My Jennifer Lopez Top 10

QueIronia

New member
My Jennifer Lopez Top 10../images/Emo26.gif

קצת שעמום, קצת ש"ב ועבודות שאני מדחיק, ועשיתי מצעד שמסכם את העשירייה הטובה ביותר של ג'ניפר לדעתי. התחלתי בלכתוב את השירים של ג'ן שאני הכי אוהב, וקבלתי רשימה של 18 שירים - מכל האלבומים. התחלתי לסנן. מן הסתם, הכי קשה היה לבחור את השיר שיוצא מהרשימה, ואיתו גם הלכה הנציגות לאחד הדיסקים של ג'ניפר (מתוך 6 אלבומי אולפן, העשירייה כוללת שירים מחמישה).

QueIronia

New member
כמעט נכנסו לרשימה../images/Emo26.gif

כאמור, התחלתי מ-18. הנה כל השירים שלא נכנסו לרשימה, למעט אחד, בסדר רנדומלי:
If You Had My Love Walking On Sunshine Carino Si Ya Se Acabo You Belong To Me Step Into My World Que Hiciste​
הם היו מאוד קרובים, אבל פשוט לא מספיק טובים בשביל ה-Top 10. מעבר ל-7 הנ"ל, ישנו עוד אחד שהיה מאוד מאוד קרוב...

BrokenDream103

New member
../images/Emo45.gif מסכים... כמעט../images/Emo3.gif

רק בגלל שאני מכיר פה רק את If You Had My Love ו- Que Hiciste. ולטעמי QH אמור להיות בטופ 10 שלה..

QueIronia

New member
ממש קרוב - מקום 11../images/Emo26.gif

I'm Glad סינגל מספר 3 מתוך הדיסק This Is Me... Then. שוחרר לרדיו ב-2003 וזכה להצלחה מועטה מאוד. אצלי, לעומת זאת, מדובר בשיר האהוב מתוך הדיסק. עם הוצאת השיר מהרשימה, אין אף נציגות ל-This Is Me... Then. מוזר, כי אני מאוד אוהב את הדיסק הזה. כנראה שזה בעיקר בגלל שהוא מאוד "זורם" ואחיד, ופחות בגלל ההברקות שבו (חוץ מ- I'm Glad ו-You Belong To Me, אין הרבה כאלה). אולי אני צריך לשקול את דירוג הדיסקים שלי מחדש. בכל מקרה, הנה מתחיל המצעד האמיתי. אני מדרג ממש בזמן אמת - העשירייה מוכנה, אבל לא לפי הסדר

מעולה כ"כ../images/Emo23.gif

מבין לליבך... גם אני חושב שלא הייתי מכניס אותו לעשירייה שלי - וכן, הוא באמת מושלם!

QueIronia

New member
מקום 10../images/Emo26.gif

נציגות ראשונה לדיסק הספרדי הראשון של ג'ניפר: Porque Te Mrachas השיר מופיע גם בגרסא אנגלית, בדיסק Rebirth שקדם ל- Como Ama Una Mujer. למרבה ההפתעה, באנגלית ג'ניפר נשמעת הרבה הרבה פחות טוב מאשר בעברית, כאילו הריאות שלה לא מצליחות להחזיק. בספרדית הכל מתחבר וזה נשמע הרבה יותר טוב. גם המילים, לדעתי, עדיפות בספרדית. הרעיון דומה, אבל כאילו בספרדית היא מצליחה להעביר את זה טוב יותר. למען האמת, אני לא מופתע: השיר נכתב במקור בספרדית, ובסה"כ ברוב המקרים התרגום לא מצליח להשתוות למקור.

שיר טוב, אבל גבוה.

ואני חושב שאתה מתכוון ל"באנגלית ג'ניפר נשמעת הרבה הרבה פחות טוב מאשר בספרדית". בעברית היא עדיין לא שרה

BrokenDream103

New member
לא מכיר...../images/Emo122.gif

*מוריד* נ.ב- ג'ניפר נשמעת מעולה, לא משנה באיזה שפה

מעדיף את האנגלית,

בכל אופן זאת אחת הבלדות הכי טובות של ג'ניפר (אולי אפילו הכי טובה?!), ואני שמח לראות אותה כאן

QueIronia

New member
מקום 9../images/Emo26.gif

חכו חכו, Como Ama Una Mujer לא עוזב אותנו כ"כ מהר - הנה הנציגות השנייה של הדיסק בעשירייה: Te Voy A Querer בשנייה הראשונה אהבתי, בשנייה קצת יותר, ואני חושב שבערך בשלישית נשבתי. השיר מאוד הזכיר לי את הסגנון של Juanes (אם מישהו פה בכלל מכיר אותו), אבל יותר טוב. קצת אחרי ש-Como Ama Una Mujer יצא, אני זוכר ששמעתי את השיר ברדיו, ב-100FM, בתכנית של קיקה סמואל. המגיש שבח מאוד את ג'ניפר, את הקריירה שלה ואת השיר הזה ספציפית. היה לי כיף לשמוע. לדעתי, היה צריך להיות הסינגל השני מהדיסק, ואחריו Porque Te Marchas, ולבסוף Adios. זה כבר לא יקרה. *המשך בערב*

BrokenDream103

New member
../images/Emo45.gif

מקומות 10 ו-9 כל כך לא מוצלחים לעומת שירים אחרים שיש לה... בכל אופן זה מצעד של QueIronia ולא שלי.

למעלה