N*ל!ן טיירה הWלם- 7 העונותתתתת

הוא לא רשם שמות של מתמודדות, לכן לא היה צורך

לסמן ספויילר. הוא כתב ממש בכלליות.

עדיייייייןןן דברים על עונה 8 זה ממש

רגיששששששששש לכתוב ס=פו=י=י=ל=ר גם אם זה בכלליותתתתתתת כי בכלליותת אפשר לרמוז הרבה דבריםםםםםם!

NP16

New member
כתוב לי שזה ללא נושא :S

אמרתי שלא,זה רק מרמז על הדעה שלי.אבל באמת מצטער אם זה הרס

../images/Emo7.gif../images/Emo99.gifלגשר הישןןןןןןן

תדעיייייייייייי לך שאתתתתת מ==הה מגרה אותי עם כל הכותרות שלךךךךךךך "תמונה פירס של זוכת עונה 8 האלוהייייייייייייתתתתתתת" נו מה אני אמור לעשות עם זההההההה:( אנלא יכול לראותתתתתתתת אבל את מגרה אותי זה ממש התעללותתתתתתתתתתת XD:

בוא קבל עצה -

אולי כדאי שפשוט תראה את התמונה של כל המתמודדות ב- 8 וזהו? במילא זה לא כ"כ ספויילר
סך הכל אתה רואה אותן לפני מייקאובר, ובפרק האודישנים הן באמת הכי טובות, שגם מבלי שתצפה בו, זה די ברור שהן יעברו. לדעתי אתה מאוד מאוד תאהב

חחחחחעחעחע אבללללללללל....

אני יגיד לךך מה הבעיהההההה שאני מכיר את עצמייייייייייייייי:( ואם אני יראה כמה מתמודדות אלוהייייייייווותתת או משו אני לא ישתלט על עצמייייייי נראלי בסוף עם כל הכותרות שלך אני פשוט יכנס לתמונה של זוכת עונה 8 האלוהיייייתתתת (אם היא בכלל כזאתתת) ויהרוס לעצמי את כל עונה 8.....................!! אבל אני יחשובבבבבבב על מה שאמרתתת בכל מקרה איפה אני יכול לראותתתתתת תתמונות של כל המתמודדות בלייייייייייייייייייייייייייייייי ספויילרים ותמונות מההמשך העונהההההההה??!~ נגיד באתר שאני רואה זה מסודר לפי שמותתת ומופיעות כל התמונות של מתמודדתתת ואז אני רואה לאיזה שלב היאאאאא הגייעהה לפי המספר תמונות קאאפפייישש??

אז הנה עוד עצה חחחח../images/Emo6.gif

בהודעה הבאה אני מצרפת תמונה של כל הבנות ללא ספויילרים של שמות, ולפני מייקאוברים

אני לXXXXX נכנססס! החלטתי!

כי במחשבה שנייה מה זה ייתן ליייייייייי??????:( אני סתם יאכל סרטים מי הגיעה לאיפה ויצטרך לחכות מיליון שנה עד ש-7 החופרת תגמר ועד ש-8 תתחיללללל אבלל ממשש תודה את מקסימהההההההה !

חחחח בכיף למרות שזה לא כזה נורא...../images/Emo8.gif

תכלס אתה תוכל לצפות גם ב- 8 דרך יו טיוב ולדעתי יהיו פה כאלה שישמחו לתרגם לך אם לא תבין משהו.

../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif

אבל אז אני יצטרךך לראות את העונה במחשבבב וא=י=ן מצב שאני עושה את זה א==י==ןןןן... הלוווווווווואיייייייייייי שהוט יביאו תעונה הזאת מהר רצח כמו שהביאו את 7 אחרייייייייי 6 ולא כמו שעשו ביןו 5 ל-6 (אמאאאאאאאללההה)

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifאהה../images/Emo58.gif

נטשההה
חבל שצבעו לה לשחור, אבל היא מהממת בכל מצב
לקח לי עכשיו שעה לזהות את רנה
וואלה תכלס אחת העונות. יחד עם עונה 3 ו5 ואולי 7? :)

היא באמת יפה שם../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

ורנההההההההההה מהממת... וג'זלין כמו פרח אקזוטי
וג'ייל ... היהודיה הראשונה אי פעם בתולדות התחרות!
כפרות

NP16

New member
../images/Emo58.gif עונה 8 של שמות../images/Emo58.gif

ראיתי רק הדחה אחת אז אני בעיקר כותב את התגובה לעצמי,כי אני לא ארצה להכנס לשאר ההודעות
תכל'ס ג'אייל יצאה הכי יפה שם,ממש. ואני לא הכי מחבב אותה.. בפרק האודישנים בכלל אמרתי לעצמי שמה זה, היא נראית כמו איזה חברה של ההורים שלי. ג'זלין ורנה יצאו מעולה,גם נטשה יצאה ממש טוב ו גם אותה אני לא הכי אוהב.. וזהו השאר לא הכי אהבתי..דיאנה יצאה כלכך מוזר,ושרה תמיד נראית בדיוק אותו דבר,בין אם זה תמונה או שהיא מדברת או הכל. [והדבר הזה לא מי י ודע מה]

Manga136

New member
../images/Emo142.gif

עונה 1~ נחמדה. עונה 2~ יפה. עונה 3~ מדהימה. עונה 4~ מכוערת. עונה 5~ משעממת. עונה 6~ חמודה. עונה 7~ מושלמת. עונה 8~ מדהימה. עונה 9~ סיוט.

למעלה