No soup for you מאי 2023 – סיכום חודש 🎞️🤦‍♂️🏜️🐙💂‍♀️🔥🧺🍇✈️

keren or5

Well-known member
זה כיף במיוחד כשהם צוחקים.
צחוק של ילדים זה החיים! |מאוהב| יש את הגיל שהם צוחקים ממש מדברים מפגרים כמו שעושים להם קול מצחיק, או שעושים להם כזה "קוקו" עם הידיים (פיקאבו באנגלית), והייתי עושה את זה שעות לאחיינים שלי כשהם היו צוחקים מזה, והצחיק אותי איך זה המשיך להצחיק אותם גם אחרי מליון פעמים.
אני שמחה שמצאת את הסיבה למצבי הרוח. יש לך דרך להתמודד עם ה-pms?
לא ממש. אבל עכשיו כשאני מקשרת בין הדברים זה עוזר קצת לדעת שזאת הסיבה. בימים שאני מרגישה ממש נורא אז אני פתאום נזכרת לבדוק אם אני לפני מחזור, ובד"כ מגלה שאני כן. זה עוזר גם קצת לדעת שזה יעבור עוד כמה ימים. לא לדעת סיבות לדברים מקשה יותר להתמודד עם הדברים האלה כי זה מרגיש רנדומלי ושאין לי שליטה על זה.
אוי |נחמה| זה נושא שאת בסדר לדבר עליו? טו שפחות מעדיפה?
את יכולה לשאול על זה שאלות אם בא לך, אני בד"כ סבבה עם לדבר על זה. אם יהיו דברים שאני לא ארצה לענות עליהם אני לא אענה. יש גם דברים שאני לא בדיוק יודעת איך לענות, כלומר אני עד היום לא יכולה להסביר למה נכנסתי לדיכאון כ"כ עמוק כי לא קרה משהו כזה דרמטי בחיים שלי באותה נקודה, אני פשוט יודעת מה הרגשתי, אפילו שזה לא התיישב לי עם ההיגיון. וכנ"ל לגבי חרדות מסויימות.
כמה אחיינים יש לך?
4 מאחותי ו-2 מאחי. 6 בס"כ.
אחותי גדולה ממנה ב14 שנים. והיא ילדה בגיל 23
זה מרגיש לי ממש מוזר עכשיו שאני לא הייתי דודה בגיל יותר צעיר כי אחותי שילדה ראשונה הייתה גדולה ממני ב-12 שנים ואני זוכרת שגם היא ילדה בסביבות הגיל הזה (אבל מתמטית אם היא ילדה לראשונה כשאני הייתי בת 16 אז מסתבר שהיא הייתה בת 28! 8-* איכשהו זה מוזר לי כי חשבתי שהיא ילדה בגיל יותר צעיר). אח שלי גדול ממני ב-14 שנה, אבל לו נולדו ילדות הרבה אחרי. אני לא יודעת אם אצלך זה היה ככה. אבל זה היה שינוי ממש משמעותי בשבילי, כי עד אז הייתי הילדה הקטנה במשפחה וסוף וסוף יצא לי לחוות לטפל בילדים יותר קטנים ממני שזאת הייתה חוויה לחלוטין חדשה בשבילי (יש לי משפחה ממש קטנה, אשכנזים בכל זאת 🤷‍♀️).
מצחיק ששאלת אותו את זה ;-#
כי בדיוק היום שחיפשתי משהו בארכיון הגעתי לשירשור שעשינו על שולחן לחמישה
ושניכם ( את וניק) דברתם על הפרשי הגילאים ביניכם לבין האחים שלכם
( בגלל הפרש בין צ'רלי לאוון)
אוי נכון! אני זוכרת משהו כזה באמת. אה ובהזדמנות הזאת רציתי לבקש סליחה שהפסקתי בשלב מסוים הפסקתי איתכם את הצפייה המשותפת בשולחן. לא יודעת אם זה עוזר באיזה צורה אבל אני דיי בטוחה שראיתי את רוב (עם לא את כל) הפרקים של הסדרה לפחות פעם אחת (ושוב תודה לערוץ הילדים בניינטיז ששידר את הסדרה בלופים).
שמישהו אחר יעשה את לזלי? נופ.
:-D אבל גם |כן|
אבל בסוף קומדיה רומנטית נמדדת בכמה את רוצה שהזוג יהיה ביחד בסוף, וזה בהחלט עדיין עובד.
בשבילי הסרט לא עובד יותר כי כשגדלתי הבנתי כמה הקונספט שלו דיי נוראי. אפילו בלי לראות אותו שוב, רק מזה שאני זוכרת את העלילה.
ואני פה מחמיאה לך על היותך חכמה ואיכותית, חצופה|שפם|
חחח.. אבל זה בעקבות השטיפת מוח שלך! אז את צריכה להיות מרוצה (כמובן שאם באמת הייתי עוברת שטיפת מוח הייתי אומרת את זה גם אם זה לא היה נכון). אבל זה באמת נכון במקרה הזה! (אני עדיין לא אוהבת את מארוול את רוב השירים של טיילור סוויפט, ואת ג'יילס למשל, אז זה מוכיח שיש לי רצון חופשי).
אה הא!
אני לא היחיד שלא זוכר כל שיחה מהעבר.
:-D well played. אבל אולי לא התאמצתי לזכור כי אני ידעתי שגם אתה לא תזכור את זה. אבל אני זוכרת עליך המון דברים כולל מה אתה חושב כמעט על כל דמות בבאפי כולל את הדמות היחידה בסדרה שאתה לא אוהב, שזה נראה לי הרבה יותר ממה שאתה זוכר עלי. (אל תדאג אני לא כועסת. למדתי לקבל אותך כמו שאתה).
כמובן שעשיתי את זה בעיניים עצומות חזק חזק מההתחלה ועד אחרי. לצערי הדימיון שלי משלים את מה שאני לא רואה וזה מספיק בשביל הפחד שלי.
תיארתי לעצמי. :-(|חיבוק||נחמה|
לי היה ההיפך כמובן, היה מוזר נורא לראות את דיוויד פישר בתור רוצח.
הגיוני. אני חושבת שגם אני ראיתי דקסטר לפני עמוק, אבל ממש לא הייתה לי בעיה להאמין לו כדייוויד פישר עוד מהפרק הראשון. אני מעדיפה אותו כדייויד פישר דרך אגב.
[על הקרוסאובר בין ברוקלין לניו גירל]. מסכימה זה באמת בזבוז. היו צריכים לעשות קרוסאובר עם ניו גירל ופרקס! ברצינות, אני לא מבינה איך לא הצלחתי להתחבר לברוקלין (למרות שיש לי תיאוריה על זה), במיוחד שאהבתי את כל הסדרה שמייקל שור היה יצר או היה מעורב בהן (המשרד, פרקס והמקום הטוב), אבל באמת שנתתי הזדמנות (שתי עונות בזמנו, שזה הרבה יותר ממה שהייתי נותנת עכשיו לסדרה שאני לא מתחברת אליה). אבל מי יודע, אולי יבוא יום ואני אוהב גם את זה. אם שיניתי את דעתי על המאה, הכל יכול להיות.

didalf

Well-known member
:-D אני אוהבת שאת מביאה לנו הלשנות על עדי|חזיר| עם ראיות מהצ'אטים שלכן!
זה לא הלשנה אם אישרתי את זהB-|
חח כן? לא יודעת, זיהיתי אותו בשניה. הוא היה נראה ג'וקוני במיוחד. אבל גם ישבתי עם חבורת אנשים שלא רואים המאה אז כשאני כזה יאאא צ'וקו מוקו!! הם לא התלהבו וכשצעקתי יאאא ג'וק הם גם לא התלהבו|שפם|
:-D:-D
ראיתי באינסטגרם שלו הם כיסו אותו בדברים מגעילים.

חח בכוונה הבאתי צילומסך ולא רק את הציטוט כדי שתראו שהיא גם משקרת בקשר להליכות שלה|שפם| הילדה כל היום צועדת לה ברחבי הארץ|שפם|
זה לא נכון ולא לא נכון.
יחסית אליכם חבורת עגלות אני צועדת הרבה.
יחסית לכל אדם נורמלי אני עגלה בעצמי.

את אמיצה, עובדת שהלכת לבד גם לבמות יום העצמאות וגם למסיבת טיילור.
כנראה נשארו לי שאריות מיץ אומץ לבמות יום העצמאות האלה אחרי המסיבה, אבל נגמר.

4. Because of You
ביקוז אוף יו איי נבר סטייד טו פאר פרום דה סיידווקקקקקקקקקקקקקקקק
איזה שיר לצרוח באוטו בשנות ה2000. עדיין בעצם.
רציתי להסכים או לא להסכים איתך אבל זה השיר היחיד שאני מכירה בדירוג שלך. יש לה קול מאד יפה והיא חמודה ואני אוהבת כמה שירים שלה אבל לא מכירה הרבה.
השיר שלה שאני הכי אוהבת זה breakaway|מאוהב|

חחח.. אבל זה בעקבות השטיפת מוח שלך! אז את צריכה להיות מרוצה (כמובן שאם באמת הייתי עוברת שטיפת מוח הייתי אומרת את זה גם אם זה לא היה נכון).
אני לוקחת אחריות על ה100 (למרות שלא אמרתי לך את מי לאהוב, בחרת נכון בבלאמי לגמרי לבד)
אבל להארי הגעת לבד, בחיים לא הייתי חושבת שתתענייני בו.
אבל זה באמת נכון במקרה הזה! (אני עדיין לא אוהבת את מארוול את רוב השירים של טיילור סוויפט, ואת ג'יילס למשל, אז זה מוכיח שיש לי רצון חופשי).
את מנסה בכוח לרדת בדירוג?B-|
את אוהבת כבר שני שירים של טיילור אז זה התחלה. לאט לאט נתקן אותך.
ומה זה לא אוהבת את ג'יילס? אמרת שאת לא חושבת שהוא חתיך ומותר לך לטעות, אבל את לא אוהבת את הדמות בכלל?:-0

[על הקרוסאובר בין ברוקלין לניו גירל]. מסכימה זה באמת בזבוז. היו צריכים לעשות קרוסאובר עם ניו גירל ופרקס!
לאB-|
לפחות בקרוס אובר שהיה היו צריכים לצוות את ג'ייק לניק ושמידט ולא לג'ס, זה היה מיותר.
ברצינות, אני לא מבינה איך לא הצלחתי להתחבר לברוקלין (למרות שיש לי תיאוריה על זה), במיוחד שאהבתי את כל הסדרה שמייקל שור היה יצר או היה מעורב בהן (המשרד, פרקס והמקום הטוב), אבל באמת שנתתי הזדמנות (שתי עונות בזמנו, שזה הרבה יותר ממה שהייתי נותנת עכשיו לסדרה שאני לא מתחברת אליה). אבל מי יודע, אולי יבוא יום ואני אוהב גם את זה. אם שיניתי את דעתי על המאה, הכל יכול להיות.
חחחחח זה בדיוק מה שבאתי להגיד, גם למאה לא התחברת בצפיה הראשונה. אולי אם תנסי שוב זה יעבוד לך יותר.
מה התיאוריה שלך?
ובהתחלה זה רק היה לי נחמד, אני חושבת שהתחלתי לאהוב ממש בסוף עונה 2 - עונה 3.

LeAnnDylan

Well-known member
איזה שיר לצרוח באוטו בשנות ה2000. עדיין בעצם.
רציתי להסכים או לא להסכים איתך אבל זה השיר היחיד שאני מכירה בדירוג שלך. יש לה קול מאד יפה והיא חמודה ואני אוהבת כמה שירים שלה אבל לא מכירה הרבה.
השיר שלה שאני הכי אוהבת זה breakaway|מאוהב|
האמת שהשיר שלה שהכי כיף לצרוח באוטו זה Since U Been Gone
אבל גם אין לה שירים גרועים, אז אפילו שעשיתי טופ 15, אני יכולה לעשות טופ 15 נוסף שגם הוא- ביקום מקביל- ראוי להיות הטופ 15 הראשוני (וכי אני אוהבת לעשות רשימות רנדומליות של שירים הנה הוא:-D)

1. What Doesn't Kill You (Stronger)
2. Since U Been Gone
3. Behind These Hazel Eyes
4. Good Goes the Bye
5. Heat
6. Breakaway
7. Gone
8. Irvine
9. The Sun Will Rise
10. Long Shot
11. Hello
12. Einstein
13. You Love Me
14. Let Me Down
15. Second Wind (למרות שטכנית אני מעדיפה את הגרסה של מיירן, אבל זה עדין שיר מושלם|לב|)

לא חטפתי ולא השתלטתי. מיקי פשוט מאד חכמה ועם טעם איכותי ואתם פשוט מקנאים שזה לא אתםB-|

LeAnnDylan

Well-known member
:-D:-D זה השם החדש שלך מבחינתי.
נושאת אותו בכבוד :-]
מתי פגשת אותה לראשונה? כמה התרגשת?
באוגוסט 2015. התרגשתי בטירוף, לא זוכרת מה אמרתי אבל לא עזבתי לה את היד משום מה8-* (ליאורה אמרה שזה נראה כאילו אני מציעה לה נישואין:-D🙈)
יאיי, איזה כיף שהתחברת :-):
אני גם שמחה. במיוחד כי זכור לי שלקוחה שלי המליצה לי על זה ממש מזמן, נראה לי כשרק יצאה העונה הראשונה, וניסיתי ובקושי צלחתי את הפרק הראשון. זה היה זכור לי כמו משהו ממש גרוע8-* מה שמצחיק זה שכשהתחלתי לראות עכשיו כשלונה המליצה על זה אז ראיתי שוב את הפרק הראשון והיו לי בראש קטעים שחשבתי שאני זוכרת ממנו אבל שום דבר בו לא היה נראה לי מוכר בעצם ועכשיו אני מתחילה לתהות אם בכלל זו הייתה הסדרה הזאת שראיתי אז את הפרק הראשון שלה שלא אהבתי8-* (מצד שני, עם האלצהיימר שלי זה גם כן הגיוני שזו הסדרה שראיתי ופשוט הדחקתי מה שבאמת ראיתי).
מאיזה עונה/עונות? [פרינג]
ראיתי את 17+18 של עונה 2
ואת פרקים 7+10+11 של עונה 3
ראיתי גם כמה פרקים מעונה 4 אבל זה כבר היה אתמול אז טכנית זה שייך למאי:)
את נמצאת בפרק הנוכחי? [האנטומיה]
אממ לא, האחרון שראיתי היה 13. אז לפי הולו אני בפיגור של שלושה פרקים.
נראה לך שתראי את העונה הבאה?
תלוי מה יהיה המצב של הבלשים שם.
צירוף מקרים מעניין ששלושתן אוסטרליות :-D
גנים משובחים יש להם שם:-P:
אגב חייבת לציין שבין המבטאים של שלושתן (ושל שלושתן מהממים!) אני הכי אוהבת את של אנה טורב.
חשבתי עלייך כשראיתי את ההכרזה הזו :-):

איך קוראים לשחקנית באמצע?
ג'יל פלינט.
שיחקה את לאנה באישה הטובה.
ואת ג'ורדן בנייט שיפט.

חחח, כשניק העלה את הרעיון של לצפות בסוכני שילד ממש רציתי לעשות לסדרה צפייה מחדש אבל לא נראה לי שיש לי זמן :-D
חח בסדר אני נונתת לך עד סוף השבוע לסיים את המאה ואז יהיה לך זמן:-D
בגרסה המקורית או בגרסה של אלי?
גם וגם.
הדמויות הנשיות של ה-100, כולן יפות, איך אפשר לבחור??
למה לבחור כשאפשר את כולן?

נראה לי שאני מוכנה לאכול כל שוקולד חוץ מלבן אבל המועדף הוא מריר.
מה השוקולד האהוב עלייך?
חחח יופי אז לא נריב כי אני אוכלת רק שוקולד לבן:-P:
ספין אוף של חברים, יצא ב-2004, הסתיים אחרי 2 עונות. לא שידרו את ה-8 פרקים האחרונים בטלוויזיה בכלל.
מוזר, לא שמעתי על זה מעולם8-*
מצד שני אף פעם לא הייתי מעריצה גדולה של חברים. ז"א ראיתי פרק פה פרק שם כשנפלתי על זה בטלוויזיה וזה היה סבבה. אבל אף פעם לא ענין אותי לראות את זה מסודר מההתחלה עד הסוף.
טוב, אז אחרי חשיבה נראה לי שמצאתי משהו. לפני שנים ראיתי השמינייה ובתוכנית מאחורי הקלעים ראיינו מישהו שהתפקיד שלה לדאוג שתהיה המשכיות בלבוש של הדמויות ועוד דברים שאני לא זוכרת כרגע. הייתי רוצה את התפקיד הזה כי אני אוהבת רשימות וסדר :-D
אוי אני זוכרת שהראו תמונות כאלה של המאה שהיו מצלמים את הידיים של הדמויות כדי להיות המשכיים עם רמות הטינוף שלהם. מה שמצחיק זה שגם היו תמונות של הקעקועים של הדמויות (בעיקר של הגראונדרים) כדי לוודא שמציירים אותם אותו הדבר כל פעם, אבל היו כל כך הרבה פאקים עם הקעקועים האלה שנראה שמי שאחראי על האיפור היה שיכור:-D
יצירתית באיזה תחום? מוזיקה? כתיבה?
אומנות באופן כללי. אני כל הזמן רואה סרטונים בפייסבוק/אינסטגרם של אנשים כל כך מוכשרים שיוצרים דברים מדהימים, בעיקר כאלה שמציירים ואני ממש מקנאה.
אני מניחה שמאז לא נתת לה לספר אותך?
חשוב לי לציין שהיא לא סיפרה אותי בעצמה. היא לקחה אותי לספר. אז זה לא שזה היה עקום או קצר מידי או משהו. זה פשוט לא התאים לצורת הפנים שלי.
:-D:-D נוח לך לדבר על הנושא עם אנשים אחרים? (כמו נניח הבוסית)
בהתחשב בזה שזה דבר טבעי אין לי סיבה שלא להרגיש בנוח עם זה. אבל גם זה לא שאני נכנסת לפרטים ספציפיים (לא שיש לי בעיה גם עם זה). בדר"כ אני פשוט אומרת משהו בסגנון של "וואי איזה מחזור קשוח, אני מתה מכאבים ובא לי לישון" ואז היא אומרת לי לבוא אליה לנוח עד שיעבור לי (כי הבית שלה ליד העבודה).
זה מרגיש מאוד חוצפני כשאתה שומע על ספר להטבי טוב ואז מגלה שהוא על זוג לסבי.
מאוד לסבופובי מצידך|שפם| אותך לשירי בלוק וליאורה😤

keren or5

Well-known member
אני לוקחת אחריות על ה100 (למרות שלא אמרתי לך את מי לאהוב, בחרת נכון בבלאמי לגמרי לבד)
נכון! (כי איך אפשר שלא?)
אבל להארי הגעת לבד, בחיים לא הייתי חושבת שתתענייני בו.
זה קצת עזר שאהבת, אבל התעניינתי בו לפני, וגם לא הייתי מתאהבת בו רק בגללך, אם הוא לא היה כזה מהמם!
את מנסה בכוח לרדת בדירוג?B-|
את כבר אמרת כמה פעמים שאני מקום ראשון אצלך לנצח סטופ כדור הארץ נגעתי באדום! את לא יכולה לבטל את זה!
ומה זה לא אוהבת את ג'יילס? אמרת שאת לא חושבת שהוא חתיך ומותר לך לטעות, אבל את לא אוהבת את הדמות בכלל?:-0
אה, אני לא לא אוהבת אותו. הוא בסדר. אבל לא קרוב למה שאת חושבת עליו.
חחחחח זה בדיוק מה שבאתי להגיד, גם למאה לא התחברת בצפיה הראשונה. אולי אם תנסי שוב זה יעבוד לך יותר.
מה התיאוריה שלך?
אז זה משהו שעליתי עליו כשעשינו את הצפייה החוזרת לפארקס. אני אתמקד כרגע בפארקס ובמקום הטוב כי אני לא בטוחה שזה תקף למשרד אבל הוא גם ככה לא יצר אותו, רק כתב שם אני חושבת.
אז בפארקס מה שכ"כ יפה זה שהסדרה מראה גם את הצדדים המכוערים של האנושות. כשמדובר על המוסדות, הבירוקרטיה איך אנשים פועלים מאינטרסים ולא מדאגה אמיתית, או על האנשים המטומטמים שלא מבינים מה טוב להם, מתלוננים על שטויות, והולכים אחרי מנהיגים מכל הסיבות הלא נכונות, עד לתאגידים שחושבים רק על איך לעשות כסף אפילו אם זה דופק את האדם הקטן. אבל האופטימיות של לזלי מול הדברים האלה היא מה שנותנת לסדרה את היופי. כי לא משה כמה היא רואה את הדברים האלה היא לא מאבדת את האופטימיות שלה, היא לא מסיקה לעשות את מה שהיא חושבת שהוא הדבר הנכון לעשות, ושאר החברים שלה מצטרפים אליה כי הם נדבקים באופטימיות שלה או סתם מעריצים אותה על זה. וזה מסר יפייפה ומהמם.
במקום הטוב יש משהו דומה
מעבר לעובדה שאני חולה על הקונפסט הפילוסופי והמעניין של הסדרה, ושלראות סדרה בהמשכים של מייקל שור התגלתה כחוויה ממש כייפית כי הוא בד"כ לא עושה תוכניות כאלה. אנחנו מגלים הרבה פעמים שהמערכת, הפעם לא בעולם, אלא בחיים שאחרי, היא גם מושחתת ולא פיירית. בעונה הראשונה אנחנו מסיימים עם ההבנה שלא היה לגיבורים שלנו שום סיכוי כי מראש כיוונו אותם לכישלון. בהמשך הסדרה אנחנו מגלים שכל המערכת מועדת לכישלון בגלל שהיא לא עידכנה את איך שהיא מודדת מוסר לפי איך שהעולם משתנה. והגיבורים שלנו ובראשם אלינור לא מוותרים וממשיכים לנסות לתקן את עצמם ואת המערכת ולעשות את מה שהם חושבים שהוא הדבר הנכון למרות שהם נכשלים שוב ושוב (ובסוף מצליחים).
בברוקלין לא הרגשתי משהו כזה. זה סתם הרגיש לי כמו קומדיה של אנשים בעבודה. תחברי את זה עם העובדה שלא הצלחתי להתחבר לאף אחת מהדמויות (רק לרוזה, וממש קצת), ופשוט לא נהניתי מזה. אם בפארקס ובמקום הטוב הרגשתי שהקומדיה היא משנית ואני רואה את זה בגלל שלסדרות האלה יש לב כזה ענק ומסרים כאלה יפים, בברוקלין לגמרי הרגשתי שהוא מנסה לעשות קומדיה לי נוסחה- לקח קבוצה של אנשים שחייבים לעבוד ביחד, נתן לכל אחד מאפיין אחר, ותקע מלא בדיחות בכל פרק. אבל זה מרגיש שבלוני וחסר לב. שוב יכול להיות שאני אתן שוב צ'אנס ואשנה את דעתי מתישהו, אבל זה מה שזה גרם לי להרגיש בזמן שצפיתי בזה.

Lhuna3

Well-known member
שרה בראש? למה לא לשים מוזיקה ולשיר איתה ביחד? :-D
א. כי השכנים ישמעו אותי שרה וזה יהיה מביך (קיר של המקלחת שלי זה הקיר המשותף איתם). ב. כי אני צריכה לחפוף כל יום אז לא יכולה להשתמש בשיטה שלך עם אוזניות מתחת לכובע מקלחת.
אוי ואבוי לי. אין רגע דל בחלומות שלך 😬
you don't know the half of it.
האמת שתמיד חשבתי שאצל כולם זה ככה.
וקיבלת אותה?
כן! :-] [את הטבת התנאים שביקשתי מהמנהל]
חחח את מתכוונת פשוט להישאר בתוך האוהל במשך שבוע? אז מה הפואנטה של הטבע?:-D:-D
אני כן אצא קצת... אבל גם רוצה להיות מוגנת ומוכנה ככל האפשר בתוך האוהל.
נראה לי שיש לך את ה-2 הראשונים.
[חכמה ומוסרית] meh, חכמה פעם הייתי מאוד, אבל ככל שמזדקנת נהיית טיפשה יותר. מוסרית - נה, בעיקר בראש שלי ואיך שאני מצטיירת, בפועל אני בנאדם די אנוכי ;-#
לגבי המצב הכלכלי שלך אני לא בטוחה🤷‍♀️
אני לא מתלוננת (אבל רחוק מלהיות מספיק בשביל לתת לי ביטחון).
פעם השותפה שלי טסה לאנשהו לאיזה שבוע וביקשה ממני לשמור על הכלבים שלה. כשהיא חזרה היא קנתה לי מתנה וצירפה לזה כרטיס ברכה שהיא כתבה בו איזה משהו בסגנון "תודה ששמרת על הכלבים שלי, אנחנו מעריכים את זה מאוד" כאילו לא איזה משהו ממש חשוב ואיזה יום אחד שעשיתי סדר בחדר זרקתי את זה לפח והיא ראתה את זה בפח (כי התפקיד שלה זה לזרוק פחים בבית) והיא נעלבה שלא שמרתי את זה. למה לעזאזל אני אמורהלשמור את זה??|חבול||חבול|
:-D את לא אמורה, אבל אני חושבת אסור שנותן הכרטיס יראה בעיניים שלו שזרקת את זה.
לפני שבוע הלכתי לבית של הבוסים שלי ואצלם החניות הכי קרובות לבית הן כאלה במקביל, הייתה חניה שנראתה לי שמתאימה לרכב שלי והצלחתי באופן מפתיע להיכנס בניסיון הראשון (כלומר הייתי צריכה קצת קדימה אחורה ברגע שכבר נכנסתי אבל לא ממש לצאת שוב ולנסות מחדש להיכנס) אבל אחרי שחניתי ממש טוב וקרוב למדרכה (כי לפעמים אני קצת יותר מה-18 אינצ'ים המותרים) יצאתי מהרכב וקלטתי שכמעט ואין מרווח בין הרכב שלפני וזה שאחרי וממש פחדתי שאני לא אצליח לצאת משם 😬 לא ברור לי בכלל איך הצלחתי לחנות שם. זה היה הרבה יותר קטן ממה שחשבתי שזה😰
|כתר| מעכשיו את מלכת החניות של הפורום!
מיקי תמצמצי פעמיים אם עדימון חטפה אותך
:-D
אגב מענין אותי האם הסטריאוטיפ הזה תקף אליכן (מופנה לכל בנות הפורום שמעוניינות לשתף). אני למשל ממש לא מרגישה שאני עצבנית יותר במחזור.
אני גם לא. (אולי זה היה נכון לי כשהייתי מתבגרת, מי זוכר)

Lhuna3

Well-known member
8-*8-* זו בטח הייתה מזימה של מייקל שין :-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
בדוק!
טוב, אז אחרי חשיבה נראה לי שמצאתי משהו. לפני שנים ראיתי השמינייה ובתוכנית מאחורי הקלעים ראיינו מישהו שהתפקיד שלה לדאוג שתהיה המשכיות בלבוש של הדמויות ועוד דברים שאני לא זוכרת כרגע. הייתי רוצה את התפקיד הזה כי אני אוהבת רשימות וסדר :-D
מעולה |כן| גם אני ככה, ונשמע לי תפקיד מגניב.

LeAnnDyIan

Well-known member
לא בקיל ביל, ב- Killing EVe. אבל האמת היא שהיא יכולה להתאים גם שם.
אוי אופס. רק ראיתי ״להרוג את״ והמוח שלי אוטומטית השלים ל״ביל״. שזה מוזר כי ראיתי שרשמת ג׳ודי קומר ולא היה זכור לי שהיא הייתה בקיל ביל וזה לבד היה אמור להפיל לי את האסימון🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

dory30

Well-known member
אוי אופס. רק ראיתי ״להרוג את״ והמוח שלי אוטומטית השלים ל״ביל״. שזה מוזר כי ראיתי שרשמת ג׳ודי קומר ולא היה זכור לי שהיא הייתה בקיל ביל וזה לבד היה אמור להפיל לי את האסימון🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
ט.ל.ח.

Lion_Heart

Well-known member
קבלי משהו יותר מוזר. אני צופה בצורה אובססיבית בסרטונים של אנשים מנקים את הבית שלהם ואת המכונית שלהם. יש מכונות כאלה שמזרימות מים לשטיחים ואז שואבות אותו וזה כזה מספק ואני מתה על זה. והסרטונים האלה גם עוזרים לי להירדם, יש בהם משהו מהפנט כזה. אני לחלוטין מכורה.
tbh-אני צופה בסרטונים של אנשים מכינים אוכל בכמויות ענק...זה ממש כיף לראות!

Lhuna3

Well-known member
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: הגיל שלי היום פחות שבוע, ככה עד שנגמר שבוע הניסיון אני מגיעה לגיל שחזרתי אחורה שבוע וכך בלופ
מתחכמת, אבל אני אוהבת לולאות זמן אז אני מאשרת את ההתחכמות! |כן|
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: דייוויד ג'ון מקדונלד
* וזה לא באמת נחשב רמאות כי ככה
עכשיו את כבר מותחת את החבל |שוטר|
🐰 סדרות החודש: ואוו יש המון יחסית
היורשים, בארי, הצהובות, גברת מייזל המופלאה, באפי, קופה ראשית, שמיגדון!
אני ממש מקווה שאת ממשיכה לצפות איתנו בבאפי.
🐰 דמויות החודש: כל הדמויות של יורשים, כל הדמויות של מייזל, באפי, ג'יילס, כוכבה שביט המלכה

🐰 קראש החודש: שרה מישל גלר וקלי קלרקסון, קירן קאלקין

כולם נופלים בקסמו (חוץ מדילן)

🐰 סיפור החודש: טום ומאיה הלכו ביער החשוך, עד אשר לפתע טום נפל על ברך אחד. מאיה מאוד שמחה והתחילה לצעוק כן! כן! כן!
טום הסתכל עליה מבולבל. הוא הוציא את האבן שהציקה לו בנעל וראה את האכזבה על פניה של מאיה.
כל הדרך הביתה הזוג הלך בשתיקה.
ניתן להבין שמפה היחסים בין השניים הדרדרו, עד אשר מאיה לבסוף עזבה את הבית.
כעבור שנים רבות הזוג נפגש ביער, הפעם באור יום. מאיה סיפרה לטום על החיים המאושרים שלה, על 3 ילדיה ועל הזוגיות הפורחת שלה.
טום היה עצוב ומתוסכל. מאיה ריחמה עליו והתחילה לספר על החלקים הלא כל כך יפים בגידול ילדים ובבעיות שיש לה בזוגיות.
טום עדיין היה נראה מתוסכל. מאיה הבינה שטום קלט מה הוא הפסיד לפני הרבה שנים. היא התחילה לחשוב אולי גם היא עשתה טעות, אולי היא היתה צריכה להשאר איתו למרות שהיא ידע שזה אומר לוותר על הילדים שלה.
ואז טום שוב ירד על ברך אחד. מאיה כבר דמיינה את משפט הגירשים שלה והתחילה לחשוב כיצד היא תספר על כך לילדים.
טום הוציא את האבן מהנעל, היה לו סוף סוף הקלה, אמר למאיה שיהיו לה חיים טובים ושהוא חייב ללכת.
מאיה נשארה לבדה ביער מתוסכלת
אוי זה עצוב!
🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? השאלה באה בגלל קופה ראשית? כי התשובה שלי היא רק זה:
לא כי לא ראיתי קופה ראשית, אבל אני שואפת לצפות.
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)?
מפיקה, כי שם הכסף
|כן|
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)?
שרה מישר גלר היא תשובה טובה
בהחלט.
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? (אם זה מלוכלך מידי אין צורך לפרט :-D)
כמה מים אני מבזבזת
את בעצם הזכרת לי שאני גם לפעמים חושבת על זה, אבל זה יותר בקטע של אני חושבת על כמה אנחנו בני מזל לחיות בזמן ובמקום שיש לנו כזאת פריבילגיה להתקלח בצורה כזאת בזבזנית (אפילו אם מתקלחים מהר), ואיך אנשים היו מתקלחים נגיד ממים בגיגית או דלי שהיו דולים בקומקום כזה או משהו ושופכים על עצמם, כשעוד לא היתה צנרת, האם הם היו בשוק אם הם היו רואים איך מתקלחים היום (בעולם המערבי לפחות).
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום)
תחום הAI
|כן|
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי?
אני כמעט לא זוכרת חלומות שלי
זה נורא מוזר לי.
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים?
שזה לא באמת היה סימולציה והחיים שלנו באמת כאלו גרועים
:-( מאכזב.
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)?
לזלי נופ וג'ייק פרלטה
:-D אוי תשובה מעולה, זה ממש יכול היה לעבוד!
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? יותר מנומסים
את באמת ממש לא מנומסת :p

Lhuna3

Well-known member
זה מרגיש מאוד חוצפני כשאתה שומע על ספר להטבי טוב ואז מגלה שהוא על זוג לסבי.
בכל מקום אחר היו מקנסלים אותך על אמירה כזאת.
דייויד בואי הוא מישהו שאני לא חושב עליו.
כל אדם צריך לפחות פעם בשנה לחשוב על דיוויד בואי.
בהחלט. אבל אל תאשימי אותי, תאשימי את התרנגולות.
אבל גם אתה תרנגולת.
גם בו אולי הייתי בוחר אם לא הייתי רואה שאת כבר בחרת בו.
תמיד אתה חייב להיות מיוחד.
אני לא יודע בעצם למה זה חייב להיות בלי אינטרנט.
כי זאת השאלה שלי וככה אני החלטתי |פטיש|
זה לא מרגיש לי "לחיות בטבע" אם יש לך אינטרנט.

לומר שאנדי סמברג ישחק את לזלי נופ ואיימי פולר תשחק את ג'ייק פרלטה השוטרת (קיצור לג'קלין).
זה דווקא יכול לעבוד.
ולהשאיר את מערכות היחסים שלהם כמו שהם פשוט שהן יהיו חד-מיניות.
ספוילרים למחלקת גנים ונוף ולברוקלין 99
ג'ייק פרלטה עם בן :-D זה יהיה מעניין!
לזלי ואיימי נראה לי שיסתדרו מעולה ביחד, כל היום הן יכינו קלסרים מדוגמים לכל מיני דברים! :-D

Lhuna3

Well-known member
אני פעם התחברתי עם שני אנשים
היה שווה
שלוש
🤦‍♂️
אני שמחה שכבר עשית לעצמך פייספאלם לבד.
דייויד פישר היה גם שמוק מעצבן הרבה פעמים
:-[:-[:-[
קראתי קצת מהמשך הדיון על זה. אני לחלוטין יכול להבין למה זה יותר מפחיד מזריקת חיסון.
זריקה של חיסון פשוט תוקעים בלי ממש לכוון. לעומת זאת בשביל בדיקת דם צריך למצוא את הוריד. ואם מי שעושה את זה לא טוב אז זה כואב נורא והוא יכול לפספס ואז צריך לנסות שוב. הייתה איזו תקופה כשהייתי ילד שהיו עושים לי הרבה בדיקות דם ואני זוכר פעם אחת שפיספסו כמה פעמים וזה היה סיוט. אבל למדתי להתרגל לזה. ועדיין למרות שאין לי בעיה עם זה וגם לא עם לתרום דם, ברגע שמכניסים את המחט תמיד אני במתח.
אני מבינה מה שכתבת, אבל זה לא מה שמפחיד אותי (גם יש לי וריד שקל מאוד למצוא ולהצליח בפעם הראשונה)
זה משהו הרבה פחות רציונלי מזה. (כלומר לא רציונלי בכלל.)
המממממ...
איך AI בתחום הרפואה?
יש כאלו. קראתי איפשהו ש-AI עברה כבר בהצלחה מבחני הסמכה לרפואה.
יש גם רובוטים שעושים כיום ניתוחים מסוגים שונים, ואני מניחה ש-AI טוב יכול לשפר אותם בכל מיני דרכים.
אני בטוחה שגם בתחום האבחון יש המון דברים שאפשר לעשות עם AI.
בקיצור לא חסרות אפשרויות.
על בדיקות דם גם היו לך סיוטים?
באופן מפתיע, לא.
את יכולה לפרט? (זה אולי יעזור לנו לעשות גם משהו דומה)
(לא לדילן, לה כבר אין בעיה לבקש מהבוסים לממן לה חופשות)
לפרט איך העזתי? איך ביקשתי?
בעקרון מאוד מאוד חששתי והתביישתי כי אני אף פעם לא העזתי לבקש דברים ממנהלים שלי. לא העלאות שכר, לא התמקחתי על ימי חופש או כלום. אבל במקרה ההוא זה היה משהו שנורא היה לי חשוב, וחברות מאוד מאוד עודדו ודחפו אותי להעיז ושאין לי מה להפסיד מלבקש.
אז יום אחד תפסתי אותו ואמרתי לו בשקט שכשיש לו כמה דקות אני רוצה לדבר איתו. ואז כשהתיישבנו בחדר אני הייתי מאוד בנימה מתנצלת וכזה "אני אף פעם לא מבקשת כלום, אבל זה משהו שממש חשוב לי..." והסברתי גם למה זה לא יפגע בתפוקה שלי וכו'.
אבל אני לא חושבת שאתם צריכים ללמוד מהדרך שבה עשיתי את זה, כי למרות שזה הצליח - היא בעקרון לא הדרך "הנכונה". אני חושבת שבנאדם עם בטחון עצמי, צריך פשוט לבקש את מה שהוא רוצה בלי התנצלויות וכל זה. אפילו לדרוש לפעמים. הייתי שמחה אם הייתה לי יותר מסוגלות לזה.
בקיצור עדיף שתלמדו דברים כאלו מדילן ולא ממני.
למה את לא קונה קנקן בריטה? זה לא פשוט יותר מלהרתיח?
האמת שחשבתי על זה הרבה פעמים. פשוט אף פעם לא זכרתי את זה כשאני בסופר מרקט או בחנות. אולי אני אזמין את זה באינטרנט וזהו.

Lhuna3

Well-known member
זאת גם בעיה שלי שאני הרבה פעמים לוקח עבודות יותר מידי ברצינות וזה שוחק אותי. זה דבר מאוד חשוב לדעת להרגע ולזכור שהעבודה שלך היא רק עבודה ולא הדבר הכי חשוב. וגם שמה שאתה עושה בעבודה זה לא עניין של חיים ומוות (כלומר במקרים שבהם אתה לא עובד במשהו שבו מישהו יכול למות אם אתה לא עושה את העבודה שלך באופן הכי טוב, אבל אני אף פעם לא עבדתי במשהו כזה). היו הרבה עבודות שעזבתי בגלל שחיקה שאחר כך הבנתי שהגיעה כי לקחתי את העבודה באופן כבד מידי.
|כן| מאוד מסכימה שזה חשוב.
זו גם אחת הסיבות שאני לא רוצה לעבוד בשום חברה שמייצרת מערכות קריטיות (מה שנקרא מערכות תומכות חיים, כלומר כל דבר שחיים תלויים בו + מערכות פיננסיות), כי זה יהיה לי מלחיץ מידי וכבד מידי.
אבל אני כן חושבת שלמדתי עם הזמן לקחת את העבודה שלי קצת פחות קשה מבעבר, ולדעת להזכיר לעצמי שמה שאני עושה זה לא עניין של חיים ומוות, ושאני עובדת בשביל לחיות ולא חיה בשביל לעבוד.
יאא הבאת לי רעיון - רון וקפטן הולט.
:-D:-D אנחנו צריכים את הספינאוף הזה!!
בדיוק ראיתי אתמול את פרק 214 במאה שמתחיל בזה שההוא הולך במדבר ומספר בדיחה ומתפוצץ לפני הסיום שלה ונזכרתי איך בכל סיכום שלך מאד התאבסת שלא שמענו את הסוף של הבדיחה המטומטמת הזאת:-D:-D
אני יכולה להיות עם ילדים עד גיל 4 שעות. כמובן יש הבדל גדול בין כל הגילאים האלה. ובכל שלב האינטראקציה היא קצת אחרת, אבל אני אוהבת את כל השלבים. תינוקות ממש קטנים אני יכולה פשוט לשבת איתם מחובקים ולדבר איתם בקול המפגר שמבוגרים מדברים אל תינוקות. מה שאני הכי אוהבת אצלם זה שלא משנה מה אני אעשה הם לא ישפטו אותי. סביר להניח שהם בכלל לא יודעים שאני שם.
אל תגזימי, הם יודעים שאת שם! :-D
בני 2-4 הם באמת הכי חמודים בעיני (הייתי פעם עוזרת למטפלות בבתי התינוקות בקיבוץ) אבל הם גם מעייפים נורא לדעתי. מספיק לי לבלות 15 דקות עם ילד בגיל הזה, יותר מזה אין לי כוח.
האמת לדיכאון עצמו נכנסתי בגיל 12, אבל אחרי הרבה שנים הבנתי עם עצמי שהיו לי הרבה חרדות ומועקות גם בשנים שלפני (שאפילו לא ידעתי להגדיר "כחרדות"), ואני לא זוכרת בדיוק כמה שנים זה היה לפני זה אז לקחתי מקדם בטיחות ואמרתי גיל 6 ומטה, חושבת שאז לא הרגשתי את כל הדברים האלה, ומבחינתי אני הכי הייתי רוצה רק להתקיים בלי להתמודד עם הדברים האלה, לא אכפת לי אפילו מה קרה בחיים החיצוניים שלי באותו שלב.
אוי |נחמה|
זה ממש מפחיד, זה לא מהתקופה האחרונה רק, אני לא זוכרת מתי זה התחיל אבל לפני הרבה זמן, הסיוטים שלי רק הלכו ונהיו יותר גרועים ומפחידים מאז, לרוב אני לא זוכרת אותם, אני רק קמה בהתקף חרדה עם לב דופק המון פעמים.
אוף, גם זה מבאס.
(אם יש לך הרבה ואת סובלת, יכול להיות ששווה לך לשקול לנסות לתרגל חלומות צלולים, זה יכול לעזור עם סיוטים. אבל דורש השקעה מסויימת ולא קל להתמיד בזה.)

Lhuna3

Well-known member
את לא יכולה לעשות את זה בלופ. מותר לך לחזור רק פעם אחת!
במקרה זה אני אישרתי ליעל את התשובה.
(אני מהועד למען לולאות זמן).
אה, הסדר ה הזאת שחיכית לה שנה שלמה אבל עדין לא כתבת על פרק 4 שלה ששודר לפני יציאת מצריים?|שפם|
|כן||שפם|
אתם פורום קצת משעמם tbh
את פורום קצת משעמם טי בי אייץ' |שפם|
מאיה יכולה ללכת לחפש את האוהל של לונה ביער. היא אולי לא תרד על ברך אחת אבל יש לה שם במבה וספריי יתושים.
המממ לא יודעת אם יש לי במבה to spare. אני צריכה לשרוד שם חודש.
?Nan: Different people saying different numbers. Eight, nine.. What's next
?Roman: I know, it's so cunfusing. What comes after nine? 9B
חולה עליו :-D
נראה שלרוב פה היו תשובות דומות. מענין אותי אם מישהו פה באמת טרח להשקיע במניות (לא רק של זה אלא באופן כללי במניות של משהו)
בעיקרון יש לי כסף מושקע, אבל אני לא יודעת ולא בוחרת במה, מישהו אחר מנהל את זה. נ.ב. כרגע אני בעיקר מפסידה.
שמישהו אחר יעשה את לזלי? נופ.
בהחלט מגיע לך לנוח. במקום הראשון, איפה שאת ראויה.
כבר הורדת אותי שוב למקום 2, אבל בגלל שזה בשביל מילי אני בסדר עם זה.
חח בכוונה הבאתי צילומסך ולא רק את הציטוט כדי שתראו שהיא גם משקרת בקשר להליכות שלה|שפם| הילדה כל היום צועדת לה ברחבי הארץ|שפם|
:-0 :-0 :-0
בדיוק ככה|כן|
[לגבי התעוררות בתחושת "קפיצה" מחלום של נפילה] וואלה!! יואו, איזה מוזר זה!
חחח אני לא זוכרת את הציטוט המדויק אבל לוגן אמר לרומן איזה פעם "תצחק בטון נורמלי, לא אימצנו אותך מחוות צבועים"
אהה הנה מצאתי את זה:-D
אוי נכון זה מעולה! :-D
ורומן כמובן עונה לו על ההעלבה הזאת ב"תודה".
ספוילר לפרק 4X06 יורשים הוא שובר אותי בסוף הפרק כשהוא מנגן לעצמו שוב ושוב במין הלקאה עצמית כזאת הקלטה של לוגן מעליב אותו.

Lhuna3

Well-known member
אז זה משהו שעליתי עליו כשעשינו את הצפייה החוזרת לפארקס. אני אתמקד כרגע בפארקס ובמקום הטוב כי אני לא בטוחה שזה תקף למשרד אבל הוא גם ככה לא יצר אותו, רק כתב שם אני חושבת.
אז בפארקס מה שכ"כ יפה זה שהסדרה מראה גם את הצדדים המכוערים של האנושות. כשמדובר על המוסדות, הבירוקרטיה איך אנשים פועלים מאינטרסים ולא מדאגה אמיתית, או על האנשים המטומטמים שלא מבינים מה טוב להם, מתלוננים על שטויות, והולכים אחרי מנהיגים מכל הסיבות הלא נכונות, עד לתאגידים שחושבים רק על איך לעשות כסף אפילו אם זה דופק את האדם הקטן. אבל האופטימיות של לזלי מול הדברים האלה היא מה שנותנת לסדרה את היופי. כי לא משה כמה היא רואה את הדברים האלה היא לא מאבדת את האופטימיות שלה, היא לא מסיקה לעשות את מה שהיא חושבת שהוא הדבר הנכון לעשות, ושאר החברים שלה מצטרפים אליה כי הם נדבקים באופטימיות שלה או סתם מעריצים אותה על זה. וזה מסר יפייפה ומהמם.
במקום הטוב יש משהו דומה
מעבר לעובדה שאני חולה על הקונפסט הפילוסופי והמעניין של הסדרה, ושלראות סדרה בהמשכים של מייקל שור התגלתה כחוויה ממש כייפית כי הוא בד"כ לא עושה תוכניות כאלה. אנחנו מגלים הרבה פעמים שהמערכת, הפעם לא בעולם, אלא בחיים שאחרי, היא גם מושחתת ולא פיירית. בעונה הראשונה אנחנו מסיימים עם ההבנה שלא היה לגיבורים שלנו שום סיכוי כי מראש כיוונו אותם לכישלון. בהמשך הסדרה אנחנו מגלים שכל המערכת מועדת לכישלון בגלל שהיא לא עידכנה את איך שהיא מודדת מוסר לפי איך שהעולם משתנה. והגיבורים שלנו ובראשם אלינור לא מוותרים וממשיכים לנסות לתקן את עצמם ואת המערכת ולעשות את מה שהם חושבים שהוא הדבר הנכון למרות שהם נכשלים שוב ושוב (ובסוף מצליחים).
בברוקלין לא הרגשתי משהו כזה. זה סתם הרגיש לי כמו קומדיה של אנשים בעבודה. תחברי את זה עם העובדה שלא הצלחתי להתחבר לאף אחת מהדמויות (רק לרוזה, וממש קצת), ופשוט לא נהניתי מזה. אם בפארקס ובמקום הטוב הרגשתי שהקומדיה היא משנית ואני רואה את זה בגלל שלסדרות האלה יש לב כזה ענק ומסרים כאלה יפים, בברוקלין לגמרי הרגשתי שהוא מנסה לעשות קומדיה לי נוסחה- לקח קבוצה של אנשים שחייבים לעבוד ביחד, נתן לכל אחד מאפיין אחר, ותקע מלא בדיחות בכל פרק. אבל זה מרגיש שבלוני וחסר לב. שוב יכול להיות שאני אתן שוב צ'אנס ואשנה את דעתי מתישהו, אבל זה מה שזה גרם לי להרגיש בזמן שצפיתי בזה.
אני ממש אוהבת את מה שכתבת על פארקס ועל המקום הטוב!
זה כנראה בדיוק מה שעושה אותן כאלו סדרות feel good.
לגבי ברוקלין 99 אני חושבת שכאולי לא ראית מספיק, כי היא גם מאוד feel good ויש בה המון המון לב, באמת. ונדמה לי שבסופו של דבר היא גם די מתאימה לניתוח שנתת לפארקס ולמקום הטוב. יכול להיות ששם לוקח יותר זמן עד שזה מורגש יותר, או שזה קצת יותר ברקע ביחס להומור הפרוע (כמובן שזה גם בסדר אם את לא מתחברת אליה, רק רציתי להגיד).

It's Always Sunny

Well-known member
לא ממש. אבל עכשיו כשאני מקשרת בין הדברים זה עוזר קצת לדעת שזאת הסיבה. בימים שאני מרגישה ממש נורא אז אני פתאום נזכרת לבדוק אם אני לפני מחזור, ובד"כ מגלה שאני כן. זה עוזר גם קצת לדעת שזה יעבור עוד כמה ימים. לא לדעת סיבות לדברים מקשה יותר להתמודד עם הדברים האלה כי זה מרגיש רנדומלי ושאין לי שליטה על זה.
|כן|

את יכולה לשאול על זה שאלות אם בא לך, אני בד"כ סבבה עם לדבר על זה. אם יהיו דברים שאני לא ארצה לענות עליהם אני לא אענה. יש גם דברים שאני לא בדיוק יודעת איך לענות, כלומר אני עד היום לא יכולה להסביר למה נכנסתי לדיכאון כ"כ עמוק כי לא קרה משהו כזה דרמטי בחיים שלי באותה נקודה, אני פשוט יודעת מה הרגשתי, אפילו שזה לא התיישב לי עם ההיגיון. וכנ"ל לגבי חרדות מסויימות.
אוקיי. אני מתעניינת כי חשוב לי לדעת על התמודדויות של אנשים אחרים עם מצבים נפשיים. אני למשל מתמודדת עם חרדה אז תמיד מסקרן אותי לדעת איך אנשים אחרים מתמודדים עם חרדה. אומנם אין לי דיכאון אבל חשוב לי לקרוא ולהבין.
פשוט בעיקר היה לי קשה לקרוא שהתמודדת עם הקשיים האלה בגיל צעיר |נחמה|

זה מרגיש לי ממש מוזר עכשיו שאני לא הייתי דודה בגיל יותר צעיר כי אחותי שילדה ראשונה הייתה גדולה ממני ב-12 שנים ואני זוכרת שגם היא ילדה בסביבות הגיל הזה (אבל מתמטית אם היא ילדה לראשונה כשאני הייתי בת 16 אז מסתבר שהיא הייתה בת 28! 8-* איכשהו זה מוזר לי כי חשבתי שהיא ילדה בגיל יותר צעיר). אח שלי גדול ממני ב-14 שנה, אבל לו נולדו ילדות הרבה אחרי. אני לא יודעת אם אצלך זה היה ככה. אבל זה היה שינוי ממש משמעותי בשבילי, כי עד אז הייתי הילדה הקטנה במשפחה וסוף וסוף יצא לי לחוות לטפל בילדים יותר קטנים ממני שזאת הייתה חוויה לחלוטין חדשה בשבילי (יש לי משפחה ממש קטנה, אשכנזים בכל זאת 🤷‍♀️).
מזהה איתך (חוץ מהמשפחה הקטנה), כשנולדו האחיינים זו הייתה הפעם הראשונה בחיים שלי שהייתי בקשר על בסיס קבוע עם ילדים קטנים. לא יצא לי לחוות את זה מאז שאני הייתי ילדה.

באוגוסט 2015. התרגשתי בטירוף, לא זוכרת מה אמרתי אבל לא עזבתי לה את היד משום מה8-* (ליאורה אמרה שזה נראה כאילו אני מציעה לה נישואין:-D🙈)
מקסים :-]

חח בסדר אני נונתת לך עד סוף השבוע לסיים את המאה ואז יהיה לך זמן:-D
:-D:-D:-D

יאיי, תודה :-]
ואני שמחה ששמת גיפים של כל השחקניות.
(אם כי אני לא בטוחה אם אני אמורה לזהות את השחקנית בשורה האחרונה מצד ימין)

אני גם שמחה. במיוחד כי זכור לי שלקוחה שלי המליצה לי על זה ממש מזמן, נראה לי כשרק יצאה העונה הראשונה, וניסיתי ובקושי צלחתי את הפרק הראשון. זה היה זכור לי כמו משהו ממש גרוע8-* מה שמצחיק זה שכשהתחלתי לראות עכשיו כשלונה המליצה על זה אז ראיתי שוב את הפרק הראשון והיו לי בראש קטעים שחשבתי שאני זוכרת ממנו אבל שום דבר בו לא היה נראה לי מוכר בעצם ועכשיו אני מתחילה לתהות אם בכלל זו הייתה הסדרה הזאת שראיתי אז את הפרק הראשון שלה שלא אהבתי8-* (מצד שני, עם האלצהיימר שלי זה גם כן הגיוני שזו הסדרה שראיתי ופשוט הדחקתי מה שבאמת ראיתי).
הלקוחה הזו עדיין אצלכם?
אם כן, מעניין אותי לדעת האם יצא לכן לדבר על הסדרה ומה הייתה התגובה שלה :-D

ג'יל פלינט.
שיחקה את לאנה באישה הטובה.
|כן| לא צפיתי באישה הטובה מאז הפעם הראשונה שצפיתי בסדרה (ב-2017) אז אין לי יכולת אפילו לזכור את הדמות :-D|פנים|
מתישהו בעתיד הרחוק אצטרך לצפות באישה הטובה שוב.

אוי אני זוכרת שהראו תמונות כאלה של המאה שהיו מצלמים את הידיים של הדמויות כדי להיות המשכיים עם רמות הטינוף שלהם. מה שמצחיק זה שגם היו תמונות של הקעקועים של הדמויות (בעיקר של הגראונדרים) כדי לוודא שמציירים אותם אותו הדבר כל פעם, אבל היו כל כך הרבה פאקים עם הקעקועים האלה שנראה שמי שאחראי על האיפור היה שיכור:-D
:-D:-D:-D

אומנות באופן כללי. אני כל הזמן רואה סרטונים בפייסבוק/אינסטגרם של אנשים כל כך מוכשרים שיוצרים דברים מדהימים, בעיקר כאלה שמציירים ואני ממש מקנאה.
אם אני זוכרת נכון לפני כמה חודשים העלת תמונות של כוסות שציירת עליהן, אז את יודעת לצייר, לא?

חשוב לי לציין שהיא לא סיפרה אותי בעצמה. היא לקחה אותי לספר. אז זה לא שזה היה עקום או קצר מידי או משהו. זה פשוט לא התאים לצורת הפנים שלי.
ואני מניחה שאחרי הפעם הזו לא הסכמת שהיא תיקח אותך לספר?

מאוד לסבופובי מצידך|שפם| אותך לשירי בלוק וליאורה😤
:-D :-D

dory30

Well-known member
שכחתי לציין שיש לי עוד קשר לעולם המשחק. עפרי פרישקולניק, אלינור מפמת"א, היא בת דודה שלי מדרגה שנייה.

didalf

Well-known member
האמת שהשיר שלה שהכי כיף לצרוח באוטו זה Since U Been Gone
כן, גם.
אבל גם אין לה שירים גרועים, אז אפילו שעשיתי טופ 15, אני יכולה לעשות טופ 15 נוסף שגם הוא- ביקום מקביל- ראוי להיות הטופ 15 הראשוני (וכי אני אוהבת לעשות רשימות רנדומליות של שירים הנה הוא:-D)

2. Since U Been Gone
4. Good Goes the Bye
5. Heat
6. Breakaway
7. Gone
8. Irvine
9. The Sun Will Rise
10. Long Shot
11. Hello
12. Einstein
13. You Love Me
14. Let Me Down
15. Second Wind (למרות שטכנית אני מעדיפה את הגרסה של מיירן, אבל זה עדין שיר מושלם|לב|)
או פה אני מכירה כמה
2. Since U Been Gone
6. Breakaway
הכי אוהבת ברייקאווי אבל כולם יפים.

למה לבחור כשאפשר את כולן?

גאד בלס דה CW והליהוקים שלהם|מאוהב|

זה קצת עזר שאהבת, אבל התעניינתי בו לפני, וגם לא הייתי מתאהבת בו רק בגללך, אם הוא לא היה כזה מהמם!
איי נואו רייט??|מאוהב| החיוך הזה יהרוג אותי יום אחד|מאוהב|
hs50.gif
את כבר אמרת כמה פעמים שאני מקום ראשון אצלך לנצח סטופ כדור הארץ נגעתי באדום! את לא יכולה לבטל את זה!
הצלחת להציל את כבודך בשני המשפטים הקודמים.
אה, אני לא לא אוהבת אותו. הוא בסדר. אבל לא קרוב למה שאת חושבת עליו.
אוקי כמעט שלחתי אותך לכלא אבל שיהיה.

במקום הטוב יש משהו דומה
דווקא גם לגבי ברוקלין זה קצת נכון. הרבה פעמים יש תחושה שכל המשטרה דפוקה, מושחתת או פוליטית או אינסטרסטית, חוץ מחבורת האנשים הטובים שלנו. זה לא תמיד אמין, אבל כמו בפארקס, זה יפה.
אולי לא בהתחלה לוקח לזה סתם להתגבש קצת. בהתחלה זה סתם נחמד.
לי נגיד היה קשה בהתחלה עם זה שג'ייק הוא כזה מאן-צ'יילד מעצבן ועדיין הכל מצליח לו, אבל עם הזמן הדמות שלו התדענה והתבגרה והוא עדיין מאן-צ'יילד אבל קצת יותר בוגר ויותר אנושי ועדיין מצחיק.
כל אדם צריך לפחות פעם בשנה לחשוב על דיוויד בואי.
נכון. אני חושבת עליו בכל ינואר, כי הוא מת יומיים לפני היומולדת שלו. (או יומיים אחרי?) בכל מקרה 8-10 לינואר אלה ימי דיוויד בואי.

לזלי ואיימי נראה לי שיסתדרו מעולה ביחד, כל היום הן יכינו קלסרים מדוגמים לכל מיני דברים! :-D
יש מצב שזה יהפוך ליריבות של מי יותר מסודרת ולמי יש יותר קלסרים או משהו:-D
המממ לא יודעת אם יש לי במבה to spare. אני צריכה לשרוד שם חודש.
אבל אם אין לך תה מה תעשי עם הבמבה?

בעיקרון יש לי כסף מושקע, אבל אני לא יודעת ולא בוחרת במה, מישהו אחר מנהל את זה. נ.ב. כרגע אני בעיקר מפסידה.
:-D:-D
הזכרת לי שגם לי יש כסף מושקע ביחד עם אבא שלי באיזה בית השקעות, אני חושבת שאנחנו מפסידים גם אבל אין לי מושג|פנים|
(אם כי אני לא בטוחה אם אני אמורה לזהות את השחקנית בשורה האחרונה מצד ימין)
הרפר, אחת התיונים. הראשונה שלקחו אותה לקדיחת מוח עצם. [המאה עונה 2]

למעלה