No soup for you מאי 2023 – סיכום חודש 🎞️🤦‍♂️🏜️🐙💂‍♀️🔥🧺🍇✈️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בחודש אפריל נכתבו בסך הכל 2182 הודעות חדשות
במהלך החודש נפתחו 35 שרשורים חדשים שבהם בסך הכל נכתבו 1829 הודעות
ונכתבו גם 353 הודעות חדשות ב-12 שרשורים ישנים יותר

השרשור הגדול ביותר בחודש האחרון הוא שרשור אוף סתם ככה

עם תחרות קרובה של השרשור החודשי ושרשור הצפייה המשותפת של ה100 עונה 1.
אם כי השרשור הכי ארוך כרגע הוא השרשור החודשי שלי פברואר שהגיע ל345 הודעות ומי יודע עד לאן יגיע, למרות שהיום הוא מאבד את הנעיצה שלו.

עוד מתוכנן לחודש מאי:
סדרות חוזרות (The Great, World On Fire, אימת המתים המהלכים, The Other Two)

סדרות חדשות (Silo, Fubar, American Born Chinese, Bupkis, Class of 09, City On Fire, Mulligan, Primo)
סרטי קולנוע חדשים כמו שומרי הגלקסיה 3, מהיר ועצבני 10, בת הים הקטנה ועוד
נמשיך עם מועדון דיסני
הצפייה המשותפת בבאפי
וגם הצפייה המשותפת בה100
נחגוג את ל"ג בעומר
וגם את שבועות

ונקבל את בוא החום האמיתי של הקיץ

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של מקסוול ג'נקינס (18), מאט לינץ (22), ג'ארד גילמור (23), לילי-רוז דפ (24), שון גיאמברון (24), נואה סנטינאו (27), ג'ונה האוור-קינג (28), לוקאס גייג' (28), אלכס לות'ר (28), אלכס האג אנדרסן (29), דבי ראיין (30), ג'סי ג'יימס קייטל (30), גרג סולקין (31), אלכסנדר לודוויג (31), ג'ייק בורלי (32), לוק קליינטנק (33), ג'וש אוקונור (33), תומאס ברודי-סאנגסטר (33), רוס באטלר (33), כריס קולפר (33), ג'סטין לופה (34), ריילי קיאו (34), סטיבן קרוגר (34), ניקולאס בראון (35), מרדית' האגנר (36), ג'ביציה לסלי (36), נואה ריד (36), אמילי ואן קאמפ (37), תומאס מקדונל (37), גרייס גאמר (37), לנה דנהאם (37), איוואן רהון (38), שרה גולדברג (38), יעל גרובגלס (39), קארי בישה (39), הנרי קאביל (40), דונל גליסון (40), ג'ינג'ר גונזגה (40), אדריאנה פאליקי (40), ג'יימי דורנן (41), ג'ונתן טאקר (41), אלכסנדרה ברקנרידג' (41), ג'וזף מורגן (42), לורה ביילי (42), אנדרס הולם (42), ג'יימי-לין סיגלר (42), אלן ליץ' (42), ראמי מאלק (42), סטיבן אמל (42), מאט לונג (43), בן פלדמן (43), אלי קמפר (43), מגי קיו (44), וינסנט קרטיזר (44), רוזריו דוסון (44), מרי אליזבת' אליס (44), ג'יניפר גודווין (45), קינן תומפסון (45), ג'ייק ג'ונסון (45), ג'ייסון ביגס (45), קומייל ננג'יאני (45), קרולין דברנה (45), מלאני לינסקי (46), אריק כריסטיאן אולסן (46), שאנולה המפטון (46), מאט זוקרי (46), קולין פארל (47), קיליאן מרפי (47), כריס דיאמנטופולוס (48), אנדראה אנדרס (48), דולה היל (48), למוניקה גארט (48), כריסטינה הנדריקס (48), בריאן גראתי (48), מאט ברי (49), סנדהיל רממורת'י (49), סשה אלכסנדר (50), ג'ק מקברייר (50), לברן קוקס (51), קארי פייטון (51), ג'ולי בנץ (51), ארצ'י פנג'בי (51), דוויין ג'ונסון (51), אידינה מנזל (52), ג'ון רוס בואי (52), פול בטאני (52), ג'וזף פיינס (53), אוקטביה ספנסר (53), טינה פיי (53), בובי קאנבלי (53), ניקולה ווקר (53), וויל ארנט (53), ג'סטין קירק (54), דייויד בוריאנז (54), קייט בלאנשט (54), מייקל קלי (54), ג'פרי דונובן (55), איימי ראיין (55), טימותי אוליפנט (55), אדי מקלינטוק (56), ה. ג'ון בנג'מין (57), הלנה בונהם קרטר (57), פולי ווקר (57), ליסה אדלשטיין (57), מליסה מקברייד (58), פייג' טורקו (58), ברוק שילדס (58), ג'ון סי. ריילי (58), כריסטה מילר (59), טים בלייק נלסון (59), מארק שפרד (59), ריי סטיבנסון (59), מייק מאיירס (60), ג'ון קורבט (62), ג'ורג' קלוני (62), טים רות (62), טוני גולדווין (63), לינדן אשבי (63), דאג ג'ונס (63), כריס אליוט (63), קריסטין סקוט-תומאס (63), רופרט אוורט (64), טד מק'גינלי (65), ליה דלריה (65), דרו קארי (65), אנט בנינג (65), טד לוין (66), ריצ'רד אי גרנט (66), ריצ'רד שיף (68), פירס ברוסנן (70), אלפרד מולינה (70), קולם מיני (70), איימי היל (70), כריסטין ברנסקי (71), שוהרה אע'דאשלו (71), סטיבן טובולובסקי (72), מייקל אוניל (72), גבריאל ביירן (73), זואי וונאמייקר (74), קן לרנר (75), ג'קי וויבר (76), ריצ'רד ג'נקינס (76), קנדיס ברגן (77), ג'ון ריס-דייויס (79), איאן מקלן (84) ושאן פיליפס (90)

שאלון יעלה מאוחר יותר (והפעם לונה עושה לנו)

אבל לבנתיים: גלקסיה או מולקולה?

נדירליאל

Active member
במהלך החודש נפתחו 35 שרשורים חדשים שבהם בסך הכל נכתבו 1829 הודעות
ונכתבו גם 353 הודעות חדשות ב-12 שרשורים ישנים יותר

השרשור הגדול ביותר בחודש האחרון הוא שרשור אוף סתם ככה

עם תחרות קרובה של השרשור החודשי ושרשור הצפייה המשותפת של ה100 עונה 1.
אם כי השרשור הכי ארוך כרגע הוא השרשור החודשי שלי פברואר שהגיע ל345 הודעות ומי יודע עד לאן יגיע, למרות שהיום הוא מאבד את הנעיצה שלו.

עוד מתוכנן לחודש מאי:
סדרות חוזרות (The Great, World On Fire, אימת המתים המהלכים, The Other Two)

סדרות חדשות (Silo, Fubar, American Born Chinese, Bupkis, Class of 09, City On Fire, Mulligan, Primo)
סרטי קולנוע חדשים כמו שומרי הגלקסיה 3, מהיר ועצבני 10, בת הים הקטנה ועוד
נמשיך עם מועדון דיסני
הצפייה המשותפת בבאפי
וגם הצפייה המשותפת בה100
נחגוג את ל"ג בעומר
וגם את שבועות

ונקבל את בוא החום האמיתי של הקיץ

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של מקסוול ג'נקינס (18), מאט לינץ (22), ג'ארד גילמור (23), לילי-רוז דפ (24), שון גיאמברון (24), נואה סנטינאו (27), ג'ונה האוור-קינג (28), לוקאס גייג' (28), אלכס לות'ר (28), אלכס האג אנדרסן (29), דבי ראיין (30), ג'סי ג'יימס קייטל (30), גרג סולקין (31), אלכסנדר לודוויג (31), ג'ייק בורלי (32), לוק קליינטנק (33), ג'וש אוקונור (33), תומאס ברודי-סאנגסטר (33), רוס באטלר (33), כריס קולפר (33), ג'סטין לופה (34), ריילי קיאו (34), סטיבן קרוגר (34), ניקולאס בראון (35), מרדית' האגנר (36), ג'ביציה לסלי (36), נואה ריד (36), אמילי ואן קאמפ (37), תומאס מקדונל (37), גרייס גאמר (37), לנה דנהאם (37), איוואן רהון (38), שרה גולדברג (38), יעל גרובגלס (39), קארי בישה (39), הנרי קאביל (40), דונל גליסון (40), ג'ינג'ר גונזגה (40), אדריאנה פאליקי (40), ג'יימי דורנן (41), ג'ונתן טאקר (41), אלכסנדרה ברקנרידג' (41), ג'וזף מורגן (42), לורה ביילי (42), אנדרס הולם (42), ג'יימי-לין סיגלר (42), אלן ליץ' (42), ראמי מאלק (42), סטיבן אמל (42), מאט לונג (43), בן פלדמן (43), אלי קמפר (43), מגי קיו (44), וינסנט קרטיזר (44), רוזריו דוסון (44), מרי אליזבת' אליס (44), ג'יניפר גודווין (45), קינן תומפסון (45), ג'ייק ג'ונסון (45), ג'ייסון ביגס (45), קומייל ננג'יאני (45), קרולין דברנה (45), מלאני לינסקי (46), אריק כריסטיאן אולסן (46), שאנולה המפטון (46), מאט זוקרי (46), קולין פארל (47), קיליאן מרפי (47), כריס דיאמנטופולוס (48), אנדראה אנדרס (48), דולה היל (48), למוניקה גארט (48), כריסטינה הנדריקס (48), בריאן גראתי (48), מאט ברי (49), סנדהיל רממורת'י (49), סשה אלכסנדר (50), ג'ק מקברייר (50), לברן קוקס (51), קארי פייטון (51), ג'ולי בנץ (51), ארצ'י פנג'בי (51), דוויין ג'ונסון (51), אידינה מנזל (52), ג'ון רוס בואי (52), פול בטאני (52), ג'וזף פיינס (53), אוקטביה ספנסר (53), טינה פיי (53), בובי קאנבלי (53), ניקולה ווקר (53), וויל ארנט (53), ג'סטין קירק (54), דייויד בוריאנז (54), קייט בלאנשט (54), מייקל קלי (54), ג'פרי דונובן (55), איימי ראיין (55), טימותי אוליפנט (55), אדי מקלינטוק (56), ה. ג'ון בנג'מין (57), הלנה בונהם קרטר (57), פולי ווקר (57), ליסה אדלשטיין (57), מליסה מקברייד (58), פייג' טורקו (58), ברוק שילדס (58), ג'ון סי. ריילי (58), כריסטה מילר (59), טים בלייק נלסון (59), מארק שפרד (59), ריי סטיבנסון (59), מייק מאיירס (60), ג'ון קורבט (62), ג'ורג' קלוני (62), טים רות (62), טוני גולדווין (63), לינדן אשבי (63), דאג ג'ונס (63), כריס אליוט (63), קריסטין סקוט-תומאס (63), רופרט אוורט (64), טד מק'גינלי (65), ליה דלריה (65), דרו קארי (65), אנט בנינג (65), טד לוין (66), ריצ'רד אי גרנט (66), ריצ'רד שיף (68), פירס ברוסנן (70), אלפרד מולינה (70), קולם מיני (70), איימי היל (70), כריסטין ברנסקי (71), שוהרה אע'דאשלו (71), סטיבן טובולובסקי (72), מייקל אוניל (72), גבריאל ביירן (73), זואי וונאמייקר (74), קן לרנר (75), ג'קי וויבר (76), ריצ'רד ג'נקינס (76), קנדיס ברגן (77), ג'ון ריס-דייויס (79), איאן מקלן (84) ושאן פיליפס (90)

שאלון יעלה מאוחר יותר (והפעם לונה עושה לנו)

מולקולה היא גלקסיה במונחי ננו-חלקיקים.

Lhuna3

Well-known member

סדרות חוזרות (The Great)
:love: מעולה! כלומר... HUZZA!
|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של ניקולאס בראון (35), נואה ריד (36), אמילי ואן קאמפ (37), לורה ביילי (42) [בשביל ליון], ג'יניפר גודווין (45),דולה היל (48), דוויין ג'ונסון (51), אידינה מנזל (52), פול בטאני (52),טינה פיי (53),דייויד בוריאנז (54),טימותי אוליפנט (55),ריצ'רד שיף (68),

:love::love::love::love::love:

גלקסיה, כי יש בה המון מולקולות, אז זה נותן לי גם וגם.

Lhuna3

Well-known member
שאלון התפקדות לסיכום חודש אפריל וכניסת חודש מאי, שנת 2023 לספירה:

[בבקשה להעתיק את השאלון ולא להשתמש ב"הוספת תגובה"]

🐹 שם:
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי:
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט:

🐰 סדרות החודש:
🐰 סרטי החודש:
🐰 ספרי החודש:
🐰 שירי החודש:
🐰 דמויות החודש:
🐰 שחקני החודש:
🐰 קראש החודש:
🐰 מאכל מתוק החודש:
🐰 סיפור החודש:
🐰 ציטוט החודש:
🐰 סיבה למסיבה:

🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו?
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)?
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)?
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? (אם זה מלוכלך מידי אין צורך לפרט :-D)
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום)
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי?
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים?
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם?
🐗 איזה מים אתם שותים?
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)?
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)?
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר?

🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום?

נדירליאל

Active member
שאלון התפקדות לסיכום חודש אפריל וכניסת חודש מאי, שנת 2023 לספירה:

[בבקשה להעתיק את השאלון ולא להשתמש ב"הוספת תגובה"]

🐹 שם: נדיר, מאז המפצ הראשון
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: - 11.5 כשרק היתה לי הזקפה הראשונה
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: דיוויד יום

🐰 סדרות החודש: קאסטל
🐰 סרטי החודש: לא מצאנו
🐰 ספרי החודש: ספר גרוע שכתבתי עליו בבלוג שלי, אבל קריא ומהיר - גג שעה-שעתיים. 24 שעות בחיי אישה - שטפן צוויג
🐰 שירי החודש: החודש הקשבתי לפלייליסט שיצרתי מבחירות שונות של אנשים ונשים: 75 שנים לזמר העברי. ביניהם הכי הכי הכי "וידוי" בביצוע של בניה ברבי ודנמיאל זמיר -
🐰 דמויות החודש: - Detective Bekket מ- קאסטל
🐰 שחקני החודש: - נתן פיליון [שמנמן ומתוק. עבודה מצוינת עם הפנים ]
🐰 קראש החודש: סוזן סאליבן, מרת'ה רוג'רס, אמו של קאסטל, לשעבר כוכבת "פאלקון קרסט". אחח איזו אשה
🐰 מאכל מתוק החודש: - הסכרת גומרת אותי, אבל פעם ביות: קאסטה של אוריאו.

1683192634189.png

🐰 סיפור החודש: הנפילה של חמורו של משיח. הפוסט הנפלא הזה, שכתב מוטי אור בבלוג שלו: "החיים שלי או של אחרים

🐰 ציטוט החודש:
🐰 סיבה למסיבה: בנגביר עוזב הממשלה? הממשלה תיפול?

🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו?
[/QUOTE]
רק שומר. אכילה מאוזנת

🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)? שחקן או תסריטאי
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)? אליזבט טיילור גרגורי פק [מה ל'שות אני באמצע]
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? (אם זה מלוכלך מידי אין צורך לפרט :-D) אני מעדיךף להתיז מים לאיזורים רגישים על פני מחשבה
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום) אינני משקיע
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי? אובדן דרך
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? - שיש עדשה תחת המזרון
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? - כשעברתי באדישות על פני פרובוקציה שבעבר היתה מלהיטה אותי
🐗 איזה מים אתם שותים? מהברז
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)? ממש לא
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)? הייתי מכניס את זאנדר חסיפורי סן פרנסיסקו כאחת הדמויות המובילות
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? אני מרוצה

🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום? - יש נטייה של חברי הפורום להתעלם באופן שיטתי מכותבים חדשים, מהודעות שאינן משיקות לתחומי הענין. במלים אחרות: יש כאן קבוצה מגובשת שמתאמצת לנפנף החוצה כל מי שלא "דומה לה".

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

It's Always Sunny

Well-known member
Respect.

אני לוקחת את השאלה כבתור איפה ארצה לחיות והתשובה היא גלקסיה, כי יש בה יותר מקום ממולקולה. אבל רק בקצת ;-)

אני תמיד מופתעת שהחג הזה עדיין קיים.
חחח, למה?

דבר ראשון, לא היה כתוב "פרט,הסבר,הבא דוגמאות"
שאלת שאלה,עניתי!
:-D:-D

את מתוחכמת 8-*

בדרך כלל אני לא שמה גיפים אבל ראיתי את הגיפים שלך והייתי חייבת להוסיף גם :-):
פשוט לדעתי הדברים שגרג אומר עוברים יותר יפה אם רואים אותם מאשר אם קוראים אותם :-D

didalf

Well-known member
שאלון התפקדות לסיכום חודש אפריל וכניסת חודש מאי, שנת 2023 לספירה::-D:-D

🐹 שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי:|קדימה|18 וחצי, סיום התיכון.
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט:|קדימה|אהבתי שאת מניחה מראש מה התשובה של כולם:-D אוקי: אמיתי: דיוויד בואי. דמות: דיוויד משיטס קריק.

🐰 סדרות החודש:|קדימה|המאה - לא מאמינה שחזרנו לזה איזה כיףףףףףף|מאוהב|
באפי עונה 2 - כבר יותר כיף
שמיגדון עונה 2 - כיף מאד
🐰 סרטי החודש:|קדימה|לא ראיתי כלום:-0
🐰 ספרי החודש:|קדימה|הא כן קראתי! A Marvelous Light - יפה.
🐰 שירי החודש:|קדימה|The National - The Alcott (feat. Taylor Swift)
🐰 דמויות החודש:|קדימה|בלאמי! אוקטביה! קלארק! רייבן! איזה כיף לכתוב את השמות האלה שובבבב|מאוהב| וגם ג'יילס|מאוהב|
🐰 שחקני החודש:|קדימה|כריס אוונס ואנה דה ארמס כי ראיתי ראיונות איתם והם חמודים (אבל עוד לא ראיתי את הסרט|פנים|)
🐰 קראש החודש:|קדימה|1. ג'יילס|מאוהב| אבל אסור לי לחפש תמונות אז אין.
2. בעלי היפה מה נראה לכם שעבר לי? אפילו שהוא נעדר החודש. אבל החודש חגגנו שנה לאירוע המכונן שהוא ההופעה שלו בקואצ'לה שהוא היה בה חתיך במיוחד אז גיפים משם|מאוהב| עוד חודש אני רואה את הפרצוף היפה הזה בלייב!!!!!!!!!!!!!!!!|מאוהב|
hs49.gif hs47.gif
3. קווין טי המושלמת שאני רוצה לשמור את כל התמונות שלה מהטור ובעיקר להיות שם בעצמי אעהאההההההההההה|מאוהב|;-(
ts42.gif ts46.gif
🐰 מאכל מתוק החודש:|קדימה|מתוק דווקא? אה ביום העצמאות היה בראוני ועוגיות שוקולד צ'יפס ממש טובות.
🐰 סיפור החודש:|קדימה|עדי עשתה מעשה אמיץ ו OOC החודש - הלכתי למסיבת טיילור סוויפט. לבד. עם אנשים מקבוצת טיילור בפייסבוק. הייתי בחרדה תהומית כל הדרך לשם ורק רציתי לברוח ודיברתי עם אחותי כל הדרך שתרגיע אותי. אבל בסוף היה כיף, כי לצרוח שירים של טיילור עם עוד אנשים ולא לבד באוטו זה משהו אחר|מאוהב| הפעם הבאה אבל בהופעה של טיילור עצמה במהרה בימינו אמן תביאי כבר תאריכים לאירופהההההההההההההה
🐰 ציטוט החודש:|קדימה|אני יכולה לצטט את עצמי?
"אני עדי בת חזיר וואנקרו מתכבדת להשיא משואה זו לכבוד הבטטות שלא אוהבות ספורט.
לכבוד האנשים שבוחרים לישון ולא לרוץ.
לכבוד מי שבוחר בנטפליקס ולא בפילאטיס.
לכבוד מי שלוקח קורקינט ולא הולך ברגל.
ולתפארת בטטי ישראל!
🇮🇱🥔"
- אני, כשדילן אמרה לי שאני צריכה להדליק משואה.
🐰 סיבה למסיבה:|קדימה|ימי המאה חזרו.

🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו?|קדימה|פפפףף לא ראית את המשואה שלי? הדרך היחידה היא דיאטה וספורט ואין לי כוח לאף אחד מהם אז לא.
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)?|קדימה|שאלה טובה. בא לי לדעת הכל אבל שלא יהיה לי לחץ על הראש. איזה תפקיד זה? נערת מים?
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)?|קדימה|יש לי הרבה גירל קראש כמו טיילור, אוקטביה ופיונה. אבל לא נראה לי שזה באמת משיכה.
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? (אם זה מלוכלך מידי אין צורך לפרט :-D)|קדימה|לול:-D לאדעת הרבה דברים רנדומלים. לפעמים על עבודה, לפעמים על סדרות, לפעמים על דיונים שראיתי באינטרנט ואני ממשיכה את הדיון בראש, לפעמים על שאלות לפורום אפילו. לפעמים רק על זה שלא בא לי לצאת.
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום)|קדימה|וואי אני מה זה לא מבינה בזה. אולי חברה שמייצרת דגלים עם ההפגנות האין סופיות פה:-D
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי?|קדימה|אין לי ממש8-* אולי הכי קרוב לזה שלפעמים אני בבית ספר ולא יודעת כלום במבחן או לא עומדת בעומס של הלימודים ואז קמה ונזכרת שאני מזמן לא בתיכון|מזיע|
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים?|קדימה|שעדיף לחזור לסימולציה.
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם?|קדימה|שאשכרה הלכתי למסיבה ההיא בסיפור החודש.
🐗 איזה מים אתם שותים?|קדימה|מהברז.
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)?|קדימה|בלעכס לא. הייתי מתארגנת על ציוד כמו טום מפארקס:-D בטח צריך מלא דברים אין לי מושג. אבל נתחיל בספריי נגד יתושים.
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)?|קדימה|המממממ שאלה יפה. לאדעת כולם מושלמים לתפקיד שלהם.
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר?|קדימה|יותר בטחון עצמי.

🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום?|קדימה|כן אני רוצה לקטר על הילדים המנוולים בבית ספר היסודי שמאחורי שלא מפסיקים לצרוח ועל האיש עם המכסח עלים שעשה לי עוד רעש במשך יום שלם;-(
|מצלמה|אפילו השמיים מתרגשים בהופעה של טיילור

1682953703610.png

*מתאפקת לא לשים לכם פה עוד מלאנלפים תמונות של טיילור מהטור כי היא מושלמת שאני לא עומדת בזה.
טוב אחת די נו תראו את הדבר הזה|מאוהב|
1682954278250.png

איך אני שונאת שאומרים לי "לספר על עצמי"
1682953742642.png

|אקשן|אני וחניה|פנים| (תפעילו ווליום)

It's Always Sunny

Well-known member
🐹 שם: אור |4U|
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: הדבר הראשון שעלה לי היה גיל תיכון ואז חשבתי שלא הייתי רוצה את זה, אז נראה שאולי התקופה של לפני הגיוס לצבא כי אז קמתי בבוקר והרגשתי ממש טוב עם עצמי.
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: 8-* סתם לא, מיד עלה לי דיוויד אחר; דיוויד בוריאנז :-):

🐰 סדרות החודש: ה-100, זהו אמרתי מספיק :-D סתם לא, גם באפי ויורשים.
🐰 סרטי החודש: פחות בקטע של סרטים עכשיו.
🐰 ספרי החודש: לא קראתי ספרים, אלא כתבות באינטרנט אבל שום דבר חשוב לא עולה לי בזיכרון אז זה כנראה אומר שאף אחת מהכתבות האלה לא השפיעו עליי.
🐰 שירי החודש: אחד שהקשבתי לו: Breathe (2AM) של אנה נאליק ויש לי סיפור עליו להמשך השאלון ויש עוד שיר שאני חייבת לצרף למרות שלא הקשבתי לו, נזכרתי בו אתמול: It Must Have Been Love
🐰 דמויות החודש: אני לא יכולה לבחור מישהו מה-100, אז אני אבחר בכולם :-D
🐰 שחקני החודש: שרה מישל גלר.
🐰 קראש החודש: יש לי התלבטות לגבי זה, אני אצטרך לחזור אליכם לגבי זה :-D
🐰 מאכל מתוק החודש: שוקולד והרבה ממנו :-D|בוקס|
🐰 סיפור החודש: התחלתי לראות את ג'ואי, לפני שאתם שופטים תקשיבו עד הסוף :-D חיפשתי משהו קצר וקליל והחלטתי לראות את הסדרה הזו, באתי אליה בלי ציפיות בכלל ומאוד נהניתי ממנה. ג'ניפר קולידג' משחקת את הסוכנת של ג'ואי והדמות שלה הרסה אותי מצחוק.
🐰 ציטוט החודש: בדיחות קרש של האחייניות שלי- "למה דג לא יכול להיות עורך דין? כי הוא לא יכול לטבוע." "למה עורך דין לא יודע לשחות? כי הוא כל הזמן תובע." "הבננה ואני לא ביחסים טובים. אני בשלי והיא בשלה.":-D
🐰 סיבה למסיבה: אני רואה ה-100, אני נהנית מזה.

🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? לשמור על המשקל אני מניחה? לא סגורה על זה. לפני כמעט שנה היה לי שינוי גדול בחיים וזה גרם לי לרדת במשקל היה שם שילוב בין הליכות לחוסר תיאבון. אני לא עושה משהו מיוחד.
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)? הייתי במגמת תיאטרון בתיכון ועבדתי על התפאורה בהצגה של י"ב (כברירת מחדל :-D), זו לא הייתה חוויה גרועה, היה מאוד נחמד אבל לא הייתי חוזרת על החוויה של להירשם למגמה הזו. אז לא הייתי רוצה להיות קשורה לתעשיית הטלוויזיה בשום צורה, מעדיפה רק לצפות בטלוויזיה :-):
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)? שאלה נפלאה, בטח יש הרבה, אני לא מצליחה לחשוב על זה כרגע, אם אזכור, אוסיף :-):
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? (אם זה מלוכלך מידי אין צורך לפרט :-D) על כמה שנמאס לי מהחיים. זה לא בגלל המקלחת, זה פשוט זמן פנוי למחשבות, קורה לי גם לפני השינה.
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום) לא מבינה מספיק במניות בשביל לענות על זה.
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי? יש לי מוטיב חוזר, זה לגבי פוביות שיש לי אבל זה מביך אותי לדבר עליהן.
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? כלום?
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? כשנהגתי בפעם הראשונה לבד, לא חשבתי שאני מסוגלת לעשות את זה. זה קרה מאז פעם נוספת אבל אני לא מוכנה לעשות את זה שוב, לפחות בינתיים.
🐗 איזה מים אתם שותים? מהמיני בר.
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)? אם אין אינטרנט, אני מוותרת :-D
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)? מורכב מדי בשבילי כרגע.
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? יצירתית.

קצת רקע מאחורי הסרטון, הזמרת הייתה חולה ולא יכלה לבטל את ההופעה, מישהי בקהל הציעה שישירו לה את השיר שהזכרתי למעלה (Breathe) וזה מאוד ריגש את הזמרת. וזה היה מאוד מקסים בעיניי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בהחלט. זה כמות מטורפת.
דבר ראשון, לא היה כתוב "פרט,הסבר,הבא דוגמאות"
שאלת שאלה,עניתי!
דבר שני מולקולה זה יותר...קטן
אי אפשר להתווכח עם זה
מולקולה. כולנו עשויים ממולקולות. נראה לי שזה מה שלמדנו בשיעור מדעים בחטיבה.
זה נכון.
אבל כולנו חיים בגלקסיה
אני תמיד מופתעת שהחג הזה עדיין קיים.
החג הזה חשוב בשביל וויסות כמות קרשי העץ בארץ.
יפה
:love: מעולה! כלומר... HUZZA!
בהחלט
אוקי, זה גם הגיוני.
אני לוקחת את השאלה כבתור איפה ארצה לחיות והתשובה היא גלקסיה, כי יש בה יותר מקום ממולקולה. אבל רק בקצת ;-)
מי צריך כל כך הרבה מקום?

אני אישית בוחר בגלקסיה, כי זה הרבה יותר מגניב להיות חלק משומרי הגלקסיה מאשר משומרי המולקולה.

אולי הייתי צריך לשאול מה יותר קל לכם לדמיין את גודלו באופן מוחשי במוח - מולקולה או גלקסיה?

It's Always Sunny

Well-known member
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי:|קדימה|18 וחצי, סיום התיכון.
יש סיבה?

🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט:|קדימה|אהבתי שאת מניחה מראש מה התשובה של כולם:-D אוקי: אמיתי: דיוויד בואי. דמות: דיוויד משיטס קריק.
איזה שיר של דיוויד בואי את הכי אוהבת?

🐰 ספרי החודש:|קדימה|הא כן קראתי! A Marvelous Light - יפה.
נהנית מהספר?

🐰 שירי החודש:|קדימה|The National - The Alcott (feat. Taylor Swift)
שיר שהוא לא שיר של טיילור?? חחח, אני סתם צוחקת, אני יודעת שהיא נמצאת שם. איך הכרת אותו?

🐰 קראש החודש:|קדימה|1. ג'יילס|מאוהב| אבל אסור לי לחפש תמונות אז אין.

בתוספת שרה מישל גלר :-): רציתי להוסיף עוד אבל פחדתי להוסיף תמונות מעונות מתקדמות, אז נסתפק בזה.

🐰 סיפור החודש:|קדימה|עדי עשתה מעשה אמיץ ו OOC החודש - הלכתי למסיבת טיילור סוויפט. לבד. עם אנשים מקבוצת טיילור בפייסבוק. הייתי בחרדה תהומית כל הדרך לשם ורק רציתי לברוח ודיברתי עם אחותי כל הדרך שתרגיע אותי. אבל בסוף היה כיף, כי לצרוח שירים של טיילור עם עוד אנשים ולא לבד באוטו זה משהו אחר|מאוהב| הפעם הבאה אבל בהופעה של טיילור עצמה במהרה בימינו אמן תביאי כבר תאריכים לאירופהההההההההההההה
כל הכבוד!!
התחברת במסיבה עם אנשים?

🐰 ציטוט החודש:|קדימה|אני יכולה לצטט את עצמי?
"אני עדי בת חזיר וואנקרו מתכבדת להשיא משואה זו לכבוד הבטטות שלא אוהבות ספורט.
לכבוד האנשים שבוחרים לישון ולא לרוץ.
לכבוד מי שבוחר בנטפליקס ולא בפילאטיס.
לכבוד מי שלוקח קורקינט ולא הולך ברגל.
ולתפארת בטטי ישראל!
🇮🇱🥔"
- אני, כשדילן אמרה לי שאני צריכה להדליק משואה.
:-D:-D

🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? (אם זה מלוכלך מידי אין צורך לפרט :-D)|קדימה|לול:-D לאדעת הרבה דברים רנדומלים. לפעמים על עבודה, לפעמים על סדרות, לפעמים על דיונים שראיתי באינטרנט ואני ממשיכה את הדיון בראש, לפעמים על שאלות לפורום אפילו. לפעמים רק על זה שלא בא לי לצאת.
:-D:-D:-D

🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום?|קדימה|כן אני רוצה לקטר על הילדים המנוולים בבית ספר היסודי שמאחורי שלא מפסיקים לצרוח ועל האיש עם המכסח עלים שעשה לי עוד רעש במשך יום שלם;-(
:-(:-(:-(
משתתפת בצערך.

*מתאפקת לא לשים לכם פה עוד מלאנלפים תמונות של טיילור מהטור כי היא מושלמת שאני לא עומדת בזה.
טוב אחת די נו תראו את הדבר הזה|מאוהב|
1682954278250.png
היא נראית שמחה :-):

|אקשן|אני וחניה|פנים| (תפעילו ווליום)
מזדהה :-D

Lhuna3

Well-known member
|מזיע| למה עשיתי שאלון כזה קשה?

🐹 שם: לונה3
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: 8 נראה לי שהיה לי די כיף.
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: דיוויד פישר, עמוק באדמה + דיוויד רוז, שיט'ס קריק

🐰 סדרות החודש: יורשים + באפי
🐰 סרטי החודש: זוטרופוליס
🐰 ספרי החודש: Children of Memory + פרסי ג'קסון (ספר I)
🐰 שירי החודש:

🐰 דמויות החודש: כל הדמויות הראשיות של יורשים ושל באפי
🐰 שחקני החודש: אני אבחר ב...קירן קאלקין (רומן) ושרה סנוק (שיב) מיורשים כמובן.
🐰 קראש החודש: רופרט ג'יילס מבאפי.
🐰 מאכל מתוק החודש: ארטיק קראנץ' שוקולד-נוגט
🐰 סיפור החודש: בפעם הראשונה מזה לא-נעים-להודות-כמה-שנים, התגברתי על פוביה מאוד קשה שהיתה לי, והצלחתי לעשות משהו שעבור רוב האנשים הוא פשוט, אבל בשבילי הוא בגדר פחד מוות ממש: בדיקת דם.
🐰 ציטוט החודש: "נחשפנו לפתוגן בשם לוגן רוי" (ג'רי, יורשים) וגם (קצת ספוילר יורשים) "זה אולי יהיה לך קשה, אבל תפסיק לשלוח את הדם שלך לאנשים" (שיב, יורשים)
🐰 סיבה למסיבה: שעדיין היה נעים רוב הזמן באפריל מבחינת מזג האוויר.

🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? אני אשמח להוריד קצת. התחלתי עכשיו דיאטה שמותר לאכול בעקרון מה שרוצים, אבל רק 8 שעות ביום, ואז 16 שעות צום. שיהיה לי בהצלחה (כן, בטח).

🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)?
במאית כי הכי מעריצים אותם נראה לי. אבל גם מאפרת יכול להיות כיף (אם היה לי מושג באיפור).

🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)? היו לי הרבה גירל-קראשים על דמויות, מה שזכור לי כרגע:
פיונה (שיימלס), קלארק (ה-100), שיב (יורשים), פליסיטי, באפי, רייצ'ל (חברים)

🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? 1. שרה בראש שירים, בעיקר מהמילטון ומחזות זמר אחרים. 2. איזה אפליקציה אני יכולה לעשות בשביל להרוויח כסף ו/או לעשות טוב לעולם. 3. האם יום אחד אני אהיה מספיק חרוצה בשביל ממש לעשות אפליקציה עד הסוף.

🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום)
נראה לי באיזה חברה שעושה AI בתחום הרפואה.

🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי?
1. פסיכופאט מנסה לתפוס ולרצוח אותי. 2. באתי למבחן ואין לי מושג מכלום. 3. נחשים. 4. סיוט "חברתי": כולם כועסים עלי או מחרימים אותי או מאשימים אותי במשהו שלא עשיתי. 5. מפטרים אותי.

🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? אין לי מושג! מה זה השאלות המוזרות האלו?! |פטיש|
אולי מגלים שהמציאות האמיתית היא באנימציה ולא בלייב אקשן.

🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? כשהעזתי לבקש משהו מהמנהל בחברה שעבדתי בה (הטבת תנאים מסויימת).

🐗 איזה מים אתם שותים? אצל ההורים - מקנקן בריטה. אצלי: מהברז אבל מורתחים.

🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)?
כמובן שלא כי אני פחדנית וכי אני צריכה שירותים ומקלחת ומפחדת מעקרבים ונחשים וכל זה. אבל בתיאוריה:
עם אוהל כזה שנסגר היטב והרמטי! הרבה קופסאות שימורים וחטיפים כמו במבה, ביסלי, טורטית וכו' שלא צריכים מקרר. גזיה קטנה לקפה שחור בבוקר. המון המון מגבונים לחים ל"מקלחת". המון בקבוקי מים מינרלים. ונייר טואלט. ו-10 ספרים. שק שינה מפנק וחם. ופנס כמובן והרבה בטריות.

🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)? שאלה קשה מאוד. לא יודעת למה שאלתי אותה כי אין לי תשובה.

🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? חכמה, מוסרית, עשירה :p

Birds.jpg

admire.jpg

וזה:

didalf

Well-known member
טעות שרשור לכן גיף

hs46.gif ts41.gif

אוקי שניים לא הצלחתי להחליט

dory30

Well-known member
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? 1. שרה בראש שירים, בעיקר מהמילטון ומחזות זמר אחרים. 2. איזה אפליקציה אני יכולה לעשות בשביל להרוויח כסף ו/או לעשות טוב לעולם. 3. האם יום אחד אני אהיה מספיק חרוצה בשביל ממש לעשות אפליקציה עד הסוף.
הרבה בהצלחה.

didalf

Well-known member
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: הדבר הראשון שעלה לי היה גיל תיכון ואז חשבתי שלא הייתי רוצה את זה, אז נראה שאולי התקופה של לפני הגיוס לצבא כי אז קמתי בבוקר והרגשתי ממש טוב עם עצמי.
זה נשמע תקופה טובה.
🐰 סדרות החודש: ה-100, זהו אמרתי מספיק :-D
באמת אמרת מספיק|מאוהב|
🐰 שירי החודש: אחד שהקשבתי לו: Breathe (2AM) של אנה נאליק ויש לי סיפור עליו להמשך השאלון ויש עוד שיר שאני חייבת לצרף למרות שלא הקשבתי לו, נזכרתי בו אתמול: It Must Have Been Love
באט איטס אובר נאווווו
באיזה סרט זה? כאילו אני יודעת שזה שיר מוכר אבל הוא גם מקושר עם איזה סרט ספציפי, לא?
🐰 דמויות החודש: אני לא יכולה לבחור מישהו מה-100, אז אני אבחר בכולם :-D
נכון!
🐰 קראש החודש: יש לי התלבטות לגבי זה, אני אצטרך לחזור אליכם לגבי זה :-D
אני אעזור לך: בלאמי.
🐰 מאכל מתוק החודש: שוקולד והרבה ממנו :-D|בוקס|
תמיד.
🐰 ציטוט החודש: בדיחות קרש של האחייניות שלי- "למה דג לא יכול להיות עורך דין? כי הוא לא יכול לטבוע." "למה עורך דין לא יודע לשחות? כי הוא כל הזמן תובע." "הבננה ואני לא ביחסים טובים. אני בשלי והיא בשלה.":-D
חחחחחחחחחחחחח:-D:-D
🐰 סיבה למסיבה: אני רואה ה-100, אני נהנית מזה.
זאת אכן סיבה למסיבה|מאוהב|
🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? לשמור על המשקל אני מניחה? לא סגורה על זה. לפני כמעט שנה היה לי שינוי גדול בחיים וזה גרם לי לרדת במשקל היה שם שילוב בין הליכות לחוסר תיאבון. אני לא עושה משהו מיוחד.
|נחמה|

🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)? הייתי במגמת תיאטרון בתיכון ועבדתי על התפאורה בהצגה של י"ב (כברירת מחדל :-D), זו לא הייתה חוויה גרועה, היה מאוד נחמד אבל לא הייתי חוזרת על החוויה של להירשם למגמה הזו. אז לא הייתי רוצה להיות קשורה לתעשיית הטלוויזיה בשום צורה, מעדיפה רק לצפות בטלוויזיה :-):
דווקא נשמע נחמד
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? כשנהגתי בפעם הראשונה לבד, לא חשבתי שאני מסוגלת לעשות את זה. זה קרה מאז פעם נוספת אבל אני לא מוכנה לעשות את זה שוב, לפחות בינתיים.
כל הכבוד. לאט לאט.
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)? אם אין אינטרנט, אני מוותרת :-D
תכלס:-D
קצת רקע מאחורי הסרטון, הזמרת הייתה חולה ולא יכלה לבטל את ההופעה, מישהי בקהל הציעה שישירו לה את השיר שהזכרתי למעלה (Breathe) וזה מאוד ריגש את הזמרת. וזה היה מאוד מקסים בעיניי.
אוי זה מקסים.

היה כיף בסוף התיכון, אחרי הבגרויות כבר, מסיבת סיום, כולם נפרדים אז נחמדים יותר, עוד לא צבא.
איזה שיר של דיוויד בואי את הכי אוהבת?
space oddity
נהנית מהספר?
כן
שיר שהוא לא שיר של טיילור?? חחח, אני סתם צוחקת, אני יודעת שהיא נמצאת שם. איך הכרת אותו?
חחחחחח כי היא מתארחת בו כמובן. הוא יצא לפני כמה ימים.
היא ואחד מחברי הלהקה, ארון דסנר, נהיו חברים מאד קרובים בקורונה כשהיא הקליטה איתו את שני אלבומי הקורונה שלה. אח"כ הוא גם כתב איתה עוד שני שירים באלבום החדש והיא גם מתארחת בפרוייקטים שלהם.

בתוספת שרה מישל גלר :-): רציתי להוסיף עוד אבל פחדתי להוסיף תמונות מעונות מתקדמות, אז נסתפק בזה.
יאיי תודה|מאוהב|

כל הכבוד!!
התחברת במסיבה עם אנשים?
ממממ לא כל כך. זה היה כיף לאותו רגע אבל לא יצאתי עם חברים חדשים.

היא נראית שמחה :-):
היא באמת שמחה|מאוהב|

למעלה