No soup for you מאי 2023 – סיכום חודש 🎞️🤦‍♂️🏜️🐙💂‍♀️🔥🧺🍇✈️

LeAnnDylan

Well-known member
חחח וואי הסרטונים האלה של ניקוי בלחץ מים חזק ושל שטיחים באמת מהפנטים.
גם אני אוהבת כאלה. אבל אני לא אשב לצפות ביותר משנים כאלה ברצף.
כן לאדעת למה, במיוחד שחשבתי כל הזמן "דילן תהיה גאה בי".
דילן אכן גאה בך.
נשמע כיף.
באמת צריך מכמה מקומות כי לטיילור יש במה עצומה מכל מקום רואים משהו אחר גם בפלור צריך לנסות את כולם, ואז גם מלמעלה כי יש גם אפקטים על הבמה שלא רואים מקרוב.
בואי נתחיל קודם כל מזה שתהיי באותה מדינה שהיא מופיעה בה. אח"כ נדבר על כרטיסים:-D
יוווו איזה סבא:-0 לא הייתי מזהה אותו!
אבל טוב חוץ מלהיות זקן ממש אני לא יכולה לשפוט אם הוא מעצבן או לא לפי תמונה, למזלי.
האמת שאני עדין לא מזהה אותו.
ז"א, אני יודעת שזה הוא אבל כשאני מסתכלת עליו אני פשוט לא רואה את מיילס החמודי. לא רק מבחינת התנהגות, הוא פשוט לא דומה לעצמו במראה8-*
גם אני ראיתי עמוק באדמה אחרי דקסטר וזה היה לי מוזר בטירוף, אבל התרגלתי.
אז אני לא התרגלתי. לא זוכרת כמה פרקים ראיתי, אבל זה היה לא מעט, ובסוף זה ייאש אותי ופרשתי מזה. הוא לנצח יהיה דקסטר עבורי ושום דבר אחר מעבר.
מעולם לא טענתי אחרת.
אחותי היא היצור האהוב עליי בעולם (אבל אל תגלו לה)
אחותך היא אכן ייצור.
יצור חצוף וסכסכן|זעם|
וכן אבא שלי אוהב אותם. בפעם שעברה שהם היו הלכנו כולם חוץ מאמא כי זה לא בשבילה.
אנחנו באמת חמודים|מאוהב|
חח התכוונתי שזה חמוד שהוא טס איתכן באופן כללי לא זה שהוא בא להופעה.
לא חטפתי אף אחד, יש לה טעם איכותי זה הכל|שפם|
בסדר ג'ו גולדברג.
לא כ"כ. בד"כ ביום הראשון של המחזור לא ממש כואב לי אבל אני כן מרגישה נורא כבדה ומרוקנת ותחושה מגעילה בבטן שהיא לא בדיוק כאב, ואז אני קצת לא נחמדה באמת. אבל לרוב אני לא עצבנית אלא בעיקר מסכנה, וגם זה רק ביום הראשון ולא כל המחזור.
אה, אני מסכנה כל הזמן. אני מסכנה מהרגע שיצאתי מהמיטה בבוקר עד הרגע שאני זוחלת אליה שוב בלילה.
וכאבים אין לי מאז שהתחלתי לקחת גלולות.
אוח הלוואי. ניסיתי 3 סוגים שונים ולכל אחד מהם היו תופעות לוואי גרועות יותר מהקודמים|חבול|
אני יכולה להיות עם ילדים עד גיל 4 שעות. כמובן יש הבדל גדול בין כל הגילאים האלה. ובכל שלב האינטראקציה היא קצת אחרת, אבל אני אוהבת את כל השלבים. תינוקות ממש קטנים אני יכולה פשוט לשבת איתם מחובקים ולדבר איתם בקול המפגר שמבוגרים מדברים אל תינוקות. מה שאני הכי אוהבת אצלם זה שלא משנה מה אני אעשה הם לא ישפטו אותי. סביר להניח שהם בכלל לא יודעים שאני שם.
אני אוהבת אותם רק כל עוד הם לא מדברים. או לפחות לא מדברים במשפטים שלמים וקוהרנטיים.
אני זוכרת שעשו לנו שיעור חינוך מיני שבו בעצם הראו קלטת כזאת שמסבירה איך עושים סקס. אני חושבת שבאמת זאת הפעם הראשונה שהבנתי מה זה סקס (בערך). על מחזור אני לא זוכרת שדיברו איתנו אף פעם בבית ספר. אולי זה השתנה היום. אני זוכרת גם עוד משהו שהיה איזה דיון על הסכמה בסקס, שהראו קלטת של בחור מנסה לשכנע בחורה לשכב איתו והיא לא רוצה בהתחלה אבל בסוף מסכימה (זה היה הרבה אחרי זה, נראה לי בחטיבה), ואז היה לנו דיון על זה.
כן, כל הדיונים על סקס בהסכמה גם לנו היה בחטיבה. אבל בכיתה ד' הסבירו לנו בעיקר על חלקי הרבייה ועל השינויים שצפויים להיות לנו בגוף. אני חושבת שבאיזשהו שלב הפרידו בין הבנים לבנות ואז אנחנו (הבנות) ישבנו עם היועצת של בית הספר והיא הסבירה לנו על מחזור וטמפונים ופדים וכל הכיף הזה. לבנים הסבירו על קרי לילה אז גם להם היה כיף, מסתבר. רק שכנראה לא חשבו שמתאים שהיועצת תסביר להם על זה אז נתנו למורה לחינוך גופני להסביר להם והוא סתם היה נראה כמו מטרידן סדרתי אז סביר להניח שכל הבנים שהיו איתי ביסודי עם טראומות היום...
[להיות עצבנית במחזור]. אז זהו, ששנים חשבתי שזה בכלל לא דבר כי זה לא היה קורה לי (גם הכאבים והחוסר נוחות היו אצלי מינימאליים אז זה בד"כ לא עשה אותי עצבנית). אבל משהו שגיליתי שנים יותר מאוחר זה שיש לי pms - שזה דווקא תסמונת שכמה ימים לפני שמקבלים מחזור מרגישים עצבניים או בדיכאון או מתוסכלים. אני לא ידעתי שזה דבר ובגלל שזה אף פעם לא היה על המחזור אף פעם לא קישרתי בין השניים. לקח לי שנים להבין שזה דבר ואז גם להצליח לקשר בין הימים האלה למצב רוח שלי, ואז שמתי לב שזה ממש מוזר, שיש לי את זה כמעט תמיד כמה ימים לפני מחזור שאני מרגישה הכי זוועה בעולם (נפשית) ודווקא ביום שאני מקבלת מחזור אני פתאום מרגישה מדהים, שזה כ"כ שונה ממה שחשבתי שקורה.
מענין. לי אין את התחושות האלה לפני המחזור אבל כן יש לי מיגרנות איומות יום-יומיים לפני שמתחיל המחזור ולקח לי המון זמן לקשר בין השנים. בהתחלה בגלל שהייתי סובלת מהמיגרנות האלה מידי חודש הייתי בטוחה שמשהו לא בסדר איתי ומשהו מה הייתי בטוחה שזה קשור לעדשות שלי אז הייתי הולכת לעשות בדיקות ראייה ומשלמת לכל הבדיקות הכי המקיפות שיש רק כדי שיגידו לי שוב ושוב שהכל תקין עם העיניים שלי ולא השתנה לי המרשם. אלפי דולרים שהתבזבזו כי אף אחד לא סיפר לי שתסמינים לפני מחזור זה a thing|חבול|
אם יש משהו אחד טוב בסטריאוטיפ הזה זה שתמיד אפשר לנצל אותו כשאין כוח לאנשים אחרים!
|כן|
א. כי השכנים ישמעו אותי שרה וזה יהיה מביך (קיר של המקלחת שלי זה הקיר המשותף איתם). ב. כי אני צריכה לחפוף כל יום אז לא יכולה להשתמש בשיטה שלך עם אוזניות מתחת לכובע מקלחת.
חחח איזה חמודה את שאת מוטרדת ממה השכנים יחשבו.
אני לפעמים מדברת עם סהר בטלפון ואני גרה בקומה ראשונה עם חלון שפונה לרחוב ותמיד מחליטה להתעלל בו ע"י זה שאני מזייפת לו בקולי קולות כל מיני שירים שהוא ממש שונא. וזה לא שיש לי קול מדהים בלאו הכי, אבל אני בכוונה שרה לו אפילו יותר גרוע מהרגיל (איכשהו מסיבה שעוד לא עליתי עליה עדין הוא לא מנתק לי בפרצוף) ואני תמיד עם אוזניות משתיקות רעשים אז אני לא שמה לב לכלום מסביבי, אבל לפעמים אני קולטת אנשים מהחלון עוברים ברחוב ובטח חושבים שפה גרה מטורללת:-D:-D
you don't know the half of it.
האמת שתמיד חשבתי שאצל כולם זה ככה.
האמת שיכול להיות שזה ככה אצל הרוב ואנחנו פשוט לא זוכרים את החלומות/סיוטים.
כן! :-] [את הטבת התנאים שביקשתי מהמנהל]
כל הכבוד!!
אני כן אצא קצת... אבל גם רוצה להיות מוגנת ומוכנה ככל האפשר בתוך האוהל.
רמת אמינות = ניק סטרייט

LeAnnDylan

Well-known member
[חכמה ומוסרית] meh, חכמה פעם הייתי מאוד, אבל ככל שמזדקנת נהיית טיפשה יותר
מה את שיר של טיילור סוויפט?
מוסרית - נה, בעיקר בראש שלי ואיך שאני מצטיירת, בפועל אני בנאדם די אנוכי ;-#
|שפם| צריך להפליט אותך!
:-D את לא אמורה, אבל אני חושבת אסור שנותן הכרטיס יראה בעיניים שלו שזרקת את זה.
לא אשמתי שהיא מחטטת בפח|שפם|
|כתר| מעכשיו את מלכת החניות של הפורום!
חחח חשוב לציין שלרוב אני חונה פח. או כמו שהשותפה שלי אוהבת להגיד you parked like a dick (טוב בעצם זה אני אומרת לה אבל גם היא מחזירה לי ככה מידי פעם:-D)
אני גם לא. (אולי זה היה נכון לי כשהייתי מתבגרת, מי זוכר)
ובמקרה שלך|אליהו| באמת מי זוכר 😂 😂 😂
במקרה זה אני אישרתי ליעל את התשובה.
(אני מהועד למען לולאות זמן).
כמובן שאת:-D
את פורום קצת משעמם טי בי אייץ' |שפם|
לא נראה לי שאפילו את מאמינה בזה אבל שיהיה.
המממ לא יודעת אם יש לי במבה to spare. אני צריכה לשרוד שם חודש.
וואו את באמת בן אדם אנוכי.
בעיקרון יש לי כסף מושקע, אבל אני לא יודעת ולא בוחרת במה, מישהו אחר מנהל את זה. נ.ב. כרגע אני בעיקר מפסידה.
;-#
כבר הורדת אותי שוב למקום 2, אבל בגלל שזה בשביל מילי אני בסדר עם זה.
הייתי מורידה אותך עוד אם היה לי כוח לריב עם עריכת חתימה מהטלפון|חבול|
יאיי, תודה :-]
ואני שמחה ששמת גיפים של כל השחקניות.
(אם כי אני לא בטוחה אם אני אמורה לזהות את השחקנית בשורה האחרונה מצד ימין)
חח רציתי לשים של עוד הרבה אחרות אבל בשלב ההוא עוד לא הגעתן אליהן אז לא יכולתי. אבל נראה לי שאת הארפר כן היית אמורה לזהות בשלב ההוא.
הלקוחה הזו עדיין אצלכם?
אם כן, מעניין אותי לדעת האם יצא לכן לדבר על הסדרה ומה הייתה התגובה שלה :-D
טוב אז תקשיבי. מאז שהתחלתי לראות את הסדרה בחודש הקודם חיכיתי שהלקוחה הזאת תבוא לטיפול. בעיקרון היא מגיעה פעם בחודש אבל במקרה בחודש הקודם היא הייתה צריכה לבטל ודחתה את הטיפול לחודש הזה. חיכיתי בסבלנות שהיא תבוא כדי לספר לה בהתרגשות שאומנם לקחו 5 שנים אבל בסוף התחלתי לצפות ואהבתי. ואז היא באה לטיפול לפני איזה שבוע ולא רציתי ישר ליפול עליה כי חשבתי שהיא בטח לא תזכור בהכרח שהיא המליצה לי על זה. בכל זאת, עברו 5 שנים מאז. אז ניסיתי ככה לגשש כזה ושאלתי אותה אם היא צפתה במשהו טוב לאחרונה והיא התתחילה למנות כל מיני דברים לא מעניינים וככה קישקשנו במשך איזה רבע שעה והיא עדין לא העלתה את יורשים אז בסוף נשברתי ואמרתי לה שאומנם לקחו לי 5 שנים אבל בסוף ההמלצה שלה עבדה והתחלתי לראות יורשים. והתגובה שלה? "יורשים? זה ב-HBO, נכון?" עניתי שכן והיא כזה "אין לנו HBO אף פעם לא ראיתי את זה. זה טוב?" ואני כזה מהההה?? זה לא את המלצת לי על זה?? אני ליטרלי זוכרת שאמרת לי שאת ובעלך התחלתם לראות את זה ואני הוספתי את זה לרשימת צפיה שלי ובגללך כל פעם שיצא פרק חדש זה קפץ לי. והיא כזה נופ, לא אני.
אני לא יכולה אפילו להסביר לך את התסכול שלי כי ליטרלי יש לי אימג' שלה בראש כשהיא מספרת לי את זה. אני רואה אותה כל כך בבירור ואני אפילו לא יכולה לחשוב על מישהי אחרת שיכלה להגיד לי את זה. הייתי כל כך משוכנעת שזו היא ועכשיו אין לי שמץ של מושג מי הלקוחה שאמרה לי את זה:-D
מה שמצחיק שבמשך כל הטיפול ניסיתי לשכנע אותה שאולי זו כן היא והיא פשוט לא זוכרת:-D:-D |חבול|
|כן| לא צפיתי באישה הטובה מאז הפעם הראשונה שצפיתי בסדרה (ב-2017) אז אין לי יכולת אפילו לזכור את הדמות :-D|פנים|
זה בסדר. היא הייתה דמות ממש שולית. יש לי נטיה לאהוב דמויות מאוד שוליות בסדרות.
אבל אולי זה ירענן לך את הזיכרון-

אם אני זוכרת נכון לפני כמה חודשים העלת תמונות של כוסות שציירת עליהן, אז את יודעת לצייר, לא?
ish
זה לא באמת נחשב. אני סתם מסתכלת על תמונה שמישהו אחר צייר בגוגל ומעתיקה.
בא לי לדעת לצייר כמו האנשים הממש מוכשרים שמציירים כזה טוב שזה נראה כמו תמונה ולא ציור.
ואני מניחה שאחרי הפעם הזו לא הסכמת שהיא תיקח אותך לספר?
מכיוון שהייתי בכיתה ד' ותלויה בה כלכלית, היא לא באמת שאלה אותי ולי לא הייתה ברירה. אבל לפחות לא עשו עליי יותר ניסויים.

It's Always Sunny

Well-known member
מענין. לי אין את התחושות האלה לפני המחזור אבל כן יש לי מיגרנות איומות יום-יומיים לפני שמתחיל המחזור ולקח לי המון זמן לקשר בין השנים. בהתחלה בגלל שהייתי סובלת מהמיגרנות האלה מידי חודש הייתי בטוחה שמשהו לא בסדר איתי ומשהו מה הייתי בטוחה שזה קשור לעדשות שלי אז הייתי הולכת לעשות בדיקות ראייה ומשלמת לכל הבדיקות הכי המקיפות שיש רק כדי שיגידו לי שוב ושוב שהכל תקין עם העיניים שלי ולא השתנה לי המרשם. אלפי דולרים שהתבזבזו כי אף אחד לא סיפר לי שתסמינים לפני מחזור זה a thing|חבול|
עכשיו אחרי שאת יודעת, זה מקל באיזושהי צורה? והאם יש דרך להקל על המיגרנות?

חחח איזה חמודה את שאת מוטרדת ממה השכנים יחשבו.
אני לפעמים מדברת עם סהר בטלפון ואני גרה בקומה ראשונה עם חלון שפונה לרחוב ותמיד מחליטה להתעלל בו ע"י זה שאני מזייפת לו בקולי קולות כל מיני שירים שהוא ממש שונא. וזה לא שיש לי קול מדהים בלאו הכי, אבל אני בכוונה שרה לו אפילו יותר גרוע מהרגיל (איכשהו מסיבה שעוד לא עליתי עליה עדין הוא לא מנתק לי בפרצוף) ואני תמיד עם אוזניות משתיקות רעשים אז אני לא שמה לב לכלום מסביבי, אבל לפעמים אני קולטת אנשים מהחלון עוברים ברחוב ובטח חושבים שפה גרה מטורללת:-D:-D
:-D :-D :-D
עושים לך מבטים?

:-D:-D

חח רציתי לשים של עוד הרבה אחרות אבל בשלב ההוא עוד לא הגעתן אליהן אז לא יכולתי. אבל נראה לי שאת הארפר כן היית אמורה לזהות בשלב ההוא.
בחודש הבא תוכלי לשים גיפים של מי שתרצי :-]

טוב אז תקשיבי. מאז שהתחלתי לראות את הסדרה בחודש הקודם חיכיתי שהלקוחה הזאת תבוא לטיפול. בעיקרון היא מגיעה פעם בחודש אבל במקרה בחודש הקודם היא הייתה צריכה לבטל ודחתה את הטיפול לחודש הזה. חיכיתי בסבלנות שהיא תבוא כדי לספר לה בהתרגשות שאומנם לקחו 5 שנים אבל בסוף התחלתי לצפות ואהבתי. ואז היא באה לטיפול לפני איזה שבוע ולא רציתי ישר ליפול עליה כי חשבתי שהיא בטח לא תזכור בהכרח שהיא המליצה לי על זה. בכל זאת, עברו 5 שנים מאז. אז ניסיתי ככה לגשש כזה ושאלתי אותה אם היא צפתה במשהו טוב לאחרונה והיא התתחילה למנות כל מיני דברים לא מעניינים וככה קישקשנו במשך איזה רבע שעה והיא עדין לא העלתה את יורשים אז בסוף נשברתי ואמרתי לה שאומנם לקחו לי 5 שנים אבל בסוף ההמלצה שלה עבדה והתחלתי לראות יורשים. והתגובה שלה? "יורשים? זה ב-HBO, נכון?" עניתי שכן והיא כזה "אין לנו HBO אף פעם לא ראיתי את זה. זה טוב?" ואני כזה מהההה?? זה לא את המלצת לי על זה?? אני ליטרלי זוכרת שאמרת לי שאת ובעלך התחלתם לראות את זה ואני הוספתי את זה לרשימת צפיה שלי ובגללך כל פעם שיצא פרק חדש זה קפץ לי. והיא כזה נופ, לא אני.
אני לא יכולה אפילו להסביר לך את התסכול שלי כי ליטרלי יש לי אימג' שלה בראש כשהיא מספרת לי את זה. אני רואה אותה כל כך בבירור ואני אפילו לא יכולה לחשוב על מישהי אחרת שיכלה להגיד לי את זה. הייתי כל כך משוכנעת שזו היא ועכשיו אין לי שמץ של מושג מי הלקוחה שאמרה לי את זה:-D
מה שמצחיק שבמשך כל הטיפול ניסיתי לשכנע אותה שאולי זו כן היא והיא פשוט לא זוכרת:-D:-D |חבול|
:-0:-0:-0
יצא בסוף שאת המלצת לה לצפות בסדרה?

זה בסדר. היא הייתה דמות ממש שולית. יש לי נטיה לאהוב דמויות מאוד שוליות בסדרות.
אבל אולי זה ירענן לך את הזיכרון-
:-/ לא עוזר לי כל כך. אני צריכה לצפות באישה הטובה שוב מתישהו.

ish
זה לא באמת נחשב. אני סתם מסתכלת על תמונה שמישהו אחר צייר בגוגל ומעתיקה.
בא לי לדעת לצייר כמו האנשים הממש מוכשרים שמציירים כזה טוב שזה נראה כמו תמונה ולא ציור.
הבנתי. אבל אני עדיין חושבת שזה נחשב.

מכיוון שהייתי בכיתה ד' ותלויה בה כלכלית, היא לא באמת שאלה אותי ולי לא הייתה ברירה. אבל לפחות לא עשו עליי יותר ניסויים.
ואיך זה היום? את הולכת להסתפר או שדואגת לשיער בבית?

didalf

Well-known member
גם אני אוהבת כאלה. אבל אני לא אשב לצפות ביותר משנים כאלה ברצף.
כן כנל. זה מהפנט אבל גם נהיה משעמם די מהר.
דילן אכן גאה בך.
|לב|
בואי נתחיל קודם כל מזה שתהיי באותה מדינה שהיא מופיעה בה. אח"כ נדבר על כרטיסים:-D
;-(;-(

חח התכוונתי שזה חמוד שהוא טס איתכן באופן כללי לא זה שהוא בא להופעה.
אה הוא לא טס איתנו עכשיו8-* דיברתי על זה שהוא רוצה ללכת להופעה של גאנז אנד רוזס שהיא פה בארץ.

אה, אני מסכנה כל הזמן. אני מסכנה מהרגע שיצאתי מהמיטה בבוקר עד הרגע שאני זוחלת אליה שוב בלילה.
|נחמה|
הלכת לרופא אולי יש מה לעשות?

אוח הלוואי. ניסיתי 3 סוגים שונים ולכל אחד מהם היו תופעות לוואי גרועות יותר מהקודמים|חבול|
אוי באסה:-(

כל הכבוד על הקישור|זורו|

:-D:-D:-D

LeAnnDylan

Well-known member
עכשיו אחרי שאת יודעת, זה מקל באיזושהי צורה? והאם יש דרך להקל על המיגרנות?
זה לא מקל על הכאבים, אבל לפחות כשאני יודעת ממה הם נובעים אני יכולה פשוט לקחת כדור ולהתעלם מזה ולא לחשוב שאני עומדת למות רק כי מרגיש לי שמתפוצץ לי הראש.
:-D :-D :-D
עושים לך מבטים?
אני לא מסתכלת החוצה מספיק זמן כדי לקלוט את המבטים שלהם. אני בעיקר שמה לב שיש אנשים בחוץ אם הכלבים שלהם עושים רעש כי בדר"כ זה איזור כזה שאנשים עוברים שם ברגל עם הכלבים שלהם.
בחודש הבא תוכלי לשים גיפים של מי שתרצי :-]
יופי:-]
:-0:-0:-0
יצא בסוף שאת המלצת לה לצפות בסדרה?
חח לא יודעת אם היא באמת תטרח לצפות כי לא היה נראה שיש לה כוונה לשלם על מנוי לזה.
:-/ לא עוזר לי כל כך. אני צריכה לצפות באישה הטובה שוב מתישהו.
אהבתי את הסדרה מאוד כששודרה אבל זו לא מרגישה לי כמו סדרה שאני צריכה לצפות בה שוב. אבל אם כל שאר הדברים שאני אוהבת ימשיכו להסתיים אולי לא תהיה לי ברירה ואני אחזור לכל מיני דברים ישנים.
ואיך זה היום? את הולכת להסתפר או שדואגת לשיער בבית?
האמת שלא הסתפרתי אצל ספר כבר איזה 7 שנים. אני בדר"כ גוזרת לעצמי איזה אינץ' כל תחילת חודש רק כדי שהקצוות ישארו בריאים וזהו.
אה הוא לא טס איתנו עכשיו8-* דיברתי על זה שהוא רוצה ללכת להופעה של גאנז אנד רוזס שהיא פה בארץ.
אה אז לא הבנתי מה שכתבת או שהייתי עייפה כשקראתי. משום מה הי נדמה לי שכולכם טסים ביחד וזה היה נראה לי חמוד שיש לך קבוצת תמיכה כזאת.
אבל אני לוקחת את זה בחזרה, אתם לא חמודים יותר.
כאילו לא יותר מהנורמל:-D
|נחמה|
הלכת לרופא אולי יש מה לעשות?
מה רופא אמור לעשות עם זה שאני בן אדם מסכן:-D

didalf

Well-known member
אה אז לא הבנתי מה שכתבת או שהייתי עייפה כשקראתי. משום מה הי נדמה לי שכולכם טסים ביחד וזה היה נראה לי חמוד שיש לך קבוצת תמיכה כזאת.
אבל אני לוקחת את זה בחזרה, אתם לא חמודים יותר.
כאילו לא יותר מהנורמל:-D
חחחח מה קבוצת תמיכה להארי?:-D
אבל כן טסנו ביחד כולם לאיטליה לא מזמן. אולי בגלל זה התבלבלת.

מה רופא אמור לעשות עם זה שאני בן אדם מסכן:-D
האמת רציתי להגיד אולי יתאימו לך גלולות אבל מיד אחרי זה אמרת שניסית ולא עזר אז לאדעת 🤷‍♀️

למעלה