|OFF| לקחת הפסקה מהיפ הופ |OFF|

• פותח הנושא Ak477
  • פורסם בתאריך

omerr8

New member
לא לא

מה שהתכוונתי זה שאין דבר כזה טרנאס לא ממוסחר..

omerr8

New member
למה העוינות?

איך טראנס יכול להיות לא ממוסחר כאשר זוהי מוזיקה שמטרתה היחידה היא לגרום לאנשים לרקוד לקפוץ בכמה שיותר אקסטזה. לשירים אין שום משמעות, נסתרת או לא נסתרת, והיא לא באה להביע שום יצרים אומנותיים של היוצר. זאת לפי דעתי לפחות ההגדרה של מוזיקה ממוסחרת. ואגב, ג'אסט פור דה רקורד, אני דווקא כן נהנה מטרנס איכותי.

pLaz

New member
אני מאוד מקווה

שהטראנס האיכותי שלכם זה לא סקאזי ואינפקטד.

Y.L.N

New member
חחחחח סקאזי

אתם מוזמנים לשמוע את אלוהי הטראנס מנגן בארץ הקודש בסוף שבוע

pLaz

New member
אלוהי הטראנס כבר היה פה

קוראים לו קינדזזה וזה היה הדבר הכי מטורף שקרה בארץ הזו, למרות הסגירה אחרי השעה וחצי שלו פיצץ לכולם את המוח ועל מה אתה מדבר? מי מנגן בסוף השבוע? יש רק את הולי רייב שמתחיל היום ושפונגל אמורים להגיע אמור להיות נחמד, לא יודע אם אשקיע את הכסף

e2 aka e2

New member
אוו יס

קינדזזה חופר מידיי לטעמי למרות שיש לו קטעים מעולים. אם כמה שאומרים שאינפקטד כבר לא אני מת עליהם ותמיד יאהב אותם ... וסיימון הוא תותחחחחחחח

הגעתי למסקנה...

יש לי יותר מדי אלבומים משובחים על המחשב שאני צריך לקנות! 1969 Dusty Springfield - Dusty In Memphis 1975 Tom Waits - Nighthawks At The Diner 2001 Louis Armstrong - Satchmo A Musical Autobiography 2002 Reel Big Fish - Cheer up 2003 Fat Boy Slim - Greates Remixs 2003 Plej - Music From The Swedish Leftcoast 2004 Gipsy Kings - Roots 2004 Mix Master Mike - Bangzilla 2005 Seeed - Next! 2005 System of a Down - Mezmerize 2006 Bob Dylan - Modern Times 2006 NOFX - Wolves In Wolves Clothing ועוד מלא!!!

רוק לרוב סוגיו

בעיקר ישן. קצת ג'אז, קצת מטאל (אבל ממש!! קצת), טיפי טיפי פופ אם זה ממש מושך לי ת'אוזן... אפשר למצוא בפלייליסט שהוא לא כולל מוזיקה שחורה אמנים כמו ריי צ'ארלס, החלונות הגבוהים, ביטלס, נאט קינג קול, בובי קובהאם, ריקי גל, קווין, פורטיסחרוף, משינה.. ועוד הרבה אמנים חביבים... אה ויש לי אפילו את החדש של בריטני ספירס בפלייליסט

למעלה