OFF

חחח גם אני קיבלתי של ווסטרן....

ועוד לחשוב שהם יכולים להוציא עלינו את ה10 שקלים כדי לעשות קופונים של דרסז'\קפיצות לא?

OHIO

New member
פפפפפ כן....

למפגרים יש עודפים של הרכיבה המערבית אז הם נותנים לנו....

טוי בוי

New member
בעלי החדש...../images/Emo99.gif תכירו! ../images/Emo99.gif

חמוד
מסתבר שיש אנשים מושלמים!

טוי בוי

New member
הבלונדיני לא החום..../images/Emo99.gif

מושלם! מושלם! מושלם! מושלם! פשוט מושלם! כאליו מושלם! הוא מושלם! פררררר מושלם! ג'ון כי אין מילה אחרת לתאר מושלם!

היה לי היום שיעור כזה פצצתי!../images/Emo151.gif

רכבתי היום על ונוס האלופה שלי, ועבדנו הרבה על לכוון אותה בעיקר במעגלים והיא הייתה פשוט מ-צ-ו-י-נ-ת
אחרי זה עברנו לקאנטר בכל המגרש ופה היה לי קצת קשה לשלוט עליה כי אני די מאבדת שליטה בקאנטר (דרך אגב-אולי תייעצו לי איך לפתור את זה???).... אחרי זה קצת נתתי לה מושכות ארוכות שתנוח, ואז עברנו לטרוט בלי ארכובות והיה ממש טוב, ואז, עשיתי בפעם הראשונה שלי קאנטר בלי ארכובות!!!
והמעבריפ לקאנטר היו כל כך מצוינים
אחרי זה עשיתי הליכת קירור לכמה זמן, ואז ירדתי ממנה והורדתי לה ציוד, שטפתי לה רגליים והברשתי אותה, ואז כמובן עשיתי חלוקת גזר לכל הסוסים!!! אחרי זה עזרתי קצת להוביל בקבוצה טיפולית (החווה שלנו היא טיפולית) והיה ממש ממש ממש ממש כיף!!!!!!!!!!

גם לי היה השעור מעולה....

עשיתי שעור עם אולגה שרכבה על גוליבר.. איזה סוס חמודדד.. אז נכנסו בטרוט ישיבה מעל פלסטיק קטן של 50 ס"מ וקורה מעל... והיה ממש טוב.. אפולו כל כך השתפר ברכיבה והוא ממש משתדל לתת את הכול.. חמודייי!! ואז לאט לאט זה עלה.. עד שזה הגיע לאפרייט של 1.10 והוא קפץ פצצה.. הפיל פעם אחת אבל אחר כך שבאנו שוב הוא קפץ מעולה.. הוא כל פעם מנסה ללמוד דברים חדשים... ואחר כך ליאון העלה את זה ל-1.20 ובאנו בטרוט ישיבה ואז היו 2 קורות של צעד בקאנטר אז מעל הקורה הראשונה העברנו תסוסים לקאנטר ואפולו קפץ פצצה.. וזיהו... אחר כך קפצנו אוקסר של 60-70 ס"מ שהמטרה שלי הייתה להביא תסוס בקאנטר שהוא מאוד איטי ואסוף שהוא חצי טרוט.. והיה די טוב... אממ אני כנראה יוצאת ל-FEI ליאון אמר לי ללכת והמסלול הראשון לא תהייה לי בעייה ואם אני רואה שמתחיל להיות לי קשה וזה גדול עלי אז אני יכולה לפרוש... כי הם עושים תאף אי איי ממש גבוה השנה!! רוב המכשולים במסלול השני של היום הראשון ובמסלול השני של היום השני הם 1.20.. כולל חומות ואוקסרים..

narretrulz

New member
סוףסוף

עושים משהו ברמה בארץ...אז לא נורא נפסל קצת וזה אבל לפחות ייראו מי הרוכבים הטובים באמת, שלא הסוס עושה להם את כל העבודה...חחח אני רואה את עצמי מתרסק שם ונפסל על המסלול הראשון

OHIO

New member
חחחחחחחחחח זוהר....

הפעם יצטרכו לגרד יותר מדי אנשים מהמכשולים.. פחחחחחחח אני יעשה את המייטב שאני יכולה.... מי יודע.. אולי ילך טוב.... המסלול הראשון ביום הראשון הוא לא הכי קשה הגובה נע בין 1.05-1.10 המסלול השני ביום הראשון הגובה שם נע בין 1.10-1.120 ביום השני המסלול הראשון.. הגובה שם נע בין 1.05-1.10 המסלול השני ביום השני, הגובה שם נע בין 1.10-1.20... יש מלא מכשולים שהם 1.20.. למשל במסלול השני ביום הראשון יש לנו שם גם חומה מלאה בגובה 1.20... ואוקסרים ואפרייטים.. לא כזה קל....

פחחח זאת אני כתבתי...

רעות רצתה שאני יבדוק לה אם היא קיבלה איזה מסר.....ושכחתי להחליף כינוי

narretrulz

New member
בדר"כ לא

אבל מה שיהיה לי יום שבת הזה ושישי שבת הבא כןןן בהחלט יהיה מגעיל

טוי בוי

New member
חחחחחח היה לי מוזר באמת...חחחחחחחחח

ממתי רעות וקפיצות הולכיםביחד?!

חחחחחחח יש להם קצת חיבור..

שמעי.. רוב החברים של רעות הם ג'אמפרים.. חוץ מזה שרעות באה כמעט לכל תחרות קפיצות שיש באזור.... נכון חשופית חכמה =) (הכוונה לרעות)....

טוי בוי

New member
הים שלי בחווה........../images/Emo60.gif

עם שירית כידי לקחת את התאוריה של מבחני שלב ג'...... וסתם כידי להיות שם ולעזור... בעיקר כידי לטפל בציוד ובטוי בוי! אז לקחתי את החומר... ר...יש לי ללמוד על המתגים...על איזה 10 מה כל אחד עושה ואיך הוא ניראה...חלק אני יודעת כמו הקמור... או ה-D אבל יש לי עוד...ועל הפירזול, טילוף, פרסה של הסוס..... ועוד מלא! ואז עשיתי את הציוד של טוי בוי ממש מש ממש ממש ממש ממש ממש טוב! ועכשיו הוא נקי! ואז טיפלתי בפוני..(טוי בוי). עד שהיה גם נקי! ואכלתי שוקו ולחם עם שוקולד...וירדנו על אביעד...חחחחחח ואז כימעט הפכתי את אביעד למוכה
בגלל השוט שלי! הוא השתמש בו ואני חשבתי שהוא הלך לעולמו! רררר....... אתם יודעים אפשר לשאול! וגם היה היום אצלינו מאמן מגרמניה שבא רק ליומים לעשות לנו שיעורים..לנו...לפרטיים...למי שרוצה! ואני רציתי אבל ההורים שלי לא בסכימו...מאמן קפיצות ואולי הוא יבוא קבוע! והחליקו את המנג' בשבילו ושמו את המכשולים היפים! והמנג'ים נירא מצוין!!! ואז הלכתי הביתה....... ומחר יש לי שיעור. וגם ביום חמישי!!!

למעלה