My Jennifer Lopez Top 10

../images/Emo6.gif שעשעת אותי עם המשפט האחרון

מזדהה איתך כאן
הכי כיף לצרוח אותו.... אמרתי את זה כ"כ הרבה פעמים, אבל לא אכפת לי - איזה סטייל יש בשיר הזה!!!
למרות שאני חושב שהמיקום גבוה מידי, הפעם אני אסלח לך

QueIronia

New member
מקום 3../images/Emo26.gif

לא סתם הגרביל נשוי לג'ן.. No Me Ames השיר היחיד ברשימה שהוא לא רק של ג'ן (I'm Gonna Be Alright נכנס, כאמור, בזכות עצמו). אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מעדיף את הגרסא הרגילה של השיר, למרות שגם הסלסה מעולה. בכל מקרה - לשיר יש גם Club Remix של Pablo Flores. קצת מוזר בהתחלה, אבל בכלל לא רע. ג'ן אמרה עליו שזה הקליפ השני הכי אהוב אליה (נכון לשנת 2003/2004), מי אני שאגיד אחרת? השיר עשה לי תיאבון גדול כשאמרו שיהיה שיתוף פעולה נוסף עם מארק. בסוף קבלנו את Escapemonos - אחלה שיר, אבל פשוט לא מתקרב ל-No Me Ames.

Lopezit

New member
בדיוק היום חשבתי על זה

איזה הבדל יש בין No Me Ames -בלדה מצויינת ומדהימה! לבין Escapemonos- בלדה משעממת... רק הגרסת סלסה שלה גורמת לי לחבב את השיר בכל מקרה.. מיקום מצויין

West Doll

New member
יאא../images/Emo99.gif

אני מעדיפה בהרבה את הגרסה הרגילה על הבלדה
ותסתמו! Escapemonos לא כזה גרוע...אני מחבבת אותו

QueIronia

New member
מקום 2../images/Emo26.gif

מוזר לי שהשיר הזה לא במקום הראשון. למעשה, בתחילת השנה הוא עוד הוביל את הרשימה בגאון, אבל מאז דברים השתנו... Ain't It Funny זה חרוש עד כדי כאב, אבל אני אחזור על זה: בזכות השיר הזה אני אוהב את ג'ן. הקליפ יצא בתחילת קיץ 2001 (אולי סוף הסתיו..), ומיד התאהבתי (אני יודע, אני אומר את זה הרבה). קניתי את הדיסק, ומאז דרכינו לא נפרדו (6.5 שנים!). רבים מכם יחלקו עליי. בשבילכם יש לי מילה אחת: זובי. מפתיע - אבל JLo מצליח להכניס רק שתי נציגויות לרשימה. מצד שני - תסתכלו ברשימה של השירים שלא הצליחו להיכנס לרשימה ותראו שם עוד שלושה שירים. אבי, אני כבר רואה שאתה מתרעם על היעדרו של Love Don't Cost A Thing. תתגבר. כנראה שברשימה של ה-20 הכי טובים הוא היה נכנס (מקום 19, נניח).

אני אכן מתרעם../images/Emo46.gif

אפרוק עליך את זעמי בסוף השרשור... אז לגבי AIF -
הסינגל השני הכי טוב שלה, יש מצב שגם השיר השני הכי טוב שלה, ואז יש לנו מיקומים תואמים
.

Lopezit

New member
אני עם ארז!

אני בספק גדול אם הוא היה נכנס אצלי לעשירייה..

West Doll

New member
../images/Emo99.gifאני זוכרת כשהשיר הזה יצא...

כאילו זה היה אתמול

QueIronia

New member
מקום 1../images/Emo47.gif../images/Emo26.gif

גבירותיי, רבותיי וכל המתלבטים, קבלו אותו במחיאות כפיים סוערות - השליט הבלתי מעורער, הארוך עד אין קץ, הסוחף והמרגש - Como Ama Una Mujer. ליאת - את מרוצה לפחות מהמקום הראשון? אני לא צריך להרחיב במילים למה השיר הזה פה. כמו שחן אמרה - אני סוגד לאלבום. כנראה שמעתי אותו כבר עשרות פעמים (אולי אפילו מספר תלת ספרתי). את השיר הזה ספציפית כנראה שמעתי הכי הרבה. מיד הוא בלט לי מעל כל שאר השירים (המעולים, חוץ מ-Sola) בדיסק. כנראה שג'ניפר חזקה עם שירי נושא של דיסקים... הצליח לה בשתי הפעמים בהם קראה לדיסק ע"ש שיר מתוכו.

Lopezit

New member
כל עוד זה קשור לאלבום CAUM

וזה לא סולה אני אהיה מרוצה
אבל הפתעת אותי! לא ידעתי שהוא מקום 1 אצלך בהחלט מגיע לו להיות בטופ 5 שלי.. אבל לא מקום 1

אוי ואבוי../images/Emo128.gif

עד כמה שידעתי שהסגידה שלך ל-CAUM מוגזמת - לא האמנתי שזה עד כדי כך. הבלדה הזאת פשוט משעממת, לא מבין מה אתה מוצא בה. מעבר לווקאל הנהדר של ג'ני - אין בו כלום

למעלה