No soup for you מאי 2023 – סיכום חודש 🎞️🤦‍♂️🏜️🐙💂‍♀️🔥🧺🍇✈️

Lhuna3

Well-known member
אני תמיד מופתעת שהחג הזה עדיין קיים.
תכלס, הכי מיותר שיש!
אבל לפחות מעודדים היום לעשות פעילויות אלטרנטיביות במקום מדורות, ומי שחייב אז להצטרף למספר מצומצם של מדורות מרוכזות (לפחות ככה אצלנו במועצה האיזורית).
אולי הייתי צריך לשאול מה יותר קל לכם לדמיין את גודלו באופן מוחשי במוח - מולקולה או גלקסיה?
את שניהם אי אפשר באמת לדמיין באופן מוחשי.

didalf

Well-known member
|מזיע| למה עשיתי שאלון כזה קשה?
יו אונלי הב יורסלף טו בליים
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: 8 נראה לי שהיה לי די כיף.
החיים הם אחלה כשאתה בן 8
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: דיוויד פישר, עמוק באדמה + דיוויד רוז, שיט'ס קריק
יאפ
🐰 קראש החודש: רופרט ג'יילס מבאפי.
יאיי טים ג'יילס|מאוהב|
🐰 סיפור החודש: בפעם הראשונה מזה לא-נעים-להודות-כמה-שנים, התגברתי על פוביה מאוד קשה שהיתה לי, והצלחתי לעשות משהו שעבור רוב האנשים הוא פשוט, אבל בשבילי הוא בגדר פחד מוות ממש: בדיקת דם.
כל הכבוד!!
את מפחדת מהדקירה או מהתוצאות?
🐰 סיבה למסיבה: שעדיין היה נעים רוב הזמן באפריל מבחינת מזג האוויר.
נכון. אבל בד"כ עוד נעים באפריל.
🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? אני אשמח להוריד קצת. התחלתי עכשיו דיאטה שמותר לאכול בעקרון מה שרוצים, אבל רק 8 שעות ביום, ואז 16 שעות צום. שיהיה לי בהצלחה (כן, בטח).
בהצלחה.
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)?
במאית כי הכי מעריצים אותם נראה לי. אבל גם מאפרת יכול להיות כיף (אם היה לי מושג באיפור).
דווקא שחקנים הכי מעריצים לא?
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)? היו לי הרבה גירל-קראשים על דמויות, מה שזכור לי כרגע:
פיונה (שיימלס), קלארק (ה-100),
יאפ יאפ|מאוהב|
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? 1. שרה בראש שירים, בעיקר מהמילטון ומחזות זמר אחרים. 2.
:-D אני גם לפעמים אבל לא הרבה כמו שהייתי מצפה.
איזה אפליקציה אני יכולה לעשות בשביל להרוויח כסף ו/או לעשות טוב לעולם. 3. האם יום אחד אני אהיה מספיק חרוצה בשביל ממש לעשות אפליקציה עד הסוף.
:-D
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום)
נראה לי באיזה חברה שעושה AI בתחום הרפואה.
לונה תהיי יועצת השקעות שלי.
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי?
1. פסיכופאט מנסה לתפוס ולרצוח אותי. 2. באתי למבחן ואין לי מושג מכלום. 3. נחשים. 4. סיוט "חברתי": כולם כועסים עלי או מחרימים אותי או מאשימים אותי במשהו שלא עשיתי. 5. מפטרים אותי.
1. אמאלה
2. יאפ
3. ואעההאהה אם אני רואה נחש בחלום אני מתעוררת ישר
4. :-(
5. תכלס הכי מלחיץ. פעם נרדמתי על השטיח בזמן העבודה בבית וחלמתי ששלחו לי זימון לקלנדר על ביצועים נמוכים אז מהר התעוררתי לבדוק שזה לא בקלנדר באמת:-D|פנים|
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? אין לי מושג! מה זה השאלות המוזרות האלו?! |פטיש|
אולי מגלים שהמציאות האמיתית היא באנימציה ולא בלייב אקשן.
אוי זה יהיה נחמד
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? כשהעזתי לבקש משהו מהמנהל בחברה שעבדתי בה (הטבת תנאים מסויימת).
וואו כל הכבוד:-0 זה נורא כמה אני לא מסוגלת לבקש דברים כאלה.
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)?
כמובן שלא כי אני פחדנית וכי אני צריכה שירותים ומקלחת ומפחדת מעקרבים ונחשים וכל זה. אבל בתיאוריה:
עם אוהל כזה שנסגר היטב והרמטי! הרבה קופסאות שימורים וחטיפים כמו במבה, ביסלי, טורטית וכו' שלא צריכים מקרר. גזיה קטנה לקפה שחור בבוקר. המון המון מגבונים לחים ל"מקלחת". המון בקבוקי מים מינרלים. ונייר טואלט. ו-10 ספרים. שק שינה מפנק וחם. ופנס כמובן והרבה בטריות.
הכל חשוב מאד.
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)? שאלה קשה מאוד. לא יודעת למה שאלתי אותה כי אין לי תשובה.
נובאמת ציפיתי שיש לך תשובה שבגלל זה שאלת.
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? חכמה, מוסרית, עשירה :p
אה אני גם רוצה להיות עשירה. על השאר פחות דחוף:-D
🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום?

צפה בקובץ המצורף 75189
:-D:-D
חחחחחחחחח אני שומרת את הכרטיסים האלה לנצח:-D

It's Always Sunny

Well-known member
|מזיע| למה עשיתי שאלון כזה קשה?

🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: דיוויד פישר, עמוק באדמה
נכון, שכחתי ממנו, נראה לי שהכי אהבתי אותו בעמוק באדמה :-):
לא עולה לך שחקן בשם דיוויד מלבד טננט?

🐰 שירי החודש:
באיזה הקשר בחרת אותו?

🐰 מאכל מתוק החודש: ארטיק קראנץ' שוקולד-נוגט
נשמע טעים :-]

🐰 סיפור החודש: בפעם הראשונה מזה לא-נעים-להודות-כמה-שנים, התגברתי על פוביה מאוד קשה שהיתה לי, והצלחתי לעשות משהו שעבור רוב האנשים הוא פשוט, אבל בשבילי הוא בגדר פחד מוות ממש: בדיקת דם.
כל הכבוד!!
הרגשת בסדר אחרי שעברת את זה?

🐰 ציטוט החודש: "נחשפנו לפתוגן בשם לוגן רוי" (ג'רי, יורשים) וגם (קצת ספוילר יורשים) "זה אולי יהיה לך קשה, אבל תפסיק לשלוח את הדם שלך לאנשים" (שיב, יורשים)

🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? אני אשמח להוריד קצת. התחלתי עכשיו דיאטה שמותר לאכול בעקרון מה שרוצים, אבל רק 8 שעות ביום, ואז 16 שעות צום. שיהיה לי בהצלחה (כן, בטח).
נשמע קשוח ;-#

🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)?
במאית כי הכי מעריצים אותם נראה לי. אבל גם מאפרת יכול להיות כיף (אם היה לי מושג באיפור).
למה את חושבת שלהיות מאפרת בכיף? שואלת ברצינות.

🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)? היו לי הרבה גירל-קראשים על דמויות, מה שזכור לי כרגע:
פיונה (שיימלס), קלארק (ה-100), שיב (יורשים), פליסיטי, באפי, רייצ'ל (חברים)
:-]:-]:-]

🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי?
1. פסיכופאט מנסה לתפוס ולרצוח אותי. 2. באתי למבחן ואין לי מושג מכלום. 3. נחשים. 4. סיוט "חברתי": כולם כועסים עלי או מחרימים אותי או מאשימים אותי במשהו שלא עשיתי. 5. מפטרים אותי.
וואו, כל החלומות האלה מאוד אינטנסיביים, יצא לך לחלום את כולם יותר מפעמיים?

🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? אין לי מושג! מה זה השאלות המוזרות האלו?! |פטיש|
אולי מגלים שהמציאות האמיתית היא באנימציה ולא בלייב אקשן.

🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? כשהעזתי לבקש משהו מהמנהל בחברה שעבדתי בה (הטבת תנאים מסויימת).
אפשר לשאול אם קיבלת בסוף את מה שרצית?

צפה בקובץ המצורף 75189

צפה בקובץ המצורף 75190

וזה:

באיזה סרט זה? כאילו אני יודעת שזה שיר מוכר אבל הוא גם מקושר עם איזה סרט ספציפי, לא?
לא יודעת, זה שיר שאני זוכרת אותו מאז ומתמיד ביחד עם Everytime We Touch.
אני אוהבת את הסרטון שלו ביוטיוב.

יופי של שיר :-]

חחחחחח כי היא מתארחת בו כמובן. הוא יצא לפני כמה ימים.
היא ואחד מחברי הלהקה, ארון דסנר, נהיו חברים מאד קרובים בקורונה כשהיא הקליטה איתו את שני אלבומי הקורונה שלה. אח"כ הוא גם כתב איתה עוד שני שירים באלבום החדש והיא גם מתארחת בפרוייקטים שלהם.
(y)(y)

didalf

Well-known member
יופי של שיר :-]
הבעיה שהוא לנצח מזכיר לי את צ'נדלר:-D

Lhuna3

Well-known member
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי:|קדימה|18 וחצי, סיום התיכון.
אז כמה זמן היה לך חופש לפני הגיוס?
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט:|קדימה|אהבתי שאת מניחה מראש מה התשובה של כולם:-D
זה נראה לי מובן מאליו :D
אוקי: אמיתי: דיוויד בואי. דמות: דיוויד משיטס קריק.
|כתר| לשניהם.
🐰 סדרות החודש:|קדימה|המאה - לא מאמינה שחזרנו לזה איזה כיףףףףףף|מאוהב|
אני כנראה אצטרף בקרוב.
באפי עונה 2 - כבר יותר כיף
יופי! ויהיה עוד יותר!
🐰 דמויות החודש:|קדימה|בלאמי! אוקטביה! קלארק! רייבן! איזה כיף לכתוב את השמות האלה שובבבב|מאוהב|
חחח אהבתי את כל סימני הקריאה!!
וגם ג'יילס|מאוהב|
יאמי!
🐰 קראש החודש:|קדימה|1. ג'יילס|מאוהב| אבל אסור לי לחפש תמונות אז אין.
גאה בך שאת נזהרת! |כן|
2. בעלי היפה מה נראה לכם שעבר לי?
חלילה, לא חשדנו לרגע!
אפילו שהוא נעדר החודש. אבל החודש חגגנו שנה לאירוע המכונן שהוא ההופעה שלו בקואצ'לה שהוא היה בה חתיך במיוחד אז גיפים משם|מאוהב| עוד חודש אני רואה את הפרצוף היפה הזה בלייב!!!!!!!!!!!!!!!!|מאוהב|
אני כבר מתרגשת בשבילך!
🐰 סיפור החודש:|קדימה|עדי עשתה מעשה אמיץ ו OOC החודש - הלכתי למסיבת טיילור סוויפט. לבד. עם אנשים מקבוצת טיילור בפייסבוק. הייתי בחרדה תהומית כל הדרך לשם ורק רציתי לברוח ודיברתי עם אחותי כל הדרך שתרגיע אותי. אבל בסוף היה כיף, כי לצרוח שירים של טיילור עם עוד אנשים ולא לבד באוטו זה משהו אחר|מאוהב|
|כתר||כתר||כתר||כתר|
כל הכבוד וממש מגניב!!
ולא ידעתי שיש מסיבות כאלה, אבל זה נשמע ממש כיף באמת.
🐰 ציטוט החודש:|קדימה|אני יכולה לצטט את עצמי?
"אני עדי בת חזיר וואנקרו מתכבדת להשיא משואה זו לכבוד הבטטות שלא אוהבות ספורט.
לכבוד האנשים שבוחרים לישון ולא לרוץ.
לכבוד מי שבוחר בנטפליקס ולא בפילאטיס.
לכבוד מי שלוקח קורקינט ולא הולך ברגל.
ולתפארת בטטי ישראל!
🇮🇱🥔"
- אני, כשדילן אמרה לי שאני צריכה להדליק משואה.
:-D:-D תודה לך שייצגת אותנו! (חוץ מהקורקינט, כי אני בטוח אפול)
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)?|קדימה|שאלה טובה. בא לי לדעת הכל אבל שלא יהיה לי לחץ על הראש. איזה תפקיד זה? נערת מים?
כן, רעיון טוב.
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)?|קדימה|יש לי הרבה גירל קראש כמו טיילור, אוקטביה ופיונה. אבל לא נראה לי שזה באמת משיכה.
לזה הכוונה.
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? (אם זה מלוכלך מידי אין צורך לפרט :-D)|קדימה|לול:-D לאדעת הרבה דברים רנדומלים. לפעמים על עבודה, לפעמים על סדרות, לפעמים על דיונים שראיתי באינטרנט ואני ממשיכה את הדיון בראש, לפעמים על שאלות לפורום אפילו. לפעמים רק על זה שלא בא לי לצאת.
חחח גם אני לפעמים על דיונים באינטרנט, ועל מה אני צריכה לענות לכאלו שמעצבנים אותי בהם! וגם לפעמים על שאלות לפורום.
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום)|קדימה|וואי אני מה זה לא מבינה בזה. אולי חברה שמייצרת דגלים עם ההפגנות האין סופיות פה:-D
אוי רעיון מעולה! :-D למה לא השקעתי בזה.
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי?|קדימה|אין לי ממש8-* אולי הכי קרוב לזה שלפעמים אני בבית ספר ולא יודעת כלום במבחן או לא עומדת בעומס של הלימודים ואז קמה ונזכרת שאני מזמן לא בתיכון|מזיע|
את מתכוונת שאין לך ממש סיוטים בכללי, או שאין לך כאלו שה"נושא" חוזר על עצמו?
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים?|קדימה|שעדיף לחזור לסימולציה.
אוי ווי, אז זה רע מאוד.
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם?|קדימה|שאשכרה הלכתי למסיבה ההיא בסיפור החודש.
|כן|
🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום?|קדימה|כן אני רוצה לקטר על הילדים המנוולים בבית ספר היסודי שמאחורי שלא מפסיקים לצרוח ועל האיש עם המכסח עלים שעשה לי עוד רעש במשך יום שלם;-(
:-(
|מצלמה|אפילו השמיים מתרגשים בהופעה של טיילור
כן עד כדי שבפלורידה אנשים חשבו שיש עב"מים :-D
איך אני שונאת שאומרים לי "לספר על עצמי"
צפה בקובץ המצורף 75186
כנ"ל |שפם|
|אקשן|אני וחניה|פנים| (תפעילו ווליום)
:-D:-D גם אני, בול!
אפילו שעכשיו יש לי אוטו שנחשב ממש קטן ויכול להכנס לרוב המקומות הפנויים, אני צריכה שיהיה מקום בערך פי שתיים בשביל להעיז.

נ.ב. אחרי שאגיב פה אני אבדוק גם את השיר ששמת.

didalf

Well-known member
אז כמה זמן היה לך חופש לפני הגיוס?
לא הרבה, חודש וחצי בערך.

אני כנראה אצטרף בקרוב.
יאייי

גאה בך שאת נזהרת! |כן|
אז איפה הפרס שלי?B-|

אני כבר מתרגשת בשבילך!
אני גםםםםםםםם
אולסו בגלל ששאלת מתישהו אז יש מצב שכן נלך להופעה של גאנז אנד רוזס למרות שזה ביום שאנחנו נוחתות. אבא שלי ואחותי בכיוון של ללכת ואם הם ילכו אני אקנא וארצה גם:-D

|כתר||כתר||כתר||כתר|
כל הכבוד וממש מגניב!!
ולא ידעתי שיש מסיבות כאלה, אבל זה נשמע ממש כיף באמת.
אני גם לא ידעתי שיש בארץ. תמיד ראיתי סרטונים כאלה ממסיבות בחו"ל וזה נראה ממש כיף.

:-D:-D תודה לך שייצגת אותנו! (חוץ מהקורקינט, כי אני בטוח אפול)
אם הברירה תהיה ללכת 3 ק"מ או קורקנינט גם את תבחרי בקורקינט.

חחח גם אני לפעמים על דיונים באינטרנט, ועל מה אני צריכה לענות לכאלו שמעצבנים אותי בהם! וגם לפעמים על שאלות לפורום.
חחחח בעיקר על כאלה שאני בכלל לא משתתפת בהם כי זה המקום היחיד באינטרנט שאני כותבת בו.

את מתכוונת שאין לך ממש סיוטים בכללי, או שאין לך כאלו שה"נושא" חוזר על עצמו?
גם וגם.
הפעם האחרונה שממש פחדתי להרדם מסיוטים הייתה אחרי ד"ר סטריינג' הארור הזה|פנים|

כן עד כדי שבפלורידה אנשים חשבו שיש עב"מים :-D
חחחחחחחחחח כן מהבולים:-D
אבל טוב נו למה אפשר לצפות מפלורידה?

:-D:-D גם אני, בול!
אפילו שעכשיו יש לי אוטו שנחשב ממש קטן ויכול להכנס לרוב המקומות הפנויים, אני צריכה שיהיה מקום בערך פי שתיים בשביל להעיז.
אח שלי התחיל לדבר על זה שהוא רוצה אוטו אז אמרתי לו שאני אתן לו את שלי בתנאי שהוא יחפש לי אוטו ושיהיה קטן בלי טוסיק.
נ.ב. אחרי שאגיב פה אני אבדוק גם את השיר ששמת.
יאייי|לב|

ואני חושבת שניק עושה לנו בדיקת עירנות בגילאים של השחקנים|שפם|.
לא הבעיה היא בנו, אנחנו זקנים;-(

dory30

Well-known member
שאלון התפקדות לסיכום חודש אפריל וכניסת חודש מאי, שנת 2023 לספירה: מי סופר?

[בבקשה להעתיק את השאלון ולא להשתמש ב"הוספת תגובה"]

🐹 שם: דורי
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: 18 בערך.
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: במוזיקה דיוויד גריי, באימון ספורט דיוויד בלאט.

🐰 סדרות החודש: ראיתי רק את הדיפלומטית עד פרק 3.
🐰 סרטי החודש: לשחרר את שולי, האיש שלא היה, קריוקי (פעם שנייה), מבצע פורצ'ן תרגיל מלחמה.
🐰 ספרי החודש: מתכנן להתחיל לקרוא את "מוקף באידיוטים".
🐰 שירי החודש: יפורט בהמשך
🐰 דמויות החודש: הדמות של קרי ראסל בסדרה "הדיפלומטית".
🐰 שחקני החודש: יו גרנט "מבצע פורצ'ן". הפך ממלך הקומדיות הרומנטיות לגנגסטר מזדקן וחביב, באדיבות גאי ריצ'י.
🐰 קראש החודש: אוברי פלאזה, שיש לי רומן טלוויזיוני איתה מאז עונה 2 של הלוטוס הלבן. איפה החביאו אותה?
🐰 מאכל מתוק החודש: פיתה תימנית מסוג סאלוף בטוסט, מרוחה בריבה. אכלתי היום.
🐰 סיפור החודש: חלמתי שצומח לי זנב בגלל תרופה שלקחתי.
🐰 ציטוט החודש: "אני שמה מוזיקה ואתה רוקד", מתוך מבצע פורצ'ן.
🐰 סיבה למסיבה:שבועות בסוף החודש, מכבי ת"א ביורוליג, משחקי חצי גמר ליגת האלופות (אני אוהד ריאל מדריד), צריך עוד?

🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? הייתי מנסה, בפועל לא ממש.
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)? תסריטאי. או מלחין מוזיקה לסרטים. הערה: סבא שלי ז"ל מצד אבא היה עורך ומגיש של תוכניות ביידיש ואפילו גילה ילדת פלא בשם רבקה מיכאלי. לא הכרתי אותו, הוא נפטר בתחילת שנות החמישים.
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)? הייתה לי אובססיה לסרט של באטמן מ-1989, עם ג'ק ניקולסון ומייקל קיטון. לא לאנשים מסוימים.
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? אני לא חושב, אלא שר.
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום) משהו עם בינה מלאכותית.
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי? כל פעם משהו אחר.
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? שאלה קשה, עבור.
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? הלכתי לחנות משקאות, שש שנים אחרי שרבתי עם המוכר. מחלנו איש לרעהו.
🐗 איזה מים אתם שותים? מינרלים.
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)? אחרי יומיים של לינה בשטח בטירונות, לא חזרתי על כך.
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)? אוברי פלאזה בלהרוג את איב, תמונת ג'ודי קומר בלוטוס הלבן. בלשון האמריקאים, זה נקרא "טרייד".
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? סבלני. אני לא תמיד מלך הנימוסים וההליכות.

🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום? הנה, את זה אני שר לעיתים קרובות לאחרונה.
בכלל, כל דבר של סימפלי רד הולך:

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
🐹 שם: עדי |נחש| קוקס.
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: נראה לי כזה בין תיכון לצבא או לגיל שנה.
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: דיוויד טננט?

🐰 סדרות החודש: kin
🐰 סרטי החודש :לא ראיתי
🐰 ספרי החודש: 1982 הדרך למלחמה, אם כבר מדברים על זה(בינוני מינוס), ארבע הרוחות(מעולה!!) אל תוך המים(פרשתי אחרי 50-60 עמודים כי התרגום מזעזע) ואור בין האוקיינוסים(מעולה!). חודש נוראי, אבל חלק מזה בגלל יוון.
🐰 שירי החודש:-
🐰 דמויות החודש: מייקל מ-KIN
🐰 שחקני החודש: צ'ארלי קוקס, מריה דויל קנדי.
🐰 קראש החודש: צ'ארלי קוקס.
🐰 מאכל מתוק החודש: פאי פירות וג'לי שעשיתי ליום העצמאות והוספתי לו רום ששיפר אותו אפילו יותר מבד"כ |מאוהב|.
🐰 סיפור החודש: אין.
🐰 ציטוט החודש: אין.
🐰 סיבה למסיבה: הטיול שלי ליוון.

🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? האמת שאני עם אותו משקל עוד מלפני הצבא :-] אז אני בעיקר מנסה לא לאכול יותר מידי ג'אנק ודברים משמינים כדי להשאיר אותו ככה והטיולים עם הכלבים כדי לשרוף קלוריות מידי פעם.
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)? כולנו יודעים שאני יכולה להיות תסריטאית או שואורנרית בכל דרמת משטרה שאני רק אבחר:-D.
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)? היה לי פעם על קריסטין ריטר ועל מוות בסנדמן.
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? (אם זה מלוכלך מידי אין צורך לפרט :-D) לפעמים על דברים שאני צריכה לעשות, הודעות שאני רוצה לכתוב בפורום.
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום) הוצאות ספרים |מרובע|.
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי? בע"ח.
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? שהכול מנוהל ע"י דושבאגים כמו אילון מאסק ויצורים כמו מארק צוקרברג.
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? שנסעתי לחו"ל לבד? אני כ"כ משעממת שאני לא מפתיעה את עצמי שנים.
🐗 איזה מים אתם שותים? מהברז.
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)? ספרים, אוכל בשימורים, דברים חמים ואמצעים להדליק אש ואולי גם רובה או משהו למרות שיש סיכוי שאני ארה בעצמי בטעות.
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)? לא עולה לי.
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? פחות עייפה.

🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום? עשיתי גם החודש שיעורי בית!

340931073_745099103775069_8669401939251112503_n.jpg

Lhuna3

Well-known member
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: הדבר הראשון שעלה לי היה גיל תיכון ואז חשבתי שלא הייתי רוצה את זה, אז נראה שאולי התקופה של לפני הגיוס לצבא כי אז קמתי בבוקר והרגשתי ממש טוב עם עצמי.
יש לך הסבר (רק אם את רוצה לשתף) למה דווקא אז הרגשת טוב עם עצמך כשקמת בבוקר?
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: 8-* סתם לא, מיד עלה לי דיוויד אחר; דיוויד בוריאנז :-):
|מאוהב|
🐰 סדרות החודש: ה-100, זהו אמרתי מספיק :-D סתם לא, גם באפי ויורשים.
יש לך מזל שתיקנת! B-|
🐰 שירי החודש: אחד שהקשבתי לו: Breathe (2AM) של אנה נאליק ויש לי סיפור עליו להמשך השאלון ויש עוד שיר שאני חייבת לצרף למרות שלא הקשבתי לו, נזכרתי בו אתמול: It Must Have Been Love
אוהבת את השני (לא מכירה את הראשון)
🐰 דמויות החודש: אני לא יכולה לבחור מישהו מה-100, אז אני אבחר בכולם :-D
🐰 שחקני החודש: שרה מישל גלר.
🐰 קראש החודש: יש לי התלבטות לגבי זה, אני אצטרך לחזור אליכם לגבי זה :-D
אוקיי אני נותנת לך היתר לבחור יותר מאחד.
🐰 סיפור החודש: התחלתי לראות את ג'ואי, לפני שאתם שופטים תקשיבו עד הסוף :-D חיפשתי משהו קצר וקליל והחלטתי לראות את הסדרה הזו, באתי אליה בלי ציפיות בכלל ומאוד נהניתי ממנה. ג'ניפר קולידג' משחקת את הסוכנת של ג'ואי והדמות שלה הרסה אותי מצחוק.
האם ראית את הסדרה Episodes? כי הוא גם משחק שם בתפקיד עצמו והוא אדיר!
🐰 ציטוט החודש: בדיחות קרש של האחייניות שלי- "למה דג לא יכול להיות עורך דין? כי הוא לא יכול לטבוע." "למה עורך דין לא יודע לשחות? כי הוא כל הזמן תובע." "הבננה ואני לא ביחסים טובים. אני בשלי והיא בשלה.":-D
חחח בנות כמה הן?
🐰 סיבה למסיבה: אני רואה ה-100, אני נהנית מזה.
|כן|
🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? לשמור על המשקל אני מניחה? לא סגורה על זה. לפני כמעט שנה היה לי שינוי גדול בחיים וזה גרם לי לרדת במשקל היה שם שילוב בין הליכות לחוסר תיאבון. אני לא עושה משהו מיוחד.
לא סגורה זה אומר שאת סה"כ מרוצה וזה טוב.
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? (אם זה מלוכלך מידי אין צורך לפרט :-D) על כמה שנמאס לי מהחיים. זה לא בגלל המקלחת, זה פשוט זמן פנוי למחשבות, קורה לי גם לפני השינה.
|נחמה||נחמה||נחמה|
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי? יש לי מוטיב חוזר, זה לגבי פוביות שיש לי אבל זה מביך אותי לדבר עליהן.
מבינה (אצלי הסיוטים על נחשים זה גם בגלל פוביה).
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? כשנהגתי בפעם הראשונה לבד, לא חשבתי שאני מסוגלת לעשות את זה. זה קרה מאז פעם נוספת אבל אני לא מוכנה לעשות את זה שוב, לפחות בינתיים.
|כן| ומאמינה שתפתיעי את עצמך בזה שוב, מתישהו :)
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? יצירתית.
אוי, גם אני.
קצת רקע מאחורי הסרטון, הזמרת הייתה חולה ולא יכלה לבטל את ההופעה, מישהי בקהל הציעה שישירו לה את השיר שהזכרתי למעלה (Breathe) וזה מאוד ריגש את הזמרת. וזה היה מאוד מקסים בעיניי.
איזה חמודה היא, זה באמת מקסים|לב|

Lhuna3

Well-known member
כל הכבוד!!
תודה! |חיבוק|
את מפחדת מהדקירה או מהתוצאות?
גם מהתוצאות, אבל הפוביה האמיתית היא מהדקירה (וכל ה"פעולה" הפיזית שסביבה, כולל קשירת הגומי, החדרת המחט, כלומר זה לא הכאב הקטן של הדקירה, זה משהו שקשה להסביר, ושאיבת הדם).
דווקא שחקנים הכי מעריצים לא?
אה כן, כמובן, אבל אני לקחתי חשבון רק את התפקידים שמאחורי המצלמה, כי להציג בפני אנשים זה הכי לא אני.
3. ואעההאהה אם אני רואה נחש בחלום אני מתעוררת ישר
אני מקנאה בך!
5. תכלס הכי מלחיץ. פעם נרדמתי על השטיח בזמן העבודה בבית וחלמתי ששלחו לי זימון לקלנדר על ביצועים נמוכים אז מהר התעוררתי לבדוק שזה לא בקלנדר באמת:-D|פנים|
:-D:-D (וגם מה את נרדמת על השטיח :-D)
נובאמת ציפיתי שיש לך תשובה שבגלל זה שאלת.
צודקת ואני יודעת שאני לא בסדר.
אה אני גם רוצה להיות עשירה. על השאר פחות דחוף:-D

Lhuna3

Well-known member
נכון, שכחתי ממנו, נראה לי שהכי אהבתי אותו בעמוק באדמה :-):
לא עולה לך שחקן בשם דיוויד מלבד טננט?
חח כן דיוויד בורינאז |מאוהב| (למרות שאני מכירה אותו רק מבאפי, לא ראיתי סדרות אחרות איתו)
באיזה הקשר בחרת אותו?
בהקשר של מותו של יהונתן גפן ז"ל, אז הקשבתי לאחרונה שוב לכמה שירים מקסימים מהכבש השישה עשר.
כל הכבוד!!
תודה! |חיבוק|
הרגשת בסדר אחרי שעברת את זה?
כן, להפתעתי הייתי ממש בסדר אחרי, פחדתי לפני כן שתהיה לי חולשה ואפילו שאתעלף, אבל הרגשתי אחרי זה רק הקלה שזה עבר.
נשמע קשוח ;-#
[דיאטה 8-16] זה באמת לא קל, אבל היתרון של זה ביחס לכל שאר הדיאטות זה שלא צריך לוותר על פינוקים טעימים ואוכל שאוהבים, כי ב-8 שעות מותר הכל. (כמובן שאם מגזימים ומתפרעים עם זה אז זה לא יעיל וצריך כן להשתדל לאכול בריא, אבל אין שום דבר שממש אסור).
למה את חושבת שלהיות מאפרת בכיף? שואלת ברצינות.
לא יודעת, כי זה להתחכך עם המפורסמים באופן יחסית קרוב ובטח יוצא לקשקש איתם (אלו שלא סנובים מידיי), וחוץ מזה אני אוהבת לצפות בסרטונים של איפור (למרות שאני כמטע אף פעם לא מתאפרת) ויש בזה משהו שמרגיש לי נחמד.
וואו, כל החלומות האלה מאוד אינטנסיביים, יצא לך לחלום את כולם יותר מפעמיים?
לצערי כן. הרבה יותר מפעמיים.
אפשר לשאול אם קיבלת בסוף את מה שרצית?
כן! :-]
אני חושבת שכמו שלי לא היה נעים לבקש, אז לו לא היה נעים לסרב :-D

It's Always Sunny

Well-known member
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: 18 בערך.
למה?

מה דעתך בינתיים? המשפחה שלי ראתה ונהנתה.

🐰 קראש החודש: אוברי פלאזה, שיש לי רומן טלוויזיוני איתה מאז עונה 2 של הלוטוס הלבן. איפה החביאו אותה?
ראית את מחלקת גנים ונוף?

🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)? תסריטאי. או מלחין מוזיקה לסרטים. הערה: סבא שלי ז"ל מצד אבא היה עורך ומגיש של תוכניות ביידיש ואפילו גילה ילדת פלא בשם רבקה מיכאלי. לא הכרתי אותו, הוא נפטר בתחילת שנות החמישים.
מגניב!

🐰 ספרי החודש: 1982 הדרך למלחמה, אם כבר מדברים על זה(בינוני מינוס), ארבע הרוחות(מעולה!!) אל תוך המים(פרשתי אחרי 50-60 עמודים כי התרגום מזעזע) ואור בין האוקיינוסים(מעולה!). חודש נוראי, אבל חלק מזה בגלל יוון.
מה זאת אומרת שזה קשור ליוון? כלומר, דברים שצריך לארגן לפני הטיול?

🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)? כולנו יודעים שאני יכולה להיות תסריטאית או שואורנרית בכל דרמת משטרה שאני רק אבחר:-D.
:-D :-D תפור עלייך.
השאלה באיזו סדרה היית רוצה להיות תסריטאית/שואוראנרית?

🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)? ספרים, אוכל בשימורים, דברים חמים ואמצעים להדליק אש ואולי גם רובה או משהו למרות שיש סיכוי שאני ארה בעצמי בטעות.

:-D:-D מעולה!

יש לך הסבר (רק אם את רוצה לשתף) למה דווקא אז הרגשת טוב עם עצמך כשקמת בבוקר?
לפני שהחרדה התפרצה, לא הייתה לי אחריות, לא ציפו ממני לכלום.

האם ראית את הסדרה Episodes? כי הוא גם משחק שם בתפקיד עצמו והוא אדיר!
ברור! :-]

חחח בנות כמה הן?
8 ו-11.

כן, להפתעתי הייתי ממש בסדר אחרי, פחדתי לפני כן שתהיה לי חולשה ואפילו שאתעלף, אבל הרגשתי אחרי זה רק הקלה שזה עבר.
יופי, אני מקווה שלאט לאט תתרגלי.

[דיאטה 8-16] זה באמת לא קל, אבל היתרון של זה ביחס לכל שאר הדיאטות זה שלא צריך לוותר על פינוקים טעימים ואוכל שאוהבים, כי ב-8 שעות מותר הכל. (כמובן שאם מגזימים ומתפרעים עם זה אז זה לא יעיל וצריך כן להשתדל לאכול בריא, אבל אין שום דבר שממש אסור).
חלק מהזמן ישנים אבל מה עושים בשאר הזמן, שותים מים? 8-*

לא יודעת, כי זה להתחכך עם המפורסמים באופן יחסית קרוב ובטח יוצא לקשקש איתם (אלו שלא סנובים מידיי), וחוץ מזה אני אוהבת לצפות בסרטונים של איפור (למרות שאני כמטע אף פעם לא מתאפרת) ויש בזה משהו שמרגיש לי נחמד.
לצפות בסרטוני איפור זה כיף |4U|
הזכרת לי שיש נשים שהולכת ללק ג'ל וממש מתחברות למניקוריסטית.

אני חושבת שכמו שלי לא היה נעים לבקש, אז לו לא היה נעים לסרב :-D

didalf

Well-known member
אממ במחלקת גנים ונוף, דה.

מי אתם אנשים שרק עכשיו מגלים את אוברי פלאזה??

🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: דיוויד טננט?
את לא קוראת הוראות?:-D

ואור בין האוקיינוסים(מעולה!).
רגע זה זה עם שומר המגדלור ואשתו? אהבתי את הסרט.

🐰 סיבה למסיבה: הטיול שלי ליוון.
יוהוו

🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? האמת שאני עם אותו משקל עוד מלפני הצבא :-]
:eek::eek:

🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום) הוצאות ספרים |מרובע|.
אני לא בטוחה שתרוויחי מזה:-D

🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? שנסעתי לחו"ל לבד? אני כ"כ משעממת שאני לא מפתיעה את עצמי שנים.
עדיין מרשים

🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? פחות עייפה.
כנל

🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום? עשיתי גם החודש שיעורי בית!

340931073_745099103775069_8669401939251112503_n.jpg
כל הכבוד!

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
מי אתם אנשים שרק עכשיו מגלים את אוברי פלאזה??
בתקופה שמחלקת גנים שודרה כמעט ולא ראיתי טלוויזיה זרה, אז מבחינתי היא לא הייתה קיימת. אבל את איימי פולר הכרתי ממספר סרטים וגם את ניק אופרמן ורשידה ג'ונס.

didalf

Well-known member
גם מהתוצאות, אבל הפוביה האמיתית היא מהדקירה (וכל ה"פעולה" הפיזית שסביבה, כולל קשירת הגומי, החדרת המחט, כלומר זה לא הכאב הקטן של הדקירה, זה משהו שקשה להסביר, ושאיבת הדם).
אז מה עשית עם החיסוני קורונה?

אני מקנאה בך!
מה את מקנאה? הם כ"כ מפחידים אותי שאני מתעוררת מהם.
:-D:-D (וגם מה את נרדמת על השטיח :-D)
כי אני עייפה!:-D
לפעמים אני נרדמת על השולחן. לפעמים אני ממש לוקחת חצי שעה עם שעון לנמנום על הספה.
שמתם אותי לעבוד בבית? אני ישנה לפעמים.

לא יודעת, כי זה להתחכך עם המפורסמים באופן יחסית קרוב ובטח יוצא לקשקש איתם (אלו שלא סנובים מידיי),
זה נכון
וחוץ מזה אני אוהבת לצפות בסרטונים של איפור (למרות שאני כמטע אף פעם לא מתאפרת) ויש בזה משהו שמרגיש לי נחמד.
באמת? זה נראה לי מזה משעמם.

חלק מהזמן ישנים אבל מה עושים בשאר הזמן, שותים מים? 8-*
|כן|8-*
כאילו איזה שעות זה לונה?

Lhuna3

Well-known member
אז איפה הפרס שלי?B-|
הגאווה שלי בך היא הפרס! |פטיש| חומרניים כל המילניאלס האלה...
אולסו בגלל ששאלת מתישהו אז יש מצב שכן נלך להופעה של גאנז אנד רוזס למרות שזה ביום שאנחנו נוחתות. אבא שלי ואחותי בכיוון של ללכת ואם הם ילכו אני אקנא וארצה גם:-D
|כן| מגניב!
אם הברירה תהיה ללכת 3 ק"מ או קורקנינט גם את תבחרי בקורקינט.
יותר סביר שאני אבחר לוותר על מה שזה לא יהיה שמחכה לי ביעד הזה.
[שאין לך סיוטים] וואו, אני באמת מקנאה!

Lhuna3

Well-known member
שאלון התפקדות לסיכום חודש אפריל וכניסת חודש מאי, שנת 2023 לספירה: מי סופר?
הנוצרים 🤷‍♀️
ממליץ?
🐰 ספרי החודש: מתכנן להתחיל לקרוא את "מוקף באידיוטים".
קראתי ממנו די הרבה פעם (בעמידה בחנות ספרים, בלי לקנות |מובך|)
🐰 מאכל מתוק החודש: פיתה תימנית מסוג סאלוף בטוסט, מרוחה בריבה. אכלתי היום.
לא מכירה את סוג הפיתה הזה, אבל נשמע טוב!
🐰 סיפור החודש: חלמתי שצומח לי זנב בגלל תרופה שלקחתי.
אוי ויי ;-#
וואו, מגניב שהוא גילה אותה!
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? אני לא חושב, אלא שר.
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום) משהו עם בינה מלאכותית.
|כן| כנ"ל.
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? הלכתי לחנות משקאות, שש שנים אחרי שרבתי עם המוכר. מחלנו איש לרעהו.
יפה |כן|
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)? אוברי פלאזה בלהרוג את איב, תמונת ג'ודי קומר בלוטוס הלבן. בלשון האמריקאים, זה נקרא "טרייד".
וואו, זה חילוף מעניין.
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? סבלני. אני לא תמיד מלך הנימוסים וההליכות.
|כן|

dory30

Well-known member
עידן יותר תמים. פחות ערוצים, פחות הסחות דעת, אין סלולרי. עידן של סיום מלחמות בארץ ובעולם. אני מדבר על 1999.
מה דעתך בינתיים? המשפחה שלי ראתה ונהנתה.
יש לך משפחה נהדרת. היום ראיתי את פרק 4 כבר, מומלץ עד מאוד. היוצרת הייתה שותפה ב "הבית הלבן", אותה לא ראיתי אגב.
לא מכירה את סוג הפיתה הזה, אבל נשמע טוב!
סאלוף ולחוח הם מאבות המזון של התימנים (וגם של האשכנזים שלא פוחדים מאוכל תימני כמוני)
ראית את מחלקת גנים ונוף?
לא ועדיין, רבים אומרים שהקריירה שלה קפצה כמה דרגות מאז שהופיעה בלוטוס. בגיל 40 כמעט, שזה נדיר בהוליווד.
ואו, מגניב שהוא גילה אותה!
נכון. חבל שלא זכה לראות אותה מצליחה.

למעלה