|OFF| לקחת הפסקה מהיפ הופ |OFF|

• פותח הנושא Ak477
  • פורסם בתאריך

volatile

New member
אל תהיה הייטר

משום מה לא נראה לי שהיא הייתה עם דניאל סולומון שנה (שבמהלכה לא ממש עשתה איתו הרבה מוזיקה או התראיינה) בשביל פרסום וגם אם כן אז מה אנחנו פה פנאי פלוס? צהובונים להשאיר לצהובונים. היא זמרת מצויינת ומגוונת ואחת הבחורות המקסימות (לטעמי מהתרשמותי החפוזה).

היא אחת הנשים שהכי קולעות לטעם שלי בעולם הזה

שלא תבין אותי לא נכון... הייתי מוותר על כמה דברים בשבילה

e2 aka e2

New member
אההם...

אהוד בנאי,אביתר בנאי,שוטי הנבואה , ג'ירפות ועוד כל מיני, רובי וויליאמס אואזיס בוב מארלי ואין לי כח לרשום- בקיצר

חיישנס

New member
אחלה של שרשור תאכלס

חורש על שני האלבומים הללו כבר כמה חודשים: נועם רותם - עזרה בדרך שלומי שבן - עיר חשבתי שאני אתפס יותר חזק על האלבום של שבן, כי זה אלבום שחיכיתי לו הרבה מאוד זמן (מהאלבום הראשון).. אבל מה שמשך אותי במיוחד בתקופה האחרונה (והכ"כ מתאימה לאווירת האלבום) זה האלבום של נועם רותם כ"כ כואב, כ"כ רגיש ושברירי שזה נדמה כאילו הוא ממש יושב מולך ומתאר את כל האירועים הנוראיים שעברו עליו וזה מה שגרם לי לצמרמורת כששמעתי את האלבום הזה, אחת הקניות שאני הכי מרוצה מהן לגבי אלבומים ישראלים בקשר לאלבום של שבן חוץ מזה שהוא נשמע יותר משופשף הוא ממשיך להיות משעשע ("גור חתולים"), רגיש ("פעם שירים" והקאבר לדילן "מותק, את אצלי בראש"), תל אביבי ("אינטואיציה" המדביק) והזוי ("האזרח ה-1" השיר הכי טוב באלבום לפי דעתי) חוץ מזה דברים נוספים שיוצא לי לשמוע בזמן האחרון: The White Stripes - Elephant Big Brother & The Holding Company - Cheap Thrills David Bowie - Ziggy Stardust The Coral - Roots & Echoes הבילויים - שכול וכישלון כנסיית השכל - אוטוביוגרפיה

Ak477

New member
big up ../images/Emo45.gif

כנסיית השכל - פצייץ הבילויים - פצייץ

volatile

New member
אני אוהב את עזרה בדרך

קשה לי להסביר למה להגיד את האמת... בטקסטים עצמם אני שומע הרבה לאונרדיות כהניות. הקול שלו ממש לא מרשים. הלחנים לא מעבירים את הטקסטים בצורה הכי אפקטיבית העיבודים פשטניים ולא משהו לטעמי ברוב האלבום. אם זאת יש איזה קסם בו. אבלללללל הוא נמאס עלי די מהר.

Funky Giraffe

New member
גם אני ציפיתי יותר לשבן ואהבתי יותר רותם

חבל שהרגעים הגדולים מהאלבום הראשון שלו (שבן) לא יחזרו על עצמם, לפחות לא בטווח הנראה לעין...

ALMOG T

New member
המנוחה שלי זה היפ הופ

אני בקושי שומע את זה בדרך כלל זה ג'אז ושימי אנדריקס:) ריי צ'ארלס מלך לדעתי גם לאחרונה עברתי לפיוז'ן ג'אז סטייל צ'יקוריה אפרופו ראיתי איזה סרטון של התחרות תDMC וראיתי שם קטע שנקרא בודי משהו שמתקלטים עם כל הגוף וזה ניגנבתי זה כזה פסיכי! אם מישהו יודע על איזה סרטון אני מדבר ויש לו אותו שיישלח לי. יש שם את דה שאדו הדיג'י ג'יזי ג'י נמצא שם מדבר קצת וזה מקווה שהבנתם על איזה סרטון אני מדבר

Rapid נאור

New member
זה לא נגמר...

אבל על קצה המזלג קאמל , יס (עד שנות ה-80) , 10CC(עד הפרישה של חלק מהצוות המקורי), ראש , מאריליון(עד העזיבה של פיש) , רנסאנס , דיפ פרפל , פרנק זאפה , פרנק סינטרה , ג`טרו טאל , קנזאס (בארבעת האלבומים הראשונים שלהם), קינג קרימזון, ון דר גראף, אירוסמית' (עד פרמננט וייקיישן), לייב (עד דיסטנס טו היר), דייב ברובק, מיילס דייביס, קאונט בייסי , ביל ויט`רס , דיאנג`לו , אלביס , קווין , קוהיד אנד קאמבריה , דפטונס , פרום אטום טו אשז , גלסג`או , הד אוטומטיקה , סוויפט , קפטן ביפארט , זפלין , מיריודור , קרזיפ , פיונה אפל , טורי איימוס , איימי מאן , אמיליאנה טוריני , נלי מקאי , רווח כפול , הארנב הלבן , פולחן ערוך , פורטיס , אביתר בנאי, מאיר אריאל , כוורת , דני בן-ישראל, RHPS, ואני אפסיק כאן כי זה פשוט לא יגמר לעולם. בקיצור, כפי שהבנת, ג'אז, סווינג, רוק לכל סוגיו בערך, זמרות מלנכוליות, קצת ישראלי..

Rapid נאור

New member
את האמת....

שבזמן האחרון זה נכון. לצורך ההשוואה - מתכוך ה70 דיסקים שצרבתי לאוטו בחצי שנה האחרונה, רק עשרה מהם היפהופ, וגם אותם אני לא ממש חורש (יוצאי דופן: רוטס קאם אלייב, וורלוקס - מייק נייטס שנחרשים הרבה)

למעלה