את צריכה ללכת לישון ולשטוף את העינים בסבון .. כמו שמאיה אומרת חח
R Rider on a storm New member 18/10/09 #38 טוב סורי אבל זה לא יעזור להעלים את המחשבות חח יו הוא כזה סקסי אלוהים! התמונות האלה ממש לא טובות לי לבריאות הייתי הורגת בשביל להיות היא(אולי עוד 4 שנים חחח P
טוב סורי אבל זה לא יעזור להעלים את המחשבות חח יו הוא כזה סקסי אלוהים! התמונות האלה ממש לא טובות לי לבריאות הייתי הורגת בשביל להיות היא(אולי עוד 4 שנים חחח P
T t r e c o o l New member 18/10/09 #11 נכוןןןן!!! הרג אותי "דיון" באידול פורום HE IS HOLDING HER BOOOB!!! I want him to hold my boob That btch doesn't even have boobs
נכוןןןן!!! הרג אותי "דיון" באידול פורום HE IS HOLDING HER BOOOB!!! I want him to hold my boob That btch doesn't even have boobs
T t r e c o o l New member 18/10/09 #24 סליחה, אני בשוק כרגע, אני לא שמה לב למה שאני כותבת או אומרת..ולמי.. ואוף אני צרכה לקום מחר מוקדםםםם
N nini18 New member 18/10/09 #23 חחחחחח../images/Emo6.gif הסתכלת בתמונה הראשונה???? או שאת נמנעת מלהסתכל בה??
M mayarel New member 18/10/09 #59 המגע בתמונות גם לי יותר מזכיר חיבוקים לשם נחמה, אימהיות באיזה אופן, מאשר משיכה מינית בין שני אנשים.
N nini18 New member 18/10/09 #62 אבל זה בגלל שאת יודעת שהוא הומו חחח החיבוקים ממש לא מזכירים משהו אמהי למרות היניקה בתמונה הראשונה חחח. מענין לראות אותו מצטלם תמונות כאילו עם גבר אבל אז הוא חייב להיות בלי הבגדים חח אני מתה על התמונות האילו זה הפליי גיירל שלי חחחח
אבל זה בגלל שאת יודעת שהוא הומו חחח החיבוקים ממש לא מזכירים משהו אמהי למרות היניקה בתמונה הראשונה חחח. מענין לראות אותו מצטלם תמונות כאילו עם גבר אבל אז הוא חייב להיות בלי הבגדים חח אני מתה על התמונות האילו זה הפליי גיירל שלי חחחח
M mayarel New member 18/10/09 #64 הוא עוצם עיניים.. מתכרבל.. מצטערת ניני זה ממש לא נראה סקסי.. אבל לכי על זה.. חופשי.. חחחחחחחחחחחחחחחח
הוא עוצם עיניים.. מתכרבל.. מצטערת ניני זה ממש לא נראה סקסי.. אבל לכי על זה.. חופשי.. חחחחחחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 18/10/09 #67 אויי הייתי מראה לו גוד טיים עם הכירבול הזה חח ובעיני זה כן סקסי. כל דבר שאדם נוגע בו או נמצא בו (תרתי משמע ) הופכים לסקסי חחח
אויי הייתי מראה לו גוד טיים עם הכירבול הזה חח ובעיני זה כן סקסי. כל דבר שאדם נוגע בו או נמצא בו (תרתי משמע ) הופכים לסקסי חחח
M mayarel New member 18/10/09 #69 כן זה לגמרי נכון וגם התמונה עם הלשון ממש סקסית בלי קשר. מצאה חן בעיני.
X Xx Whatsername xX New member 18/10/09 #25 חחחחחחחחחחחחח לגמרי ../images/Emo226.gif זה רק אני או שחם פה ?!?