OMFG!!!!!! טוקיו הוטל בישראל!!! 6.10!!!!!

LiHiLuSh

New member
אהאה אני מתה כבר ליראות את ביל שררר

יש לו קול אלוהי והוא בעצמו אלוהי אהאהאה פאק אני חייבת להיות הכי קרוב לבמה!@!!!!!וככה היה

raisingirl

New member
אניייייייייי מתחרפנננננננננננננת !

הווו גאד אני בנאדם הכי מאושר בעולם כרגעעעעעעעע

אעאעאעאעאעא איזה אושר!!

אני לא קולטת את זה ,יייאיי! אבל אני מקווה שיתנו לי ללכת עם אולי עוד כמה חברות ...כל כך מקווה..וזה יוצא ביום שבת P: כי כבר הייתי בהופעה של אוונסנס [הייתה ממש טובה דרך אגב] ואני מקווה שזאת לא מעלה הרבה ואולי זאת תהיה מתנת יומולדת מוקדמת מאוד מאוד D: [יש לי יומולדת ב-29.1] . זה פשוט חלום!

LiHiLuSh

New member
קדימה כלוםםם scream Schrei

scream scream scream scream scream scream scream scream Schrei Schrei Schrei Schrei Schrei Schrei Schrei Schrei Schrei Schrei Schrei Schrei

3has3

New member
../images/Emo69.gif שיט ../images/Emo7.gif

ולא, זה לא בציניות. באמת שיט!~

ובעצם רגע,

אם זה בגלל שבאותו יום יש הופעה של נייטוויש אני מבינה, כי אני אמורה ללכת אלייה, אני מה זה מקווה שזה לא מתנגש בשעות או משהו.. (סביר להניח שכן T______T) אבל אם לא זאת הסיבה, אז מה היא?

3has3

New member
../images/Emo69.gif לא קשור ../images/Emo7.gif

זה פשוט ש... בחיים לא ירשו לי זה אלף ובית לא יתנו לי לזה כסף גם אם אני אלך לבד (כן, בטח) אני יודעת שזה מפגר אבל זאת האמת

למה לא? :(

(רק אם תרצי לפרט, את לא חייבת ) ויש עוד משהו שרשמתי לך אבל העדפתי לשלוח לך לפרטי ^^

3has3

New member
../images/Emo69.gif כי.. כיי

ברגע שאמרתי לאמא שלי את המחיר היא פתחה את העיניים כמו לא יודעת מה... אבא שלי לא מבזבז עליי שקל. אני לא מעניינת אותו בגרוש. וגם גרוש הוא לא יתן לי... לי אישית יש בקושי 100 שקל שזה בחיים לא יספיק. וזהו. גם אין לי מצב רוח וסתם בא לי לישון ולא לקום אף פעם. ועכשיו בזמן שאני כותבת אני בוכה כמו איזה משוגעת ומקווה שאמא שלי לא תשים עליי כמו תמיד ולא תראה את זה

LiHiLuSh

New member
../images/Emo201.gif

הייתי אומרת בהו כולם ניתרום לך עם זה אפשרי בכלל

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני לא הולכת לקחת נדבות ../images/Emo2.gif

LiHiLuSh

New member
גאד אני באמת בוכה!

וואי איזה מוזר אני אף פעם לא ההיתי ככה אימל'ה מזה?!?!? ואני ממש ממש מתרגשת יו אבל אנ ימש לא מראה את זה חח מוזר אפילו ההצבעות שלי נפחות כאילו מישהו שם לי בצל מיתחת לעיינים... בבקשה על תהרגו אותי מהבלי סוף הודעות זה מההתרגשות יו חח

למעלה