OMFG. אוקי, מתתי סופית.

הוא לא נישק את מייק אף פעם.../images/Emo12.gif

וגם אם כן, זה עדכני. זה לא איזה סתם בחור בהופעה, זה מייק.

whatascene

New member
אני קצת סקפטית שזאת הנשיקה הראשונה

שלהם.. ואני מתכוונת לכל העניין הזה בכללי.. עושים מזה פתאום כזה רעש שהוא מנשק בנים... אוווו!! וכולם אומרים כמה שהומואים חמודים ומושלמים ובלה בלה בלה.. זה לא כאילו מישהו פה באמת מכיר את כל ההומואים בעולם שהוא יכול להגיד דבר כזה נכון? הם רק אנשים בדיוק כמו כל אחד אחר פה.. הם יכולים להיות טיפשים וסתומים ודפוקים ובלה בלה בלה בדיוק כמו כולם..

WiseL

New member
טוב

בסדר אז זה הנשיקה הראשונה שאנחנו יודעים מימנה..... מותר להתלהב. ושעושים עניין מיזה שהוא מנשק בנים לא ראיתי כל כך. עושים עניין בגלל שזה מייק. ובעניין ההומואים את צודקת.

whatascene

New member
היו פה כבר שניים שלושה פוסטים על זה

שהוא מנשק בנים.. ועושים מזה כאלה ויכוחים =\ שיעשה מה שבא לו אני לא מבינה למה זה מטריד אנשים כל כך..

m00n light

New member
תראי,

אני למשל כתבתי שאני אוהבת הומואים לא בגללם. אני לא מכירה את כל ההומואים העולם, זה נכון. אבל כל ההומואים והלסביות שאני מכירה הם אנשים מתוקים ונורא נחמדים! ואני באמת יכולה להגיד את זה על כל אחד ואחד מהם!!!! ואני לא ידועה כשקרנית
אה וגם אני אוהבת נשיקות בין בנים [לא משנה אם הם הומואים או לא]...יש בעיה עם זה??

whatascene

New member
חח אין לי בעיה עם כלום..

פשוט נראה לי דבילי שאנשים עושים הכללות.. וביניהם יש גם אנשים שלא מכירים הומו אחד (הכי גאים שיש לא נחשב..) ויש הרבה מאוד כאלה.. אם אלה שאת מכירה נחמדים, סבבה. גם אני מכירה הרבה כאלה שהם נחמדים ממש. מצד שני יש גם כאלה שלא.. אני פשוט לא חושבת שזה שמישהו גיי משנה משהו באופי שלו מבחינה של התנהגות לאנשים בכללי..

m00n light

New member
בסדר את צודקת

אבל לדעתי יש הרבה משותף באופי שלהם ביחוד לאלה עם האופי החלש, כי הרבה פעמים החברה לא מקבל אותם וכולם חושבים שהם "איכססססס" בלי להכיר אותם. וזה יכול לשנות אופי בצורה קיצונית, אז הם יהיו מאוד מאוד נחמדים לאנשים שאובים אותם ולא נחמדים לאלה שחושבים שגייז זה "איכססססססס".. ואני חוזרת- רק לאנשים עם אופי חלש וכאלה שהחברה לא קיבלה אותם כמו שהם, כי יש הרבה אנשים שהחברה כן קיבלה אותם ותמכה בהם... לא משנה, זה מסובך... [זה רק ההשפעות של האמא הפסיכולוגית שלי
]

whatascene

New member
חח

נראה לי חבל שחברה "מתורבתת בעליל" לא יכולה לקבל את זה שיש אנשים שאוהבים דברים קצת אחרת.. כאילו בנות בפורנו זה בסדר, אבל בנים במציאות? לאאא.. נו שויין..

whatascene

New member
חח אם ככה מתלהבים מנשיקה..

מעניין איך היו מתלהבים מדברים שאולי הם עשו אי שם בעבר כשהם היו שניהם מסוממים מהתחת..

למעלה