OMFGGGGG
לזה לא ציפיתי חחחח

nini18

New member
לא נורא ../images/Emo24.gif תתרכזי בלימודים ושיהיה לך

בהצלחה בלימודים
אדם פה יחכה לך תמיד וגם אנחנו

ר ו ח ל י

New member
בהצלחה מאמי ../images/Emo140.gif

כנראה שהיומיים האחרונים היו טו מאצ' בשבילי, אדם עשה לי חום. מהבוקר אני מקוררת רצח ויש לי חום 38.6
אני גמורה אבל הייתי חייבת לקפוץ לפה כדי לראות אם יש משהו חדש וכמה טוב לדעת שלא. לפחות מחר אני בגימל .

InbarKiii

New member
טוב, עם כל הדעות שלכן אני כבר לא יודעת מה

לחשוב. אבל נו..אמרתי כבר מהשנייה הראשונה שלא אהבתי שיש בחורה שם וכן, התמונות סקסיות לטעמי אבל למה היא צריכה להיות ערומה? למרות שמצד שני, אם אני חושבת על זה שוב, אם הוא היה מצטלם כבר עם גברים זה פשוט היה מוקדם מידי. הוא לא צריך לעשות את הכלללללללללללל עכשיו, שישמור לאחרי הדיסק, לשנים שיבואו [
] שיפתיע אותנו כל הזמן.. יהיה קשה להפתיע אם על ההתחלה הוא כבר יראה לנו הכל. אני חושבת שגם עם התמונות האלה הוא יכל לחכות, כי התמונות שלו לבד הן אפילו פי 100000 יותר סקסיות מהתמונות שלו איתה. אבל אי אפשר להחזיר את מה שכבר היה, אני רק מקווה שהוא יקח את הדברים קצת יותר לאט. [ואוח, לא יכולה לשמוע עליו ועל סמים ועל כל החוסר ביטחון לגבי המראה שלו..לא יכולה
]

lama ken

New member
אמרתן כבר הכל,

אז מה נראה לכן, שבגלל זה אני לא אחפור ואחזור על כל מה שאמרתן?
לא הוגן שהכל קורה כשאני לא פה
אני היחידה פה שישנה בלילות ועובדת בימים, ויש לי רק את שעות הערב המסכנות לעדכוני אדם?? איך אתן עושות את זה? יש לי רגשות מעורבים לגבי התמונות והכתבה. מצד אחד הוא יפהפה באמת. מצד שני (נדמה לי שאמרה את זה baril) יותר יפה לו הומו. אני באמת הייתי מעדיפה מעל המיטה שלי את אחת התמונות שלו מההופעות באיידול מאשר את אלו. אני גם לא כל כך אוהבת את זה כי זה גורם לי לקנא. כשאני רואה אותו עם גברים אני לא מקנאת. התמונות הן יפות, והעירום הנשי דווקא לא צורם לי פה, כי הוא לא מרגיש לי תוקפני ומאצ'ואיסטי כלפיה. יותר מרגיש אימהי ומנחם כמו שכתבה מאיה ואני מסכימה. (אבל אני מבינה בהחלט גם מאיפה הרגשות שלך באים, מג'נטה). מבחינה אומנותית אני הייתי עושה אותן אחרת: שהיא יותר תוקפנית מינית מנסה לאנוס אותו והוא "לא רוצה" או לפחות בהבעה של "זה מוזר לי". אז זה היה יותר משקף את המציאות שהכתבה מספרת עליה וגם מצדיק את העירום שלה. כמו שזה יצא, זה קצת חסר פואנטה בעיני. כאילו פרובוקטיבי, אבל לא באמת יזעזע מישהו. וגם לא נראה הכי כן (מהמילה "כנות"), שזה פספוס אומנותי. מהצד החיובי: התמונות פונות לפלח השוק היחידי שלכאורה לא התעניין בו עד עכשיו. יש פה תירוץ לגברים סטרייטים שנמשכים לאדם בסתר לבהות בתמונות שלו מבלי שיחשדו בהם...
מצד חמישי (איבדתי את הספירה) : הן היו יכולות להיות כל כך הרבה יותר יפות עם גבר במקום האישה הזאת... (רצוי גבר ששמו מתחיל בק'.) לסיכום: תמונות יפות אבל קצת מטרידות. אבל לא יותר מידי. חחחח. אפשר היה לוותר על זה מבחינתי. את הכתבה יותר אהבתי, לא מחדשת המון, אבל יש בה כנות (יותר מאשר בתמונות). המעט שהוא אומר על דרייק לא צרם לי. אני מסכימה עם טרקול שזה מתוך כבוד לדרייק וגם מתוך רצון בכ"ז לשמור על שמץ פרטיות. ואת מה שכן אמר הוא אמר לדעתי בהומור ולא כהצהרה מאצ'ואיסטית. אבל אני מסכימה עם כל מי שכתבה שזה מתחיל לגבול בחשיפת יתר וזה לא כל כך טוב בשבילו. זמן למוזיקה עכשיו!!!!!!!!!!

למעלה