שאלון התפקדות לסיכום חודש אפריל וכניסת חודש מאי, שנת 2023 לספירה: מי סופר?
[בבקשה להעתיק את השאלון ולא להשתמש ב"הוספת תגובה"]
שם: דורי
גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: 18 בערך.
דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: במוזיקה דיוויד גריי, באימון ספורט דיוויד בלאט.
סדרות החודש: ראיתי רק את הדיפלומטית עד פרק 3.
סרטי החודש: לשחרר את שולי, האיש שלא היה, קריוקי (פעם שנייה), מבצע פורצ'ן תרגיל מלחמה.
ספרי החודש: מתכנן להתחיל לקרוא את "מוקף באידיוטים".
שירי החודש: יפורט בהמשך
דמויות החודש: הדמות של קרי ראסל בסדרה "הדיפלומטית".
שחקני החודש: יו גרנט "מבצע פורצ'ן". הפך ממלך הקומדיות הרומנטיות לגנגסטר מזדקן וחביב, באדיבות גאי ריצ'י.
קראש החודש: אוברי פלאזה, שיש לי רומן טלוויזיוני איתה מאז עונה 2 של הלוטוס הלבן. איפה החביאו אותה?
מאכל מתוק החודש: פיתה תימנית מסוג סאלוף בטוסט, מרוחה בריבה. אכלתי היום.
סיפור החודש: חלמתי שצומח לי זנב בגלל תרופה שלקחתי.
ציטוט החודש: "אני שמה מוזיקה ואתה רוקד", מתוך מבצע פורצ'ן.
סיבה למסיבה:שבועות בסוף החודש, מכבי ת"א ביורוליג, משחקי חצי גמר ליגת האלופות (אני אוהד ריאל מדריד), צריך עוד?
האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? הייתי מנסה, בפועל לא ממש.
אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)? תסריטאי. או מלחין מוזיקה לסרטים. הערה: סבא שלי ז"ל מצד אבא היה עורך ומגיש של תוכניות ביידיש ואפילו גילה ילדת פלא בשם רבקה מיכאלי. לא הכרתי אותו, הוא נפטר בתחילת שנות החמישים.
על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)? הייתה לי אובססיה לסרט של באטמן מ-1989, עם ג'ק ניקולסון ומייקל קיטון. לא לאנשים מסוימים.
על מה אתם חושבים במקלחת? אני לא חושב, אלא שר.
במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום) משהו עם בינה מלאכותית.
איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי? כל פעם משהו אחר.
כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? שאלה קשה, עבור.
מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? הלכתי לחנות משקאות, שש שנים אחרי שרבתי עם המוכר. מחלנו איש לרעהו.
איזה מים אתם שותים? מינרלים.
הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)? אחרי יומיים של לינה בשטח בטירונות, לא חזרתי על כך.
איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)? אוברי פלאזה בלהרוג את איב, תמונת ג'ודי קומר בלוטוס הלבן. בלשון האמריקאים, זה נקרא "טרייד".
מה אתם רוצים להיות יותר? סבלני. אני לא תמיד מלך הנימוסים וההליכות.
תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום? הנה, את זה אני שר לעיתים קרובות לאחרונה.
בכלל, כל דבר של סימפלי רד הולך: