שם/כינוי: ****/ניק
גיל באימוג'י?
מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון? מי סופר? לא, באמת, מישהו סופר? אני לא חושב שהגעתי לדו ספרתי, אבל עצם זה שהתקרבתי זה מרשים. כבר תפס אותי בכמה מקומות שונים. (כמובן שעכשיו אמצע נובמבר ואני חושב על הרבה מקרים שהיו בנובמבר)
סדרות החודש: אגתה אגתה אגתה (אני רציני, בחלק מהפרקים צפיתי שלוש פעמים)
סרטי החודש: ראיתי את ונום 3 וביטלג'וס 2 והכי טוב היה הקול בראש 2.
שירי החודש: down the witches road
ואני ממש בעניין של קסנדרה של טיילור סוויפט (ואני לא מתחנף למישהי כאן)
ספרי החודש: עדיין מתקדם לאט לאט עם ספר התמנונים. אבל לפחות מתקדם כי היו כמה חודשים שלא ממש התקדמתי.
דמויות החודש: טין (או teenager אם רוצים להיות רשמיים)
שחקני החודש: ג'ו לוק, קתרין האן
קראש החודש: ג'ו לוק בתלבושת מליפיסנט
ציטוט חודשי: if the cheekbones fit
סיבה למסיבה: העובדה שאני יודע שאני יכול לצפות בסדרה הזאת שוב
סיפור החודש: סיפור הבריאה
למה אתם מצפים בחודש נובמבר: גשם. סדרת חולית, וויקד,
מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? בתיאוריה מאוד מאוד אוהב. כלומר אני תמיד רוצה שירד גשם ואני אוהב כשיורד גשם בחוץ. אם אני באמת צריך לצאת החוצה ויורד גשם באמת חזק אז זה בפועל מעצבן. במיוחד אם זה יוצר זרימה של מים על מדרכות וכבישים ואז שוטף לי את הנעליים ואני מגיע למצב של גרביים רטובות (הנעליים שלי לחלוטין לא אטומות) וזה קורה בערך פעם אחת כל חורף ומאוד מעצבן.
אבל עדיין אני מגדיר את זה כאהבה.
מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם? טום הולנד שר את Umbrella נחשב?
אם לא אז ברקים ורעמים של הכבש ה16. איך אפשר בכלל לחשוב על שיר אחר? למרות שעכשיו שאני מקשיב אליו אני קולט שבכלל לא מצויין שם גשם. ועדיין.
מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? אוי אני ממש לא זוכר. אני יכול לבדוק בחילן (האתר שבו אני רושם נוכחות בעבודה) מתי פעם אחרונה לקחתי חופשת מחלה רצינית. אני מניח שיותר מחצי שנה, אבל אני לא טוב בלזכור דברים (כפי שאתם אולי זוכרים אם הזיכרון שלכם טוב משלי)
איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)? אני שומר אותו בשקית שהוא נקנה בו. עד לאחרונה הוא היה מונח על השיש שליד הכיור, אבל יש לי ארון חדש אז אני שומר אותו עכשיו בארון. בערך יום לפני שמגיע התוקף שלו אני מכניס אותו למקרר ואם עדיין נשאר עוד יומיים אחר כך ויש לי מקום אז אני מכניס לפריזר.
טרנד ברשת שמאוס עליכם? לא עולה לי שום דבר.
אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? אני לא באפליקציה אבל באמת בא לי לאחרונה לעשות את זה. אבל לא נראה לי שיש לי זמן או מקום בראש. אם הייתי אז כנראה הייתי לומד גרמנית כי אחותי ואחיינית שלי לומדות גרמנית כרגע בדואלינגו (אם כי אחותי יודעת גרמנית לא רע כי היא גרה בגרמניה שנתיים לפני 30 שנה אז מרגיש לי כמו רמאות).
דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה. מרקו נורא מעצבן כרגע בפריזמה. הוא אח נוראי לתאום שלו רק כי
לאחיו יש קשר עם הבחור שהחברה שלו בגדה בו איתו. אוקי זה מרגיש קצת מוצדק, אבל הוא עדיין מאוד מעצבן. הוא עכשיו גם היה חרא אליה.
איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?
אני מאה אחוז ג'ים. כלומר לא חתיך כמוהו, אבל ציני וסרקסטי כמוהו. האמת גם לא הייתי יכול להיות נוראי אל דווייט כמוהו. ואני כמובן לא רומנטי כמוהו. אבל אני כן מוכר נייר מצויין. האמת שאני גרוע בלמכור דברים. אני בטח לא הייתי מצליח למכור תנור לאסקימואי.
טוב נראה מה יצא לי.
אוקי, יצא לי פיליס. אני בסדר עם זה.
יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו? יש לי רתיעה חזקה מג'יי.ג'יי. אברמס, יוצר אבודים. אם כי אני כנראה אראה כל דבר חדש של דיימון לינדלוף שאחראי לרוב אבודים (אבל גם הנותרים וwatchmen). שונדה לא מושכת אותי בכלל אבל אני לא אפסול דברים שלה. ריאן מרפי תמיד יוציא דברים שימשכו אותי (בגלל הגייז) אבל אני למוד ניסיון ואנסה להמנע.
ואני כמובן אנסה כל דבר שג'וס ווידון יוציא למרות כל העניינים איתו. אבל מי יודע אם עוד יוציא משהו בכלל. אולי הבן שלו יהפוך להיות תסריטאי טלוויזיה גם (דור רביעי) ויעשה משהו טוב.
דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?
האם טין מאגתה יכול להיות נשיא? אוקי, להיות רציני ולחשוב על מישהו שזה מתאים לו... נה. טין ידמיין את זה מספיק חזק וזה יהפוך למציאותי.
שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע.
אני יודע מה קרה בחמישי לנובמבר. כלומר אני זוכר. זוכר.
אוקי אני גרוע בדחיית סיפורים אז אני בודק בויקי. אז את כמובן מדברת על זה שב2.11.1502 כריסטופר קולומבוס גילה את מפרץ פורטבלו. לא על זה דיברת? הפגישה של הרצל ומלך גרמניה ב1898? העליה לאוויר של קומדית המצבים Becker? (למה מציינים את זה בויקיפדיה בעברית?) נולד רנדי האריסון שגילם את ג'סטין בהכי גאים שיש?
תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:
משהו חמוד:
ומשהו מצחיק