אני לא קולטת את זה ,יייאיי! אבל אני מקווה שיתנו לי ללכת עם אולי עוד כמה חברות ...כל כך מקווה..וזה יוצא ביום שבת P: כי כבר הייתי בהופעה של אוונסנס [הייתה ממש טובה דרך אגב] ואני מקווה שזאת לא מעלה הרבה ואולי זאת תהיה מתנת יומולדת מוקדמת מאוד מאוד D: [יש לי יומולדת ב-29.1] . זה פשוט חלום!
אם זה בגלל שבאותו יום יש הופעה של נייטוויש אני מבינה, כי אני אמורה ללכת אלייה, אני מה זה מקווה שזה לא מתנגש בשעות או משהו.. (סביר להניח שכן T______T) אבל אם לא זאת הסיבה, אז מה היא?
ברגע שאמרתי לאמא שלי את המחיר היא פתחה את העיניים כמו לא יודעת מה... אבא שלי לא מבזבז עליי שקל. אני לא מעניינת אותו בגרוש. וגם גרוש הוא לא יתן לי... לי אישית יש בקושי 100 שקל שזה בחיים לא יספיק. וזהו. גם אין לי מצב רוח וסתם בא לי לישון ולא לקום אף פעם. ועכשיו בזמן שאני כותבת אני בוכה כמו איזה משוגעת ומקווה שאמא שלי לא תשים עליי כמו תמיד ולא תראה את זה
וואי איזה מוזר אני אף פעם לא ההיתי ככה אימל'ה מזה?!?!? ואני ממש ממש מתרגשת יו אבל אנ ימש לא מראה את זה חח מוזר אפילו ההצבעות שלי נפחות כאילו מישהו שם לי בצל מיתחת לעיינים... בבקשה על תהרגו אותי מהבלי סוף הודעות זה מההתרגשות יו חח