N*ל!ן טיירה הWלם- 7 העונותתתתת

Manga136

New member
../images/Emo58.gif לעונה 8. ../images/Emo142.gif

אולי ג'זלוהית?

NP16

New member
אני מסכים איתך :) (חוץ מלמי שניק לא דומה../images/Emo6.gif)

אני גם מסתכל על מי שהייתה הכי מדהימה שם,ניק, שהיא באמת מדהימה, אבל אפילו אם אני חושב לעשות נבחרת של 13 בנות מכל העונות,עד שבע,היא תכנס ממש בקושי. (ואחרי הרצה בראש שלי,היא מתחרה על המקום ה13 עם מישהי
,וה12 האחרות שם בטוח)

עונה 66 ../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

FIERRRRRRRRRRCCCEEEEEEEEE (חחחחחחעחעחע אני כבר זוכר איך הם אמרווווווו כי ראיתי שלשוםםםםםםם תאודישנים של עונה 7 והיה תאודישןןן של ג'זזלייןןן שלא עברה ואחרי שהיא יצאהה והראו את מלרוז אז טיירהה מיס ג'יי ומיסטר ג'יי אמרו פפירררררררססס שעה עם האצבעות יאו קרעו אותוווווווו זה היה אחד ה==דברים) קיצררררר האלוהייייייייייייייתתתתתתתתתתתתתתת שולטתתתתתת **כפרעליהההההה**

NP16

New member
בתור אחד שטוען שעונה שבע כלכך גרועה,

אתה כבר ראית את הפרק האודישנים יותר משאני ראיתי.

סעעעעע סע תחפש אם אני שמה../images/Emo26.gif

ראיתייי תפרק בטלויזיה+עוד פעם 1 במחשבבבב וזה בגלל שהעונה כל כך גרועה וכל היפות והשוות באמתתתתת לא עברו ל"נבחרתתת" ""

NP16

New member
זכרתי שפתחת שרשור לפני שבוע שראית שוב

במחשב,כנראה זה מה שהיה שלשום. [או שלא.] ט עות שלי,מצטער,אבל לא צריך לנסות להעליב.

עונה 6 - סוערת

עונה מעניינת מאוד, ג'ייד ללא ספק עשתה אותה בכל מה שקשור לרייטינג ודניאל יצאה די מלכה שהיא שרדה את כל התהפוכות שהיו... בעיני לא כולן היו נאות (פורנדה :-{ ) והטופ 3 היה באמת השיא... לדעתי היה יכול להיות מעניין מה היה קורה אילו ג'ייד הייתה מגיעה לגמר עם דניאל

במיללללהה אחת= דניאלללללללללללללליייייי

היאאאאאא זה העונהה והעונה זה ה=י=אאאאאאאאאאא.. התמונות האלוהיווווותתתתתתתתת שלה האופי המושלםםםםםם והיופי הא=ל=ו=ה=ייי כל מה שקרה קשור אליהההההההה תמידדדדדד... ומה שמוזר לי שג'ייד לא הציקה לה XD אולי כי היא ידעה שאי לה סיכוייייייייייייייייייייייייייייי בכללללללל... אבל יש משו במילה סוערת פשוט זה הכיי לא מילה של טיירה LOL

עונה 7../images/Emo128.gif../images/Emo112.gif

לגמריייייייייייי: WIIIRDDDDD. ממש בנות מוזרותתתתת **אין לי תמונות של העונה אז בינתיים זאתי אני אוהב**

עונה 7 - מעוווווווולה

אולי לדעתך היא לא משהו מבחינת בנות, אבל חכה לשבוע הבא.... תהיה בשבוע הזה לפייבוריטית שלך, תמונה אלוהית, ולדעתי הכי טובה בפרק... הטופ 2 הן הבחירה הכי קשה אי פעם שהייתה... הן כמו הפכים משלימים.

מיזאתתתת מלרוזזזזז??

אין לי ספקקקקקקק שיהיו לה תמונות מדהימותתתתת כשהיא מספרת על מה שהיה בפרק היא כזאת מדהימההההההההההההההה והתמונה שלה מהשסבוע היתה ממש יפהה בגלללללללל זה כמעט נפל לי הלבבבב כשהעיפו אותה כאילווווו אם כריסטיאן הייתה נשארת במקומה הייתי מ=ת. בכל מקרההההה הבחירה הכייי קשה היתההה בלי צל של ספקק עונה 5... אבל ניקולללללללללללליייייייייי ~סגידה!~

Manga136

New member
תמונת הוט קוטור מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

(אבל לא נראית כמו תמונה שהנושא שלה הוא "דוגמנית של 10,000 דולר ליום" למרבה הצער...)

אוליייייי אבל זה לא מענייןןןןןןןןןן היא

עושה הבעה סנוביתתתתתת כזאת שתפורהההההה עליההה XD:

NP16

New member
די מסכים דווקא עם הרוב שאמרת.

זה גם משתקף בזוכות, בראשונה היא חיפשה מן מודל לחיקוי אחת זיקית,ועם אישיות . בשניה,אולי כי היא הבינה שאיליס הייתה צריכה לזכות
,היא כמובן חיפשה גם את מה שלמעלה ^, אבל גם היי פאשן כמו שאמרת. בשלישית אני חושב שהיא חיפשה בטחון עצמי ,תשוקה.[סוג של מילה נרדפת לדיווה,אבל לא בדיוק] [ומאד המשיכה לחפש את זה כמובן גם בהמשך.הכל היא נתנה מזה בהמשך] ברביעית באמת אדג'יות,ייחוד בחמישית בהחלט הוט קוטור,וגם בשישית בהחלט מתאים הפירס וגם קצת חזר המודל לחיקוי. בשבע כמובן שלא מסכים,המילה שמסכמת לי זה CRAZY
. ואני חושב שהזוכה,ובכללי,זה מן שילוב חזק של הכל ^^ וזה למה העונה הזאת כל כך מדהימה בעיניי. בשמונה,ראיתי שני פרקים,בנתיים זה נשמע כאילו העיקר שמישהי תוציא תמונה טובה,לא ממש משנה איך היא נראית פנים מול פנים. [וגם בלהוציא תמונה טובה הן בנתיים לא הכי הצליחו רובן,אפילו ההכי יפה שם שהיא גם אולי אחת היפות מכל העונות מבחינת וידאו]

אולי תסמן ../images/Emo58.gif על עונה 8 ../images/Emo70.gif../images/Emo186.gif

רק חסר שתרשום תשם של המתמודדות וזהווווווו

למעלה