OMFGGGGG
לזה לא ציפיתי חחחח

t r e c o o l

New member
לגמריייייי oooommmmggggggg

ואוואוואוואוואוואוו וזאת התמונה הכי יפה כאן.. אבל כמו שאמרתי, רואים שהוא homo!!

nini18

New member
בתמונה הראשונה הוא דווקא לא נראה כזה הומו

חחחחח אוי אני פשוט בשוק.....

t r e c o o l

New member
אני גם..

אבל אני מתמודדת כמו גדולה..חח הוא אוהב כ"כ למתוח את הגבולות!!! אבל התבאסתי! הבטיחו בלי חולצה!

nini18

New member
אני המומה בשביל להתבאס חחח אני אומרת לך

נגמר לי הרוק בפה

אאמממממממממא

להירגע..... לנשום.... אומייגדדדדדדדדדדדדדדד !!@!$@#%#$^# אני באמת, בשיא הרצינות, עומדת להתעלף.

מה הייתי עושה כדי להיות הדוגמנית הזאת !!!!!!

יש לה כ"כ מזל, וזה כ"כ לא פייר
ייקח לי הרבבבבבה זמן להתאושש מהתמונות האלה...........

מירבי ת

New member
מסכימה עם מאיה - תמונות יפות,אומנותיות, 0 סקס

המגע נראה מעין מנחם-מרוחק. אני אוהבת את התמונות, אבל סקסיות הן לא. היא יכלה להיות באותה מידה לבושה. לא יודעת אם זה כי אדם הומו או לא , כי דווקא הסירטון המקדים נראה מאוד סקסי , אבל התמונות - לדעתי - לא. לא כ"כ ברור לי המסר , למרות שמגניב שהוא עושה גברים ונשים בצילומים שלו. אני די מזדהה גם עם תיאורית ההחפצה של מג'נטה , למרות שאולי רצו להראות פאן סקסי-סטרייטי שלו. הכתבה בסדר -ההתבטאויות כלפי דרייק מוזרות אבל נו...שיהיה... השאר - כבר כתבתי - חלק ממש עצוב בעיני (י שסרטונים שהוא באמת נראה מסטול לאללה, כמו זה עם המסטיק) וחלק די מצחיק. בקיצור - חוויה טו-רממבר!

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה ומילה

אחרי שנגמרה ההתרגשות הראשונית, גם לדעתי התמונות לא סקסיות במיוחד... הסיטואציה של אדם עם אישה הופכת את הצילומים האלה למפתיעים, נועזים, פרובוקטיביים... אבל לא סקסיים. בכל מקרה, הכתבה הייתה ממש טובה לדעתי. כרגע אין לו את המוזיקה שלו לדבר עליה, אז הוא מדבר על דברים אישיים, ואין בזה שום דבר רע... ככה הוא נותן לקהל להכיר אותו ואת הרקע שלו קצת יותר. כרגע הוא רוצה לגרום קצת ל-Fuzz לקראת יציאת האלבום, קצת למשוך עניין... אני בטוחה שברגע שייצא האלבום הוא יעדיף להתמקד במוזיקה ולא בדברים אחרים. ומה שהוא אמר על דרייק באמת מוזר, אבל לכו תדעו מה היה ההקשר, ובאיזה טון הוא אמר את הדברים האלה... הרי אדם תמיד מתלוצץ בראיונות, מה גם שההערה הזו נכתבה בסוגריים...

../images/Emo45.gif מסכימה זה באמת תמונות אומנתיות ויפות

אפשר להסתכל על זה בעין ביקורתית ולקשר את זה לעניניים מוסריים. אבל בתכלס אני חושבת שזה רק יגרום ליותר פרסום ,שזה מעולה. וזה מוציא את אדם רק יותר סקסי. ועכשיו שאני חושבת על זה התגובות של כל מי שראה את התמונות לפני אמר שהוא סקסי בטירוף ולא הזכיר שהוא היה בשוק או משהו. הכתבה אחלה הוא מדבר על החיים שלו והוא אמיתי כמו שהוא יודע להיות וממש אהבתי את הכל...:)

InbarKiii

New member
אוקיי, לא קראתי עדיין את שאר התגובות

אבל לגבי דרייק גם לי משהו נראה לא בסדר. אולי זאת רק אני. אבל זה שכל מה שהוא מוכן להגיד עליו זה שהוא צרפתי מלואיזיאנה ושיש לו 'סווגר' זה מוזר. וזה שהוא מוסיף שנייה אחרי שהטייפ שלו זה בחורים שקטנים ממנו זה עוד יותר מוזר. מה שאני מבינה מזה שהוא עדיין מחפש מישהו למרות שהוא עם דרייק..

InbarKiii

New member
חחח נו לי..זה באמת נראה ככה

חוץ מהתמונה הזאת-שזה לגמרי נראה שהוא מחבק גוש בשר או משהו ..[למה לעזאזל היא צריכה להיות ערומה?אני רוצה אדם ערום,תודה.] כל שאר התמונות סקסיות :)

למעלה