OMFG

mayarel

New member
מה פתאום .. הוא לא אמר את זה..

ולא אני לא מרגישה עם דרייק שהוא האחד. לא מכירה אותו. לא את האופי שלו.. הוא נראה חמוד, ונראה ממשפחה טובה... אבל איך הוא יתמודד עם הכל.. מה הוא עושה לאדם.. כמה הקשר הזה יכול להיות טוב כשאדם התחיל אותו אחרי הפרידה מצ'יקס (אם הבנתי נכון).. יש פה הרבה סימני שאלה. צריך לקחת את הזמן. שיבלו שיהנו אחד מהשני.. הם באמת מתוקים יחד.. אבל האמת היא שיש משהו בדרייק שעדיין לא מתיישב לי כחיבה אליו בפני עצמו, אלא יותר בקבלה שלו כאהוב של אדם. אולי זה הבגדים היותר מידי צמודים או העודף שרירים.. אני צריכה להכיר קצת את האישיות שלו. וכן ברוררר שדעתי מאוד חשובה. אני יודעת.

nini18

New member
טוב מה את לובשת?? אני באה!!!!!

אוי את היחידה שמבינה אותי

mayarel

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo24.gif יאללה בואי

נשים את אדם ברקע ואני בטוחה שנסתדר

אדם אמר על דרייק voodoo-down-dreamy

ומישהי אמרה לו שהיא אוהבת את דרייק ואדם ביחד ואדם אמר שהוא גם.. דעתי לא באמת תשנה אדם בינתיים ימשיך להיות עם דרייק ואני פשוט בעד זה.. דרייק נראה לי מתוק ומקסים אני פשוט חושבת שהם מתאימים ויש לי הרגשה טובה לגבי דרייק ונראה שהוא עושה לאדם טוב אז אני בעד שזה ימשך

mayarel

New member
כן אבל לא חתונה

ולי נראה שאדם בהתחלה רק גמגם לגבי דרייק ורק הדגיש כמה שהוא רק יוצא איתו. הוא הדגיש שהוא היה מאוהב רק פעם אחת.. סיפר שהיה דלוק על קריס.. לא ממש אהבה ממבט ראשון. וזה לגמרי בסדר. דרייק באמת נראה חמוד.. פשוט לא צריך לרוץ לשום מקום. ושיאכל משהו בשם אלוהים.

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"ושיאכל משהו בשם אלוהים."

כן אדם צריך להאכיל אותו..

ולא ישר חתונה ברור חח נראה איך זה יתפתח.. רק נראה לי בנתיים אם כבר הוא יתחתן עם מישהו שזה יהיה עם דרייק ולא קריס כי הם פשוט כל כך יפים ומתאימים ביחד.. והם באמת יוצאים חח

mokasosex

New member
אני מאודמאוד אוהבת את דרייק וחושבת שהוא חתיכי

אבל עד שהם לא יפסיקו להראות כמו ידידים ואדם יגיד "כן, אני אוהב אותו" ולא רק "כן, אנחנו יוצאים/ כיף לי איתו .. " אני לא חושבת שאדם צריך להיות צומי ולפרסם בכח תמונות שלהם מתזמזים ואני בטוחה שזאת עבודת הפאפרצי. הודעות בטוויטר זה חמוד, אבל luv כזה שונה מlove כזה, מי שלא מאמינה לי שתתחיל לראות סדרות אמרקאיות ומהר !!!!! בקיצור למבריי
שיהיה לאדם בכיף שהוא חושב שהוא משלה אותנו שדרייק הוא לא רק סיפור כיסוי ..

t r e c o o l

New member
מאשרת חתונה ותור אצל אם פונדקאית[1]

[1]אני, וכמו שאמרתי, אני לא מאמינה בטכנולוגיה

InbarKiii

New member
חח אבל אני לא אוהבת שינויים..

ויהיה לי קשה לראות גברים אחרים נוגעים בו D: את יודעת איך היה לי קשה לראות תמונות של עם גברים אחרים חוץ מבראד?!?!
אבל זה עבר.. חחח כנראה מאז שדרייק הגיע :p

nini18

New member
אני דווקא בעד שהרבה גברים ייגעו בו חח

עם אפשרות גם לנשים...

InbarKiii

New member
חחח כןכן אני יודעת שאת מעדיפה את זה ../images/Emo3.gif

אבל נו..נחכה לטור ונראה מה יהיה חחחחח

t r e c o o l

New member
אני לא רוצה.

אם רקדנים השלמתי, אבל אני לא רוצה שזה יהפוך למופע של מדונה לידי גאגא כזה.. אני רוצה שהם יהיו רחוקים ממנו..ויהיו לבושים.. רק אדם יכול להוריד בגדים.

nini18

New member
אדם חופשי יכול להוריד בגדים...

אבל אני חשבתי על מקום יותר אינטימי ואיתי. למרות שגם על הבמה מול אלפי אנשים, אין לי בעיה לעשות את זה.

InbarKiii

New member
לא, כי קריס יוצא מן הכלל חח

אותו אין לי בעייה לראות עם אדם..אף פעם לא הייתה חח
דרייק פשוט גרם לי לראות שאין לי בעייה אם יהיה לו חבר עכשיו שהוא לא בראד.. [אבל קריס תמיד הוא האהבה האמיתית :)]

למעלה