|OFF| לקחת הפסקה מהיפ הופ |OFF|

• פותח הנושא Ak477
  • פורסם בתאריך

comer789

New member
אני משלב את כל הסגנונות תמיד

אני מאלה שאומרים על עצמם ש"שומעים הכל", אבל כשנמאס לי ממוזיקה ממוסחרת רועשת וחופרת, אני מרגיע ת'עצמי עם האלבומים המומלצים האלה: Air - Moon Safari Enigma - A Posteriori Massive Attack - Blue Line וטראקים מרגיעים ומומלצים(שלא מתוך האלבומים): Air - Alone In Kyoto Air - Playground love Bloc Party - Blue Light Dubstar - Stars Enigma - mea culpa Enigma - Return To Innocence Enigma - Sadness Part I Enya - Celtic Fiddle Finley Quaye & William Orbit ft. Beth Orton-Dice Moby-in this world Massive Attack - Teardrop

Or Amit

New member
משתנה אצלי

הרבה לינקין פארק (למרות שגם הם מתובלים בהיפ-הופ) אוונסנס קיי'ס צ'ויס לאחרונה "אוטוביוגרפיה" של כנסיית השכל. "היהודים", דני רובס אלו הדברים שקופצים לי לראש

../images/Emo45.gif yes indeed

אבל גם סטיבי וונדר, הדורבנים - בדיוק אתמול אחי הגדול אמר שאין בימינו להקות בסגנון של "כוורת" וכמה חבל, השמעתי לו את "הידעת" והוא הופתע לטובה. וחרישה מאסיבית על Express yourself של צ'ארלס רייט (יש שם תמונות של אנג'לינה ג'ולי - לא תיכנסו?)

Funky Giraffe

New member
לא חדש שהדורבנים הם כוורת של ה2000's

אני טוען את זה כבר המון זמן וכולם מנפנפים לי בסינגלים שלהם לרדיו ושוללים על הסף. יופי חכמים.

1uLtRaSoNiC1

New member
אל תשווה בין כוורת לדורבנים

פשוט כי כוורת יותר טובים במליון רמות

Funky Giraffe

New member
שמע:

כשמשווים בין להקות של אז ללהקות של היום זה פשוט לא כוחות. החומר אז היה הרבה יותר טוב בכל מובן אפשרי, אבל אם אתה מחפש מישהו שמזכיר את כוורת היום בארץ, וגם אם אתה לא מחפש את זה כל כך, תגיע לדורבנים בסוף. באלבום החדש, והראשון גם, שלהם יש שירים שמזכירים כל כך חזק את ההלחנה-עיבוד-טקסט של כוורת: בהיעדר זמיר, הידעת, פעם אחת, התחלה חדשה (כשתדמיין יותר תבין שזה השיר שהכי תפור בעולם על אפרים שמיר, למשל), אלפקה ועוד ועוד. אסור לשכוח גם את ההומור והווי המטורף שיש לדורבנים בעיקר בהופעות - הכי כוורת שיש. מעבר לזה, גיא מזיג הוא פשוט הדבר היחידי שמרגיש צ'רצ'יל היום מבחינת גיטרה. וזהו.

esvee

New member
אצלי,

דבר ראשון אם נמאס לי מראפרים שמזיינים את השכל אני עובר למקביל הבא בעולם המוזיקה השחורה, וזה זמרים שמזיינים את השכל. לכן, ד'נאג'לו, אריקה באדו, בילאל ושאר הקליקה של הנאו-סול... האלטרנטיבות הראשונות. אחרי שנמאס לי גם מזה, באסוציאציה אני עובר לשמוע קצת ג'אז. מיילס פה, צ'רלי האנטר, קצת מהקלאסי (ארמסטרונג, צ'ארלס ETC) אחרי שנמאס לי מכל מיני שחורים שמזיינים את השכל אני עובר לקיצוניות השנייה, נרקומנים לבנים שקודחים בראש. לכן, נירוונה(אם אתם לא אוהבים נירוונה, תמותו), אודיוסלייב, DOPE, PRIMER 55 וכו' וכו' אחרי שאני עובר על כל הרשימה הזאת, אני שומע שיר אחד שאני עשיתי, בוכה קצת ברחמים עצמיים, ועובר הלאה לקצת אינדאסטריאל, בעיקר NIN ואחרי שטרנט סיים לייבב על איזה סטוץ שהיה לו אי פעם באסוציאציה אני שומע קצת אטמוספר (כי גם הוא לא יכול להתגבר על איזה סטוץ, אבל ביננו, מי לא עבר את זה) ואז מהעצבים אני נותן אותה בMESHUGGAH. הם גורמים ל4/4 להישמע כמו משהו נדוש, ישן ולא מתאים, וסולואים בהשראת אלאן הולדסוורט (שגורם לגיטרה להישמע כמו סקסופון) לא מפריעים בכלל בכלל. כאן אני לוקח את הגיטרה ומנגן קצת, בוכה עוד קצת ברחמים עצמיים נוראיים ושם קצת בלוז, קצת SRV, קצת הנדריקס, עוד פעם ריי צ'ארלס למידה הטובה. אחרי הנדריקס יש חשק לשמוע משהו הזוי שנוצר בהשפעת סמים קשים אז אני שומע PRAXIS. (באקטהד, בוטסי קולינס, DJ DISK, ברייין... ומי לא). פה אני אוכל. אחרי האוכל אני שומע משהו של MF DOOM או PREFUSE 73, אחרי כמה שירים עובר לשימוע מזורז של DIVERSE - ONE A.M, ובערך ב JUST BIZ נמאס לי כבר מראפרים שהם יותר מדי טובים ואני שומע איזה הופעה חיה של ד'נאג'לו, נזכר שגם מוזיקה פשוטה יכולה להזיז תחת ולהגיד הרבה, ופה אני מפסיק לקדוח גם לכם את השכל, כי אני בשיר האחרון של PRAXIS ואני צריך ללכת לאכול. hump the bump!

Ak477

New member
big up ../images/Emo45.gif

הבאת אותה מכל וכל. אגב! נירוונה וג'ימי הנדריקס אני צריך הפסקה קצרה מהם אחרי ששמעתי אותם כל כך הרבה!

Wakizashi

New member
בתור חובב היפ-הופ שאינו Hip-Hop Head

אני מגוון בסגנונות שלי ללא הרף. לרוב כשאני עובד בבית וזקוק למוזיקת רקע שאני לא אתחיל לשיר איתה או להקשיב למילים ובכך לאבד ריכוז ממה שאני אמור לעשות - אני מקשיב לצ'ילאאוט משובח כגון: Bluetech, OTT, Entheogenic, Abakus ואוספים שונים. כשנמאס מהאמביאנטיות, גם ג'אז ובלוז ישן מתאים: צ'ארלי פארקר, מיילס דיוויס, בי.בי. קינג ועוד. ישנם זמנים שבהם אני מחליט להיכנס בעובי הקורה של אמן או להקה מסויימת, ומתחיל לחרוש על דיסקוגרפיה שלמה, בין אם זה בתחום הרוק -כל יצירותיו של כריס קורנל (סולנה לשעבר של Soundgarden ו-Audioslave) ואלבומי הסולו של ג'ון פרושיאנטה (הגיטריסט של רד הוט צ'ילי פפרס), אם זה בתחום הפופ - כמו הדיסקוגרפיה של קולדפליי (באיחור של כמה שנים, פתאום הבנתי מה כ"כ הרבה אנשים מצאו בהם...), ואם זה בתחום הראפ - כמו הדיסקוגרפיה של Tech N9ne. אופס... שוב חזרנו להיפ-הופ?

CG ערפדי

New member
OTT מלך!

עשה עם סיימון פוספורד את גדולת הפסיי דאב hallucinogen - in dub חובה!

CG ערפדי

New member
תעשה דאנק טוב עם המטאל לכיוון הפח..

מה זה טראנס איכותי? לאחרונה, הבין לבין שלי זה The move - move וההופעה של cannon ball addelary בטוקיו(אדיר!!)

למעלה