OMFG. אוקי, מתתי סופית.

whatascene

New member
יש שם כמה דברים טובים

למרות שאת רובם אפשר למצוא באנגליה... צריך פשוט להעביר קצת אנשים ואז הכל יהיה טוב..

whatascene

New member
בא לי מקדונלדס

קפיטליסטים.. אבל ג'אנק פוד הם יודעים להכין..

ADCMAN

New member
יא מגעילה.

עזבי שמקדונלס זה שואה לחיות(אני לא צמחוני) הם גלובליזציה. הם פוגעים בשוק העממי ובאוכל העממי. והם קפיטליסטים בני זונות שימותו אמן חוץ מיזה הבשר שלהם לא הכי טעים

whatascene

New member
אמרתי שהם קפיטליסטים

הם גם שוחטים יותר פרות מכל שאר רשתות הג'אנק פוד ביחד.. שלא לדבר על יערות גשם וכו' וכו'.. אבל בא לי צ'יפס! והם הראשונים שעלו לי לראש.. בורגר קינג יותר טוב?

ADCMAN

New member
בורגראנץ יותר טובים

מבחינת בשר בורגר קינג יותר טוב. אכלתי היום פלאפל

whatascene

New member
פלאפל זה נחמד

אבל בלי טחינה.. אני שונאת טחינה! והרבה חריף.. אני רעבה..!

ADCMAN

New member
אני גם שונא טחינה.

נ.ב - הודעה לSum41xGiRL: הדיון הקטן פה על קפיטליזם עורר בי חשק לשמוע את השיר "Capitalists suck"של להקת dri, ולכן מר גדעון. תחזיר לי את הדיסק היום!! תהיה אצל איתי ב20 לעשר

whatascene

New member
אם כבר במוזיקה עסקינן

אני צריכה רענון, יש לך המלצה טובה על איזו להקה? לא ממש משנה מה, אני פתוחה לכל סגנון שהוא.

ADCMAN

New member
רוני סופרסטאר, שכנה שלי../images/Emo13.gif

לא סתם, היא באמת שכנה שלי. תשמעי את הלהקות: Circle jerks - הארדקור פאנק מלוס אנג'לס, אחת מאגדות ההארדקור cock sparrer - אם את מכירה את כלה, אם לא, הם אגדת הOi! ואגדת פאנק בכללי(אם שירים כמו England belongs to me, Where are they now?,riot squad) Bad religion - מה אני אגיד? Anal cunt - אם בא לך לשמוע גרינדקור\מטאל גס וחצוף Your mother - אם בא לך לשמוע להקת צחוקים באיכות טובה

whatascene

New member
באסה לך =\

היא כזאת.. כלום באמת.. אין בה שום דבר מיוחד.. אפילו ציצים אין לה! שלא לדבר על ה"כישרון" המוזיקלי שלה.. חח

whatascene

New member
האהא!

צדתי בהצלחה מרובה מילקי עם מקופלת! איזה כיף לי רק חבל שאמא החליטה להכין טחינה :S ועכשיו המקרר מלא בגועל נפש הזה.. ומה שיותר גרוע זה שבסוף היא תכריח אותי לאכול את זה.. בעעע

למעלה