תודה, למרות שזה מוזר ששמת את זה מהמשתמש האחר שלך. (זה היה יכול להיות מצחיק אם זה היה מהמשתמש שזה גם בחתימה שלו)
חחחחחחחPOV סטנדס פור Point of View
ככה שבעיקרון אם יש סרטון POV זה אמור להיות מנקודת מבט של מישהו או משהו שצוין מראש. נגיד לדוגמה (סתם נכנסתי עכשיו לאינסטוש ורשמתי בחיפוש POV כדי למצוא משהו) זה שימוש נכון ב-POV
רק שלפעמים אנשים סתם מעלים סרטון ורושמים POV אבל לא רושמים לך של מה/מי אז כאילו, מה אתם סתומים???Loren Rosko on Instagram: "PART 7! Ummm Jesse? Is he ok? 👀😂 Always taking requests! #POV #Millennial #JessesGirl #Relationships"
3,059 likes, 139 comments - lorenrosko on November 4, 2024: "PART 7! Ummm Jesse? Is he ok? 👀😂 Always taking requests! #POV #Millennial #JessesGirl #Relationships".www.instagram.com
לא הכרתי את זה אבל אהבתי (לפחות את זה ספציפית)
הולי שיטיש למברשת שיניים שלי אפליקציה שאומרת לך איך ציחצחת את השיניים. נגיד הנה (מימין) תמונה של היום בערב כשלא סגרתי את העיגולים שלי ובנוסף לזה שהיא אומרת לך באיזה איזורים להתמקד ואם את מצחצחת חזק מידי או חלש מידי, יש גם כל מיני אתגרים שצריך לסיים כדי לקבל פרסים (משמאל) וחלקם כאמור, ממש קשים
אני לוקח חזרה את כל הדברים הטובים שאי פעם אמרתי עליך.אז זהו שזה לא פעם ראשונה שניסיתי לראות אותה, גם כי דיברתם עליה בעבר, וגם כי יש בה גייז חמודים, אבל ראיתי עם את הפרק הראשון ושני השחקנים שאני אמורה להיות כ"כ בעד השיפ שלהם לא עושים לי את זה, לא לחוד ולא ביחד ואני לא יודעת למה כי הם לא מכוערים, פשוט לא הטעם שלי. אז הכרחתי את עצמי עכשיו אבל בשלב הזה אני בעדם כי הסיפור שלהם חמוד. אבל האמת היא שאני יותר מתעניינת בדמות אחרת - בן? הוא שהיה מתנשק עם צ'ארלי בחשאי אבל (עד איפשה שאני ראיתי עוד לא יוצא מהארון (קוראים לו בן או שאני טועה?) יש לי כבר רידמשן ארק בשבילו כתובה לי בראש שאם הם ילכו לשם זה כנראה יעניין אותי יותר מהעלילה הראשית
סתם.
אבל אני מבין.
אני לא אספלייר שום דבר שקשור להמשך עלילת הסדרה אבל אני כן אגיד שאני מאוד אוהב את השחקן שמשחק את בן. וזה מצחיק כי גיליתי אותו בתקופת הקורונה באינסטגרם ובכלל לא ידעתי שהוא שחקן או שהוא גיי. הוא עדיין לא הופיע בהמון דברים אבל הקריירה שלו מתקדמת.
וחוץ מזה הוא היה בן זוג של ג'ו לוק (השחקן שמגלם את צ'ארלי בהארטסטופר ולאחרונה את טין בAgatha all along) אבל אז הם נפרדו ולא ברור לי מהאינטרנט למה וכיצד (גם זה לא שחקרתי לעומק) אבל שמתי לב שבכל אירועי היחצנות לסדרה מאז הם אף פעם לא עומדים קרוב זה לזה.