OMFG!!!!!! טוקיו הוטל בישראל!!! 6.10!!!!!

X Slider

New member
כולן בבצפר ואני מתחרפן פה לבד תחזרו כבררררררר

crazysapir

New member
כה לידר סימסה לי באמצע שיעור ואני מתה לצעוק א

אבל המורה הזהההההההההההההההה

אני כל כך מתרגשתת רועדות לי הידייםם נו אני כ"

כ רוצה כבר כרטיס דיי אני בקושי מצליחה לנשום וירדו לי דמעות מלקרוא את זה..די אני לא יכולה

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!! :O

סבתאאא אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!! מירוב צרחות אני צרודההההההההה אעהאעהאעה ראיתי את זה היום בעיתון ורציתי ליכתוב בפורוםםםםם אעהאעהאעהאהאההעאעהאעה איזה כייייףףףףףףףףףףףףףףףףףף חייביםם להשיגגג כריסטיםם דחוףףףףףףףףףףףףף אעהאההעאעאעההאעה אני מיתחרפנת אעהאעהאעהאעה *לא על אחריותי החפירה!*

לא יודעת XD

השכן שלי הביא לי אעהאעהאעההאעהאעה כול הבית ספר רציתי לעוף הביתה וכבר להגיע לפה ליכתוב את זה אבל אבל שחף הקדים אותי

McLeaFLY

New member
XDDD

גוד אז כניראה זה אמיתי כי לא היו סתם מפרסמים בעיתון!!יאיי ^^

אז זה חייב להיות נכון אם זה מהפורום הרשמי לא?

או שזו סתם הודעה ששמו בפורום אחד מחברי הפורום? יואו זה כזה מבלבל, עד שבאמת נדע את כל הפרטים הנכונים..

X Slider

New member
זו הודעה בפורום, של אנשים, *עדיין* אין שום

דבר רשמי אבל אני מאמין שזה יגיע...

rikikiki

New member
חחח.. שחף..

איזה חמוד אתה שאתה מתרגש ככה!! מזל טוב, אגב... אחלה מתנה קיבלת.

אלוניס

New member
אני אתרגם לכם את הטקסט מגרמנית

הגעתי מהשער של תפוז וחשבתי לחסוך לכם ביקור בפורום גרמנית
זה מה שכתוב:
Tokio Hotel rockt in Israel Dieser Auftritt wird ein ganz besonderer für die vier Jungs von „Tokio Hotel“! Deutschlands erfolgreichste Rockband („Schrei“) spielt am 6. Oktober ein Konzert in Israel. Sie folgen einer Einladung der israelischen Botschaft in Berlin. „Tokio Hotel“ stehen in Israel schon ganz oben in den Hitparaden – genau wie in anderen Ländern (u. a. Frankreich, Schweden und Russland).​
והתרגום לעברית: טוקיו הוטל עושה רוק בישראל ההופעה הזאת תהיה מיוחדת מאוד עבור ארבעת הצעירים מ"טוקיו הוטל"! להקת הרוק המצליחה ביותר בגרמניה ("צעקה" ואני מניחה שהם מתכוונים לשם האלבום האחרון) תופיע ב-6.10 בישראל וזאת לאחר הזמנה שקיבלו משגרירות ישראל בברלין. "טוקיו הוטל" נמצאים בישראל במקום מאוד גבוה במצעדי הלהיטים (כמו במדינות נוספות כמו צרפת, שבדיה ורוסיה). שיהיה בכיף!

Leb Die Sekunde

New member
OMFS!!!

גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אלוהים יעזור לי אני פה מתעלפתתתת השניה נכנסתי לקומונה וגם שם כתוב היה לי הרגשה שאני צריכה להכנס אליה אעאעאעעאעאעאע אוף לא פותחת פה לשטן אבל הגיע הזמן!!!!!!!!!!!!!!!! אעעעע אוקטוברררר זה אוטוטו!!! אעעעעעעעעעעעעעעעעעע רצתי לצרוח את זה בחוץ מהמרפסת ביי

Trugbild

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני חייבת להשיג כרטיס! :xx

יואו אני לא מאמינהה!!!

איזה אושר@#@$#$%#$%#!$ P: D:
רק מה, שב-6 באוקטובר תכננתי ללכת למופע של נייטוויש גם!!!! מישהו יודע להגיד שעה או משהו, למרות שעד שזה לא ייתפרסם באתר הרישמי אין לדעת אם הם באמת באים , אבל למישהו יש השערה או מידע גם אם יכול להיות שהוא לא נכון? זה כל כך חשוב לי לדעת, שאני אדע אם ללכת לנייטוויש או לא, ואי זאת החלטה די גורלית בעצם, אני חולה על נייטוויש ומצד שני טוקיו הוטל אני לא מפספסת בשום אופן! אוח, למה באותו היוםם >.<''''''''

Misery Business

New member
אתה רציני?!?!?!?!?!?!../images/Emo181.gif

אעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעאהעאעהעאאעהעאאעההעאאעההעאאעההעאאעהעעאעההעאאעהעעאעההעעאעההעעאעההעאעההעאאעהעהעעאעהעעאאעההעאעההעאעההעאעהעהעאעהאעהאעהעאהאעהעאנעאהעהאעהאעהעאהאעהאעהאעהאעההעאעאהאעהעאההעאעהאעהאאעהעאעכעאאעעהעאעהעאעעהעאעהעאאעהעאאעאעהעעאעעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהעאעהאאעאעהאעהאעהעאעהעאעהעאאהעאאעהעאאעהעאעאאאעעההאעהאעהאעההעאעהאעהנעהאעהאעהאעהעהאהעהאהעהאהעכהאהעהאעהאהעאהאהאעהאעאהאהעהאהעהאהאעהעאהעאהעאעעאעההעאהעאהעאואוווווואאאאוווהעאה עהעכאהעהעהאעהעהעהעאהעאעהאטעהעכאה כעעעעהאהעאהעהאהעהאהעהאהעאהעכאעכא יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש יאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי |חוזרת להיות סמויה|

למעלה