My Jennifer Lopez Top 10

QueIronia

New member
אני אחזור על המילה הזו עוד הרבה:

זובי! קטסטרופה הוא אומר לי, חוצפן!

QueIronia

New member
מקום 8../images/Emo26.gif

שינוי מרענן - לא מתוך Como Ama Una Mujer (שנפרד ממנו, לבינתיים). במקום השמיני נמצא שיר שהופיע בשלושה דיסקים רצופים של ג'ן, בגרסאות שונות: I'm Gonna Be Alright אני חושב שהגרסא המועדפת עליי היא המקורית, למרות שהרמיקס מצוין גם כן. מבין הגרסאות של הרמיקס, אני אדיש בין הגרסא עם ובלי Nas, אבל 50 Cent מעצבן. בכל מקרה, לפני שלוש שנים בערך (קצת יותר), השמיעו את הגרסא המקורית ב-99FM בזמן שיעור נהיגה שלי.. היה שמח. עוד דבר אחרון - הקליפ, לדעתי, בין הטובים. סקסי וצבעוני

כן, כן, כן../images/Emo70.gif

איזה יופי שזה כאן
אין, השיר פשוט מושלם. אהבתי אותו משמיעה ראשונה ועד היום אני לא אדלג עליו אף פעם. הסינגל הרביעי הכי טוב של ג'ניפר לטעמי, פשוט מדהים. וכמובן שהגרסא עם נאס היא הכי טובה!

BrokenDream103

New member
שיר מעולה../images/Emo106.gif

והגרסא המקורית פשוט -
- ברור שהרמיקס טוב יותר!!

QueIronia

New member
מקום 7../images/Emo26.gif

הפתעה! כשדירגתי את השירים, פתאום היה נראה לי שהשיר הזה נמוך, ומצד שני - השירים שמעליו ממוקמים במקומות שלהם בזכות ולא בחסד. השיר הוא כנראה הלהיט הכי גדול של ג'ן, כאשר בוחנים את הקריירה שלה במלואה. מדובר על Waiting For Tonight - הסינגל השלישי של ג'ן (No Me Ames, ששוחרר רק בדרום אמריקה, קדם לו). מדובר בשיר שיצאו לו קאברים שונים במהלך השנים, כאשר ג'ן היא לא המבצעת המקורית. עם זאת, הגרסא של ג'ן היא המוכרת והמצליחה ביותר. בצדק. לפני סיום, אני אציין את הרמיקסים הלוהטים של השיר - של Hex Momentous ו- Pablo Flores.

../images/Emo47.gif

ללא ספק הכי מוצלח ומזוהה עם ג'ניפר. שיר פופ-דאנס מושלם. וכן, אני יודע שאני אומר את זה כמעט על כל השירים שרשמת בינתיים - אבל באמת שמדובר בטובים שבטובים.

BrokenDream103

New member
אוי השיר הזה מזכיר לי נשכחות...../images/Emo6.gif

כשהייתי קטן, אחותי הגדולה הייתה שמה את השיר הזה בווליום ורוקדת מול המראה שלה כמו איזה פקאצה... איזה מצחיק זה היה

QueIronia

New member
מקום 6../images/Emo26.gif

נמצא איתנו רק כמה חודשים, ובהחלט כבש אותי, מהשמיעה הראשונה: Brave שיר הנושא של הדיסק השביעי והאחרון (לבינתיים) של ג'ן - פופי, קצבי, שמח. חבל רק ששאר האלבום (למעט שיר אחד נוסף..) לא עומד בציפיות. בשלב מסוים חשבתי שאולי השיר הזה בולט על רקע האכזבה הגדולה שבאלבום, אבל לא. אני מוצא את עצמי חוזר אליו כל פעם, גם כשאני שומע את Como Ama Una Mujer (הדיסק) - וזה אומר הרבה. אני מחכה לקליפ בקוצר רוח!

מוגזם../images/Emo88.gif

נכון שהוא הכי טוב באלבום - אבל עדיין, לא מגיע לו להיות בעשירייה. אולי עם הזמן הוא יטפס אצלי...

QueIronia

New member
מקום 5../images/Emo26.gif

משום מה חשבתי שהדירוג של השיר הזה יהיה שנוי במחלוקת, אבל עם התגובות שלכם עד כה... כנראה שלא. את החמישייה המובילה פותח Get Right. כבר אמרתי, ואני אחזור ואומר - השילוב של ג'ניפר עם סקסופון (או חצוצרות) עושה לי (ולה) רק טוב. ליאת - את יכולה לומר עד מחר כמה שהשיר הזה לא משהו לדעתך, אבל כאן את פשוט טועה. ואם את חושבת שלא - אני, עודד וחן נשמח להסיבר לך את זה שוב. אם כבר אני בקטע של אנקדוטות משעממות (ראה I'm Gonna Be Alright) - אני זוכר שכשהשיר הגיע למקום הראשון במצעד העולמי, הגעתי לביה"ס ובישרתי את זה לכיתה שלי לפני שיעור מתמטיקה
כמעט זרקו עליי כסאות שם, נבלות. (פעם גם צילמתי בהגדלה את הקבלה של הקנייה של The Reel Me והדבקתי על לוח המודעות בכיתה. מיותר לציין שהיא נתלשה בברוטליות!)

שוב מוגזם../images/Emo88.gif

יציאה מוצלחת של ג'ניפר גם לטעמי, אבל לא עד כדי כך. אבל עדיין - לא מפתיע אותי בכלל שמיקמת אותו כ"כ גבוה

QueIronia

New member
מקום 4../images/Emo26.gif

ליאת - פה זה הקטע שאת מתחילה לנשק לי את הרגליים (אל תדאגי, בדיוק התקלחתי!) במקום הרביעי אנחנו פוגשים בפעם השנייה והאחרונה שיר מהדיסק הכושל של ג'ניפר (Brave, למי שהצליח לא להבין!) - Hold It Don't Drop It. שוב פעם יש כאן את הקטע של הסקסופון שפשוט "מדיר שינה מעיניי" (טוב, הגזמתי...). בכל מקרה - שיר לוהט, פשוט ככה. תשאלו את האמא שאספה את הילד שלה מהחוג וראתה אותי יושב באותו וצורח את השיר בקולי קולות.

Lopezit

New member
../images/Emo31.gif

נמוך מידי
אצלי הוא מקום 1!! כן כן כן HIDDI שליטה!

למעלה