אבל הוא לא השתמש בשום קללות בכללי או שפספסתי משהו?
A ADCMAN New member 11/5/05 #112 את טיפשה. אגב, dead's not punk של יוסלס איי.די זה אלבום בנזונה!! ישי תעשה לי ילד!!
H HANSAMA New member 11/5/05 #115 *נעלבתי אז אני לא יודעת אנגילית! אז מה? זה הופך אותי לבתאדם פחות טובה?
H HANSAMA New member 11/5/05 #124 אוקייי אנשים... יום עצמאות שמיייייחחחחחחחחחחח אני הולכת!@!!!!!!!!!!!1111
S sk8er girl 26 New member 11/5/05 #117 וואי אתה רב הכי הרבה בפורום אתה יודע את ממש מתחיל לעלות לי על העצבים שנשארו לי... ואם יש לך בעיה עם האנשים כאן אז אל תגיב תשמור את הדברים שלך לעצמך. זהו שחררתי....
וואי אתה רב הכי הרבה בפורום אתה יודע את ממש מתחיל לעלות לי על העצבים שנשארו לי... ואם יש לך בעיה עם האנשים כאן אז אל תגיב תשמור את הדברים שלך לעצמך. זהו שחררתי....
A ADCMAN New member 11/5/05 #122 תודה אני לא סתם נקרא "רב-שגל"(מה הקשר?) שתפסיקי להיות פריקית תחזרי ותנסי לעמוד מולי.
S sk8er girl 26 New member 11/5/05 #148 זו אל הייתה מחמאה, ולמה כולם אומרים שאני פריקית,שטחית,פקאצה,גזענית,סנובית?!?!?!?
W whatascene New member 11/5/05 #129 זאת דווקא תרפיה טובה לקשקש פה דברים... אבל אלימות פיזית יותר יעילה.. קצת חבל..
H HANSAMA New member 11/5/05 #97 בלי כוונה התישבתי על השלט! וראיתי את זה הם עושים בושות לעם האמריקאי פשוט דוחההההההההה
W whatascene New member 11/5/05 #100 הרשי לי ללגלג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם סתם שני הורים מסוממים עם ילדים שמנמנים ומפונקים.. ואפשר לחשוב שכל האמריקאים טובים יותר? חח נו באמת..
הרשי לי ללגלג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם סתם שני הורים מסוממים עם ילדים שמנמנים ומפונקים.. ואפשר לחשוב שכל האמריקאים טובים יותר? חח נו באמת..