איך מזמינים כרטיסים?$%%$%#$%$%%^%#^%$^$$$%% צריך להזמין כבר חדר באכסניה#$$%%$%$#%$$#$% יאטיטאטאיארירערלךףךכלגךףלעכלעגלעעךלעכפתםעגעכהףפD:::::::::::::::::::: יששששששששששששששששששש
מאיפה אני קונה כרטיסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יאאאאוו התקשרתי לאיזה מששררד כרטיסים והם אמרוו לי שאם זה רק התפרסם היוםם אז הכטיבים יגיעווו עוד שבועי שבוועים ואני לא יכוללההה לחכותת אה ותחפשי באינטרנט "משרדי כרטיסים" או משוה ותמצאי
אין צורך להציף את הפורום בשאלה הזו, זו שאלה שמסקרנת גם אותנו והכל ובנתיים כנראה עוד אין פרטים על זה, צריך להיות עם היד על הדופק בקשר לזה כדי שנדע כמה שיותר מהר מי מה ומו וכמובן כמה זה עולה,(פרט די חשוב XD) תסתכלי בשרשור שפתחו בקשר להופעה אם יהיה משהו אני בטוחה שיעדכנו או ייפתחו הודעה חדשה מעודכנת בקשר לכל הפרטים
נראה לי יש מצב מאודמאוד גדול שזה נכון, כי אחרת וואלה לא היו סתם מפרסמים למרות שאין לדעת, אבל בכל זאת, אני חושבת שאפשר להניח שהם באים!!! רק כמה זה עולה לעזאזללל אני משתגעת פהה.. הנה קישור לכתבה-
קק אני לא מאמינה תיצבתו אותי תהרגו אולי קלוקלוקלווו יאא אני בוכה מרוב אושר פאק אינ לא מאמינההההההה אהאהאהאהאהא כרטיסים מאיפו מסיגים אהאה יו אהאהאהאהאהאהאהא
או מי פאקינג גאדדד ../images/Emo2.gif די די לא נכון
תשמעו עכשיו רציני - עם הם באים לארץ ואני לא הולכת !? אני לא יודעת מה אני עושה לעצמי קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו הם פאקינג באים ייאי ! אי אפשר לתאר כמה זה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כמה התרגשות דמט