Mork & Mindy נובמבר 2024 – סיכום חודש 🔮🐙🥼💺🥕☎️🧔

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה, למרות שזה מוזר ששמת את זה מהמשתמש האחר שלך. (זה היה יכול להיות מצחיק אם זה היה מהמשתמש שזה גם בחתימה שלו)
POV סטנדס פור Point of View
ככה שבעיקרון אם יש סרטון POV זה אמור להיות מנקודת מבט של מישהו או משהו שצוין מראש. נגיד לדוגמה (סתם נכנסתי עכשיו לאינסטוש ורשמתי בחיפוש POV כדי למצוא משהו) זה שימוש נכון ב-POV
רק שלפעמים אנשים סתם מעלים סרטון ורושמים POV אבל לא רושמים לך של מה/מי אז כאילו, מה אתם סתומים???|פנים|
חחחחחחח
לא הכרתי את זה אבל אהבתי (לפחות את זה ספציפית)
יש למברשת שיניים שלי אפליקציה שאומרת לך איך ציחצחת את השיניים. נגיד הנה (מימין) תמונה של היום בערב כשלא סגרתי את העיגולים שלי😅 ובנוסף לזה שהיא אומרת לך באיזה איזורים להתמקד ואם את מצחצחת חזק מידי או חלש מידי, יש גם כל מיני אתגרים שצריך לסיים כדי לקבל פרסים (משמאל) וחלקם כאמור, ממש קשים|חבול|
thumbnail_IMG_0239.png
thumbnail_IMG_0240.png
הולי שיט
אז זהו שזה לא פעם ראשונה שניסיתי לראות אותה, גם כי דיברתם עליה בעבר, וגם כי יש בה גייז חמודים, אבל ראיתי עם את הפרק הראשון ושני השחקנים שאני אמורה להיות כ"כ בעד השיפ שלהם לא עושים לי את זה, לא לחוד ולא ביחד ואני לא יודעת למה כי הם לא מכוערים, פשוט לא הטעם שלי. אז הכרחתי את עצמי עכשיו אבל בשלב הזה אני בעדם כי הסיפור שלהם חמוד. אבל האמת היא שאני יותר מתעניינת בדמות אחרת - בן? הוא שהיה מתנשק עם צ'ארלי בחשאי אבל (עד איפשה שאני ראיתי עוד לא יוצא מהארון (קוראים לו בן או שאני טועה?) יש לי כבר רידמשן ארק בשבילו כתובה לי בראש שאם הם ילכו לשם זה כנראה יעניין אותי יותר מהעלילה הראשית
אני לוקח חזרה את כל הדברים הטובים שאי פעם אמרתי עליך.
סתם.
אבל אני מבין.

אני לא אספלייר שום דבר שקשור להמשך עלילת הסדרה אבל אני כן אגיד שאני מאוד אוהב את השחקן שמשחק את בן. וזה מצחיק כי גיליתי אותו בתקופת הקורונה באינסטגרם ובכלל לא ידעתי שהוא שחקן או שהוא גיי. הוא עדיין לא הופיע בהמון דברים אבל הקריירה שלו מתקדמת.
וחוץ מזה הוא היה בן זוג של ג'ו לוק (השחקן שמגלם את צ'ארלי בהארטסטופר ולאחרונה את טין בAgatha all along) אבל אז הם נפרדו ולא ברור לי מהאינטרנט למה וכיצד (גם זה לא שחקרתי לעומק) אבל שמתי לב שבכל אירועי היחצנות לסדרה מאז הם אף פעם לא עומדים קרוב זה לזה.
1730818726736.png

didalf

Well-known member
ואת פג באינקובטור אז זה הולם.
בדיוק|זורו|
כאילו לא הקשבתי לו עכשיו אבל אני מכירה אותו וזה שיר חמוד.
אה יאיי|לב|
לאדעת. השנה הזאת הוא משחק ממש גרוע וזה ממש מבאס אותי. החלטתי בסוף לספסל אותו כי הוא גורם לי להפסיד כל משחק😞
לא יפה מצידו. אבל הבנתי שהם כן מנצחים בכל המשחקים.
אני שמחה בשבילו אבל שלפחות במציאות הוא מנצח.
וואי לגמרי ניצח את החיים.

אה אבל זה ממש חמוד!! אהבתי💜💜
יאי תודה:-]

חח יואו הקטע הזה ממש הצחיק אותי, שהוא הלך לבחור הזה בהום דיפו שניסה לעזור לו למצוא משהו והוא כזה ״אני יודע יותר ממך!״😂 ואז כשהוא ואן התחילו לסדר את כל המפגעים בבית של אפריל ואנדי😂😂
חחחחחח כן בדיוק היה הפרק הזה לא מזמן:-D
נראה בטטה כמו אמא שלו😂💜
אני לא אמא שלה, אבא שלי הביא אותה הוא אחראי הראשי. אז אם הוא אבא שלה, זה אומר שהיא אחותי?|תוהה|

אני לא יכולה לצפות במסך כשאני חולה. זה עושה לי מיגרנות.
אני מבינה. אני לא יכולה לקרוא למשל.
איכס זה בטח לחם קראנצ׳י כזה שצריך להתאמץ בשביל ללעוס אותו😂
וואי את יותר מידי זמן באמריקה, מזלזלת בלחם טרי צרפתי ממאפיה?@$!@
כן וגם בעטה ממגדלים כאלה שלא הסכימו איתה😂
הגיע לו!

אני אכין לה יום אחד חלה טרייה עם שוקולד.
גם טוב.

didalf

Well-known member
חמוד מאוד! [נייט צ'יינג'ס]
יאיי|לב|
מי זה החמוד עם השיער השחור והזקן?
אני מניחה שאת מתכוונת לזאיין?

אני פחות אוהבת שיער ארוך להארי
אני מתה על זה|מאוהב|
הו, לא רע! [מידנייט ריין]
יאייייייייייייי|לב||לב|

הזכיר לי את זה-
:-D:-D

(השיר של אגת'ה). זה שיר מגניב, אבל לא שיקרתי כי האמת העצובה היא שלא ראיתי אחרי פרק 2, שזה מאוד מעציב אותי, וזה בגלל שאני לא מצליחה לגנוב לאחותי את הדיסני. ואתם עושים לי מלא פומו אז אני אשכרה שוקלת לראות בדרכים אחרות.
אוי לא:-0
חחחחחחחחחחחחחח אבל המשפט "לא הצלחתי לגנוב לאחותי את הדיסני" מאד הצחיק אותי:-D
אבל גם למה את לא מצליחה במה את מסתבכת?

אין לי פעמון אבל איזה פעם אחת דפקתי לה על סיר עם מזלג. זה על אותו עיקרון:-D
חחחחחחחחחחח די אני צריכה לראות את זה:-D
אה לא סבלתי. למרות שההתחלה בשחור לבן כן הציקה לי. אבל בגדול זה היה סבבה.
יופי

אה טוב אז אין שום רובוט. ז"א יש בינה מלאכותית אבל זה כאילו סופר מחשב כזה אבל אין לו צורה של בן אדם. זה כמו סירי לפני שהיה את סירי:-P:
כן הבנתי את זה. כאילו תמיד חשבתי שהבינה המלאכותית היא בצורת אדם אבל כבר הסברת לי שלא.

אוקיי אבל זה התחיל חמוד ואז איבד אותי. לא מספיק כדי להחליט להימנע משאר הדברים שלו.
גלי עוד היה סביר אחכ זה מדרדר.

אז זהו שזה לא פעם ראשונה שניסיתי לראות אותה, גם כי דיברתם עליה בעבר, וגם כי יש בה גייז חמודים, אבל ראיתי עם את הפרק הראשון ושני השחקנים שאני אמורה להיות כ"כ בעד השיפ שלהם לא עושים לי את זה, לא לחוד ולא ביחד ואני לא יודעת למה כי הם לא מכוערים, פשוט לא הטעם שלי. אז הכרחתי את עצמי עכשיו אבל בשלב הזה אני בעדם כי הסיפור שלהם חמוד.
אולי כי הם נראים לך מאד ילדים וזה קשה לך להתחבר?
פעם היו מלהקים לטיאנג'יירס שחקנים מבוגרים יותר שגם נראו מבוגרים יותר.
אבל האמת היא שאני יותר מתעניינת בדמות אחרת - בן? הוא שהיה מתנשק עם צ'ארלי בחשאי אבל (עד איפשה שאני ראיתי עוד לא יוצא מהארון (קוראים לו בן או שאני טועה?) יש לי כבר רידמשן ארק בשבילו כתובה לי בראש שאם הם ילכו לשם זה כנראה יעניין אותי יותר מהעלילה הראשית
אוקי אני ממש ממש מבינה אותך ואני אגיד שאיפה שאת הגעת זה לגמרי תפס את תשומת ליבי ובדיוק מה שאני רציתי גם אבל אני לא אגלה אם קיבלתי את מבוקשי או לא. (למרות שכן אהבתי יותר את הזוג הראשי, אבל נגיד זה הדבר השני שהכי עניין אותי יותר מדמויות המשנה האחרות).
נראה לי שכשאני כתבתי עליה פעם ראשונה הסכמתי שהיו בעיות, פשוט הם לא הפריעו לי ממש להינות מחלקים אחרים של הסדרה.
ובגלל זה את הכי טובה פה|מאוהב|

וואי דילן לגיון ראית במסע האוברי שלך? כי זה באמת הזיה שאני לא יודעת אם אפילו את מוכנה לעבור בשבילה.

לא הכרתי את זה אבל אהבתי (לפחות את זה ספציפית)
כי במקרה דילן הביאה אחד שאשכרה השתמשו נכון בPOV.

LeAnnDyIan

Well-known member
וואי דילן לגיון ראית במסע האוברי שלך? כי זה באמת הזיה שאני לא יודעת אם אפילו את מוכנה לעבור בשבילה.
אני רואה את זה עכשיו (ז״א התחלתי לפני יומיים) אני הולכת לתת לזה עוד פרק אחד לנסות לתפוס אותי לפני שאני עוברת לפאסט פורוורד רק לקטעים איתה.

didalf

Well-known member
אני רואה את זה עכשיו (ז״א התחלתי לפני יומיים) אני הולכת לתת לזה עוד פרק אחד לנסות לתפוס אותי לפני שאני עוברת לפאסט פורוורד רק לקטעים איתה.
המחויבות שלך לשחקנים זה משהו מדהים בחיי

LeAnnDyIan

Well-known member
וואי את יותר מידי זמן באמריקה, מזלזלת בלחם טרי צרפתי ממאפיה?@$!@
זה לא קשור לאמריקה. אף פעם לא אהבתי לחם קשה/פריך.
אני לא אוהבת לחם באופן כללי, אבל אם כבר אז רק כזה שהוא ממש רך שאפילו הקשה שלו רך.

LeAnnDyIan

Well-known member
המחויבות שלך לשחקנים זה משהו מדהים בחיי
כל עוד רואים אותם על המסך אני בסדר עם כל שטות שהם בוחרים לבזבז את הזמן שלי עליה😅 אני מותחת קו אדום רק כשזה מגיע לאנימציות. אני לא מבזבזת את הזמן שלי על דברים שלא רואים אותם בהם.

keren or5

Well-known member
אוי לא:-0
חחחחחחחחחחחחחח אבל המשפט "לא הצלחתי לגנוב לאחותי את הדיסני" מאד הצחיק אותי:-D
אבל גם למה את לא מצליחה במה את מסתבכת?
כל פעם שאני מוחקת את הבאגים אז הוא יוצא לי מדיסני וכדי להתחבר עוד פעם זה שולח קוד לפלאפון של בעל המנוי , אז אני צריכה בזמן שאני עושה את זה, לוודא שהיא זמינה ושהיא יודעת מה אני עושה ושתשלח לי את הקוד וחזרה. וניסינו איזה שלוש פעמים וזה לא שלח את הקוד ועכשיו לא נעים לי להציק לה יותר.

keren or5

Well-known member
אני לא אספלייר שום דבר שקשור להמשך עלילת הסדרה אבל אני כן אגיד שאני מאוד אוהב את השחקן שמשחק את בן. וזה מצחיק כי גיליתי אותו בתקופת הקורונה באינסטגרם ובכלל לא ידעתי שהוא שחקן או שהוא גיי. הוא עדיין לא הופיע בהמון דברים אבל הקריירה שלו מתקדמת.
וחוץ מזה הוא היה בן זוג של ג'ו לוק
|מאוהב|
אני מניחה שאת מתכוונת לזאיין?
יאפ! |מאוהב|
אולי כי הם נראים לך מאד ילדים וזה קשה לך להתחבר?
פעם היו מלהקים לטיאנג'יירס שחקנים מבוגרים יותר שגם נראו מבוגרים יותר.
יש מצב שזה חלק מזה. אבל עכשיו אני כבר כן מששפת אותם כי הם חמודים מדי בשביל שאפשר לא להיות בעדם!

Reutk

Active member
ולמפלצת העוגיות קוראים עוגי
עוגיפלצת
לא צריך. אפשר להשאר כמו שעכשיו??
|כן|

הייתי מעדיפה שיהיה יותר חם אבל בחודשי הקיץ אין ליגה ועכשיו יש. זאת דילמה אצלי, כי מצד אחד אני רוצה שכל החודשים מדצמבר עד אפריל יסתיימו כמה שיותר מהר בגלל הקור' הבעיה שהקיץ מגיע גם הליגה מסתיימת ואז אני רוצה שהעונה החדשה כבר תתחיל. אז עכשיו התקופה הכי טובה מבחינתי כי גם לא כזה קר וגם יש לי משחקים.

עוגיפלצת.
חחח גם אני ישר תיקנתי.
מזכיר לי שהתחלתי אותה לפני שבוע ועוד לא המשכתי.

שם/כינוי: עדי|שועל|
למה את מבלבלת? חשבתי שאני קוראת את התגובה של עדינחש.

נואה (נח) OMG למה הוא חמוד כל כך??
מי זה? מאיזה סדרה?

עדיין נורא, אבל עם יותר אנרגיות להסתיר את זה
אני מזדהה עם המשפט הזה.
אני גאה בעצמי.
|כתר| בצדק! גם אני ככה, מתרגשת יותר ממה שצריך מזה שכועסים או יכעסו עלי, וגם הייתי רוצה ללמוד לא לקחת את זה כל כך קשה. כל הכבוד לך.

עכשיו ואני עדיין מנוזלת דיייייייייייייייייי |בוכה| זה כבר היום התשיעי מאז שזה התחיל! וזה כבר לא נורא כמו שהיה, אבל די כמה אפשר?!
אוי איזה סיוט. מקווה שעכשיו כבר עבר.

ה בטח מסתובב עוד מתקופת הקורונה אבל זה מצחיק אותי גם עכשיו:
חחח הכרתי את זה וכן זה עדיין מצחיק. ווילסון ממש מסור לעבודתו.
מזכיר לי שיש את הסרטונים האלו שמראים כלבים צופים בטלוויזיה ומגיבים למה שקורה על המסך. במיוחד שהם צופים במלך האריות ובוכים שמוספה מת.

וסרטון קטן:
חחחח. איך זה שתמיד הכלבים הענקים הם הכי עדינים. אם זה היה צ'יוואווה הוא מזמן היה נובח/נותן ביס לסנאי הזה.

מחלקת גנים ונוף
לא ידעתי שהיא עדיין משודרת ביס.

ובן וייאט
|מאוהב|

אהבה לגשם משמעותי אבל לא מבול חזק מידי, כשאני יכולה להסתכל עליו מהחלון ולא צריכה לצאת מהבית.
כל ואריאציה אחרת - שנאה ופחד. שונאת כשיורד מבול חזק שיכול לגרום נזקים והצפות. שונאת לנהוג בגשם כשהראות לקויה, שונאת את הבורות בכביש שהגשם גורם ואת השלוליות שאתה לא יודע כמה עמוקות הן ואם הרכב שלך יעבור אותן בשלום, שונאת להרטב בגשם, שונאת ללכת עם מטריה ולהאבק לכסות את עצמי ואת התיק שלי ולהאבק איתה ברוח, ושהגשם בכל זאת מרטיב את החלק התחתון של הרגליים ואת הנעליים, שונאת לסגור את המטריה ולהרטב בידיים בגלל זה, שונאת שיש בוץ ומחליק וצריכה ללכת בזהירות שלא ליפול (כי כבר קרה לי כמה פעמים).
זה לא מורכב בכלל. גשם זה נחמד בתיאוריה לא במציאות.

שחקני החודש:|קדימה|טראוויס קלסי. שמעתי שהוא משחק בסדרה. לא צפיתי
אז את אפילו לא יודעת איזה סדרה?

ש לאמא שלי חברה שגרה בצרפת והקונספט של לחם בפריזר מזעזע אותה:-D
גם אותי ואני לא גרה בצרפת.

מה המשרד אבל תביאי משהו שכולם מכירים
|כן||כן|

סו לונג פיצה
הוכחה לכך שאין באמת מישהו שלא אוהב פיצה.
אתמול במשחק של הספרס טרי ג'ונס (שכבר מלא זמן פצוע ולא משחק :cry:) לבש טישרט עם הכיתוב
you can't make everyone happy you are not pizza

סטורי אוף מיי לייף;-(
לא הבנתי בקשר למה זה. הסיפור עם הפיתה או התמונה?

לטייטיי יש כמה שמלות חדשות והיא נראית כמו... דג. (אבל מהממת|מאוהב|)
:-D

didalf

Well-known member
כל פעם שאני מוחקת את הבאגים אז הוא יוצא לי מדיסני וכדי להתחבר עוד פעם זה שולח קוד לפלאפון של בעל המנוי , אז אני צריכה בזמן שאני עושה את זה, לוודא שהיא זמינה ושהיא יודעת מה אני עושה ושתשלח לי את הקוד וחזרה. וניסינו איזה שלוש פעמים וזה לא שלח את הקוד ועכשיו לא נעים לי להציק לה יותר.
איזה באגים את מוחקת?
וכן זה מעצבן מה כואב להם לתת להכנס עם סיסימה?
זה קרה לי גם. יש גם אפשרות לשיחה ואז כאילו מתקשר אלייך רובוט ואומר לך את הקוד ונראה לי שפעם זה עבד לי כשהסמס לא.

יש מצב שזה חלק מזה. אבל עכשיו אני כבר כן מששפת אותם כי הם חמודים מדי בשביל שאפשר לא להיות בעדם!
יאיי יופי|לב|

חחח גם אני ישר תיקנתי.
זה חשוב!

הייתי מעדיפה שיהיה יותר חם אבל בחודשי הקיץ אין ליגה ועכשיו יש. זאת דילמה אצלי, כי מצד אחד אני רוצה שכל החודשים מדצמבר עד אפריל יסתיימו כמה שיותר מהר בגלל הקור' הבעיה שהקיץ מגיע גם הליגה מסתיימת ואז אני רוצה שהעונה החדשה כבר תתחיל. אז עכשיו התקופה הכי טובה מבחינתי כי גם לא כזה קר וגם יש לי משחקים.
אנלאדעת את אמרת שגם באוגוסט קר לך אז אני לא יודעת מה זה "לא כזה קר" מבחינתך.
אבל העיקר שאת מסכימה שזאת העונה הכי טובה.
כלומר חוץ מהיובש הנוראי שמייבש לי את השפתיים והידיים. אבל לפחות השיער נשאר יפה.

מזכיר לי שהתחלתי אותה לפני שבוע ועוד לא המשכתי.
כי לא אהבת או כי את רעות?
למה את מבלבלת? חשבתי שאני קוראת את התגובה של עדינחש.
אבל אז היה נחש:-D ונכון היא חצופה!
מי זה? מאיזה סדרה?
הרבי הסקסי מ"הרבי וקריסטן בל" (AKA nobody wants this)

לא ידעתי שהיא עדיין משודרת ביס.
החזירו לעוד לופ, כרגע עונה 4.

זה לא מורכב בכלל. גשם זה נחמד בתיאוריה לא במציאות.
יש בזה משהו|תוהה|
אז את אפילו לא יודעת איזה סדרה?
אני יודעת, גרוטסקרי משהו כזה. זה סדרת אימה גרפית של ריאן מרפי אז אין לי עניין.
גם אותי ואני לא גרה בצרפת.

הוכחה לכך שאין באמת מישהו שלא אוהב פיצה.
חוץ מניק אבל הוא לא באמת מישהו|שפם|

אתמול במשחק של הספרס טרי ג'ונס (שכבר מלא זמן פצוע ולא משחק :cry:) לבש טישרט עם הכיתוב
you can't make everyone happy you are not pizza
:-D:-D
לא הבנתי בקשר למה זה. הסיפור עם הפיתה או התמונה?
התמונה של הצפרדע שתמיד עייפה ולא נרדמית בלילה:-(

keren or5

Well-known member
אויש:-( שמתי פה כל מיני גיפים כי הייתי בטוחה שכל מי שרצה לראות כבר ראה. סורי :-(
זה בסדר, לא הרסת לי.
Megalopolis - אוברי בלבוש מינימלי.
Ingrid Goes West - אוברי סטוקרית.
Mike and Dave Need Wedding Dates - אוברי ואנה קנדריק עושות צריכות לעשות סקס.
The To-Do List - אוברי עושה סקס.
Safety Not Guaranteed - אוברי חנונית.
Scott Pilgrim vs. the World - אוברי בקושי 2 דקות.
Ned Rifle - אוברי לא יודעת למרוח אדום.
10 Years - אוברי עם מלא סלבס.
את הראשון התכוונתי לראות גם ככה, ואת סקוט פילגרים כבר ראיתי. וחוץ מזה אני מעתיקה לי את הרשימה כדי שאני אדע איך קוראים לסרטים.
ראית את הסדרה שלו Zach Stone Is Gonna Be Famous? היא לא טובה מאוד, אבל מעניינת בעיקר בהקשר לכלל היצירה שלו. אבל מעבר לכך הוא יצר אותה כשהוא היה רק בן 21. אם עכשיו הוא היה יוצר סדרה היא בטוח הייתה מדהימה.
מזכירה לעצמי לבדוק את זה.
כמובן שתאהבי את החנונים
זה מעניין שאת מאשימה את עדי שהיא אוהבת חנונים, כי בדיוק בזמן האחרון לונה האשימה אותה שהיא אוהבת רק "ילדים רעים"
אני לא מבינה, את מנסה להשתלט על כולם בפורום? קודם באת לעדיות ולא אמרתי כלום כי אני לא עדי אח"כ באת למיקיות ולא אמרתי כלום כי אני לא טוייסטד. בסוף תבואי למוות ולא ישאר מי שיעמוד בשבילי כי אקבור את כולכם מואהאהאהעאהאאההאהאה
:-D :-D :-D
כן טוב, היא מוזרה. אבל מוזרה חמודה כזאת.
|כן|
לא יודעת מי זה מייקל סקוט אבל הוא אנס
מאיזה סדרה זאת? (או שאת מתכוונת לשחקן?)
אוקיי אז אם את חושבת שאף אחת מאיתנו היא לא ג'ים. איזה דמות את חושבת שכן מתאימה לנו?
היה לי קראש מטורף על ג'ים עד שראיתי כמה ניתוחים על זה שהוא "נייס גאי" (בקטע לא טוב, כמו שעדי נגיד מתייחסת לרוס), וגם ראיתי ניתוח על כל הקשר שלו עם קרן שהסביר למה הוא יצא דוש ממש אליה ועכשיו אני פוחדת לראות את הסדרה הזאת שוב! (אגב אדם סקוט עשה אודישן לתפקיד הזה) זה עוזר שג'ון קרנזיסקי חמוד תמיד בראיונות.
היא קצת נודניקית. ואחות של ארין במציאות היא חמודה ומצחיקה (וגם שווה יותר מזאת בסדרה) (תמונות להמחשה) (שרה מימין, ארין משמאל) (בכל התמונות)
לא יודעת, אני עפתי עליה. אני לא מכירה את זאת שבמציאות. (אבל שתיהן מאוד יפות)
אגב, זה קצת חולה נפש מצידי אבל מאז שראיתי את הסדרה אני תוהה אם זאת אותה שחקנית מהסצנה הזאת בשיימלס-
ואין לי כוח לבדוק את זה. אני הוזה?

Lhuna3

Well-known member
לא יודעת מי זה מייקל סקוט אבל הוא אנס
וואי את מאמינה לי שבכלל כבר שכחתי שהוא היה בסדרה הזאת כאילו שהכל בעצם התחיל מהסיפור איתו? :-D מבחינתי זאת כבר מזמן סדרה על קורי וברדלי.
בכל אופן מייקל סקוט (סטיב קארל בהמשרד) הוא ממש לא אנס.
יש מצב שלפעמים הוא קצת מטריד מינית אבל בטעות ומתוך כוונות טובות/ אני יודעת שזה לא גורם לזה להשמע טוב יותר :-D אבל צריך לראות את הסדרה הזאת בשביל להבין.

נו עכשיו זה הסוף. תגלי לנו!! (אגב נכון לכתיבת שורות אלה אין לי באמת מושג מה את אמורה לגלות לנו. שכחתי לגמרי מה הייתה החידה אבל זה לא משנה, את צריכה לגלות לנו!!)
אני מבטיחה שברגע שמתחילה המתקפה האיראנית לפני שאני רצה למקלט אני אגלה לכם.

keren or5

Well-known member
מזכיר לי שיש את הסרטונים האלו שמראים כלבים צופים בטלוויזיה ומגיבים למה שקורה על המסך. במיוחד שהם צופים במלך האריות ובוכים שמוספה מת.
זה מזכיר לי את זה, שממש מצחיק אותי-
כי לא אהבת או כי את רעות?
איזה באגים את מוחקת?
יש לי תוכנה שנקראתSUPERAntiSpyware ואני מריצה אותה פעם בכמה זמן ואם זה מוצא דברים שהוא אומר לי למחוק אז זה גם מאתחל את הדפדפן וגורם לי לצאת מדיסני!
כן זה מעצבן מה כואב להם לתת להכנס עם סיסימה?
וואי לגמרי!! נגיד לנטפליקס יש סיסמא אז אין לי בעיה לגנוב אותו כל הזמן!
זה קרה לי גם. יש גם אפשרות לשיחה ואז כאילו מתקשר אלייך רובוט ואומר לך את הקוד ונראה לי שפעם זה עבד לי כשהסמס לא.
בטוח שיש דרכים טכניות להתגבר על זה, אבל לא נעים לי להטריח את אחותי- שזאת הבעיה האמיתית (ואני צריכה אותה בשביל לעשות את זה)

LeAnnDyIan

Well-known member
זה בסדר, לא הרסת לי.
|4U|
את הראשון התכוונתי לראות גם ככה, ואת סקוט פילגרים כבר ראיתי. וחוץ מזה אני מעתיקה לי את הרשימה כדי שאני אדע איך קוראים לסרטים.
אוקיי אז זה בטח לא ישנה לך כי יש לנו טעם מאוד שונה אבל ממש לא אהבתי את מגלופוליס. זה היה סרט הזייתי אחד ארוך מאוד ולא הבנתי ממנו כלום. הלכתי לאיבוד ברבע שעה הראשונה ומאז אבדו עקבותיי😂😂
מה שכן, אוברי כוסית על שם|מזיע||מזיע|
זה מעניין שאת מאשימה את עדי שהיא אוהבת חנונים, כי בדיוק בזמן האחרון לונה האשימה אותה שהיא אוהבת רק "ילדים רעים"
טוב זה גם נכון😂😂
מאיזה סדרה זאת? (או שאת מתכוונת לשחקן?)
חח רשום על הגיף - The Morning Show
לא יודעת, אני עפתי עליה. אני לא מכירה את זאת שבמציאות. (אבל שתיהן מאוד יפות)
אגב, זה קצת חולה נפש מצידי אבל מאז שראיתי את הסדרה אני תוהה אם זאת אותה שחקנית מהסצנה הזאת בשיימלס-
ואין לי כוח לבדוק את זה. אני הוזה?
את לא הוזה. זו אכן היא.

LeAnnDyIan

Well-known member
יש לי תוכנה שנקראתSUPERAntiSpyware ואני מריצה אותה פעם בכמה זמן ואם זה מוצא דברים שהוא אומר לי למחוק אז זה גם מאתחל את הדפדפן וגורם לי לצאת מדיסני!
רגע אבל למה להתחבר מהמחשב ולא ישירות מהטלוויזיה?🤔
וואי את מאמינה לי שבכלל כבר שכחתי שהוא היה בסדרה הזאת כאילו שהכל בעצם התחיל מהסיפור איתו? :-D מבחינתי זאת כבר מזמן סדרה על קורי וברדלי.
טוב זה נכון.
בכל אופן מייקל סקוט (סטיב קארל בהמשרד) הוא ממש לא אנס.
יש מצב שלפעמים הוא קצת מטריד מינית אבל בטעות ומתוך כוונות טובות/ אני יודעת שזה לא גורם לזה להשמע טוב יותר :-D אבל צריך לראות את הסדרה הזאת בשביל להבין.
חח זה נשמע כמו תיאור של מיץ׳ קסלר😂
אני מבטיחה שברגע שמתחילה המתקפה האיראנית לפני שאני רצה למקלט אני אגלה לכם.
יופי לונה|שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
וחוץ מזה אני מעתיקה לי את הרשימה כדי שאני אדע איך קוראים לסרטים.
אה ושכחתי להגיד, אם אני צריכה לנחש איזה מהסרטים האלה יש מצב שתאהבי אז-

Megalopolis - אולי, כי הוא מוזר אבל בקטע כזה שנראה לי שאת דווקא כן תתחברי אליו.
Ingrid Goes West - לדעתי מאוד תאהבי אותו. אומנם יש בו קטעים קצת קרינג׳ים, אבל יש מצב שתאהבי את הסוף שלו.
Mike and Dave Need Wedding Dates - אני לא בטוחה איך את מרגישה כלפיי קומדיות דביליות אז לא הייתי ממליצה לך על זה.
The To-Do List - זה על איזה מישהי בלי ניסיון מיני שאמורה להתחיל קולג׳ וחברות שלה אומרות לה שכדי להיות עם בחור שהיא דלוקה עליו, היא צריכה ניסיון ואז היא מתחילה רשימה של כל מיני דברים מיניים שהיא צריכה לנסות. זה דבילי וקרינג׳י. לא ממליצה לך.
Safety Not Guaranteed - זה נראה לי שאת תאהבי. זה על איזה בחור ששם מודעת דרושים בעיתון לשותף למסע בזמן כי הוא טוען שהוא הצליח לחזור אחורה בזמן אבל הוא צריך שותף כדי לסיים איזושהי משימה. זה לא איזה סרט אקשן מד״בי מוצלח. זה בעיקר הזוי אבל לאדעת, אני אהבתי.
Scott Pilgrim vs. the World - טוב את זה ראית.
Ned Rifle - את זה נראה לי שתאהבי. זה על איזה בחור שאמא שלו נכנסה לכלא למאסר עולם והוא נשלח למשפחת אומנה עד גיל 18 והוא נחוש בדעתו לרצוח את אבא שלו כי הוא מאשים אותו בזה שאמא שלו בכלא. זה לא איזה סרט נקמה קלאסי. שוב, כיאה לאיברי זה בעיקר הזוי😂 קצת נוראי וקצת עצוב.
10 Years - זה סרט על פגישת מחזור אחרי 10 שנים של תיכון. לא איזה משהו מבריק אבל יש המון פרצופים מוכרים. קצת מצחיק, קצת קרינג׳י. אבל יש גם קצת קטעים חמודים.

didalf

Well-known member
הוהוהו תראו את זה מי בעצם מגוונת?:-P:

כן זאת היא (שמעת על IMDB?:-D)
היא הייתה מוכרת לי אז בדקתי וגיליתי שבגלל זה.

מעצבן.
בטוח שיש דרכים טכניות להתגבר על זה, אבל לא נעים לי להטריח את אחותי- שזאת הבעיה האמיתית (ואני צריכה אותה בשביל לעשות את זה)
תחכי כמה ימים ותציקי לה שוב:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
נראה לי את כל השירים המוכרים שלהם. (לא חושבת ששמעתי פעם דיסק שלהם, אבל את כל השירים המוכרים שלהם אני אוהבת למשל-
אז האמת שמה שטוב איתם זה שהסינגלים שלהם הם באמת השירים הכי טובים באלבום. הם נראים לי האמנים היחידים שאין להם שירים שהם לא סינגלים שאני אוהבת יותר מהסינגלים. ואני דווקא כן שמעתי את כל האלבומים שלהם כולל הביסיידים וכל המהדורות המיוחדות שיצאו פעם רק ביפן. (יואו זוכרים את התקופה הזאת שכל אלבום היה יוצא בכל העולם ואז פתאום יוצא ביפן עם עוד 2 שירים שאי אפשר להשיג בשום מקום אחר🤬)
בגלל זה הסטליסט בהופעות שלהם תמיד מעולה😍

את השיר הזה ששמת אני מאוד אוהבת. בתור ילדה הייתי חורשת עליו במשך שעות😍😍
נראה לי הטופ 3 שלי היום זה-
1. Push It
2. Milk
3. Cup of Coffee

Lhuna3

Well-known member
היה לי קראש מטורף על ג'ים עד שראיתי כמה ניתוחים על זה שהוא "נייס גאי" (בקטע לא טוב, כמו שעדי נגיד מתייחסת לרוס), וגם ראיתי ניתוח על כל הקשר שלו עם קרן שהסביר למה הוא יצא דוש ממש אליה ועכשיו אני פוחדת לראות את הסדרה הזאת שוב! (אגב אדם סקוט עשה אודישן לתפקיד הזה) זה עוזר שג'ון קרנזיסקי חמוד תמיד בראיונות.
אישית אני מתעבת את הניתוחים האלה ואף פעם לא מסיכמה איתם. ואף פעם לא היה לי קראש על ג'ים, אבל אני חושבת שהוא חמוד. אבל מי זאת קרן? היתה לו חברה בשם הזה מתישהו ששכחתי או שהתכוונת לפאם?

למעלה