OMFGGGGG
לזה לא ציפיתי חחחח

nini18

New member
OMFGGGGG ../images/Emo226.gif לזה לא ציפיתי חחחח ../images/Emo2.gif

אני בשוקקקקקקק חחחחח ואאוו

nini18

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo226.gifOMFGGGGGG../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif

אין לי יותר רוק בפהההההה

nini18

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מדהייםםםםם ../images/Emo226.gif

InbarKiii

New member
מסכימה

אלוהים ישמור כמה שהבנאדם הזה יפהההההההההההההה התמונה הזאת הרגה אותייייייייייייייי אני רוצה את התמונות האלה באיכות ובצורה נורמליתתתתת

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאההההההההההההההההה../images/Emo178.gif

mokasosex

New member
התגובה הזה נעשית שעתיים אחרי הצפיה הראשונית

בתמונות. באמת שבהתחלה הייתה שאגות לא נורמליות, שגעון ורצון מטורף להחליף את הבחורה איתה אדם חלק את הסט. חשבתי שאלו הן תמונות "אומנותיות" , כמו רבות שמתפרסמות כיום.. למרות שכל הזמן צרם לי התחת החשוף והיותר מדי נגיעה.. (זה יכול להיות קשור לזה שאני צעירה מקהל היעד, אבל ראיתי דברים כבר, וזה משום מה הפריע לי יותר). לאחר שקראתי את התגובות, הן גרמו לי להרגיש לא בנח ממש, כי די הבנתי למה הובכתי כלכך, האישה באמת יותר מוחצנת, משהו לגבי היחס בצילום אליה לא מסתדר לי. מעין חוסר כבוד. נאלצת להסכים עם מג'נטה לגבי זה. לפני שקראתי את הכתבה, ומהתגובות פה בלבד, הוא חווה כרגע חשיפת יתר בראיונות האלה, ואני מפחדת שזה יביא לנפילה מהירה. אני חוששת שהסיחרור שלו מהתהילה המיידית ישגע אותו וישכיח אותו מהר מאוד, כמו שקורה לכוכבי הריאלטי בימנו. אמן ואני טועה והוא רק יגדל ויצמח מהיום, ושהמוזיקה שלו *נושא זניח [צניות]* באמת תציג אמן גדול עם קול יוצא דופן. מצטערת על החפירות אבל הייתי בטוחה שהתמונות תהיינה פחות שערורתיות והכתבה פחות חושפנית.

t r e c o o l

New member
מירב! את בים?

גם אם הכתבה הזאת היא טעות, (אני חושבת ככה רק על התמונות) זה ממש לא נורא, וממש לא תיהיה לו נפילה מהירה ח"ח.. אין מצב שהוא יפול, יש יותר מדי אנשים שרוצים לעבוד איתו. כמו שמישהי כאן אמרה (לא זוכרת מי, בכל זאת 180 תגובות..) הוא עכשיו הצליח אחרי כ"כ הרבה זמן, יקח לו זמן להרגע, הוא כרגע מסוחרר. אדם מאוד חכם ויש הרבה מאוד אנשים ששומרים עליו (כמו דריק
) הוא לא הראשון שהצטלם ככה, ולא האחרון, והרבה מאוד אהבו את התמונות, למרות שאני חושבת שהם קצת פורנו
מאוד בוטה. (לפחות עם אדם גם היה ערום
) וצריך לזכור שזה אדם, יותר מדי כן לגבי הכל, ואחד שאוהב למתוח גבולות, אל תדאגי הולך להיות ראיון עם הפאן החמודי והמתוקי שלו שמאוד נהנה ממנו ונשכח לו הכללללללללל. כשיצא האלבום, הוא יוכל סוף סוף לדבר על המוזיקה שלו, והוא אמן ענק.

mokasosex

New member
שום ים, דכאון קל..

לא אהבתי את הדיבור שלו בכתבה, התמונות מרתיעות אותי טיפה, יכול להיות שעכשיו זה בגלל התקופה הפסימית. חשבתי שאני אהנה מכל מנת אדם שתיפול לחלקי, ואתענג עליה עד תומה. שהאהבה תסנוור אותי. הכתבה הזאת הכתה בי מאוד חזק. היא גרמה לי להזכר שהוא - א נ ו ש י -. קשה לי עם זה, אני אתגבר. אני יודעת שהוא לא ירגע, כי כזה הוא. רגע אחד יכול להיות מאוד מופנם ולנסות לברוח מהתקשרות, במשנהו לספר ולהשתפך. כרגע ככל שעוברים הימים אני יותר ויותר רוצה לדעת איך הסינגל ישמע. *אין לי מושג מה דברתי פה בתגובה*

t r e c o o l

New member
חחח אבל זה ממש לא נכון

דיברנו כבר על זה שהוא גילטר אליין מכדור פירס.. ככה הוא מתעתע בנו, אני רואה שהוא הצליח לעבוד עליך אה.. לפי דעתי הכתבה הייתה ממש בסדר, במיוחד הפסקה על היהדות
ועל זה שדריק הוא רשמית הבויפרנד
וכל השאר זה הוא, אני לא חושבת שזה היה יותר קיצוני מהכתבה ברולינג סטון.. ואמרתי כבר, הוא הולך להתראיין עם הפאן החמוד והמתוק שלו ואנחנו נשכח לו הכל..

mokasosex

New member
כל מה שכתבת נכון.

סתם פסימיות, .. אוהבת אותו בכל מצב, מכל ליבי

mokasosex

New member
עכשיו קראתי את הכתבה פעם שלישית !!!

ונראלי הבנתי אותה יותר, הוא לא יצא נורא, לא חשף יותר מברולינג סטון. הוא לדעתי גם לא פגע בדרייק, או בגברים איתם יצא, כי הוא לדעתי בכלל לא נשאל על זה כנושא לכתבה, וזה נכנס כ"הוצא מהקשרו" . התמונות עדיין גורמות לי אי נוחות, למרות שהוא יצא מהמם בהן.

sweet shir

New member
גם לדעתי התמונות בוטות מדי..

זה נראה בטעם רע, הבחורה מוצגת כאביזר. :/

אני מתה OMFGGGGGGGGGGGGGGGGGG

יש לה כ"כ הרבה מזל יואו!!!!!!!! הוא פשוט הורססססססססססססססססססססססססססססס אבל למה גם הוא לא מתפשט?!?!?!?

למעלה