No soup for you מאי 2023 – סיכום חודש 🎞️🤦‍♂️🏜️🐙💂‍♀️🔥🧺🍇✈️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מאוד מעניין אותי עכשיו למות ולהתעורר בשביל לראות איך אנחנו חיים בתור התרנגולות האלו! עשית לי חשק להיות תרנגולת.
זה המשפט שחיכיתי כל חיי לשמוע מישהו אומר לי.
אני חושבת שאתה צריך לרשום פטנט על השיטה שהמצאת ליצירת מים קרירים.
אני מרגיש שאת אולי סרקסטית, אבל אני הולך לעשות את זה.
|כן| התארגנת היטב. (חוץ מזה שאני לא יודעת אם יש דבר כזה אוהל שעמיד לטמפרטורות).
זה כי עוד לא סיפרתי לך על הפטנט שלי בשביל זה.
אני חייבת להגיד שאני לא שונאת את הרעיון שלך, זה יכול היה גם להתאים.
תודה. אני גאה ברעיון.
צפיתי ברוב הסרטון. ואני רוצה להמליץ לך שוב לקרוא יותר ספרות מד"ב, וספציפית את הטרילוגיה שנקראת The Three Body Problem. בין השאר יש שם דברים מאוד מעניינים על קיום במימדים שונים (אמנם לא בספר הראשון. אבל גם על עוד המון דברים מרתקים).
אוקי, אני אשקול את זה יותר.
אני באמת חשבתי הרבה זמן שאת נמשכת לבנות (או לפחות גם וגם). בעצם אני עדיין די חושבת ככה.
יש את הדברים האלו שכמות גדולה של אנשים זוכרים משהו שלא היה במציאות.
קוראים לזה אפקט מנדלה
4 מאחותי ו-2 מאחי. 6 בס"כ.
גם לי יש 6 אחיינים. 2 מהאחות הגדולה, 3 מהאמצעית, אחת מהקטנה.
ועכשיו גם יש עוד תינוק שהוא הבן של אחיינית שלי ואני עדיין לא בטוח איך לקרוא לזה. (אחיין רבא? אחיינין? אחיין-על?)
זה מרגיש לי ממש מוזר עכשיו שאני לא הייתי דודה בגיל יותר צעיר כי אחותי שילדה ראשונה הייתה גדולה ממני ב-12 שנים ואני זוכרת שגם היא ילדה בסביבות הגיל הזה (אבל מתמטית אם היא ילדה לראשונה כשאני הייתי בת 16 אז מסתבר שהיא הייתה בת 28! 8-* איכשהו זה מוזר לי כי חשבתי שהיא ילדה בגיל יותר צעיר). אח שלי גדול ממני ב-14 שנה, אבל לו נולדו ילדות הרבה אחרי. אני לא יודעת אם אצלך זה היה ככה. אבל זה היה שינוי ממש משמעותי בשבילי, כי עד אז הייתי הילדה הקטנה במשפחה וסוף וסוף יצא לי לחוות לטפל בילדים יותר קטנים ממני שזאת הייתה חוויה לחלוטין חדשה בשבילי (יש לי משפחה ממש קטנה, אשכנזים בכל זאת 🤷‍♀️).
אני בהחלט ניצחתי בתחרות הזאת (לא שזאת תחרות) (אבל זאת כן תחרות) ;)
כשהיא נולדה זה בהחלט היה שינוי גדול מאוד. קודם כל כי מבחינה מסויימת אני השקעתי את כולי בלהיות דוד כבר אז. הייתי שומר עליה המון, מלמד אותה דברים, עושה איתה דברים. למרות שאני רק 9 שנים גדול ממנה במשפחה מתייחסים לזה כאילו אני גידלתי אותה.
יחד עם זה גם עדיין הייתי הבן זקונים של ההורים שלי וזה בהחלט הורגש ככה.

אגב, כפי שציינתי לאחיינית הגדולה שלי (שהיא עכשיו בת 30) יש תינוק. אבא שלה התחתן מחדש לפני כמה שנים ויש לו עכשיו שני ילדים קטנים. הקטן מבינהם בעצם נולד כמה חודשים אחרי שנולד האחיין שלו.

אני יכולה להיות עם ילדים עד גיל 4 שעות. כמובן יש הבדל גדול בין כל הגילאים האלה. ובכל שלב האינטראקציה היא קצת אחרת, אבל אני אוהבת את כל השלבים. תינוקות ממש קטנים אני יכולה פשוט לשבת איתם מחובקים ולדבר איתם בקול המפגר שמבוגרים מדברים אל תינוקות. מה שאני הכי אוהבת אצלם זה שלא משנה מה אני אעשה הם לא ישפטו אותי. סביר להניח שהם בכלל לא יודעים שאני שם.
אני גם מאוד אוהב להיות עם קטנים כאלו.
עכשיו הייתי בשיחת וידאו של איזה חצי שעה עם אחיינית שלי בת ה3. כמות הפעמים שעשיתי כאילו אני אוכל אותה דרך הטלפון הייתה גדולה מידי, אבל זה המשיך להצחיק אותה.
היא גם לפעמים אוהבת להקטין אותי (כלומר במשך שלה להקטין את התמונה שלי) ואז לצעוק שאני קטן ואז אני עושה קול גבוה וצועק שאני לא רוצה להיות קטן.
במקביל יש את הבן של אחיינית שלי שהוא בן 10 חודשים וגם איתו מאוד כיף לי. נכנסו להרגל שאנחנו עושים את הדבר הזה עם השפתיים... אוקי קלטתי שאין לי שום דרך לתאר את זה בכתב ואני לא יודע אם יש לזה שם באיזושהי שפה. אבל זה לרוב גורם לכך שרוק משפריץ. וזה מאוד מצחיק אותו.

:-D well played. אבל אולי לא התאמצתי לזכור כי אני ידעתי שגם אתה לא תזכור את זה. אבל אני זוכרת עליך המון דברים כולל מה אתה חושב כמעט על כל דמות בבאפי כולל את הדמות היחידה בסדרה שאתה לא אוהב, שזה נראה לי הרבה יותר ממה שאתה זוכר עלי. (אל תדאג אני לא כועסת. למדתי לקבל אותך כמו שאתה).
אם זה עוזר, אני באמת מתחיל להיות מתוסכל מהזיכרון הלא טוב שלי.
גם עם בני משפחה שלי אני לא זוכר איזה סדרות הם ראו. לפעמים אני שואל את אחותי אם יצא לה לראות סדרה מסויימת והיא אומרת לי שדיברנו עליה כמה פעמים בעבר. כמובן גם עם דברים אחרים יש לי את זה, אבל אני נותן את עניין הסדרות בתור דוגמה.
הגיוני. אני חושבת שגם אני ראיתי דקסטר לפני עמוק, אבל ממש לא הייתה לי בעיה להאמין לו כדייוויד פישר עוד מהפרק הראשון. אני מעדיפה אותו כדייויד פישר דרך אגב.
הוא שחקן מעולה.
אני ראיתי את עמוק באדמה לפני דקסטר, והיה לי מוזר מאוד בהתחלה לקבל אותו בתור דמות שונה כל כך.
אגב, זה לא היה כל כך העניין שהוא רוצח, זה בעיקר שדקסטר הוא מין טיפוס כריזמתי, בטוח בעצמו לרוב, בעוד דייויד פישר היה מין נחבא לכלים כזה לרוב.
(אני אומר לרוב כי שתי הדמויות הן מורכבות מאוד אז הן ממש לא דבר אחר).
אבל העניין הוא שמהר מאוד קיבלתי אותו כי הוא באמת הרגיש משהו אחר.
בכל מקום אחר היו מקנסלים אותך על אמירה כזאת.
מזל שכאן אני זה שמקנסל אנשים.
כל אדם צריך לפחות פעם בשנה לחשוב על דיוויד בואי.
אני באמת חושב עליו פעם בשנה. אבל רק פעם אחת כל שנה.
אבל גם אתה תרנגולת.
וגם את
תמיד אתה חייב להיות מיוחד.
זאת באמת בעיה שמסבכת אותי בשאלונים לפעמים
כי זאת השאלה שלי וככה אני החלטתי |פטיש|
זה לא מרגיש לי "לחיות בטבע" אם יש לך אינטרנט.
אני לא בטוח אם אני מוכן לקבל ממך הוראות כשאת אפילו לא ענית על כל השאלות שלך
ספוילרים למחלקת גנים ונוף ולברוקלין 99
ג'ייק פרלטה עם בן :-D זה יהיה מעניין!
לזלי ואיימי נראה לי שיסתדרו מעולה ביחד, כל היום הן יכינו קלסרים מדוגמים לכל מיני דברים! :-D
אוקי זה מאוד מגניב ואני מאוד אוהב את זה.
אבל זה לא מה שאני הצעתי.
אני הצעתי שאנדי סמברג ישחק בסדרה מחלקת גנים ונוף דמות שנקראית לזלי נופ, עובד מחלקת גנים ונוף (לזלי זה גם שם של בן).
הוא זהה ללזלי שאנחנו מכירים בכמעט כל מאפיין אישיות חוץ מזה שהוא גבר ולא אישה. והוא הומו.
יש לו שאיפות פוליטיות, הוא קצת בן אדם פסיכי, יש לו חברה קרובה בשם אן שהוא מטורף עליה ויש לו קראש על איזה בחור בשם מארק (?).
ואז בעונה 2 הוא פוגש את בן, שמגיע לעשות סדר בפאוני ונותר בינהם קשר והם מתאהבים ובסוף מתחתנים והם מאמצים שלישיה.
ובסדרה בורקלין 99 יש את ג'ייק פרלטה, בלשית משטרה מאוד טובה שאוהב לפעול באופן לא שגרתי ומסתבכת עם הקפטן שלה בגלל זה. משחקת אותה איימי פולר.
יש כאלו. קראתי איפשהו ש-AI עברה כבר בהצלחה מבחני הסמכה לרפואה.
יש גם רובוטים שעושים כיום ניתוחים מסוגים שונים, ואני מניחה ש-AI טוב יכול לשפר אותם בכל מיני דרכים.
אני בטוחה שגם בתחום האבחון יש המון דברים שאפשר לעשות עם AI.
בקיצור לא חסרות אפשרויות.
בטח יש AI שיכול לכתוב פרקים של הרופא הטוב (וזאת כנראה הבעיה)
לפרט איך העזתי? איך ביקשתי?
בעקרון מאוד מאוד חששתי והתביישתי כי אני אף פעם לא העזתי לבקש דברים ממנהלים שלי. לא העלאות שכר, לא התמקחתי על ימי חופש או כלום. אבל במקרה ההוא זה היה משהו שנורא היה לי חשוב, וחברות מאוד מאוד עודדו ודחפו אותי להעיז ושאין לי מה להפסיד מלבקש.
אז יום אחד תפסתי אותו ואמרתי לו בשקט שכשיש לו כמה דקות אני רוצה לדבר איתו. ואז כשהתיישבנו בחדר אני הייתי מאוד בנימה מתנצלת וכזה "אני אף פעם לא מבקשת כלום, אבל זה משהו שממש חשוב לי..." והסברתי גם למה זה לא יפגע בתפוקה שלי וכו'.
אבל אני לא חושבת שאתם צריכים ללמוד מהדרך שבה עשיתי את זה, כי למרות שזה הצליח - היא בעקרון לא הדרך "הנכונה". אני חושבת שבנאדם עם בטחון עצמי, צריך פשוט לבקש את מה שהוא רוצה בלי התנצלויות וכל זה. אפילו לדרוש לפעמים. הייתי שמחה אם הייתה לי יותר מסוגלות לזה.
בקיצור עדיף שתלמדו דברים כאלו מדילן ולא ממני.
האמת שרציתי בעיקר שתפרטי מה ביקשת.
אבל גם עניין באמת האיך. אני שמח שעשית את זה.
בעיקרון ממה שהבנתי זאת בעיה שיש יותר לנשים מאשר לגברים והיא חלק מהסיבה שנשים לרוב מרוויחות פחות מגברים שבאותה משרה.
אבל כמובן כמו כל דבר זה לא רק נשים או גברים. גם לי מאוד קשה לבקש דברים. וזאת גם חלק מהסיבה שעזבתי חלק מהמקומות, כי לא ידעתי להסביר שקשה לי ולבקש שיקלו עליה.
בכל מקרה גם אם עשית את זה דרך "הלא נכונה" כביכול, זה עדיין צעד משמעותי שבכלל עשית. ואני מקווה שזה עודד אותך לעמוד על שלך יותר בעתיד.
:-D
|כן| מאוד מסכימה שזה חשוב.
זו גם אחת הסיבות שאני לא רוצה לעבוד בשום חברה שמייצרת מערכות קריטיות (מה שנקרא מערכות תומכות חיים, כלומר כל דבר שחיים תלויים בו + מערכות פיננסיות), כי זה יהיה לי מלחיץ מידי וכבד מידי.
אבל אני כן חושבת שלמדתי עם הזמן לקחת את העבודה שלי קצת פחות קשה מבעבר, ולדעת להזכיר לעצמי שמה שאני עושה זה לא עניין של חיים ומוות, ושאני עובדת בשביל לחיות ולא חיה בשביל לעבוד.
|כן| חזרה אליך.
המשפט האחרון הוא משהו שחשוב באמת לזכור.

LeAnnDylan

Well-known member
ניק אני עדין צריכה להגיב על השאלון שלך. אבל אני כנראה צריכה לקחת יום חופש כדי לעבור על החפירה שלך|חבול|
אבל לא שכחתי!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק אני עדין צריכה להגיב על השאלון שלך. אבל אני כנראה צריכה לקחת יום חופש כדי לעבור על החפירה שלך|חבול|
אבל לא שכחתי!
תודה.
אבל אני ממש לא במקום לשפוט.
אומנם יחסית החודש הצלחתי להגיב ליותר מהרגיל שלי, אבל זה עדיין ממש מעט.

It's Always Sunny

Well-known member
גם לי יש 6 אחיינים. 2 מהאחות הגדולה, 3 מהאמצעית, אחת מהקטנה.
ועכשיו גם יש עוד תינוק שהוא הבן של אחיינית שלי ואני עדיין לא בטוח איך לקרוא לזה. (אחיין רבא? אחיינין? אחיין-על?)
אחיין-על זה טוב :-D:-D לפי גוגל זה נכדן. מסתבר שאחיין מדרגה שנייה זה בכלל הבן של בן הדוד 8-* כל יום לומדים משהו חדש.

אני גם מאוד אוהב להיות עם קטנים כאלו.
עכשיו הייתי בשיחת וידאו של איזה חצי שעה עם אחיינית שלי בת ה3. כמות הפעמים שעשיתי כאילו אני אוכל אותה דרך הטלפון הייתה גדולה מידי, אבל זה המשיך להצחיק אותה.
היא גם לפעמים אוהבת להקטין אותי (כלומר במשך שלה להקטין את התמונה שלי) ואז לצעוק שאני קטן ואז אני עושה קול גבוה וצועק שאני לא רוצה להיות קטן.
במקביל יש את הבן של אחיינית שלי שהוא בן 10 חודשים וגם איתו מאוד כיף לי. נכנסו להרגל שאנחנו עושים את הדבר הזה עם השפתיים... אוקי קלטתי שאין לי שום דרך לתאר את זה בכתב ואני לא יודע אם יש לזה שם באיזושהי שפה. אבל זה לרוב גורם לכך שרוק משפריץ. וזה מאוד מצחיק אותו.
איזה כיף לקרוא :-):

מזל שכאן אני זה שמקנסל אנשים.
:-D:-D

keren or5

Well-known member
אגב, כפי שציינתי לאחיינית הגדולה שלי (שהיא עכשיו בת 30) יש תינוק. אבא שלה התחתן מחדש לפני כמה שנים ויש לו עכשיו שני ילדים קטנים. הקטן מבינהם בעצם נולד כמה חודשים אחרי שנולד האחיין שלו.
8-* איזה כייף לך! אני רוצה כבר שלאחיינים שלי יהיו ילדים! האחיינית הגדולה שלי החוצפנית עוד לא עושה ילדים (והיא כבר בת 20! :-[) והיא אומרת שהיא לא רוצה ילדים בכלל! חוצפנית! אז אני עובדת בנתיים על הבאים בתור. אחיין שלי בן 18 הוא יכול כבר להביא ילדים, ויש עוד אחת בת איזה 13,יאללה, קיבלת כבר מחזור את יכולה להביא ילדים! לעבודה! (לאלה שדואגים, אני לא באמת לוחצת עליהם להביא ילדים. זאת הייתה בדיחה).
:-D
אחיין-על זה טוב :-D:-D לפי גוגל זה נכדן
נכדן :-D :-D אוי זה מעולה!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אחיין-על זה טוב :-D:-D לפי גוגל זה נכדן.
טוב לדעת
מסתבר שאחיין מדרגה שנייה זה בכלל הבן של בן הדוד 8-* כל יום לומדים משהו חדש.
אז זה הקשר בין האחיינית שלי בת ה3 והבן של האחיינית הגדולה שלי.
(הם לא בקשר טוב בנתיים כי הוא גונב לה את תשומת הלב. ואת המשחקים. אני מקווה שזה ישתנה בעתיד)
8-* איזה כייף לך! אני רוצה כבר שלאחיינים שלי יהיו ילדים! האחיינית הגדולה שלי החוצפנית עוד לא עושה ילדים (והיא כבר בת 20! :-[) והיא אומרת שהיא לא רוצה ילדים בכלל! חוצפנית! אז אני עובדת בנתיים על הבאים בתור. אחיין שלי בן 18 הוא יכול כבר להביא ילדים, ויש עוד אחת בת איזה 13,יאללה, קיבלת כבר מחזור את יכולה להביא ילדים! לעבודה! (לאלה שדואגים, אני לא באמת לוחצת עליהם להביא ילדים. זאת הייתה בדיחה).
אבא שלי היה בן 23 כשאחותי הגדולה נולדה. ואז אחותי ילדה בגיל 23.
אז אני תמיד אמרתי לאחיינית שלי שבשביל להמשיך בדרך הנכונה היא צריכה שגם לה יהיה ילד כשהיא תהיה בת 23.
אני כמובן לא לחצתי ואמרתי את זה בצחוק...
אבל תכלס נורא קיוויתי שבאמת יהיה לה תינוק כבר בגיל 23.
במיוחד כי מאז שהיא נולדה נולד לי אחיין כל 4 שנים בממוצע. ב1992, 1997, 2000, 2004 ו2009.
ואז היה רווח ענקי ונוראי של 11 שנים עד שנולדה האחיינית הבאה שלי בשנת 2020. וזה היה קשה מאוד.
עכשיו שוב יש תינוקות וזה כיף גדול.
(אם כי לרוע המזל אין לי את כמות האנרגיה שהייתה לי לכיופים לפני גיל 30)

בן כמה האחיין/ית הכי קטן שלך?

LeAnnDylan

Well-known member
8-* הייתי בטוחה שאת נמשכת לבנות
אני באמת חשבתי הרבה זמן שאת נמשכת לבנות (או לפחות גם וגם). בעצם אני עדיין די חושבת ככה.
יש את הדברים האלו שכמות גדולה של אנשים זוכרים משהו שלא היה במציאות.
קוראים לזה אפקט מנדלה
טוב, אז תנו לי לנסות להסביר קצת יותר טוב.
אז לא, אני לא נמשכת לבנות. לא בצורה מינית בכל אופן. הרבה פעמים אני מקבלת את השאלה "ניסית פעם להיות עם בת?" ואין לי בעיה עם השאלה הזאת באופן כללי (התשובה אליה היא אגב - לא) אבל אני ממש שונאת את שאלת ההמשך של "אז איך את יודעת שאת לא לסבית" כי כאילו, מה, כל בחורה סטרייטית בעולם הייתה חייבת להתנסות עם בנות מינה כדי לדעת שהיא לא בענין של בנות? האם אחרי שאני אנסה להיות עם בת ולא אהנה מזה אז אוכל להיחשב סטרייטית?
כי קודם כל אני לא אוהבת תווית. אני לא זה ולא זה. כי אובייסלי הסטרייטית שלי זה לא הסטרייטית של כל אחת אחרת פה.
אז למה בעצם אני מתפנגרילת יותר על נשים מאשר על גברים? הסיבה היא בעיקר בפאק אישי שלי עם עצמי שגורם לי להרגיש פאתטית כשאני מתפנגרילת על גבר כי זה לא מרגיש לי "בצחוק" כזה, כי אני באמת נמשכת אליהם. ואני לא יודעת איך להסביר את זה כמו שצריך אבל משום מה להתפנגריל על שחקן חתיך מרגיש לי ממש מגוחך. אבל זה מרגיש לי ככה רק כשאני עושה את זה. אני כאילו נוזפת על עצמי בראש ומשכנעת את עצמי שאני "לא בגיל" לזה. מה שמוזר זה שאין לי בעיה עם התפנגרילות של כל אחת אחרת על סלבס. נגיד הקראש הקולקטיבי שיש לכן על דיוויד טננט זה ממש חמוד בעיני. זה לא מרגיש לי פאתטי או "לא בוגר" אבל אפילו שאני חושבת שהוא גבר ממש נאה ויש לו מבטא סקסי, אני לא מעזה להתפנגריל עליו (במקרה שלו בעיקר כי אני מרגישה לא ראויה לעשות את זה כי לא צפיתי בשום תוכן איתו שהוא לא ראיונות וכאלה שמידי פעם צירפתם פה) כי אני מרגישה מטופשת שאני עושה את זה. אני לא יודעת אם אני מסבירה את עצמי כמו שצריך כי כשאני כותבת את זה אני מבינה שזה נשמע מגוחך, אבל ככה זה בעצם מרגיש לי.
עכשיו לגבי נשים, אני חושבת שרוב ה"קראש" שלי זה יותר על האופי. אני מעריצה נשים חזקות ועצמאיות שלא מפחדות לעמוד על שלהן בעולם שבו גברים הם יותר דומיננטיים. אני אוהבת נשים חזקות על המסך וגם מחוצה לו. אני אוהבת לתמוך ולפרגן לנשים. תקראו לזה גאוות יחידה. זה כמו שאני אוהבת לתמוך ולפרגן לישראל כשאני בגולה. כשאני מרגישה שיש פחות ייצוג, זה מדרבן אותי לתמוך יותר.
מבחינת מראה, כן, אין לי בעיה להגיד על אישה שהיא נראית טוב בעיני. אני לא חושבת שאני צריכה להימשך לנשים כדי לדעת אם מישהי יפה בעיני. נגיד אני נורא אוהבת איך דרו תמיד מתפנגרילת על כל אישה שמגיעה לראיון אצלה ותמיד מחמיאה לה על הלוק או הסטייל שלה ואני חושבת שזה ממש חמוד הפירגון הזה שלא נובע ממשיכה פיזית למי שמולה. להרים לאישה אחרת זה מעצים ומחזק ואני אוהבת שנשים אחרות גם מפרגנות לנשים. בקרוסרודס שליאן ריימס עשתה בשנה שעברה עם ארבע נשים אחרות בתעשייה הן ישבו ודיברו והודו שבהתחלה הן קצת חששו מה"פורום" הזה של 5 זמרות קאנטרי ולא ידעו איך האחרות יהיו כי התעשייה לימדה אותן תמיד שאין מקום לכולן. ואם אחת מצליחה, זה לוקח מקום של מישהי אחרת לכן הן תמיד צריכות להילחם אחת בשניה במקום לפרגן וזה נגע לי בנקודה רגישה. כי אומנם אני לא זמרת קאנטרי אבל בכל כך הרבה תחומים בחיים, מספר המקומות המוקצבים לנשים קטן בהרבה מזה המוקצה לגברים ולכן עד שכבר יש אישה חזקה ומוסמכת לתפוס את המקום שלה, היא הרבה פעמים תעשה את זה תוך כדי רמיסה של נשים אחרות. אז כשיש כבר אישה בעמדת כוח שמפרגנת ומרימה לנשים אחרות זה מדהים בעיניי ולגמרי ראוי לקראש מצידי. הקראש הוא לא כי בא לי להכניס אותה למיטה שלי, הוא בעיקר קראש כזה של "בא לי להיות חברה שלך" בא לי להיות מוקפת בנשים חזקות ומגניבות!

וכן אני מבזה נשים ומורידה אותן לדרגת בובז כי בובז זה דבר משובח שכולם צריכים לסגוד לו בלי קשר למשיכה מינית. אפילו סהר הגיי יודע שהתשובה לשאלה עתיקת היומין How much boobs is too much boobs זה - Never too much

וכן, אני בן אדם חרא. תתמודדו:-P:

keren or5

Well-known member
undefined
אני ממש שמחה ששיתפת והסברת ולו רק בגלל שזה גרם לי להבין אותך יותר טוב ובאופן כללי להכיר אותך יותר טוב |חיבוק|
אני לחלוטין מבינה את מה שהסברת, גם אם אני אישית לא מרגישה ככה בעצמי, אין לי שום בעיה להבין מה את אומרת.
אבל אני ממש שונאת את שאלת ההמשך של "אז איך את יודעת שאת לא לסבית" כי כאילו, מה, כל בחורה סטרייטית בעולם הייתה חייבת להתנסות עם בנות מינה כדי לדעת שהיא לא בענין של בנות? האם אחרי שאני אנסה להיות עם בת ולא אהנה מזה אז אוכל להיחשב סטרייטית?
באמת שואלים אותך את זה? אני שונאת את השאלה הדבילית הזאת, שהיא בד"כ מופנית כלפי להטבים דווקא ששואלים אותם למה הם לא ניסו להיות עם המין השני אז איך יודעים שהם לא סטרייטים. אבל זאת שאלה דבילית ומעצבנת לא משנה באיזה הקשר. אדם מכיר את עצמו ואחד הדברים שאני הכי שונאת זה כשאנשים חושבים שהם יודעים יותר טוב על מישהו ממה שהוא יודע על עצמו. וגם אם מישהו לא מכיר את כל הצדדים שבו (אנחנו כולנו במסע בחיים האלה ומגלים דברים חדשים על עצמנו ומשתנים עם הזמן כמובן), אבל זה המסע שלך, ואם זה משהו שאת תרצי לחקור יותר לעומק אני לחלוטין סומכת עליך שתדעי לעשות את זה בעצמך ואם לא, לא. אני מאמינה לחוויה שלך איך שאת מתארת אותה כי זאת החוויה שלך ולא שלי.

אני ממש לא חשבתי שאת חושבת שאם אנחנו מתפנגלות על גברים אז את חושבת שאנחנו פאתטיות. ברור לי לחלוטין שזאת חוויה אישית שלך לגמרי והיא סופר לגיטימית, ומותר לך להרגיש כמו שאת מרגישה. בכלל כל הקטע של להתפנגירל על דברים מגיע לדעתי ממקום כ"כ עמוק בנפש שזה כ"כ סובייקטיבי וכל אחת עושה את זה ממקום אחר, שלפעמים אנחנו אפילו לא מודעים אליו. אני יודעת שאני שישפתי והתפנגרלתי על דברים שאם היו מנהלים איתי שיחה קרה על זה הייתי מודה שהם אולי בעייתיים ואפילו רעילים לפעמים, אבל אני חושבת שזה חלק מהפואנטה, לדעת שבפנטזיה עצמה ובהתלהבות עצמה מותר לא תמיד לאהוב בהכרח רק את מה "שנכון", אלא אולי דווקא משהו שנוגע לנו באיזו נקודה ספציפית בנפש שגורמת לנו לאהוב דבר מסויים ולא אחר, ובכל דבר שהוא לא החיים האמתיים בעיני בהחלט אפשר לתת מקום לדברים האלה. אף אחד לא צריך להתבייש במה שהוא מתלהב בו בסרטים/טלוויזיה/ספרים וכו'. אם זה נגע בך זה נגע בך, ולא תמיד אפילו צריך יותר מדי לנתח מה זה אומר. זה פנטזיה! זה התפקיד שלה! היא לא חייבת להיות "מתאימה" לעולם החיצוני ואין סתירה פה לדעתי.
עכשיו לגבי נשים, אני חושבת שרוב ה"קראש" שלי זה יותר על האופי. אני מעריצה נשים חזקות ועצמאיות שלא מפחדות לעמוד על שלהן בעולם שבו גברים הם יותר דומיננטיים. אני אוהבת נשים חזקות על המסך וגם מחוצה לו. אני אוהבת לתמוך ולפרגן לנשים. תקראו לזה גאוות יחידה. זה כמו שאני אוהבת לתמוך ולפרגן לישראל כשאני בגולה. כשאני מרגישה שיש פחות ייצוג, זה מדרבן אותי לתמוך יותר.
זה מהמם בעיני! וגם אני ממש אוהבת לראות ייצוג טוב של נשים בכל דבר אפשרי.
בקרוסרודס שליאן ריימס עשתה בשנה שעברה עם ארבע נשים אחרות בתעשייה הן ישבו ודיברו והודו שבהתחלה הן קצת חששו מה"פורום" הזה של 5 זמרות קאנטרי ולא ידעו איך האחרות יהיו כי התעשייה לימדה אותן תמיד שאין מקום לכולן. ואם אחת מצליחה, זה לוקח מקום של מישהי אחרת לכן הן תמיד צריכות להילחם אחת בשניה במקום לפרגן וזה נגע לי בנקודה רגישה. כי אומנם אני לא זמרת קאנטרי אבל בכל כך הרבה תחומים בחיים, מספר המקומות המוקצבים לנשים קטן בהרבה מזה המוקצה לגברים ולכן עד שכבר יש אישה חזקה ומוסמכת לתפוס את המקום שלה, היא הרבה פעמים תעשה את זה תוך כדי רמיסה של נשים אחרות.
לגמרי מוכר וידוע ואני לחלוטין מסכימה עם זה!
תודה ששיתפת |חיבוק|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז לא, אני לא נמשכת לבנות. לא בצורה מינית בכל אופן. הרבה פעמים אני מקבלת את השאלה "ניסית פעם להיות עם בת?" ואין לי בעיה עם השאלה הזאת באופן כללי (התשובה אליה היא אגב - לא) אבל אני ממש שונאת את שאלת ההמשך של "אז איך את יודעת שאת לא לסבית" כי כאילו, מה, כל בחורה סטרייטית בעולם הייתה חייבת להתנסות עם בנות מינה כדי לדעת שהיא לא בענין של בנות? האם אחרי שאני אנסה להיות עם בת ולא אהנה מזה אז אוכל להיחשב סטרייטית?
כי קודם כל אני לא אוהבת תווית. אני לא זה ולא זה. כי אובייסלי הסטרייטית שלי זה לא הסטרייטית של כל אחת אחרת פה.
אז למה בעצם אני מתפנגרילת יותר על נשים מאשר על גברים? הסיבה היא בעיקר בפאק אישי שלי עם עצמי שגורם לי להרגיש פאתטית כשאני מתפנגרילת על גבר כי זה לא מרגיש לי "בצחוק" כזה, כי אני באמת נמשכת אליהם. ואני לא יודעת איך להסביר את זה כמו שצריך אבל משום מה להתפנגריל על שחקן חתיך מרגיש לי ממש מגוחך. אבל זה מרגיש לי ככה רק כשאני עושה את זה. אני כאילו נוזפת על עצמי בראש ומשכנעת את עצמי שאני "לא בגיל" לזה. מה שמוזר זה שאין לי בעיה עם התפנגרילות של כל אחת אחרת על סלבס. נגיד הקראש הקולקטיבי שיש לכן על דיוויד טננט זה ממש חמוד בעיני. זה לא מרגיש לי פאתטי או "לא בוגר" אבל אפילו שאני חושבת שהוא גבר ממש נאה ויש לו מבטא סקסי, אני לא מעזה להתפנגריל עליו (במקרה שלו בעיקר כי אני מרגישה לא ראויה לעשות את זה כי לא צפיתי בשום תוכן איתו שהוא לא ראיונות וכאלה שמידי פעם צירפתם פה) כי אני מרגישה מטופשת שאני עושה את זה. אני לא יודעת אם אני מסבירה את עצמי כמו שצריך כי כשאני כותבת את זה אני מבינה שזה נשמע מגוחך, אבל ככה זה בעצם מרגיש לי.
מבחינת מראה, כן, אין לי בעיה להגיד על אישה שהיא נראית טוב בעיני. אני לא חושבת שאני צריכה להימשך לנשים כדי לדעת אם מישהי יפה בעיני. נגיד אני נורא אוהבת איך דרו תמיד מתפנגרילת על כל אישה שמגיעה לראיון אצלה ותמיד מחמיאה לה על הלוק או הסטייל שלה ואני חושבת שזה ממש חמוד הפירגון הזה שלא נובע ממשיכה פיזית למי שמולה. להרים לאישה אחרת זה מעצים ומחזק ואני אוהבת שנשים אחרות גם מפרגנות לנשים. בקרוסרודס שליאן ריימס עשתה בשנה שעברה עם ארבע נשים אחרות בתעשייה הן ישבו ודיברו והודו שבהתחלה הן קצת חששו מה"פורום" הזה של 5 זמרות קאנטרי ולא ידעו איך האחרות יהיו כי התעשייה לימדה אותן תמיד שאין מקום לכולן. ואם אחת מצליחה, זה לוקח מקום של מישהי אחרת לכן הן תמיד צריכות להילחם אחת בשניה במקום לפרגן וזה נגע לי בנקודה רגישה. כי אומנם אני לא זמרת קאנטרי אבל בכל כך הרבה תחומים בחיים, מספר המקומות המוקצבים לנשים קטן בהרבה מזה המוקצה לגברים ולכן עד שכבר יש אישה חזקה ומוסמכת לתפוס את המקום שלה, היא הרבה פעמים תעשה את זה תוך כדי רמיסה של נשים אחרות. אז כשיש כבר אישה בעמדת כוח שמפרגנת ומרימה לנשים אחרות זה מדהים בעיניי ולגמרי ראוי לקראש מצידי. הקראש הוא לא כי בא לי להכניס אותה למיטה שלי, הוא בעיקר קראש כזה של "בא לי להיות חברה שלך" בא לי להיות מוקפת בנשים חזקות ומגניבות!

וכן אני מבזה נשים ומורידה אותן לדרגת בובז כי בובז זה דבר משובח שכולם צריכים לסגוד לו בלי קשר למשיכה מינית. אפילו סהר הגיי יודע שהתשובה לשאלה עתיקת היומין How much boobs is too much boobs זה - Never too much

וכן, אני בן אדם חרא. תתמודדו:-P:
אהבתי את מה שאמרת וזה גרם לי לחשוב על כך שאלן דג'נרס בתוכנית שלה תמיד הייתה מתפנגרלת על אורחים גברים, כמה הם חתיכים וכל זה, ועד כמה שזכור לי הרבה פחות על נשים. וזה מרגיש לי שאולי זה מאותה סיבה שלך, רק בהפוך.

LeAnnDylan

Well-known member
אני ממש שמחה ששיתפת והסברת ולו רק בגלל שזה גרם לי להבין אותך יותר טוב ובאופן כללי להכיר אותך יותר טוב |חיבוק|
אני לחלוטין מבינה את מה שהסברת, גם אם אני אישית לא מרגישה ככה בעצמי, אין לי שום בעיה להבין מה את אומרת.
|חיבוק|
באמת שואלים אותך את זה? אני שונאת את השאלה הדבילית הזאת
כן. זה בדר"כ מאנשים שמסרבים לקבל את העובדה שאני לא לסבית. אבל מה שיותר גרוע מהשאלה הזאת זה כאלה שחושבים שאני כאילו מתביישת להודות בזה שאני לסבית ואז באים עם משפטים כמו:
"זו לא בושה להודות שאת מעדיפה נשים" (ברור שזו לא בושה. למעשה הייתי שמחה אם הייתי נמשכת לנשים. אני מסתדרת איתן הרבה יותר טוב)
"גם [השלם את החסר]______ שלי שייך.ת לקהילה" (אהה טוב, בגלל שאתם מכירים עוד מישהי לסבית זה עושה לי חשק גם להיות כזאת)
"אפילו אני נישקתי פעם בחורה, זה לא כזה ביג דיל" (נו ו..? מה את רוצה, מדבקת חייכן?)

אגב יש לי גם חברות שתמיד מסתלבטות עליי לגבי זה. יש אחת במיוחד שאני מכירה מאז ששתינו היינו בגן והיא כל שנה ביומולדת שולחת לי הודעה ושואלת אם יצאתי סוף סוף מהארון. היא גם תמיד אומרת שביום שאצא מהארון היא תעשה לי את המסיבה הכי גדולה בהיסטוריה. ואני קצת רוצה לצאת מהארון כי בא לי מסיבה לכבודי:-P: סתם אבל הפואנטה היא כשזה מגיע מחברים/ות קרובים לא אכפת לי כי זה סוג של בדיחה כזאת (גם אם עמוק בפנים הם עדין חושבים שיש סיכוי שאני כן נמשכת לבנות) אבל כשזה מגיע מאנשים שחושבים שהם מכירים אותי ואנחנו לא חברים, זה די מעצבן.
אדם מכיר את עצמו ואחד הדברים שאני הכי שונאת זה כשאנשים חושבים שהם יודעים יותר טוב על מישהו ממה שהוא יודע על עצמו. וגם אם מישהו לא מכיר את כל הצדדים שבו (אנחנו כולנו במסע בחיים האלה ומגלים דברים חדשים על עצמנו ומשתנים עם הזמן כמובן), אבל זה המסע שלך, ואם זה משהו שאת תרצי לחקור יותר לעומק אני לחלוטין סומכת עליך שתדעי לעשות את זה בעצמך ואם לא, לא. אני מאמינה לחוויה שלך איך שאת מתארת אותה כי זאת החוויה שלך ולא שלי.
בול ככה|כן|
אני ממש לא חשבתי שאת חושבת שאם אנחנו מתפנגלות על גברים אז את חושבת שאנחנו פאתטיות.
היה לי חשוב להבהיר את זה. אבל אני שמחה שהבנת אותי.
אני יודעת שאני שישפתי והתפנגרלתי על דברים שאם היו מנהלים איתי שיחה קרה על זה הייתי מודה שהם אולי בעייתיים ואפילו רעילים לפעמים
אוי כן, זה משהו שאני בהחלט יכולה להזדהות איתו.
אבל אני חושבת שזה חלק מהפואנטה, לדעת שבפנטזיה עצמה ובהתלהבות עצמה מותר לא תמיד לאהוב בהכרח רק את מה "שנכון", אלא אולי דווקא משהו שנוגע לנו באיזו נקודה ספציפית בנפש שגורמת לנו לאהוב דבר מסויים ולא אחר, ובכל דבר שהוא לא החיים האמתיים בעיני בהחלט אפשר לתת מקום לדברים האלה. אף אחד לא צריך להתבייש במה שהוא מתלהב בו בסרטים/טלוויזיה/ספרים וכו'. אם זה נגע בך זה נגע בך, ולא תמיד אפילו צריך יותר מדי לנתח מה זה אומר. זה פנטזיה! זה התפקיד שלה! היא לא חייבת להיות "מתאימה" לעולם החיצוני ואין סתירה פה לדעתי.
רשמת דברים מאוד יפים וקצת בא לי להעלות אותך בדירוג. אבל הנפש שלי עדין פצועה מהמילים הקשות שלך בשרשור השני 😪 |חיבוק|
אהבתי את מה שאמרת וזה גרם לי לחשוב על כך שאלן דג'נרס בתוכנית שלה תמיד הייתה מתפנגרלת על אורחים גברים, כמה הם חתיכים וכל זה, ועד כמה שזכור לי הרבה פחות על נשים. וזה מרגיש לי שאולי זה מאותה סיבה שלך, רק בהפוך.
וואלה לא שמתי לב לזה כל כך אבל לא כל כך מפתיע אותי, כי יש את התפיסת עולם המעוותת הזאת שאם אתה הומו ואומר משהו שנתפס כמחמאה על גבר אחר זה אוטומטית אומר שאתה בענין שלו וכנ"ל ללסביות. ויש לי הרגשה שהיא לא רצתה שיחשבו שהיא מתחילה עם כל אישה שבאה להתארח אצלה. וזה דבר כזה מפגר כי בדיוק כמו שלא מצפים מגבר סטרייט להיות בענין של כל אישה שהוא מסתכל עליה או מאישה סטרייטית להיות בענין של כל גבר שהיא רואה, למה אוטומטית מניחים שהומואים/לסביות יהיו בקטע של כל בני מינם.

keren or5

Well-known member
"זו לא בושה להודות שאת מעדיפה נשים" (ברור שזו לא בושה. למעשה הייתי שמחה אם הייתי נמשכת לנשים. אני מסתדרת איתן הרבה יותר טוב)
"גם [השלם את החסר]______ שלי שייך.ת לקהילה" (אהה טוב, בגלל שאתם מכירים עוד מישהי לסבית זה עושה לי חשק גם להיות כזאת)
"אפילו אני נישקתי פעם בחורה, זה לא כזה ביג דיל" (נו ו..? מה את רוצה, מדבקת חייכן?)
אוף, אנשים זה הדבר הכי מעצבן בעולם! |פנים| איך אפשר לסבול אנשים?!
רשמת דברים מאוד יפים וקצת בא לי להעלות אותך בדירוג. אבל הנפש שלי עדין פצועה מהמילים הקשות שלך בשרשור השני 😪 |חיבוק|
:-D מה, מה שכתבתי על לקסה? סליחה אם זה באמת פגע בך |4U| ראיתי גם את ההודעה שלך, אני אשתדל להגיב אליה בהמשך. בכל מקרה את לא חייבת להכניס אותי אם את לא רוצה, אני לא לוקחת את זה כזה ברצינות.

LeAnnDylan

Well-known member
:-D מה, מה שכתבתי על לקסה? סליחה אם זה באמת פגע בך |4U|
חחח כמובן שאני צוחקת.
ז"א, אני באמת לא מסכימה עם מה שכתבת. אבל גם כתבתי למה אני לא מסכימה. אז הכל טוב. לא באמת נפגעתי. או יותר נכון להגיד שיש לך כמה דעות מפוקפקות על המאה שיותר מפריעות לי ממה שכתבת על לקסה:-D
ראיתי גם את ההודעה שלך, אני אשתדל להגיב אליה בהמשך. בכל מקרה את לא חייבת להכניס אותי אם את לא רוצה, אני לא לוקחת את זה כזה ברצינות.
האמת היא שאין לי בכלל כוח להחליף לכינוי השני כדי לשנות דירוג. לא יודעת למה לא עשיתי את הדירוג במשתמש הזה שבו אני מגיבה דרך המחשב|תוהה|

LeAnnDylan

Well-known member
מחכים לתמונה! |שוטר|
פתאום נזכרתי שלא העליתי תמונה😂 כל פעם שאני נזכרת זה כשני בעבודה. אבל עכשיו אני בבית אז הנה.
טוב קודם כל יש את זו של השוקולדים והסוכריות.
(לא רואים הכי טוב בתמונה כי זו מגירה עמוקה ולא רחבה, אבל נראה לי שניתן להבין כבר שזה שייך למישהי עם סכרת עתידית)
thumbnail_IMG_1508.jpg

ויש את זה, שזה בתאכלס יותר לאורחים ולפעם באף פעם שבא לי משהו מלוח.
thumbnail_IMG_1505.jpg

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פתאום נזכרתי שלא העליתי תמונה😂 כל פעם שאני נזכרת זה כשני בעבודה. אבל עכשיו אני בבית אז הנה.
(לא רואים הכי טוב בתמונה כי זו מגירה עמוקה ולא רחבה, אבל נראה לי שניתן להבין כבר שזה שייך למישהי עם סכרת עתידית)
צפה בקובץ המצורף 75422

צפה בקובץ המצורף 75423
איזה נחמד שיש לכם במבות שם. זה משהו שנמגר בהרבה מקומות?

Lhuna3

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 75422

צפה בקובץ המצורף 75423
שאלוהים יעזור לנו, את מתכוננת לאפוקליפסה??????????????????
ליום שיגמרו כל הממתקים על כדור הארץ???
את יודעת משהו שלא מספרים לנו?
ומה התאריך תפוגה על כל הדברים האלה? בטוחה שלא עבר?
נ.ב. מה קשורה הבמבה במלוחים |שפם| אל תעני לי אפילו.

LeAnnDylan

Well-known member
שאלוהים יעזור לנו, את מתכוננת לאפוקליפסה??????????????????
ליום שיגמרו כל הממתקים על כדור הארץ???
את יודעת משהו שלא מספרים לנו?
אז ככה, אתם חיים במקום שבו אם בא לך קליק להיט את פשוט יורדת לפיצוציה הקרובה וקונה לך (או במקרה שלך לכולבו של הקיבוץ). במקרה שלי, כשבא לי שוקולד נורמלי אני צריכה לנסוע לעיר אחרת במרחק של חצי שעה (אם אין פקקים) (או להציק לחברות בארץ שישלחו לי דברים שווים מישראל) לכן עד שכבר אני נוסעת, אני קונה הרבה יותר מאחד. כדי שיהיה.
השותפה שלי יודעת שיש לי התפרצויות זעם מידי פעם שקשורות במתוקים. ז"א שאם יש לי יום רע או שאני בקרייבינג למשהו מתוק ואין את המשהו המתוק הזה בשלוף - זה הסוף שלה. הענין הוא שאם יש לי מכל הבא ליד - לא בא לי כלום. ככה שטכנית זה טוב לדיאטה:-P:
ומה התאריך תפוגה על כל הדברים האלה? בטוחה שלא עבר?
לא הייתה פעם איזו שאלה בשאלון חודשי ששואל כמה זמן אחרי שמשהו פג תוקף אתם אוכלים אותו ועניתי שגם שנה אחרי זה בסדר? כי זה.
מי בכלל מסתכל על תאריך תפוגה של במבה|שפם| או שזה טעים או שלא. (אבל אם זה מרגיע אותך, הכל נקנה בחודש-חודשיים האחרונים) (חוץ מכמה דברים בתחתית של המגירות שבמילא לא רואים בתמונה אז את לא יודעת שזה שם)
(יש לך מזל שלא צילמתי לכן את מקרר הגלידות שלי. ואל תבקשי תמונה כי זה מביך מידי אז אין סיכוי. אבל תדמייני הרבה גלידות. הענין הוא שאני לא כזה אוהבת גלידה במילא אז במקרה שלהן כנראה שהפג תוקף הוא באמת לפני 3 שנים|אילם|אבל בשביל הפעם השנה שבא לי גלידה- אני חייבת שיהיה במקרר ואני חייבת שתהיה לי אפשרות בחירה כי אני לא יכולה לדעת מראש איזה גלידה תתחשק לי.)
נ.ב. מה קשורה הבמבה במלוחים |שפם| אל תעני לי אפילו.
טוב זה לא בדיוק מלוחים כי יש שם גם עוגיות שוקולד צ'יפס וגליליות שהן אובייסלי במתוקים. אבל במבות וביסלים צריך לסדר שלא ימעכו אז הם באגף משלהם. אבל האמת שיותר נכון להגיד שבמגירה הראשונה זה כל הדברים הקטנים.

LeAnnDylan

Well-known member
איזה נחמד שיש לכם במבות שם. זה משהו שנמגר בהרבה מקומות?
אממ בעיקרון כמעט בכל סופר יש מדף אחד של דברים כשרים. אבל בדר"כ יש שם איטריות ביצים, יין תירוש, גפילעפיש, איזה נמס בכוס או מנה חמה ובמבה רגילה קטנה.
לטריידר ג'ו יש חוזה עם אסם שהם יכולים למכור במבה אסם בשקית של טריידר ג'ו. זו בול אותה הבמבה אבל היא מייוצרת כאן והיא תחת המותג של טריידר.
אבל לכל במבה/ביסלי אחרים צריך לנסוע לסופר כשר או לסופרים של פרסיים שבדר"כ מייבאים כל מיני דברים שאין במקומות "רגילים".

למעלה