אבי כפרעליך!!!!!!!!!!!!!!
L Lopezit New member 26/12/07 #43 ארז! אתה מזכיר אותי פה כמעט יותר פעמים מג'ניפר תסיק את המסקנות לבד.. אני כבר הבנתי את כל הרמזים
מ מיסטר זנגביל New member 27/12/07 #66 טוב, אז קודם כל נהניתי לעבור על המצעד שלך וכן, כמו שחזית אני אכן מתרעם על כך שלא הכנסת את LDCAT- ללא ספק השיר הכי טוב של ג'ניפר, ובכלל - שיר הפופ הכי טוב אי פעם אממ אני מתחיל לחשוב על עוד שירים שחסרים לי ואני מפחד שאשכח כמה... ... בכל מקרה אני חייב לציין את WYWD... כן כן, עכשיו תצחק על הטעם המזעזע שלי - תרגיש חופשי.
טוב, אז קודם כל נהניתי לעבור על המצעד שלך וכן, כמו שחזית אני אכן מתרעם על כך שלא הכנסת את LDCAT- ללא ספק השיר הכי טוב של ג'ניפר, ובכלל - שיר הפופ הכי טוב אי פעם אממ אני מתחיל לחשוב על עוד שירים שחסרים לי ואני מפחד שאשכח כמה... ... בכל מקרה אני חייב לציין את WYWD... כן כן, עכשיו תצחק על הטעם המזעזע שלי - תרגיש חופשי.
מ מיסטר זנגביל New member 27/12/07 #67 אה ורציתי להגיב ביתר פירוט ושנינות אבל אני ממהר לחדר כושר כפרעעעלי
Q QueIronia New member 27/12/07 #69 גם כן. ממהר לחדר כושר עאלק. עוד פדלאה שמעמיד פנים (גם אני כזה, מודה באשמה). איפה אתה? אם בשייפ (הולמס פלייס, בשם החדש..) - חצי מהתיכון שלי שם. לשמחתי, אני לא (לא הייתי שורד לראות את כל המתלהבים האלה כל פעם).
גם כן. ממהר לחדר כושר עאלק. עוד פדלאה שמעמיד פנים (גם אני כזה, מודה באשמה). איפה אתה? אם בשייפ (הולמס פלייס, בשם החדש..) - חצי מהתיכון שלי שם. לשמחתי, אני לא (לא הייתי שורד לראות את כל המתלהבים האלה כל פעם).
מ מיסטר זנגביל New member 31/12/07 #98 לאאאא אני באורלייף, קל"ב ../images/Emo8.gif ואני אכן פדלאה אבל לפחות משתדל לעשות כמה שאפשר!!!
Q QueIronia New member 27/12/07 #68 אבי, אתה מלך! אפילו אני לא כתבתי כ"כ הרבה הודעות בשרשור, וזה בכלל השרשור שלי היה לי כיף לקרוא את התגובות שלך על הדירוג קדימה - תעשה גם אתה מצעד (וגם שאר האנשים פה!)
אבי, אתה מלך! אפילו אני לא כתבתי כ"כ הרבה הודעות בשרשור, וזה בכלל השרשור שלי היה לי כיף לקרוא את התגובות שלך על הדירוג קדימה - תעשה גם אתה מצעד (וגם שאר האנשים פה!)
מ מיסטר זנגביל New member 27/12/07 #80 אם הייתי ליאת הייתי עונה- "אני יודע" ../images/Emo3.gif אבל בגלל שאני לא - אז אממ גם ככה כולם יודעים פה מה אני אוהב בדיוק ומה לא, אבל בהזדמנות אני אעשה
אם הייתי ליאת הייתי עונה- "אני יודע" ../images/Emo3.gif אבל בגלל שאני לא - אז אממ גם ככה כולם יודעים פה מה אני אוהב בדיוק ומה לא, אבל בהזדמנות אני אעשה
Q QueIronia New member 27/12/07 #81 תכלס - ברור לי שהטופ 3 שלנו כנראה אותו דבר. ויש לי מושג כללי על איך המצעד נראה.
L Lopezit New member 27/12/07 #83 אני לא מסוגלת להכין מצעד כזה הטעם שלי כל הזמן משתנה... ואני בעצמי לא יודעת את הטופ 10 שלי..