OMFG!!!!!! טוקיו הוטל בישראל!!! 6.10!!!!!

lid15

New member
פאקקק!! איזה כיייףףף אחרי כל הזמן הזה

שחיכינווווווווו והיה על זה כתוב גם ב-24 שעות של ידיעות!! :}:}}:}:}:}P ךףגעדףךכיעדףחיעד אני בחירפוןןןןןןןןןןןן

SpongBobit

New member
אומגאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדדד

איך מזמינים כרטיסים?$%%$%#$%$%%^%#^%$^$$$%% צריך להזמין כבר חדר באכסניה#$$%%$%$#%$$#$% יאטיטאטאיארירערלךףךכלגךףלעכלעגלעעךלעכפתםעגעכהףפD:::::::::::::::::::: יששששששששששששששששששש

yonih9

New member
דחוף!!!דחוף!!!דחוף!!!דחוף!!!דחוף!!!דחוף!!

מאיפה אני קונה כרטיסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אעאאע

יאאאאוו התקשרתי לאיזה מששררד כרטיסים והם אמרוו לי שאם זה רק התפרסם היוםם אז הכטיבים יגיעווו עוד שבועי שבוועים ואני לא יכוללההה לחכותת אה ותחפשי באינטרנט "משרדי כרטיסים" או משוה ותמצאי

סביר להניח ש

"הדרן" משרק כרטיסים יימכור את זה, רק צריך לחכות שהכרטיסים יהיו אצלם!!! הלוואי שיגיעו כבררר מעניין כמה זה יעלה..

shtulbi

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייי :):)

ואיייייייי אני כ"כ מאושרת!!! בבקשה שזה יהיה נכון בבקשה!

yonih9

New member
כנסו דחוף קשור להופעה!

מאיפה אני קונה כרטיסים להופעה?!... בבקשה תענו זה דחוףףף!

תשמעי דקה,

אין צורך להציף את הפורום בשאלה הזו, זו שאלה שמסקרנת גם אותנו והכל ובנתיים כנראה עוד אין פרטים על זה, צריך להיות עם היד על הדופק בקשר לזה כדי שנדע כמה שיותר מהר מי מה ומו וכמובן כמה זה עולה,(פרט די חשוב XD) תסתכלי בשרשור שפתחו בקשר להופעה אם יהיה משהו אני בטוחה שיעדכנו או ייפתחו הודעה חדשה מעודכנת בקשר לכל הפרטים :)

גם עניתי לך על השאלה הזו בהודעה האחרת שפתחת

שבטח "הדרן" משרד כרטיסים יימכרו את הכרטיסים, רק צריך לחכות לפרטים :)

גם בוואלה פירסמו את זה!!!!!

נראה לי יש מצב מאודמאוד גדול שזה נכון, כי אחרת וואלה לא היו סתם מפרסמים למרות שאין לדעת, אבל בכל זאת, אני חושבת שאפשר להניח שהם באים!!! רק כמה זה עולה לעזאזללל אני משתגעת פהה.. הנה קישור לכתבה-

LiHiLuSh

New member
פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

קק אני לא מאמינה תיצבתו אותי תהרגו אולי קלוקלוקלווו יאא אני בוכה מרוב אושר פאק אינ לא מאמינההההההה אהאהאהאהאהא כרטיסים מאיפו מסיגים אהאה יו אהאהאהאהאהאהאהא
אהאהאהאאהאהאהאהאהא אהאהאהאהאה אהאהאהאהא אהאהאהאאאאאאאאאאאהאהאהא ישיש ישישישישישי יששששששששששששש פאק אני כולכך מאושרת ישששששששששששששששש

keren eckshtein

New member
או מי פאקינג גאדדד ../images/Emo2.gif די די לא נכון

תשמעו עכשיו רציני - עם הם באים לארץ ואני לא הולכת !? אני לא יודעת מה אני עושה לעצמי קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו הם פאקינג באים ייאי ! אי אפשר לתאר כמה זה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כמה התרגשות דמט
באיזה עיתון הייתה כתבה ? דחוףףףף

למעלה