גם באוקוטובר כן? זה היה ב1.10. רק זה זה עוד כמה אזעקות.

אהה נכון זה עוד הסתים החודש שכחתי, אני אוסיף.

רק לא זה (nobody wants this) א.ק.א. הרבי וקריסטן בל
אני יותר אוהבת את השם "הרבי וקריסטן בל":-D
סליחה על השאלה
סלחתי
(וש"חים בערוץ הקומדיות של חברים ומחלקת גנים ונוף)
איזה כיף זה??

אבל ההוכחה הכי טובה לכמה שהוא מעולה זה שהוא גרם לי לקרוא (ולהינות מ)תעלומות רצח!
זה אכן מרשים.

אגאת'ה, "טין", ליליה.
|כן|

נועה, אביב (?), וחני(?) כבר קצת שכחתי את השמות שלהן.
כן צדקת.
חחחחחחח חני הורסת:-D
🍯שחקני החודש:
היו הרבה נהדרים ונהדרות. אבל אבחר בקת'רין האן (אגאת'ה) הנפלאה.
האמת שכן, מגיע לה.

- איך אתה מרגיש היום?
- עדיין נורא, אבל עם יותר אנרגיות להסתיר את זה :)
רילייטבל.

🍯סיפור החודש:
הייתי בחניון תת-קרקעי ועצרתי (לא החניתי) ויצאתי מהרכב שלי מסיבה כלשהי לרגע או שניים, ואז הגיע ממול רכב אחר שהרכב שלי הפריע לו לעבור אז הוא התעצבן עלי (קצת בצדק, באמת עמדתי לא טוב למרות שרק לרגע ולא התרחקתי).
אבל הסיפור הוא לא על זה, אלא עלי - שפעם הייתי לוקחת דבר כזה מאוד קשה, מאוד נלחצת ומאוד נסערת מכך שמישהו כעס עלי והייתי יכולה להרגיש רע בגלל זה כל היום, והיום אני כבר ממש לא מגיבה ככה והרבה יותר קל לי לקחת סיטואציות כאלה בפרופורציה ולא להתרגש, ועל כך אני גאה בעצמי.
אני מבינה אותך זה כאילו קטן אבל ממש כל הכבוד לך שאת כבר לא מתרגשת מכאלה!!

🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')?
אהבה לגשם משמעותי אבל לא מבול חזק מידי, כשאני יכולה להסתכל עליו מהחלון ולא צריכה לצאת מהבית.
כל ואריאציה אחרת - שנאה ופחד. שונאת כשיורד מבול חזק שיכול לגרום נזקים והצפות. שונאת לנהוג בגשם כשהראות לקויה, שונאת את הבורות בכביש שהגשם גורם ואת השלוליות שאתה לא יודע כמה עמוקות הן ואם הרכב שלך יעבור אותן בשלום, שונאת להרטב בגשם, שונאת ללכת עם מטריה ולהאבק לכסות את עצמי ואת התיק שלי ולהאבק איתה ברוח, ושהגשם בכל זאת מרטיב את החלק התחתון של הרגליים ואת הנעליים, שונאת לסגור את המטריה ולהרטב בידיים בגלל זה, שונאת שיש בוץ ומחליק וצריכה ללכת בזהירות שלא ליפול (כי כבר קרה לי כמה פעמים).
כן בול|כן|

נובמבר ריין - גאנז אנ' רוזס
כמובן. מחכה שירד גשם כדי לשמוע:-D

🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה?
עכשיו ואני עדיין מנוזלת דיייייייייייייייייי |בוכה| זה כבר היום התשיעי מאז שזה התחיל! וזה כבר לא נורא כמו שהיה, אבל די כמה אפשר?!
דיי תרגישי טוב|חיבוק|
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם? "פוב" (POV) |שפם|
וואי כןןןןןןןןן הם לא משתמשים בזה נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה.
בעצם אין לי תשובה.
חצופה את שאלת, תתאמצי!:-D

🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו?
אראה כל דבר: וינס גיליגאן (היוצר של שובר שורות וסמוך על סול)
עושה לי אנטי מיידי: ראיין מרפי
לול זה כמעט התשובות שלי:-D

🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?
מייקל סקוט!
1730539912855.png
כן?

שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע.
ברור שכן כי אני שאלתי דה... אבל אני אחכה לראות אם אתם גם יודעים.
לא נו, תספרי!

🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:

1730540436005.png

1730540473565.png

זה בטח מסתובב עוד מתקופת הקורונה אבל זה מצחיק אותי גם עכשיו:

1730540615425.png

וסרטון קטן:
חחחחחחחחחחחחחחחחח:-D
וזה ששמו לסנאי את אלווין והצ'יפמאנקס אפילו יותר מצחיק:-D

dilly snake

Active member
☔ שם/כינוי: עדי|נחש| קוקס :-P:.
☔גיל באימוג'י?B-)
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון? נראה לי רק בערב של הטילים8-*.

🍯סדרות החודש: מוחות מבריקים, שיקגו MED ו-FBI:IN.
🍯סרטי החודש:-
🍯שירי החודש:-
🍯ספרי החודש: חצר של קוצים ו-ורדים, בית תשיעי, העזרה, דרך הגחליליות, נשות הקיץ, העוזבים, האמת על אבא שלך, הספרייה האחרונה, דם ואפר, ממלכה של אש, חצר של ערפל וזעם(חשבתי שאולי פספסתי משהו, כי יש בלאגן רציני עם הספרים שלי, אבל זה מרגיש כמו כמות סבירה).
🍯דמויות החודש: וולף מ-מחות מבריקים, ווס מיצ'ל מ-FBI:IN.
🍯שחקני החודש: זאכרי קווינטו.
🍯קראש החודש: הבעל, בנוהל.
🍯ציטוט חודשי: אין.
🍯סיבה למסיבה: הבאנו עוד כלבה(גורה בת 4 וחצי חודשים בשם שיר, הייתי שמה תמונה אבל היא לא מסוגלת לשבת חצי דקה ברצף בשביל תמונה נורמלית)
🍯סיפור החודש: אין.
🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר: כלום!

🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? אם אני בבית, אז סבבה. בחוץ לא.
🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם? לא יודעת.
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? נראה לי מתי שהוא בחורף. אבל אני לא רוצה לעשות לעצמי מזל רע.
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)? מקפיאה ומפשירה בטוסטר.
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם? אני לא מתעמקת בדברים כאלו.
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? אין לי שמץ על מה את מדברת8-*
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה. נראה לי ריפלי מ-MED, אבל הוא והאנה השלימו אז אנחנו בסדר.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ? אנג'לה מרטין.
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו? אני משתדלת להימנע מדברים של שונדה ריימס.
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)? אוליביה בנסון. דא.

שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע. לא, אבל אני עוד מעט אלך לראות בויקיפדיה.

450467917_122124092768319651_689552476135255862_n.jpg

didalf

Well-known member
☔גיל באימוג'י?B-)
נכון

🍯סיבה למסיבה: הבאנו עוד כלבה(גורה בת 4 וחצי חודשים בשם שיר, הייתי שמה תמונה אבל היא לא מסוגלת לשבת חצי דקה ברצף בשביל תמונה נורמלית)
יאא תתחדשו!
חחח שיר שם לכלבה?:-D מבלבל.

🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)? מקפיאה ומפשירה בטוסטר.
אה נכון בטוסטר זה אפשרות טובה יותר ללחם סתמי ואז יש טוסט.

🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו? אני משתדלת להימנע מדברים של שונדה ריימס.
הייתי מסכימה אבל אני כן אוהבת את ברידג'רטון.
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)? אוליביה בנסון. דא.
כמובן:-D

:-D

קרו הרבה דברים, תהי ספציפית.
אהא, מצאתי!

Lhuna3

Well-known member
☔ שם/כינוי:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
☔גיל באימוג'י?|קדימה|🐼
אז פעוטה?

🍯שחקני החודש:|קדימה|טראוויס קלסי. שמעתי שהוא משחק בסדרה. לא צפיתי.
באיזה סדרה?
🍯קראש החודש:|קדימה|בעלי היקר שעכשיו יעלם אפילו יותר:-(
למה יעלם יותר? זה קשור להוא מהלהקה שנפטר?
אבל קניתי תמונה שלו לחדר. (יש בשוק הכרמל כזה דוכן של קנבסים ויום אחד היה מבצע של 3 במשהו וקניתי תמונה של טיילור, פנדה כי זה הספיריט אנימל שלי ושלושת הספיידרמנים מתחבקים כי בדיוק הייתי במוד של הסרט. לאחרונה הסתכלתי על זה וחשבתי שזה מחדל שהארי לא שם ושכבר עבר לי הספיידרמן אז ניצלתי הזדמנות שהייתי בשוק שוב וקניתי תמונה של הארי להחליף את הספיידרמנים והחדר שלי שוב תקין).
תתחדשי!
🍯ציטוט חודשי|קדימה| כל מה שרון סוונסון אומר.
לג'יט.
🍯סיפור החודש:|קדימה|אבא שלי הביא כלבה חדשה.
יהההה איזה כיף לכם! איך קוראים לה? איזה סוג? איזה גודל? בת כמה? איך היא נראיית? מאיפה הביא אותה?
🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר:|קדימה|יומולדת לאחותי, אולי יום כיף בעבודה, וויקד!!
איפה את רואה וויקד?
🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')?|קדימה|זה מורכב. אני אוהבת כשיש גשם כשאני לא צריכה ללכת לשומקום אבל גשם רציני כזה יפה שגם שוטף לי את האוטו. אם אני צריכה לצאת מהבית אז לא אוהבת. וגם לא אוהבת לנהוג בגשם.
כנ"ל.
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה?|קדימה|אממ לפני 3 חודשים כזה? היה לי קורונה. דווקא נהניתי צפיתי במרתון של ורוניקה מארס. נמשך בערך 3 ימים פלוס יום הבראה. היה בינוני.
"נהניתי" בזמן מחלה - זה לא מתקמפל אצלי.
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)?|קדימה|אממ חלה בדכ אנחנו משאירים על השיש שתגמר מקסימום למחרת. לחם פרוס ישר לפריזר. אבא שלי אומר להפשיר במיקרו בתוכנית הפשרה ולא לחמם רגיל אבל אנחנו לא מקפידים על זה.
גם אני מחממת רגיל, לא חשבתי שמישהו אי פעם משתמש בתוכניות המיוחדות של המיקרו.
יש לאמא שלי חברה שגרה בצרפת והקונספט של לחם בפריזר מזעזע אותה:-D
היא בטח קונה טרי כל כיום.
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם?|קדימה|וואה מלא. יש כמה סאונדים מזה מעצבנים בטיקטוק/רילס. כמו ה"או נו או נו או נונונונונו". בטח יש עוד שאני אזכר מהתשובות שלכם.
כן יש סאונדים איומים, הכי אני שונאת את זה שעושה קול של גיחוך מעצבן כזה.
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת?|קדימה|חחחחחחחחחחחח כן אני והינשוף ביחד כבר שנתיים וחצי. אני לומדת פורטוגזית והתחלתי כשנסעתי לפורטוגל לפני שנתיים (איך כבר שנתיים??;-() וכי זה מאד דומה לספרדית אז זה יחסית קל לי. כיום אני שונאת את זה ועושה כל יום כי אחרת הינשוף ירצח אותי בשנתי. לא ידעתי שכולם פתאום שם אני כבר מזמן.
אז את כבר דוברת פורטוגזית שוטפת? באיזה רמה את אחרי שנתיים? תוכלי לנהל שיחה?
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה.|קדימה|ג'ייג'יי מאאוטר בנקס כי הוא אנוכי אימפולסיבי ומטומטמם ונמאס לי שהוא מחרב לחבורה הכל כל פעם. חוץ מזה טום בפארקס תמיד מעצבן. ספציפית היה את הפרק שהוא מפיק ללזלי איזה אירוע לקמפיין ועושה הכל על עצמו והורס לה ועצבן אותי ממש.
אה נכון, זה היה מרגיז וגם בעיני הוא דמות מעצבנת, למרות שעכשיו אני כבר יותר בסדר איתו רוב הזמן, אבל בצפיה הראשונה ממש שנאתי אותו.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?|קדימה|מה המשרד אבל תביאי משהו שכולם מכירים|שפם|
אממממ מי שלא מכיר את המשרד אז הבעיה היא אצלו |שפם|
יצא לי ג'ים.
וואלה יצא לך "הנורמלי".
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו?|קדימה|אני לא חושבת שיש כאלה. כאילו אני נוטה להתרחק מדברים של ריאן מרפי גם אם זה מאד גיי כי גם הדברים הגיי שלו בלתי נסבלים ונכוותי,
נכון!!!
אבל לא יכולה להתחייב אם יהיה משהו שבכל זאת ישמע מבטיח.
זהו שאני קצת רוצה לראות את הסדרה החדשה שלו שעדי|נחש| וניק צופים בה, ועדיין לא התגברתי על האנטי שיש לי, אלא אולי אצליח.
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?|קדימה|איך הרסת לכולם את התשובה האובייס שהיא לזלי נופ:-D אז הדה לקסה. אלא אם היא נחשבת גם בפוליטיקה כבר?:-D
אממממ אפשר להגיד שהיא כן, אבל זה מספיק שונה, אז אני אקבל את זה |פטיש|
שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע.|קדימה|יומולדת לליאורה:-P:. לאדעת אני יודעת 4.11, 5.11, 29.11. מה יש ב2?

🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:|קדימה|סנדוויץ: קחו פיתה, תחממו במיקרו, תמרחו שוקולד, תנסו לא לקרוע אותה. סוף.
סטורי אוף מיי לייף;-(
צפה בקובץ המצורף 119608
גם שלי.
לטייטיי יש כמה שמלות חדשות והיא נראית כמו... דג. (אבל מהממת|מאוהב|)
צפה בקובץ המצורף 119609
אכן שמלות יפות מאוד.
אני בפגישות:
סו לונג פיצה
חחחחחח ראיתי את זה גם, זה גדול!

dilly snake

Active member
זהו שאני קצת רוצה לראות את הסדרה החדשה שלו שעדי|נחש| וניק צופים בה, ועדיין לא התגברתי על האנטי שיש לי, אלא אולי אצליח.
הסדרה שאני וניק רואים היא לא שלו(אין לי מושג מי עומד מאחוריה, אבל לא הוא).

ד"ר אודיסאה זה שלו, וראיתי 2-3 פרקים לפני שפרשתי ממנה.

Lhuna3

Well-known member
🍯ספרי החודש: כהרף עין, יואב בלום (המשך מהחודשים האחרונים)
מעולה! |כן|
🍯ציטוט חודשי:יש כמה:

*לא נראה לי שאלך לפוליטיקה, זה בשביל לוזרים (דונלד טראמפ, המתמחה)
🍯סיבה למסיבה: כל יום בלי אזעקות ועם כמה שפחות הותר לפרסום, הוא סיבה להרגיש יותר טוב עם עצמי ועם החיים.
|כן| בהחלט.
🍯סיפור החודש: בראש השנה הבן דוד שלי היה חבוש בצוואר. כמה ימים קודם, תוך כדי גיזום בבית של הדודה בכוכב יאיר, נפל עליו עץ. עכשיו הוא בסדר.
:-0 טוב שיצא בשלום.
אחלה שיר |כן|
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? לא אובחנתי כחולה קורונה. בפעם האחרונה זה היה ביום כיפור לפני שנה. הייתי חולה אולי שלושה ימים. בחורף שלפני (2022-23), חליתי חמש פעמים ולתקופות ארוכות, שזה נדיר מאוד אצלי.
וואי 5 פעמים זה ממש קשוח.
אצלי זה כבר פעם שניה בתקופה האחרונה, אז יש מצב שאני בדרך לזה... :(
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? מה זה בכלל דואלינגו?
אפליקציה ללימוד שפות, שמשום מה אני שומעת פתאום את כולם מדברים עליה.
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה. המב"סית מהמפקדת. היא לא מבינה כמה המערכת השחיתה אותה.
אכן.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ? חשבתי שזה יהיה ג'ים ויצא לי ראיין
חחחחח

didalf

Well-known member
מנטלית כן.

באיזה סדרה?
גרוטסקרי משהו כזה. של ריאן מרפי אל תראי:-D
למה יעלם יותר? זה קשור להוא מהלהקה שנפטר?
כן, כאילו אני מניחה. סתומרת אין לי מושג אם היו לו תוכניות באמת לשחרר אלבום חדש או שזה סתם דלולו של מעריצים אבל אם היו כאלה בטח הן נדחו. ואולי אפילו פפרצי או תצוגות אופנה שזה הדבר הפומבי היחיד שהוא צץ בו לאחרונה פחות נראה:-(

יהההה איזה כיף לכם! איך קוראים לה? איזה סוג? איזה גודל? בת כמה? איך היא נראיית? מאיפה הביא אותה?
סקיי [לא אנחנו בחרנו את השם, אחרת היינו בוחרים משהו פחות גנרי], רועה בלגי, בינונית-גדולה? בת 3, חמודה, מכלביה? מישהי שהוא מכיר מתעסקת בחיות ואמרה לו שיש כלבה שהילד שטיפל בה די הזניח אותה אז המשפחה החזיקה אותה לכלביה. האמת הוא בהתחלה ממש התלהב ועכשיו יש לו קצת מחשבות שניות אני מקווה שהוא לא יתחרט.
איפה את רואה וויקד?
בסוף החודש יוצא סרט לקולנוע!

"נהניתי" בזמן מחלה - זה לא מתקמפל אצלי.
חחחחחחחחחחח כי ראיתי מלא ורוניקה שזה הדבר העיקרי שנהניתי ממנו:-D

גם אני מחממת רגיל, לא חשבתי שמישהו אי פעם משתמש בתוכניות המיוחדות של המיקרו.
האמת שבכמה פעמים שכן השתמשתי בהפשרה של לחם כי אבא תפס אותי והכריח אותי אז באמת יוצא יותר טוב.
היא בטח קונה טרי כל כיום.
בצרפת? בהחלט. בבולנז'רי.

כן יש סאונדים איומים, הכי אני שונאת את זה שעושה קול של גיחוך מעצבן כזה.
אוף כן
אז את כבר דוברת פורטוגזית שוטפת? באיזה רמה את אחרי שנתיים? תוכלי לנהל שיחה?
חחחחחח ממש לא|פנים| אבל אני גם לא משקיעה. ועל התרגילי דיבור בכלל מדלגת כי הוא לא מבין את המבטא שלי וזה מעצבן אותי.

אה נכון, זה היה מרגיז וגם בעיני הוא דמות מעצבנת, למרות שעכשיו אני כבר יותר בסדר איתו רוב הזמן, אבל בצפיה הראשונה ממש שנאתי אותו.
דווקא בצפיה הזאת הוא מעצבן אותי יותר.

וואלה יצא לך "הנורמלי".
או המשעמם|שפם|

למרות שלגבי ריאן מרפי כן אהבתי את גלי. לפחות בהתחלה אחכ זה גם נהיה נוראי.

Lion_Heart

Well-known member
☔ שם/כינוי:LARS of the mohicans
☔גיל באימוג'י?|אליהו|
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון?

🍯סדרות החודש: CR, the world of otome is hard on mobs, mad for each other
🍯סרטי החודש:
🍯שירי החודש:
🍯ספרי החודש:
🍯דמויות החודש:לאודנה
🍯שחקני החודש:לורה ביילי
🍯קראש החודש:לורה "מוזיקת נבל שמימית" ביילי
🍯ציטוט חודשי:well,shit
🍯סיבה למסיבה:יש כרטיסים!!!!!!
🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר:שעבור

🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? אהבה!!!
🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם?SINGING IN THE RAIN
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה?דלקת ריאות שהסתבכה, ובערך חודשיים
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)?בצורה סגורה, על הארונית?
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם?
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת?
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו?CRITICAL ROLE
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)? סופרמן מ "סופרמן ולואיס"!

שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע.

Lhuna3

Well-known member
את לא:-[
חח מה קשורים התימנים האלה דיייי:-D
את יודעת שההתקפה האירנית הייתה גם באוקוטובר כן? זה היה ב1.10. רק זה זה עוד כמה אזעקות.
אה אוקיי, חשבתי שזה היה בספט'.
דיי תרגישי טוב|חיבוק|
תודה!
חצופה את שאלת, תתאמצי!:-D
גנבתי ממך את טום מפארקס.
[מייקל סקוט לנשיאות ארה"ב]
הוא פה ושם יגרום לתקריות דיפלומטיות ויהיה קרינג' מאוד אבל עם כוונות טובות, ועדיין עדיף על 2 האופציות העומדות לבחירה כרגע.
ליתר בטחון נשים לצידו את פאם שתמנע ממנו לגרום לאסונות של ממש.
לא נו, תספרי!
קודם אני אראה אם מישהו יודע. (כולכם אמורים לדעת את זה בעקרון).

Lhuna3

Well-known member
☔ שם/כינוי: עדי|נחש| קוקס :-P:.
☔גיל באימוג'י?B-)
יפה.
🍯ספרי החודש: חצר של קוצים ו-ורדים, בית תשיעי, העזרה, דרך הגחליליות, נשות הקיץ, העוזבים, האמת על אבא שלך, הספרייה האחרונה, דם ואפר, ממלכה של אש, חצר של ערפל וזעם(חשבתי שאולי פספסתי משהו, כי יש בלאגן רציני עם הספרים שלי, אבל זה מרגיש כמו כמות סבירה).
כמות סבירה - בשבילך.
יייההה פתאום כולם מביאים כלבות חחחחחח
ואנחנו לא מוותרים על תמונה! אנחנו נחכה שהיא תרדם ותצלמי לנו אותה.
🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? אם אני בבית, אז סבבה. בחוץ לא.
|כן|
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? נראה לי מתי שהוא בחורף. אבל אני לא רוצה לעשות לעצמי מזל רע.
|חמסה|
אז זה יוצא טוסט, או שמוציאה לפני?
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ? אנג'לה מרטין.
כנ"ל.

צפה בקובץ המצורף 119610
חחחחחחחחחח

Lhuna3

Well-known member
הסדרה שאני וניק רואים היא לא שלו(אין לי מושג מי עומד מאחוריה, אבל לא הוא).

ד"ר אודיסאה זה שלו, וראיתי 2-3 פרקים לפני שפרשתי ממנה.
כן אני התכוונתי לדוקטור אודיסיאה. אה, חשבתי שעליה אתם ממשיכים לדבר. אז הבנתי עכשיו.

למעלה