XD
H HANSAMA New member 11/5/05 #83 כן, למה נראה לך אם היית שומע/ת שבעלך/אישתך הכניס את אצבעו למקום כזה או אחר... לא היה אכפת לך?? אבל אישתו גם ככה נראת מעפנה כזאת . אז יש מצב
כן, למה נראה לך אם היית שומע/ת שבעלך/אישתך הכניס את אצבעו למקום כזה או אחר... לא היה אכפת לך?? אבל אישתו גם ככה נראת מעפנה כזאת . אז יש מצב
W whatascene New member 11/5/05 #84 היא לא מעפנה ואם בעלי היה בילי ג'ו אני חושבת שהייתי מבינה את זה לגמרי..ומה את מגדירה כמקום "אחר"? חח למעשה, בהתחשב במצב, סביר להניח שגם אני הייתי עושה אי אלו דברים בחיי... =)
היא לא מעפנה ואם בעלי היה בילי ג'ו אני חושבת שהייתי מבינה את זה לגמרי..ומה את מגדירה כמקום "אחר"? חח למעשה, בהתחשב במצב, סביר להניח שגם אני הייתי עושה אי אלו דברים בחיי... =)
H HANSAMA New member 11/5/05 #87 אם את מגדירה את זה ככה.. אבל זה עדיין מגעיל! כשאמרתי אחר רציתי לחשוב על משהו יותר גועלי.. אבל לא הצלחתי...
אם את מגדירה את זה ככה.. אבל זה עדיין מגעיל! כשאמרתי אחר רציתי לחשוב על משהו יותר גועלי.. אבל לא הצלחתי...
W whatascene New member 11/5/05 #89 העיקר שהיא אוהבת אותו חוצמזה היא גרופי, היא בטח אוהבת את הדברים האלה.. חח
ש שירלי54 New member 11/5/05 #85 ../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifזה הזוי.. הוא נשוי+2 זה נשמע דפוק אבל כל זה הוא *כאילו* בוגד באשתו.. ויש לו שני ילדים הם בטח ייגדלו להיות בילי-ג'ו ג'וניורס... זו בטח המשפחה הכי מוזרה בעולם.
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifזה הזוי.. הוא נשוי+2 זה נשמע דפוק אבל כל זה הוא *כאילו* בוגד באשתו.. ויש לו שני ילדים הם בטח ייגדלו להיות בילי-ג'ו ג'וניורס... זו בטח המשפחה הכי מוזרה בעולם.
W whatascene New member 11/5/05 #88 ראית פעם פרק של האוסבורנז? חח חוצמזה סביר להניח שזה היה קצת מזמן הקטע הזה, אבל מי יודע.. וזה לא נחשב בגידה, זה נחשב ללדחוף את האצבע לתחת של אחד החברים הכי טובים שלו, זה הכל.
ראית פעם פרק של האוסבורנז? חח חוצמזה סביר להניח שזה היה קצת מזמן הקטע הזה, אבל מי יודע.. וזה לא נחשב בגידה, זה נחשב ללדחוף את האצבע לתחת של אחד החברים הכי טובים שלו, זה הכל.
A ADCMAN New member 11/5/05 #99 חאן2005 הצעה שלי,קחי שעורי אנגלית ובארור שזה קשור, כולם יודעים שזה קשור, רק את לא