OMFG

mokasosex

New member
אני תמיד אעדיף שהחתונה בסופו של דבר תהיה איתי

אבל אם כבר חתונה עם אחד מהאהבים שלו , אני רוצה שיתלבש מיוחד כזה

mayarel

New member
לא. אני לא מכירה את דרייק מספיק טוב.

לא מאשרת עדיין.

nini18

New member
אוי אני כל כך אוהבת אותך היום..../images/Emo99.gif

אני אוהבת גם בד"כ אבל היום זה רק מתחזק.
ולפנ שתשאלי אז התשובה היא כלום....
(חח התקדמתי מפו הדוב חח אם את זוכרת על מה אני מדברת חח)

mayarel

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ותודה

ימים מאתגרים לאחרונה.. הייתי צריכה הצהרות אהבה

mokasosex

New member
עד שאין פעילות ביניהם לקהל הרחב

שאינה אפלטונית אני מחשיבה אותו כסיפור הכיסוי לקריס...

InbarKiii

New member
חחח את לא מבינה

אני שומעת שיר מהאלבום הישן של קריס והמילים שם? איייי אני צריכה פיקים חח הזוי כמה שזה יכול להתאים לעכשיו ולכל הקטע עם אדם יש שיר שהולך משהו כמו "אתה הרמת אותי והוצאת אותי מהדרך הבודדה.." וההמשך זה "גבר שיחק בי" כאילו גבר קריסי!?! גבר!?!? ואחר כך יש משהו עם "בייבי, השפתיים שלך.." לא זוכרת כבר חח קיצור, שיר קרדאמי לגמרי

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא נעים להגיד אבל בעברית המילים נשמעות לקוחות מאיזה שיר דכאון במזרחית...חחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחחחחחח אוי צודקת

אבל ננה, באנגלית השיר נשמע טוב חח,באמת!
אסור לתרגם יותר מילים לעברית, אני יזכור את זה חחחחחח

mayarel

New member
אחרי ששמעתי את המילים של אדם בשיר עם RA

ועוד כל מיני קשקושים.. אני לא שופטת את ה YOUR GAY IS SHOWING של קריס.

מה עם כל הודעות האהבה בטוויטר?

וכל התמונות שלהם מחזיקים ידיים ומחליפים מבטי אהבה? ושאדם אמר שהוא אוהב אותם ביחד ובכתבה בRS שהוא אמר שדרייק חלומי.. מה זה לא נחשב?רק התמזמזות בציבור?.. אני ממש בעד דרייק ואדם הם כל כך מתאימים ואדם ממש נראה מאושר איתו אם כבר הוא יתחתן עם מישהו אני הייתי רוצה שזה יהיה עם דרייק
(או איתי כמובן)..

t r e c o o l

New member
בדיוק! מסכימה איתך.

אני דוקא חושבת שזה שאין להם תמונות כשהם מתמזמזים בציבור (חחח) זה דוקא הופך את הקשר שלהם ליותר רציני, ויותר עמוק ויותר בוגר. ושלא יבינו אותי לא נכון, זה הדבר שהכי הייתי רוצה לראות עכשיו, (במקום הראשון, ביחד אם לשמוע את הסינגל..) אבל באזשהו מקום אני שמחה שאדם כזה ולא כמו אחרים שמכניסים את כל העולם אשתו והשכנה לתוך החיים הפרטיים שלהם, את זה הפאפרצי צריך לעשות לבד

כל כך מסכימה איתך :)

אדם צריך את הפרטיות שלו ,הפפארצי יעשו את העבודה חח יאי איזה כיף שיש כאן מישהי שמסכימה איתי
חשבתי שכולן שונאות את דרייק..

t r e c o o l

New member
../images/Emo24.gifאני אהבתי את דריק מהפאפרצי הראשון..

הייתה לי נפילה קטנה כשראיתי את הבגדים שלו כשהוא בא לבקר את אדם בטור.. אבל חזרתי לאהוב אותו, הוא מקסיםםםםםם. אני ראיתי את כל הסרטונים שלו מהטיול שלו, והוא מתוק ומצחיק! ואדם יוצא איתו 4 ריל!

למעלה