LeAnnDylan
Well-known member
גם אני אוהבת כאלה. אבל אני לא אשב לצפות ביותר משנים כאלה ברצף.חחח וואי הסרטונים האלה של ניקוי בלחץ מים חזק ושל שטיחים באמת מהפנטים.
דילן אכן גאה בך.כן לאדעת למה, במיוחד שחשבתי כל הזמן "דילן תהיה גאה בי".
בואי נתחיל קודם כל מזה שתהיי באותה מדינה שהיא מופיעה בה. אח"כ נדבר על כרטיסיםנשמע כיף.
באמת צריך מכמה מקומות כי לטיילור יש במה עצומה מכל מקום רואים משהו אחר גם בפלור צריך לנסות את כולם, ואז גם מלמעלה כי יש גם אפקטים על הבמה שלא רואים מקרוב.
האמת שאני עדין לא מזהה אותו.יוווו איזה סבא לא הייתי מזהה אותו!
אבל טוב חוץ מלהיות זקן ממש אני לא יכולה לשפוט אם הוא מעצבן או לא לפי תמונה, למזלי.
ז"א, אני יודעת שזה הוא אבל כשאני מסתכלת עליו אני פשוט לא רואה את מיילס החמודי. לא רק מבחינת התנהגות, הוא פשוט לא דומה לעצמו במראה
אז אני לא התרגלתי. לא זוכרת כמה פרקים ראיתי, אבל זה היה לא מעט, ובסוף זה ייאש אותי ופרשתי מזה. הוא לנצח יהיה דקסטר עבורי ושום דבר אחר מעבר.גם אני ראיתי עמוק באדמה אחרי דקסטר וזה היה לי מוזר בטירוף, אבל התרגלתי.
מעולם לא טענתי אחרת.את פויה!
אחותך היא אכן ייצור.אחותי היא היצור האהוב עליי בעולם (אבל אל תגלו לה)
יצור חצוף וסכסכן
חח התכוונתי שזה חמוד שהוא טס איתכן באופן כללי לא זה שהוא בא להופעה.וכן אבא שלי אוהב אותם. בפעם שעברה שהם היו הלכנו כולם חוץ מאמא כי זה לא בשבילה.
אנחנו באמת חמודים
בסדר ג'ו גולדברג.לא חטפתי אף אחד, יש לה טעם איכותי זה הכל
אה, אני מסכנה כל הזמן. אני מסכנה מהרגע שיצאתי מהמיטה בבוקר עד הרגע שאני זוחלת אליה שוב בלילה.לא כ"כ. בד"כ ביום הראשון של המחזור לא ממש כואב לי אבל אני כן מרגישה נורא כבדה ומרוקנת ותחושה מגעילה בבטן שהיא לא בדיוק כאב, ואז אני קצת לא נחמדה באמת. אבל לרוב אני לא עצבנית אלא בעיקר מסכנה, וגם זה רק ביום הראשון ולא כל המחזור.
אוח הלוואי. ניסיתי 3 סוגים שונים ולכל אחד מהם היו תופעות לוואי גרועות יותר מהקודמיםוכאבים אין לי מאז שהתחלתי לקחת גלולות.
אני אוהבת אותם רק כל עוד הם לא מדברים. או לפחות לא מדברים במשפטים שלמים וקוהרנטיים.אני יכולה להיות עם ילדים עד גיל 4 שעות. כמובן יש הבדל גדול בין כל הגילאים האלה. ובכל שלב האינטראקציה היא קצת אחרת, אבל אני אוהבת את כל השלבים. תינוקות ממש קטנים אני יכולה פשוט לשבת איתם מחובקים ולדבר איתם בקול המפגר שמבוגרים מדברים אל תינוקות. מה שאני הכי אוהבת אצלם זה שלא משנה מה אני אעשה הם לא ישפטו אותי. סביר להניח שהם בכלל לא יודעים שאני שם.
כן, כל הדיונים על סקס בהסכמה גם לנו היה בחטיבה. אבל בכיתה ד' הסבירו לנו בעיקר על חלקי הרבייה ועל השינויים שצפויים להיות לנו בגוף. אני חושבת שבאיזשהו שלב הפרידו בין הבנים לבנות ואז אנחנו (הבנות) ישבנו עם היועצת של בית הספר והיא הסבירה לנו על מחזור וטמפונים ופדים וכל הכיף הזה. לבנים הסבירו על קרי לילה אז גם להם היה כיף, מסתבר. רק שכנראה לא חשבו שמתאים שהיועצת תסביר להם על זה אז נתנו למורה לחינוך גופני להסביר להם והוא סתם היה נראה כמו מטרידן סדרתי אז סביר להניח שכל הבנים שהיו איתי ביסודי עם טראומות היום...אני זוכרת שעשו לנו שיעור חינוך מיני שבו בעצם הראו קלטת כזאת שמסבירה איך עושים סקס. אני חושבת שבאמת זאת הפעם הראשונה שהבנתי מה זה סקס (בערך). על מחזור אני לא זוכרת שדיברו איתנו אף פעם בבית ספר. אולי זה השתנה היום. אני זוכרת גם עוד משהו שהיה איזה דיון על הסכמה בסקס, שהראו קלטת של בחור מנסה לשכנע בחורה לשכב איתו והיא לא רוצה בהתחלה אבל בסוף מסכימה (זה היה הרבה אחרי זה, נראה לי בחטיבה), ואז היה לנו דיון על זה.
מענין. לי אין את התחושות האלה לפני המחזור אבל כן יש לי מיגרנות איומות יום-יומיים לפני שמתחיל המחזור ולקח לי המון זמן לקשר בין השנים. בהתחלה בגלל שהייתי סובלת מהמיגרנות האלה מידי חודש הייתי בטוחה שמשהו לא בסדר איתי ומשהו מה הייתי בטוחה שזה קשור לעדשות שלי אז הייתי הולכת לעשות בדיקות ראייה ומשלמת לכל הבדיקות הכי המקיפות שיש רק כדי שיגידו לי שוב ושוב שהכל תקין עם העיניים שלי ולא השתנה לי המרשם. אלפי דולרים שהתבזבזו כי אף אחד לא סיפר לי שתסמינים לפני מחזור זה a thing[להיות עצבנית במחזור]. אז זהו, ששנים חשבתי שזה בכלל לא דבר כי זה לא היה קורה לי (גם הכאבים והחוסר נוחות היו אצלי מינימאליים אז זה בד"כ לא עשה אותי עצבנית). אבל משהו שגיליתי שנים יותר מאוחר זה שיש לי pms - שזה דווקא תסמונת שכמה ימים לפני שמקבלים מחזור מרגישים עצבניים או בדיכאון או מתוסכלים. אני לא ידעתי שזה דבר ובגלל שזה אף פעם לא היה על המחזור אף פעם לא קישרתי בין השניים. לקח לי שנים להבין שזה דבר ואז גם להצליח לקשר בין הימים האלה למצב רוח שלי, ואז שמתי לב שזה ממש מוזר, שיש לי את זה כמעט תמיד כמה ימים לפני מחזור שאני מרגישה הכי זוועה בעולם (נפשית) ודווקא ביום שאני מקבלת מחזור אני פתאום מרגישה מדהים, שזה כ"כ שונה ממה שחשבתי שקורה.
אם יש משהו אחד טוב בסטריאוטיפ הזה זה שתמיד אפשר לנצל אותו כשאין כוח לאנשים אחרים!
חחח איזה חמודה את שאת מוטרדת ממה השכנים יחשבו.א. כי השכנים ישמעו אותי שרה וזה יהיה מביך (קיר של המקלחת שלי זה הקיר המשותף איתם). ב. כי אני צריכה לחפוף כל יום אז לא יכולה להשתמש בשיטה שלך עם אוזניות מתחת לכובע מקלחת.
אני לפעמים מדברת עם סהר בטלפון ואני גרה בקומה ראשונה עם חלון שפונה לרחוב ותמיד מחליטה להתעלל בו ע"י זה שאני מזייפת לו בקולי קולות כל מיני שירים שהוא ממש שונא. וזה לא שיש לי קול מדהים בלאו הכי, אבל אני בכוונה שרה לו אפילו יותר גרוע מהרגיל (איכשהו מסיבה שעוד לא עליתי עליה עדין הוא לא מנתק לי בפרצוף) ואני תמיד עם אוזניות משתיקות רעשים אז אני לא שמה לב לכלום מסביבי, אבל לפעמים אני קולטת אנשים מהחלון עוברים ברחוב ובטח חושבים שפה גרה מטורללת
האמת שיכול להיות שזה ככה אצל הרוב ואנחנו פשוט לא זוכרים את החלומות/סיוטים.you don't know the half of it.
האמת שתמיד חשבתי שאצל כולם זה ככה.
כל הכבוד!!כן! [את הטבת התנאים שביקשתי מהמנהל]
רמת אמינות = ניק סטרייטאני כן אצא קצת... אבל גם רוצה להיות מוגנת ומוכנה ככל האפשר בתוך האוהל.