OFF

TauraMan

New member
נייד או נייח?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מרטינגל הוא לא משהו משפיע אלא במקרים ממש מוזרים וגם אז יש השפעה קטנה.. קחי גרמניות פעם הבאה... דיברתי על הליכה ליד הסוס, אם הסוס מרגיש שהוא לבד והאחרים ממשיכים לרוץ הוא יכול להסתובב להביא לך ביעטה ולהמשיך לרוץ.. יצאת בזול

mkuzi

New member
אנשים אנשים...!!! ../images/Emo150.gif

1)קוראים לי עידו... 2)התכוונתי לזה שצריך לומר לסוס בצורה תקיפה מאוד (שמאוד דומה לצעקה) מילת עצירה כלשהי שתבהיר לסוס שיש מישהו עליו והוא צריך להשמע לו בצורה עיוורת!!! 3)בהקשר הזה מתג משמעו חתיכת ברזל שאמורה להכאיב לו ולהפריע לו בזמן חרום- כשהוא "מתחרפן"... מתג חזק=אפשרות לשלוט על הסוס בצורה יותר טובה. במקרה חרום אמיתי של סכנת חיים כל כך גדולה (לרוכב) כמו במקרה שעליו אנו מדברים לא אכפת לי מה יקרה לסוס-רוכב מיומן מספיק ידע איך לא ליפול כשהסוס עליו... הסוס מצידי יכול לשבור את המפרקת העיקר שאני יצא בחיים... 4) משיכה בכל אחת מהמושכות לסירוגין לא תשפר שום דבר- היא רק תעצבן את הסוס, הוא ינענע את ראשו מצד לצד כדי "לחמוק" מהלחץ ומהכאב והניענוע יגרום לעירעור שיווי משקלו של הרוכב ובסופו של דבר לנפילה. לפי דעתי לא צריך לחכות שהסוס יתעייף- זה יכול לקחת הרבה זמן מכפי שאת משערת...

narretrulz

New member
לא צועקים הואווו

כל המטרה בזה זה להרגע בעצמך ולהרגיע א ת הסוס, ולהוציא אוויר. ברגע שאתה צועק אין פה שום אפקט.

ILQHA

New member
אני לא יודע אם פעם רכבת בחוץ

אבל אם כן אז אתה יודע שבדרך חזרה מטיול הסוסים נעשים יותר חמים ממה שהם יצאו אז פעם אחת רכבתי על סוסה מאוווד חמה וכל שניה היא ניסתה לפתוח לי בגאלופ לחווה (יש לציין שאף לרגע אחד היא לא הייתה בהליכה-כל הזמן הבטרוט וריקודים, כמה שאני לא מקצר את המושכות) אז כשהיינו די קרובים כבר היא באה לפתוח כאילו עשתה צעד גדול בקפיצה (פתיחה של גללופ מהמקום) ואיך שהיא עשתה את הצעד הראשון הכנסתי לה כזאת מכה בפה שהסוסה התחילה בבאקים מטורפים (ואני מדבר על איזור די מסולע) ומה לא עשיתי בשביל לעצור אותה...היא המשיכה והמשיכה עד שלאט לאט נרגעה. מה שחשוב שהיא לא קיבלה את מה שהיא רצתה להשיג- 1) לפתוח בגאלופ. 2) להעיף אותי.

gal616

New member
אתה אומר מה לא עשיתי בישביל לעצור

אותה..אז סימן שהיא הייתה בגאלופ לא<? אז היא כן השיגה משהו אחד! ולהפף סוסים בסוף הטיול הרבה יותר רגועים!!! כי הם כבר הוצאיו את המרץ שלהם.

ILQHA

New member
דבר ראשון

היא לא הייתה בגאלופ היא הייתה ממש בהתחלה, בצעד הראשון, ואני מתוך אינסטינקט הכנסתי לה מכה בפה. דבר שני, זה ממש לא נכון, אני בד"כ יוצא לטיולים עם אנשים מבוגרים שזה בעצם טיול של אך ורק הליכה כך שהסוסים עדיין נשארים חמים!

mkuzi

New member
פפחחחחח אני לא יודע כמה פעמים... |ש

רכבתי בחוץ.... רכבתי על מגוון כזה של סוסים שאני לא זוכר את כולם... כל הכבוד על זה ששמרת על שפיות דעתך-אני הייתי חוטף התקף לב מזמן
! אני זוכר הרבה פעמים שהסוסים פתחו בקאנטר אחד אחרי השני בדרך חזרה וזה כל פעם הפחיד אותי מחדש כי יש כביש די ראשי בתוך הישוב ליד המקום שבו הם תמיד פתחו... כל פעם חשבתי על התמונה של סוס ורכב מתנגשים במכונית... תאר לך איזה נזק נגרם-למכונית כשחתיכת בשר במשקל של כמה מאות קילוגרמים (אגב-כמה סוס ממוצע, רגיל שוקל???) נוחתת על האוטו ואיזה כאבים מרגיש הרוכב מעוצמת ההתנגשות... זה פשוט דבר נורא!!! שמעת על מה שקרה באודים? קראתי בפורום שסוס נדרס ליד החווה... פרטים אני לא יודע אז אם אתה יודע משהו תכתוב לי בסדר?. גם קראתי בהודעתך הקודמת שאתה לא מקצר את המושכות-למה??? יותר קצר=יותר שליטה!!! אז נתכתב טוב???

ILQHA

New member
גם מה שקרה לי היה ליד כביש ראשי!

האמת אני לא כ"כ יודע כמה סוס ממוצע שוקל, אני חושב משהו כמו 500 ק"ג (לא בטוח). כן, שמעתי על מה שקרה באודים ואני יודע בדיוק כמו שאתה יודע על המקרה הזה. התכוונתי שקיצרתי ממש מלא והסוסה לא הסכימה לרדת מטרוט, כאליו הצלחתי להוריד את המהירות שלה אבל היא הגיעה אף למצב של טרוט במקום כך שזה היה כמעט בלתי אפרי (במיוחד לרוכב שהוא לא כ"כ מנוסה כמוני). ד"א, איך היה בקליניקה? תספר, שלח תמונות!

Vintage Queen

New member
איזה יום! איזה יום!!!!!!!!!!!!!!!!!

האמת היא שבכלל לא רכבתי היום אבל... היום התקשרתי לשיר באיזה 8 וחצי והערתי אותה "שיר?" "מה??(בקול ישנוני ביותר!)" "הערתי אותך!?" "כן!!!!!!!" "יופי!" ואז קבענו ללכת לחווה כשהגענו לשם שיחררנו את מיסי קיסר סיזר באז וסטאר יחד במנג' ואחורי זה שטפנו את אלאדין ואזארו כל כך טוב קירצפנו וסבונים ומרקכ/חים וכו... יצאו מבריקים בקיצור..... ואז עשיתי למיס לונג' ובנתיים שיר הברישה את קיסר איזה שעה ואז שטפתי את סזי הממוש וקירצפתי אותו שעות יש לו זנב כזה מלא ונפוח אז סירקתי אותו וזה יצא מהמם! ואז סוף יעל אמרה לי לאכף ולרכב על אמא של הסייח ואמרתי שאני לא יכולה לצאת לשמש בשעות כאלו אז איכפתי אותה לשיר ושיר עלתה ורכבה דבר ראשון הסוסה הזאתי מהממת ממש מותק ויפה אני מתע על הצבע שלה!!! דבר שני וואו היא הפתיעה אותנו כל כך השמנדוזה! היא הלכה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באמת באתמ1 יניב היה מופתע וכזה מילמל לעצמו "איזה יופי.... איזה יופי!" והסייח כזה רץ אחריה איזה מושלם הוא ואז יעל אמרה לה להיכנס למכשול פעם אחת כדי לראות תגישה שלה והיא כזאתי מתוקה וקופצת ממש יפה (זה היה איקס קטני!) והסייח המושלם הזה פשוט קפץ אחרי פפפפפפפפפפפפפפפפפפפ איזה בובי!!! אז כמובן שאצלינו אי אפשר שיגיע סוס בלי שישנו לו תשם מיליון פעם אז עכשיו בגלל שהסוסה כהה כזאתי רצינו משהו שדומה ללילה בהתחלה עד שעיוותנו תשם והגענו ללילו ואמרתי שלסייח נקרא סטיץ' וככה זה עכשיו! :) ועכשיו חזרתי לי מהקרייז היה מעולה ממש נהניתי הייתי עם מנדי שם 8 וחצי שעות! פפפפפפפפפפפ כל הגוף שלי כואב נקרעו לי המכנסיים בתחת (ושלא נדבר על המכנסיים של מנדי! היו צריכים לתפור לה תמיכנסיים באיזור של התחת כי פשוט הכל נקרע!) ועוד שתינו היינו עם חוטיני פאדיחות........ ועכשיו אני עפה לישון כי צריכים לקום מוקדם בי

טוי בוי

New member
רקס מדהים! ../images/Emo99.gif!!

הוא כל כך חמוד! ויש לו קאנטר מדהים! עם טוי בוי אני כל הזמן עסוקה בלדרבן ולדרבן וכל הישיבה שלי נהרסת ועם רק אני פשוט יושבת שם והוא כזה נוח!!! רכבתי עליו היום והוא מושלם! אני כל כך שמחה שאני יתחרה עליו.... הוא ממש נוח והוא עובד טוב. והיה לי שיעור מעולה!

TauraMan

New member
האימון היום!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

טוב אז באתי ב9 לאורווה שטפתי את דיזל וניקיתי ציוד.. הוא נפצע ממשהו..
חזרתי אחר כך ב3 כזה טיפלתי בטאורה וסתם שכבתי על הדשא לבד והסתכלתי עליו.. חתיך שלי!! אחר כך שמעון הגיע ואמר שהוא לא מוציא את דיז והצאתי לו להוציא את טאור במקום והוא הסכים!!! קיצור טיפלתי בו טוב וזה.. וחופית הביאה לי את המגנים האחוריים של דיז והוא עבד מה זה טוב עם 4 מגנים! וזה מתאים לו!! קיצור עשינו את המסלול של האף אי איי והיה כל כך טוב וכיף ומהררררררררר!!! חחח וינקו רכבה מדהים על נפו!!! וזהו.. אני יוצאת על טאורה ל90-100

TauraMan

New member
גם אני...../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל דיזל פצוע..
וטאורה עשה את זה מושלם!! חחח איזו מהירות! ואיזה פניות!

פפ רק אני לא רוכבת

הגעתי לחווה ב-8 ככה, הברשתי סוסים ואז גם תאים. עשיתי כמה סיבובי פוני, איזה שעתיים... אחר כך היה לכולם הפסקה עד 2 ככה, עד שכל השיעורים התחילו. אז סתם ניקינו את הבית שהיה פעם של פועל בחווה. ואז העיפו את המיטה שהייתה לנו בחדר צוות
חחח. אני ואיילת סתם נכנסנו לתא של הסייחה ושיחקנו איתה- היא כזאת מאמי!!!! היא מנסה לנשוך ואין לה שיניים וזה כזה כיפי!!!!
אחרי כמה דקות עלינו למעלה ועשינו אוכפים עם חנה... אז התחילו השיעורים. הובלתי בהתחלה את ניקי.. באתי להרוג אותה!!! 3 פעמים היא ממש נשכה אותי, למזלי היא נשכה לי את הפלאפון, חח טיפשונת. אחר כך הובלתי את מדונה (הפדלעה
) בשיעור של חמו, ואז ניקיתי למדונה רגליים... חח הברשתי אותה בתא ביחד עם הסייחה! היא כזאת בובית! היא כל הזמן לוקחת את החבל לתוך הפה שלה והיא לרוב מתחילה ללכת ברחבי התא, אז מדונה נגררת אחריה
ואז עשיתי לניקולה שמן בפרסות וגם למדוניקו... וזיהו...
ואז הלכתי עם אילת לקנות לחווה עוגה לכבוד סוכות...טחחח.

Edubite

New member
כנסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מישהו פה שמע על הסוס שנדרס בכביש המהיר ליד אודים?????? אתם יודעים איזה סוס זה או מאיזה חווה?!

פפפפ אני ישאל היום בחווה...

אם זה מאודים הם ממש ממש מסכנים... פפפ יש שם יותר מדי מזל רע בחווה הזאתי לאחרונה...

Edubite

New member
תבקש ממנו לא לקפוץ עם גרמניות!

תסתכל בתמונה הראשונה עד כמה היא קרובה להכניס את הרגל בתוך המושכות.. זה פשוט מסוכן ולא נותן לה להשתחרר מעל המכשולים.. אני יודעת שהוא מבין יותר ממני .. הוא מאמן ואני לא אבל בכל זאת.. תתחשב בסוסה שלך...

למעלה