N*ל!ן טיירה הWלם- 7 העונותתתתת

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאולי תירגע קצת? העונה רק התחילה

. יש לך עוד משהו כמו 12 פרקים פלחות לשנות את דעתך שוב ושוב.

../images/Emo45.gif8-9

7 ו- 8 הן ה-עונות לדעתי. 9 מכוערת מכוערת מכוערת

העיקקקקקקקקקקקקררר כש-9

רק התחילללללללההה כמה חפרווו פה שזה הטעונה הכי מושלממממממתתת LOL קיצר לא משנהההההה ואם 7 מושלמתתתתתתתתת אני כבר לא רוצה לחכות ל-8 נשאר עם ה==מושלמות באמת 5+6+2

../images/Emo26.gif

9 התחילה בצורה מעולה. היה לה מלא פוטנציאל. כמעט כ=ל המתמודדות היו יפות/פוטוגניות... אבל איכשהו משבוע לשבוע ההדחות נעשו ממש לא במקום, וכל הגרועות נשארו... יצא מצב שהזוכה האמיתית של הסדרה הודחה ומישהי מזעזעת זכתה. זה הכל.

טטירררררררההה צריכה ל=פ=ר=ו=ש

ב-6 היא היתהה בשיאאאא ורק מההתחלה של עונה 7 הבנתיי את זה........... מספיק מי שנבחרווווווווו ומי שהודחווו וה"נבחרת" המעפנה הזאת .. ממש שמה את כל אלההההה או שהם מסכנות וקרה לאמא שלהם/ספתא שלהם משו או שבגללל העדה שלהם פ=א=ת=טטטטטטטטטטטטטטטטט וואיי זה ממש מעצבןןןןןןןןןןןן איך אחרי 9 האמריקאים לא העיפו אותה LOLL

ב- 8 דווקא הבחירה קשה...

וכל 3 הפיינליסטיות היו ראויות לזכות... והבחירה ב- 7 גם טובה, למרות שגם, היה קשה להחליט מי מה- TOP2 תזכה רק בעונה 9 היא פישלה ובעעענקקקקקקק והרבה אנשים ברשת רושמים שהיא צריכה לפרוש.

חחחחחעחעחע מגניב שהרבה אנשים

רוששממיםםם שהיא צריכה לפרושששש וב-7???????? קשה לי לראותתתתתת מישי שתזכהההההה תאמת היחידהה שעולה לי בראש עכשיו זה מלרוזזזז אבל היא כמעט הדיחה אותה הפאתט הזאתתתת אז עצובבבבב למרות שתלוי בתמונות כמובןןןןןןןן... נחיה ונראה XDDD:

וגםםםםםםםם רק אם מלרוזזז

תתגבר על הקטע שהיא לפעמים נראית מבוגרתתתתתתתת וואייייייייי איך אני רואהה שטיירה תחפור לה על זה יש לי הרגשהההההה LOLL !

ממשששששששששש לאאאא!

דניאללללללללללללללל כפרעליההההההה רק בפרק הממשש אחרון וזה בכלל לא נקראאא הדחההההה זה "מי תעלה לגמרר שזה ש=ק=ו=ף שזה היא ורק עם שרהההההה שזה היה פאתטטטטטטטטט וממש לא בגלל איך שהיא נראית/ שהיא מושלמממממתתת בגלל ה"מבטאאאאא" זה למשל פאתט שטיירה מעירה על דברים כאלהההההה פשוטט פאתט או שהיאא חופרת על התנהגותתת כמו שחפרה לניקוללללללללליייי או על העדהההההה שבזה היא הכי חופרתתתתת ובגלל זה קיבלה למשל את אנצ'ל הזאת **גועל**

אנצ'ל בחורה יפה

והיא התקבלה בין השאר בגלל שיש לה מראה אקזוטי ומיוחד וחוצמזה, כשטיירה בוחרת בגלל המוצא, זה בד"כ העדפה לכהות עור. היו הרבה מקרים, גם בעונות הבאות, שאם לבנה וכהת עור יעמדו יחד להדחה - הכהה תעבור... טיירה כאילו בכוח מתאמצת לדחוף את הכהות עור בתוכנית, אפילווווווווו שאולי רובן לא משהו

אנצ'ל יפה???????? שמעע ישראלללללללל

לללללללל שלא נדבר לב ששמתי **לב** שהיא שמנמנההההה.. קיצררררררררר ל==אאא

JoNy Boi

New member
אל תאמין להם

עונה 9 ממש לא סיוט כי הבנות אלוהיות אחת אחת כל אחת פוטנציאל אדיר וטיירה אולי בשיא הטמטום של הקריירה שלה אבל אתה תתעלף כשתראה אותה היא פשוט א=ל=ו=ה=י=ת כמו שאתה אומר ולא ממש מעניין אותי שהמנצחת מכוערת העיקר שהבנות בעונה יפות..

../images/Emo99.gif בזמןןןן האחרוןןןןןןןן אני לגממממריי

סומך על הטעםםםםםםםםםם שלךךךךךךך!! ובגלל זה אני מאמיןןןןןןןןןן לך :))))))))) אוףףףףףףף אני כל כך מחכה שעונה 7 הסיוטט הזה תגמררררררררררררר כברררררר הבעיה שהיא רק התחילה LOLL

למעלה