OMFG

mayarel

New member
אין ספק שהמסכים בהופעה היו צריכים להציג

אותו ואת דרייק ולא את פינק
ונראה שאדם רק מחכה להתוצץ מינית באיזה וידאו אז זה רק עניין של זמן

nini18

New member
או אותו במקום פינק שוכב על הספה הזו חח

היא יכולה לעמוד ולשיר מהצד חח

heart1soul

New member
אוי מי גאד או מי גאד או מי גאד

בבקשה אלוהים שזה נכון אפילו לא כל הסינגל אפילו כמה שניות כאלה שזה דבר טוב כי זה עוד מגביר ציפייה וזה מעלה מכירות אבל בבקשההההההההה משהו!!!!!!! אנחנו מתים פההההההה

heart1soul

New member
ועוד טוויטים של איימי:ממש מפתה אני רוצה לשמוע

just heard Adam Lambert sing my song!!!!! This happened. It is PROOF that DREAMS come true. His voice is so sexy it hurts. Thank Uabout 2 hours ago from Twitterena All I can say about it is I can't stop seeing the video in my head. If it didn't make the record I might never stop crying. ABSOLUTELY <3 ITabout 3 hours ago from web am Adamcrazy and want to tell everything I want to blast in from my tip-toes from the top of the Eiffel Tower but can't til I get the OK.about 4 hours ago from web Ok there are a bunch of questions about the song Adam cut. The only way I know to describe it is it needs it's own MOONWALK!!!!!!!!!!!!!!!!!about 4 hours ago from web @brian_mansfield -concentrate today. As soon as someone tells me I can talk- give details I am gonna DM you 1st thing. I'm euphoric. <3 <3about 4 hours ago from web in reply to brian_mansfield @brian_mansfield -like this. This song is SO big it needs it's own "moonwalk"... I am freaking out... there are now words. I could not evenabout 4 hours ago from web in reply to brian_mansfield

ר ו ח ל י

New member
אמאל'ה, הלוואי. ../images/Emo2.gif

רציני אני מפחדת אבל אני באמת מקווה לטוב. לא יודעת איך אני אשרוד את הכיפור הזה בלי להיות פה עם חדשותת כאלה

heart1soul

New member
אדם הוא כזה חתול פראי! חחח

סתם.. אבל תמונה מהממת!:) יש תמונה לא טובה של אדם? לא כי זה באמת מעניין הרי כל תמונה שנעלה שלו אנחנו נגיד שהוא נראה מדהים זה לא אנושי

nini18

New member
את יכולה לשים אותה בתור קובץ?

כי אני לא רואה אותה.

heart1soul

New member
התמונה של מיש מיש? מצורפת

זו תמונה ישנה יש לנו בצורת של תמונות חדשות בזמן האחרון:(

nini18

New member
תחת של אליל. ושפתיים של אל. ושאני לא אתחיל

לדבר על ה - גלמבלוג
(החית מחמד שהייתי רוצה שתהייה שלי
)

mayarel

New member
אצלי בזמן האחרון זה

החזה שלו.. צריך להיות מוכרז כאוצר לאומי.

mokasosex

New member
האם זה קשור לתמונת הפטמה החשופה שגילית

לא מזמן ? כל חלק בגופו צריך להיות מוכרז כאוצר לאומי ..

mayarel

New member
לא חושבת.

זה יותר השערות שהוא כבר לא מוריד או שצמחו רק בשנים האחרונות אין לי מושג. הא.. והמחשופים שלו.

mokasosex

New member
כמה חבל שהרבה זמן אין תמונות חדשות שלו עם

מחשופים נדיבים .. או תמונות בכלל.. לי יש דווקא חולשה לנמשים שלו על הזרועות, השפתיים, הלחיים, בטן , גב וכל מקום בגוף .. זה מטריף

למעלה