Mork & Mindy נובמבר 2024 – סיכום חודש 🔮🐙🥼💺🥕☎️🧔

keren or5

Well-known member
אישית אני מתעבת את הניתוחים האלה ואף פעם לא מסיכמה איתם. ואף פעם לא היה לי קראש על ג'ים, אבל אני חושבת שהוא חמוד. אבל מי זאת קרן? היתה לו חברה בשם הזה מתישהו ששכחתי או שהתכוונת לפאם?
אני גם שונאת, אבל אחרי שאני קוראת את זה זה כאילו אני לא יכולה to unknow את זה ואז זה הורס לי (ואל תגידי לי לא לקרוא, כי יש לי יותר מדי פומו בשביל לקרוא לקרוא דברים כאלה ספוילר למשרד - הייתה לו כל עונה 3 חברה בשם קרן ששיחקה אותה ראשידה ג'ונס (אן מפארקס). כל הקיום שלה היה לעשות עוד מכשול בפני ג'ים ופאם כי הם הרוס ורייצ'ל של הסדרה- כאילו כל הזמן אנחנו מושקעים בסיפור אהבה שלהם, בזמן אמת זה הרגיש דיי טבעי לא לרצות את קרן (או לדעת שהיא "חברת ביניים כזאת" כי ברור שפאם וג'ים הם אנד-גיים). אבל ראיתי ניתוח של כל מערכת היחסים הזאת ועכשיו בדיעבד ג'ים יצא ממש דוש אליה כי היא הייתה חברה טובה, וגם פאם הייתה קצת מגעילה אליה

Lhuna3

Well-known member
אני גם שונאת, אבל אחרי שאני קוראת את זה זה כאילו אני לא יכולה to unknow את זה ואז זה הורס לי (ואל תגידי לי לא לקרוא, כי יש לי יותר מדי פומו בשביל לקרוא לקרוא דברים כאלה ספוילר למשרד - הייתה לו כל עונה 3 חברה בשם קרן ששיחקה אותה ראשידה ג'ונס (אן מפארקס). כל הקיום שלה היה לעשות עוד מכשול בפני ג'ים ופאם כי הם הרוס ורייצ'ל של הסדרה- כאילו כל הזמן אנחנו מושקעים בסיפור אהבה שלהם, בזמן אמת זה הרגיש דיי טבעי לא לרצות את קרן (או לדעת שהיא "חברת ביניים כזאת" כי ברור שפאם וג'ים הם אנד-גיים). אבל ראיתי ניתוח של כל מערכת היחסים הזאת ועכשיו בדיעבד ג'ים יצא ממש דוש אליה כי היא הייתה חברה טובה, וגם פאם הייתה קצת מגעילה אליה
א. אני כן אגיד לך לא לקרוא. במיוחד שאת יודעת לנתח כל כך יפה בעצמך, יש לך את הרגשות והדיעות שלך והן ברוב המקרים נכונות, אז אל תתני לאחרים לבלבל אותך |שפם|
ב. אני יודעת שאן פרקינס |מאוהב| שיחקה שם למרות שלא זוכרת בכלל [המשרד] את מה שהיה איתה ועם ג'ים. אבל העניין היותר חשוב הוא שאני יכולה להאמין שהוא היה דוש כלפיה וגם כלפי אחרים ועדיין גם לחשוב שהוא מתוק בקטעים אחרים ולאהוב אותו. וגם כל דמות אחרת שם. למשל כולם שם ללא יוצא מהכלל דושים איומים כלפי טובי. כמו שכולם בפארקס - אפילו לזלי - דושים כלפי ג'רי. אפשר להיות גם וגם, דמויות הן לא בינאריות אצלי (פרט למקרים קיצוניים).

keren or5

Well-known member
א. אני כן אגיד לך לא לקרוא. במיוחד שאת יודעת לנתח כל כך יפה בעצמך, יש לך את הרגשות והדיעות שלך והן ברוב המקרים נכונות, אז אל תתני לאחרים לבלבל אותך |שפם|
לא עם כל ניתוח אני מסכימה, ברור שיש לי דעות משלי אבל ספציפית את בסיפור הזה אני באמת מסכימה שאם מסתכלים על כל הסיפור מנק' מבט של קרן, הוא יוצא לא טוב.
אבל העניין היותר חשוב הוא שאני יכולה להאמין שהוא היה דוש כלפיה וגם כלפי אחרים ועדיין גם לחשוב שהוא מתוק בקטעים אחרים ולאהוב אותו. וגם כל דמות אחרת שם. למשל כולם שם ללא יוצא מהכלל דושים איומים כלפי טובי. כמו שכולם בפארקס - אפילו לזלי - דושים כלפי ג'רי. אפשר להיות גם וגם, דמויות הן לא בינאריות אצלי (פרט למקרים קיצוניים).
זה גם נכון!

LeAnnDyIan

Well-known member
כמו שכולם בפארקס - אפילו לזלי - דושים כלפי ג'רי.
אויש זה באמת אחד הדברים שהכי מציקים לי בסדרה. זכור לי במיוחד שבאחד הפרקים הם היו אמורים ליצור איזו יצירה שיתלו בסיטי הול, ושל ג׳רי הייתה פי מיליון יותר יפה משל כולם. כאילו באמת יפה וכולם ירדו עליו וזה ממש עצבן אותי.

Lhuna3

Well-known member
אויש זה באמת אחד הדברים שהכי מציקים לי בסדרה. זכור לי במיוחד שבאחד הפרקים הם היו אמורים ליצור איזו יצירה שיתלו בסיטי הול, ושל ג׳רי הייתה פי מיליון יותר יפה משל כולם. כאילו באמת יפה וכולם ירדו עליו וזה ממש עצבן אותי.
וואי כן זה נוראי.
(ועדיין לא גורם לי לא לאהוב את רובם)

Lhuna3

Well-known member
ווינדוס שם לי את הציפור ברווז שלך, דילן, ברקע של הדסקטופ (בגלל שגיגלתי אותו)

1731076588171.png

Reutk

Active member
וואי כןןןןןןןןן הם לא משתמשים בזה נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
|כן| בכל סרטון שמים את זה בלי קשר לכלום.

וזה ששמו לסנאי את אלווין והצ'יפמאנקס אפילו יותר מצחיק:-D
אני לא מכירה את זה.
תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:

450467917_122124092768319651_689552476135255862_n.jpg
חחחח
הטית הראש הזאת היא זה אחד הדברים הכי חמודים שכלבים עושים.

רציתי לקרוא לה הגר/י ואימא שלי כמעט הרגה אותי.
למה? מה רע בהגר? חוץ מזה ששיר כן נשמע שם לכלבה והגר לא, משומה.

סופרמן מ "סופרמן ולואיס"!
בעייתי, כי הוא לא יליד ארה"ב.

keren or5

Well-known member
אוקיי אז זה בטח לא ישנה לך כי יש לנו טעם מאוד שונה אבל ממש לא אהבתי את מגלופוליס.
אני לא בהכרח אוהב את זה, אבל זה של הבמאי קופולה שהוא נחשב אחד הבמאים הכי גדולים שיש, אני לא יודעת בכלל על מה העלילה, נראה לי שאני רק יודעת שאדם דרייבר משחק שם. אבל אני חייבת לראות את זה כי יש לי פומו מכל הדיבורים האלה על הסרט ואני רוצה לדעת מה הביג דיל. זה אותה סיבה שראיתי את ג'וקר 2 (האמת כנראה הייתי בכל מקרה רואה, אבל ראיתי יותר מהר ממה שתכננתי כי כבר קלטתי שהוא שנוי במחלוקת מאוד ואני ממש נהנית מדיונים כאלה על קולנוע. (ואכן קראתי ושמעתי ניתוחים שלו מפה ועד הודעה חדשה, חלק מכאלה ששנאו, חלק מכאלה שקראו לו יצירת מופת.), אני יותר אוהבת דברים כאלה מאשר סרט ממש צפוי שאף אחד לא ראה ואף אחד לא אמר עליו כלום, שברור לי במערכה הראשונה כבר איך הוא כנראה יגמר. אני אוהבת סרטים שאשכרה יש נקודות בסרט שאני לא יודעת בקווים כלליים איך העלילה תמשיך משם (לכן אני כמעט ולא אוהבת סרטי "ז'אנר").
אני לא אספלייר שום דבר שקשור להמשך עלילת הסדרה אבל אני כן אגיד שאני מאוד אוהב את השחקן שמשחק את בן. וזה מצחיק כי גיליתי אותו בתקופת הקורונה באינסטגרם ובכלל לא ידעתי שהוא שחקן או שהוא גיי. הוא עדיין לא הופיע בהמון דברים אבל הקריירה שלו מתקדמת.
וחוץ מזה הוא היה בן זוג של ג'ו לוק (השחקן שמגלם את צ'ארלי בהארטסטופר ולאחרונה את טין בAgatha all along) אבל אז הם נפרדו ולא ברור לי מהאינטרנט למה וכיצד (גם זה לא שחקרתי לעומק) אבל שמתי לב שבכל אירועי היחצנות לסדרה מאז הם אף פעם לא עומדים קרוב זה לזה.
1730818726736.png
נשארו לי שני פרקים אחרונים (הגעתי ל-3X6, שזה מפתיע אותי מאוד כמה לאט אני רואה את זה למרות שאני מחבבת עכשיו).
ספוילר עד הפרק שהגעתי הרגע הכי חזק של בן היה בעונה 2 כשהוא אומר לצ'ארלי שהוא מצטער וכל זה, והאמת הייתי בעדו ורציתי שיהיה לו תפקיד יותר גדול, הוא מרגיש לי דמות מפוספסת ולא ידעתי שהוא גיי בחיים האמתיים, בעונה 3 עד עכשיו הוא לא הופיע, ואני מניחה שלא יופיע גם בשני הפרקים האחרונים, אל תגידו לי מן הסתם אבל זה דיי ברור
אבל זה שאמרת משהו על בעיות מאחורי הקלעים גרם לי לחשוב על ראיון קצר שראיתי לא מזמן עם מי ששיחק את קורט בגלי והוא אמר שיש לו גליטראומה, שזה לא דבר אחד, מסתבר שהיה המון פאקט אפ שיט מאחורי הקלעים, אבל ספציפית הוא נתן את הדוגמא שמן הסתם הדמות שלו הייתה של גיי וזה ברור מהפרק הראשון, אבל הוא היה מאוד צעיר ומסתבר שעוד לא יצא לארון מול משפחה וחברים, והוא טען שזה הוציא אותו מהארון בפני אנשים בחיים הפרטיים שלו וכנראה זה היה קשה לו. ואז הוא אמר איזה משפט שאותו דבר קרה לאיזה שחקן מהארטסטופר- אז מעניין אותי אם זה קשור למה שאמרת (אולי זה מה שקרה לשחקן ששיחק את בן?).
או הם נראים חמודים ביחד, קצת מבאס אותי שהם היו ביחד במציאות ונפרדו.
אולסו תסבירו לי מה נסגר עם הפרנצ'ייז הזה- יש גם ספר, גם קומיקס וגם סדרה? למה כ"כ הרבה דברים? ולמה עדי קוראת קומיקסים?! :-0
Safety Not Guaranteed - זה נראה לי שאת תאהבי. זה על איזה בחור ששם מודעת דרושים בעיתון לשותף למסע בזמן כי הוא טוען שהוא הצליח לחזור אחורה בזמן אבל הוא צריך שותף כדי לסיים איזושהי משימה. זה לא איזה סרט אקשן מד״בי מוצלח. זה בעיקר הזוי אבל לאדעת, אני אהבתי.
האמת שאת זה יש לי על כונן ששלחו לי הדודים מזמן, כי כנראה באיזה שלב בחיים שלי רציתי לראות את הסרט הזה, אולי זאת הייתה המלצה ממשהו או שאולי ראיתי את הטריילר או משהו וזה עניין אותי, ואני דיי בטוחה שראיתי שאוברי בזה. אבל עדיין לא ראיתי, אז עכשיו זה באמת הזדמות טובה.
ואני דווקא כן שמעתי את כל האלבומים שלהם כולל הביסיידים וכל המהדורות המיוחדות שיצאו פעם רק ביפן. (יואו זוכרים את התקופה הזאת שכל אלבום היה יוצא בכל העולם ואז פתאום יוצא ביפן עם עוד 2 שירים שאי אפשר להשיג בשום מקום אחר🤬)
וואי, כן, כל הדרך לצרוך מוזיקה השתנתה לגמרי מאז שיש אינטרנט.
טוב, את זה לא הכרתי, זה מעולה! אהבתי
הבנתי שאני מכירה רק כשהגעתי לפזמון, אבל באמת שיר יפה ממש!
גם לא הכרתי - אחלה שיר |כן|
אני מרגישה שפספסתי את הלהקה הזאת, אולי אני צריכה לשמוע עוד קצת מהם.
POV סטנדס פור Point of View
ככה שבעיקרון אם יש סרטון POV זה אמור להיות מנקודת מבט של מישהו או משהו שצוין מראש. נגיד לדוגמה (סתם נכנסתי עכשיו לאינסטוש ורשמתי בחיפוש POV כדי למצוא משהו) זה שימוש נכון ב-POV
ידעתי מה ראשי התיבות, אבל תיארתי לעצמי שזה כנראה סרטון מה-pov של המצלם, כלומר סרטונים שבהם אנחנו כאילו רואים משהו שקורה למישהו מהעיניים שלו, אבל גם הפירוש הזה מגניב.

didalf

Well-known member
ספוילר עד הפרק שהגעתי הרגע הכי חזק של בן היה בעונה 2 כשהוא אומר לצ'ארלי שהוא מצטער וכל זה, והאמת הייתי בעדו ורציתי שיהיה לו תפקיד יותר גדול, הוא מרגיש לי דמות מפוספסת ולא ידעתי שהוא גיי בחיים האמתיים, בעונה 3 עד עכשיו הוא לא הופיע, ואני מניחה שלא יופיע גם בשני הפרקים האחרונים, אל תגידו לי מן הסתם אבל זה דיי ברור
הוא לגמרי דמות מפוספסת ואני גם ממש אהבת את הקטע שציינת ולגמרי רציתי שתהיה לו רדמפשיין ארק יפה ותפקיד גדול יותר אז מאד התבאסתי שלא. אז מעניין אותי לדעת מה היה הרעיון שלך שכתבת מוקדם יותר בשרשור שיש לך בראש בשבילו.

גליטראומה
גליטראומה זה כבר מילה מרוב כמה שהכל היה דפוק שם?:-D

ואז הוא אמר איזה משפט שאותו דבר קרה לאיזה שחקן מהארטסטופר- אז מעניין אותי אם זה קשור למה שאמרת (אולי זה מה שקרה לשחקן ששיחק את בן?).
לא, זה היה קיט קונור (ניק [הדמות]). אנשים עשו לו בוליינג מטורף ברשת כי הוא נראה בדייט עם בחורה או משהו ואמרו שהוא קווירבייטינג כי הוא משחק גיי כשהוא סטרייט וזה היה עליהום אינטרנטי מטורף ומגעיל. ואז הוא כתב איזה ציוץ כזה של "אני בי. מרוצים???" משהו כזה. כאילו ממש הכריחו אותו לצאת מהארון בכוח כדי שיתאים לעלק ערכים שלהם.
ואז התחיל גל שני אויאואוי איזה התנהגות לא יפה תתביישו לכם. ואז עברו להטריד את הסלב הבא.

אולסו תסבירו לי מה נסגר עם הפרנצ'ייז הזה- יש גם ספר, גם קומיקס וגם סדרה? למה כ"כ הרבה דברים? ולמה עדי קוראת קומיקסים?! :-0
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D
לפני כמה שנים ניק סיפר לי על הקומיקס הזה וזה היה חינם ברשת אז הצצתי ונשאבתי וקראתי את כולו בערב אחד בערך ואז עקבתי לתקופה אחרי פרקים חדשים עד שאיבדתי עניין כי זה היה 10 ימים לחכות לפרק ואז הפרק הוא כמה ציורים קטנים וזהו וגם קצת לא היה לי כוח להפרעות אכילה וכו.
הספרים בסהכ מאגדים את הקומיקסים האלה.
ועוד כמה ספרים על דמויות אחרות כמו אחותו של צרךי שניק (שלנו) מבין יותר.

ידעתי מה ראשי התיבות, אבל תיארתי לעצמי שזה כנראה סרטון מה-pov של המצלם, כלומר סרטונים שבהם אנחנו כאילו רואים משהו שקורה למישהו מהעיניים שלו, אבל גם הפירוש הזה מגניב.
זה מה שזה אמור להיות אבל אנשים לא מתמשים בזה נכון לרוב וסתם תוקעים POV על כל דבר כי זה טרנדי להתחיל ככה סרטון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נשארו לי שני פרקים אחרונים (הגעתי ל-3X6, שזה מפתיע אותי מאוד כמה לאט אני רואה את זה למרות שאני מחבבת עכשיו).
אבל זה שאמרת משהו על בעיות מאחורי הקלעים גרם לי לחשוב על ראיון קצר שראיתי לא מזמן עם מי ששיחק את קורט בגלי והוא אמר שיש לו גליטראומה, שזה לא דבר אחד, מסתבר שהיה המון פאקט אפ שיט מאחורי הקלעים, אבל ספציפית הוא נתן את הדוגמא שמן הסתם הדמות שלו הייתה של גיי וזה ברור מהפרק הראשון, אבל הוא היה מאוד צעיר ומסתבר שעוד לא יצא לארון מול משפחה וחברים, והוא טען שזה הוציא אותו מהארון בפני אנשים בחיים הפרטיים שלו וכנראה זה היה קשה לו. ואז הוא אמר איזה משפט שאותו דבר קרה לאיזה שחקן מהארטסטופר- אז מעניין אותי אם זה קשור למה שאמרת (אולי זה מה שקרה לשחקן ששיחק את בן?).
או הם נראים חמודים ביחד, קצת מבאס אותי שהם היו ביחד במציאות ונפרדו.
אני אגיב לזה בשרשור דיוני סדרות כי אני גם רוצה שתכתבי שם את המחשבות שלך על הסדרה כשתסיימי אותה וזה לא ילך לאיבוד בשרשור הזה.

didalf

Well-known member
אני אגיב לזה בשרשור דיוני סדרות כי אני גם רוצה שתכתבי שם את המחשבות שלך על הסדרה כשתסיימי אותה וזה לא ילך לאיבוד בשרשור הזה.
יש שרשור לסדרה כן? הוא אפילו לא עבר עמוד עדיין

טוני החתול

Well-known member
מנהל
☔ שם/כינוי: ****/ניק
☔גיל באימוג'י? 👨‍🌾
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון? מי סופר? לא, באמת, מישהו סופר? אני לא חושב שהגעתי לדו ספרתי, אבל עצם זה שהתקרבתי זה מרשים. כבר תפס אותי בכמה מקומות שונים. (כמובן שעכשיו אמצע נובמבר ואני חושב על הרבה מקרים שהיו בנובמבר)

🍯סדרות החודש: אגתה אגתה אגתה (אני רציני, בחלק מהפרקים צפיתי שלוש פעמים)
🍯סרטי החודש: ראיתי את ונום 3 וביטלג'וס 2 והכי טוב היה הקול בראש 2.
🍯שירי החודש: down the witches road
ואני ממש בעניין של קסנדרה של טיילור סוויפט (ואני לא מתחנף למישהי כאן)
🍯ספרי החודש: עדיין מתקדם לאט לאט עם ספר התמנונים. אבל לפחות מתקדם כי היו כמה חודשים שלא ממש התקדמתי.
🍯דמויות החודש: טין (או teenager אם רוצים להיות רשמיים)
🍯שחקני החודש: ג'ו לוק, קתרין האן
🍯קראש החודש: ג'ו לוק בתלבושת מליפיסנט
🍯ציטוט חודשי: if the cheekbones fit
🍯סיבה למסיבה: העובדה שאני יודע שאני יכול לצפות בסדרה הזאת שוב
🍯סיפור החודש: סיפור הבריאה
🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר: גשם. סדרת חולית, וויקד,

🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? בתיאוריה מאוד מאוד אוהב. כלומר אני תמיד רוצה שירד גשם ואני אוהב כשיורד גשם בחוץ. אם אני באמת צריך לצאת החוצה ויורד גשם באמת חזק אז זה בפועל מעצבן. במיוחד אם זה יוצר זרימה של מים על מדרכות וכבישים ואז שוטף לי את הנעליים ואני מגיע למצב של גרביים רטובות (הנעליים שלי לחלוטין לא אטומות) וזה קורה בערך פעם אחת כל חורף ומאוד מעצבן.
אבל עדיין אני מגדיר את זה כאהבה.
🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם? טום הולנד שר את Umbrella נחשב?
אם לא אז ברקים ורעמים של הכבש ה16. איך אפשר בכלל לחשוב על שיר אחר? למרות שעכשיו שאני מקשיב אליו אני קולט שבכלל לא מצויין שם גשם. ועדיין.
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? אוי אני ממש לא זוכר. אני יכול לבדוק בחילן (האתר שבו אני רושם נוכחות בעבודה) מתי פעם אחרונה לקחתי חופשת מחלה רצינית. אני מניח שיותר מחצי שנה, אבל אני לא טוב בלזכור דברים (כפי שאתם אולי זוכרים אם הזיכרון שלכם טוב משלי)
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)? אני שומר אותו בשקית שהוא נקנה בו. עד לאחרונה הוא היה מונח על השיש שליד הכיור, אבל יש לי ארון חדש אז אני שומר אותו עכשיו בארון. בערך יום לפני שמגיע התוקף שלו אני מכניס אותו למקרר ואם עדיין נשאר עוד יומיים אחר כך ויש לי מקום אז אני מכניס לפריזר.
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם? לא עולה לי שום דבר.
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? אני לא באפליקציה אבל באמת בא לי לאחרונה לעשות את זה. אבל לא נראה לי שיש לי זמן או מקום בראש. אם הייתי אז כנראה הייתי לומד גרמנית כי אחותי ואחיינית שלי לומדות גרמנית כרגע בדואלינגו (אם כי אחותי יודעת גרמנית לא רע כי היא גרה בגרמניה שנתיים לפני 30 שנה אז מרגיש לי כמו רמאות).
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה. מרקו נורא מעצבן כרגע בפריזמה. הוא אח נוראי לתאום שלו רק כי לאחיו יש קשר עם הבחור שהחברה שלו בגדה בו איתו. אוקי זה מרגיש קצת מוצדק, אבל הוא עדיין מאוד מעצבן. הוא עכשיו גם היה חרא אליה.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?
אני מאה אחוז ג'ים. כלומר לא חתיך כמוהו, אבל ציני וסרקסטי כמוהו. האמת גם לא הייתי יכול להיות נוראי אל דווייט כמוהו. ואני כמובן לא רומנטי כמוהו. אבל אני כן מוכר נייר מצויין. האמת שאני גרוע בלמכור דברים. אני בטח לא הייתי מצליח למכור תנור לאסקימואי.
טוב נראה מה יצא לי.
אוקי, יצא לי פיליס. אני בסדר עם זה.
1731706821101.png
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו? יש לי רתיעה חזקה מג'יי.ג'יי. אברמס, יוצר אבודים. אם כי אני כנראה אראה כל דבר חדש של דיימון לינדלוף שאחראי לרוב אבודים (אבל גם הנותרים וwatchmen). שונדה לא מושכת אותי בכלל אבל אני לא אפסול דברים שלה. ריאן מרפי תמיד יוציא דברים שימשכו אותי (בגלל הגייז) אבל אני למוד ניסיון ואנסה להמנע.
ואני כמובן אנסה כל דבר שג'וס ווידון יוציא למרות כל העניינים איתו. אבל מי יודע אם עוד יוציא משהו בכלל. אולי הבן שלו יהפוך להיות תסריטאי טלוויזיה גם (דור רביעי) ויעשה משהו טוב.
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?
האם טין מאגתה יכול להיות נשיא? אוקי, להיות רציני ולחשוב על מישהו שזה מתאים לו... נה. טין ידמיין את זה מספיק חזק וזה יהפוך למציאותי.

שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע.
אני יודע מה קרה בחמישי לנובמבר. כלומר אני זוכר. זוכר.
אוקי אני גרוע בדחיית סיפורים אז אני בודק בויקי. אז את כמובן מדברת על זה שב2.11.1502 כריסטופר קולומבוס גילה את מפרץ פורטבלו. לא על זה דיברת? הפגישה של הרצל ומלך גרמניה ב1898? העליה לאוויר של קומדית המצבים Becker? (למה מציינים את זה בויקיפדיה בעברית?) נולד רנדי האריסון שגילם את ג'סטין בהכי גאים שיש?

🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:
משהו חמוד:

ומשהו מצחיק

didalf

Well-known member
יש פה תחרות אובססיה בינך לבין דילן מי היה מאמין.

ואני ממש בעניין של קסנדרה של טיילור סוויפט (ואני לא מתחנף למישהי כאן)
לא. אתה פשוט חכם מאד|מאוהב|
קישור כדי שכולם יהנו:

🍯ספרי החודש: עדיין מתקדם לאט לאט עם ספר התמנונים. אבל לפחות מתקדם כי היו כמה חודשים שלא ממש התקדמתי.
מה זה ספר התמנונים?8-*
🍯דמויות החודש: טין (או teenager אם רוצים להיות רשמיים)
:-D
🍯שחקני החודש: ג'ו לוק, קתרין האן
אתה עברת על החוק של עצמך?:-0
🍯קראש החודש: ג'ו לוק בתלבושת מליפיסנט
מאשרת.
🍯סיבה למסיבה: העובדה שאני יודע שאני יכול לצפות בסדרה הזאת שוב
וואה וואה:-D
🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר: גשם. סדרת חולית, וויקד,
איי טינק איי'ל טריי דיפיינג גראביטיייייייייייייי

במיוחד אם זה יוצר זרימה של מים על מדרכות וכבישים ואז שוטף לי את הנעליים ואני מגיע למצב של גרביים רטובות
אין יותר נורא מנעליים וגרביים רטובות!

כן בהחלט

אני יכול לבדוק בחילן (האתר שבו אני רושם נוכחות בעבודה)
גם אצלנו משתמשים בחילן.

🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? אני לא באפליקציה אבל באמת בא לי לאחרונה לעשות את זה. אבל לא נראה לי שיש לי זמן או מקום בראש. אם הייתי אז כנראה הייתי לומד גרמנית כי אחותי ואחיינית שלי לומדות גרמנית כרגע בדואלינגו (אם כי אחותי יודעת גרמנית לא רע כי היא גרה בגרמניה שנתיים לפני 30 שנה אז מרגיש לי כמו רמאות).
אחותי עושה גרמנית. יש שם כל מיני דמויות ואחד מהם הוא ילד קטן (דביל ומעצבן) אבל בגרמנית אני תמיד אומרת לה שהוא נשמע כמו ילד נאצי:-D

🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?
האם טין מאגתה יכול להיות נשיא? אוקי, להיות רציני ולחשוב על מישהו שזה מתאים לו... נה. טין ידמיין את זה מספיק חזק וזה יהפוך למציאותי.
וזה יהיה עדיף כנראה.

אני גם זוכרת!
היה אבקת שריפה, בגידה ומזימה.

נולד רנדי האריסון שגילם את ג'סטין בהכי גאים שיש?
כן זה הכי חשוב ממה שכתבת.

ומשהו מצחיק

:-D|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
☔ שם/כינוי: ****/ניק
אוקיי לא הבנתי בהתחלה מה אומרות הכוכביות אבל קלטתי מה עשית לפני שהבכתי את עצמי.
☔גיל באימוג'י? 👨‍🌾
אני מבינה מזה שאתה בגיל שמתחילים להתעניין בגינון.
🍯שירי החודש: down the witches road
מוצדקים.
|פנים| די תעזוב את זה. תקרא משהו אחר.
🍯ציטוט חודשי: if the cheekbones fit
מי אמר למי?
🍯סיפור החודש: סיפור הבריאה
יש שני סיפורי בריאה שונים (אחד בפרק א' ואחד בפרק ב') אז זה לא מספיק ספציפי.
🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')? בתיאוריה מאוד מאוד אוהב. כלומר אני תמיד רוצה שירד גשם ואני אוהב כשיורד גשם בחוץ. אם אני באמת צריך לצאת החוצה ויורד גשם באמת חזק אז זה בפועל מעצבן. במיוחד אם זה יוצר זרימה של מים על מדרכות וכבישים ואז שוטף לי את הנעליים ואני מגיע למצב של גרביים רטובות (הנעליים שלי לחלוטין לא אטומות) וזה קורה בערך פעם אחת כל חורף ומאוד מעצבן.
אבל עדיין אני מגדיר את זה כאהבה.
גרביים רטובות זה באמת סבל שלא ניתן לתאר.
כיוון שהוא רק עושה ליפ סינק ולא שר את זה אז זה נגד הכללים, אבל זה כל כך מושלם שאני ארשה את החריגה הזאת.
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? אוי אני ממש לא זוכר. אני יכול לבדוק בחילן (האתר שבו אני רושם נוכחות בעבודה) מתי פעם אחרונה לקחתי חופשת מחלה רצינית. אני מניח שיותר מחצי שנה, אבל אני לא טוב בלזכור דברים (כפי שאתם אולי זוכרים אם הזיכרון שלכם טוב משלי)
לפי דעתי אתה דיווחת לנו פה על מחלה לפני פחות מחצי שנה.
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)? אני שומר אותו בשקית שהוא נקנה בו. עד לאחרונה הוא היה מונח על השיש שליד הכיור, אבל יש לי ארון חדש אז אני שומר אותו עכשיו בארון. בערך יום לפני שמגיע התוקף שלו אני מכניס אותו למקרר ואם עדיין נשאר עוד יומיים אחר כך ויש לי מקום אז אני מכניס לפריזר.
אוקיי זאת שיטה שאף אחד פה עוד לא כתב (ויתכן שאתה הממציא שלה).
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?
אני מאה אחוז ג'ים. כלומר לא חתיך כמוהו, אבל ציני וסרקסטי כמוהו. האמת גם לא הייתי יכול להיות נוראי אל דווייט כמוהו. ואני כמובן לא רומנטי כמוהו. אבל אני כן מוכר נייר מצויין. האמת שאני גרוע בלמכור דברים. אני בטח לא הייתי מצליח למכור תנור לאסקימואי.
טוב נראה מה יצא לי.
אוקי, יצא לי פיליס. אני בסדר עם זה.
צפה בקובץ המצורף 120133
פיליס היא חמודה.
ואל תיקח את זה רע, אבל באובססיה לדיוק בפרטים אתה גם קצת דוויט :-D
אגב אתם יודעים שג'ון קרסינסקי נבחר לגבר הסקסי של 2024 של מגזין People?
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו? יש לי רתיעה חזקה מג'יי.ג'יי. אברמס, יוצר אבודים. אם כי אני כנראה אראה כל דבר חדש של דיימון לינדלוף שאחראי לרוב אבודים (אבל גם הנותרים וwatchmen). שונדה לא מושכת אותי בכלל אבל אני לא אפסול דברים שלה. ריאן מרפי תמיד יוציא דברים שימשכו אותי (בגלל הגייז) אבל אני למוד ניסיון ואנסה להמנע.
|כן| שמחה שלמדת.
ואני כמובן אנסה כל דבר שג'וס ווידון יוציא למרות כל העניינים איתו. אבל מי יודע אם עוד יוציא משהו בכלל. אולי הבן שלו יהפוך להיות תסריטאי טלוויזיה גם (דור רביעי) ויעשה משהו טוב.
לצערי אני לא חושבת שנראה ממנו עוד דברים, לא בעשור הקרוב לפחות. (והחצי הראשון של נשות הלעולם לא היה כל כך מבטיח :-( )
האם קראש על מישהו גורם לך אוטומאטית לרצות שהוא יהיה הנשיא? :-D
שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע.
אוקי אני גרוע בדחיית סיפורים אז אני בודק בויקי. אז את כמובן מדברת על זה שב2.11.1502 כריסטופר קולומבוס גילה את מפרץ פורטבלו. לא על זה דיברת? הפגישה של הרצל ומלך גרמניה ב1898? העליה לאוויר של קומדית המצבים Becker? (למה מציינים את זה בויקיפדיה בעברית?) נולד רנדי האריסון שגילם את ג'סטין בהכי גאים שיש?
ניסיונות יפים אבל לא מה שהתכוונתי.
🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:
משהו חמוד:
הם חמודים, אבל כל הקונספט של דייטים מול מצלמות טלויזיה זה משהו שגם ממש קרינג'י לי וגם קשה לי לקנות אותו כאותנטי.
ומשהו מצחיק

:-D יההה אני חושבת שזה מהפרק שהתאהבתי בסדרה לראשונה |מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניסיונות יפים אבל לא מה שהתכוונתי.
את כבר אמרת למה התכוונת? כי אני רק חיפפתי במעקב על השרשור הזה עד כה.
אם לא, אז את צריכה לתת רמז.
:-D יההה אני חושבת שזה מהפרק שהתאהבתי בסדרה לראשונה |מאוהב|
זה מפרק 2X21. הרבה יותר מידי מאוחר בשביל התאהבות, אבל אני אקבל כי לפחות לא הפסקת לפני כן.
מישהי פה לא ראתה אגתה 20 פעמים ברציפות🙄
תודה רבה.
אני מאוד מאוכזב מלונה.
(אבל אני גם מאוכזב מעצמי כי ראיתי את הפרק הזה רק 3 פעמים)
פיליס היא חמודה.
ואל תיקח את זה רע, אבל באובססיה לדיוק בפרטים אתה גם קצת דוויט :-D
יש בזה משהו. אבל אני חושב שבאופן כללי אני כן יותר נוטה לכיוון ג'ים מאשר דווייט. ולא דווקא מבחינה טובה. למשל הייתי רוצה שיהיה לי פחות אכפת מה שחושבים עלי כמו דווייט.
אגב אתם יודעים שג'ון קרסינסקי נבחר לגבר הסקסי של 2024 של מגזין People?
הוא לא הגבר הכי סקסי של כל שנה ושל כל מגזין?
לפי דעתי אתה דיווחת לנו פה על מחלה לפני פחות מחצי שנה.
אני בהחלט סומך על הזיכרון שלך יותר מאשר על שלי.
אני מבינה מזה שאתה בגיל שמתחילים להתעניין בגינון.
יותר במחשבה של גיל שבו כשהייתי צעיר כולם היו חקלאים.
אחותי עושה גרמנית. יש שם כל מיני דמויות ואחד מהם הוא ילד קטן (דביל ומעצבן) אבל בגרמנית אני תמיד אומרת לה שהוא נשמע כמו ילד נאצי:-D
יש דמויות בדואלינגו? לא ידעתי שיש דמויות. מה הכוונה בדמויות? זה כמו בלי סודות?
יש פה תחרות אובססיה בינך לבין דילן מי היה מאמין.
אני לרוב אפסיד תחרויות אובססיה לדילן.
מה זה ספר התמנונים?8-*
זה ספר מדע בדיוני שמתרחש כעשר אלף שנים בעתיד.
בשיא ההתפתחות הטכנולוגית של בני אדם הם [שכחתי את המילה שמתארת את זה שהופכים כוכב לכת לכך שיתאים לחיים של כדור הארץ. זה מה ששואפים לעשות למאדים] לכמה כוכבי לכת בגלקסיה. והם גם פיתחו ננו וירוס שגרם לאבולוציה (בעיקר אינטלקטואלית) מואצת של חיות מסוימות. בכוכב אחד זה קרה עם עכבישים. בכוכב אחר זה קרה עם תמנונים. העניין הוא שצורת המחשבה שלהם שונה לחלוטין משל בני אדם בהרבה דרכים. אחד הדברים הוא שהמוח שלהם בעצם מפוצל בין מוח מרכזי שיש לו יצרים ומוח אנליטי יותר בזרועות שבעצם פועל וחושב יותר. וזה מאוד קשה לקלוט. הם גם מתקשרים בעיקר בתנועה והחלפת צבעי גוף. והם גם לא החלטיים באופן קיצוני. יש קטע שמסביר את זה יפה שבעצם כל החלטה שאנחנו עושים קשורה להמוני החלטות קטנות ושינויי שיקולים, אבל אנחנו נוטים לראות פשוט את ההחלטה הסופית ולקבל אותה ולרוב להתקבע עליה. התמנונים משנים את דעתם כל הזמן.
בכל מקרה הספר הראשון עוסק בעכבישים שהתפתחו טכנולוגית בזמן שבני אדם חוו סוג של נסיגה טכנולוגית בגלל מכלול סיבות, ועימות בסופו של דבר בינהם. אבל בסופו הם למדו לחיות בשלום יחד על פלנטה אחת. בספר השני בני אדם ועכבישים יחד מגיעים למערכת השמש של התמנונים שבה גם חי גזע חייזרי מיקרוסקופי בעייתי שאוהב להשתלט על המוחות של יצורים אחרים. במקביל בני האדם ועכבישים עדיין מפתחים דרכים טובות יותר לתקשר כי כרגע הם יכולים לתקשר רק דרך מחשב שהוא בעצם שארית התודעה של מדענית מלפני עשרת אלפים שנה.
|פנים| די תעזוב את זה. תקרא משהו אחר.
אבל זה באמת מעניין אותי. אני פשוט נורא עסוק והספר לא סוחף. אבל אני כבר כמעט ב80%.
יש שני סיפורי בריאה שונים (אחד בפרק א' ואחד בפרק ב') אז זה לא מספיק ספציפי.
את מדברת על היהדות. יש הרבה יותר סיפורי בריאה, בינהם גם זה של המפץ הגדול.
סיפור הבריאה שלי הוא על כיצד העולם נברא לפני קצת יותר משבועיים בראשון לנובמבר 2024, כשכל מה שאנחנו זוכרים שקרה לפני כן פשוט הוכנס לנו לראש בתהליך הבריאה.

למעלה