OMFGGGGG
לזה לא ציפיתי חחחח

mayarel

New member
אווו מה עובר עלי...

בלעדייך. יאללה יוצאת מהבית לפני שאני אעשה עוד פאדיחות לעצמי.

אוף אני מרגיש אובד עצות כבר ../images/Emo239.gif

סליחה שאני סוטה מנושא הפורום אבל אני לא יודע מה אני צריך להיות יותר כדי שמישהי שוב תאהב אותי....??? האם אני צריך להיות סטרייט / הומו / דו / טריפל / להיות גבר / להיות חבר / להיות מאהב / לדאוג לה כמעין אבא / להיות לה משענת שתוכל לסמוך עליי בכל צורך ובכל עת / לפרגן לה בלי סוף/ להיות דתי / להיות חילוני / לגדל שיער ארוך / שיער קצר / לחזר אחריה / להיות אדיש / להתנצל על כל מה שרע בי / לקבל את כל מה שטוב בי / לכבד את פרטיותה רצונתיה ועיסוקיה / האם עליי להניח לה לנפשה ולחיות את החיים כאילו כלום לא קרה אפילו שיש לנו שני ילדים משותפים ומקסימים שדומים לה שתי טיפות מים שאין דבר בעולם שאני לא אהיה מוכן לעשות כדי לדעת שטוב להם. גם אם זה לחפש לי אישה אחרת ? או שעדיף לי בכלל להמשיך לחיות את חיי כמו שהם עם אופטימיות כל יום מחדש/ להתפלל שיקרה נס כמו בשיר של אדם למברט ? האם באמת העולם כולו מוכרח להיחרב כדי לאחד ביננו שוב פעם ??? (ראיתי בטריילר שזה בערך הכיוון של הסרט סטייל היום השלישי/מת לחיות) אוף המצב שלי פקקט ! בנות בבקשה נסו לעזור לי.... כל עצה תתקבל בברכה

nini18

New member
עזבי פמינסטיות ברבים אם את תעירי לו על

זה הוא בטוח, בטוח לא יעשה את זה לעולם ובכל התמונות האחרות הוא יהיה הערום והאישה (כלומר אני אהה סליחה סליחה אתתת
) תתפוס לו במפשעה וזה לא פשוט, צריך שתי ידים בשביל זה, אחת לא מספיקה

nini18

New member
נו הדס תגיבי לי אני עצובה עכשיו בגללך ../images/Emo7.gif..

נו אני מוותרת על להיות ראשונה ואת יודעת כמה זה קשה לי.. (כן כן אני יודעת שרגשות אשם לא עובדות עליךך חח) אני מתה עלייך

t r e c o o l

New member
אבל כ"כ! לא ישנתי אתמול בכלל../images/Emo7.gif

באמת שאחרי כל התמונות שראיתי שלו ווההופעות שלו לפני אידול חשבתי שכלום לא יפתיע אותי! כמה שטעיתי.

MISHMISH56

New member
בנות נחמדות למה אתן לוקחות את זה כל כך קשה?

לא הספקתי בבוקר לפני העבודה והרגע סיימתי לקרוא את התגובות..מה נסגר איתכן???צילום זה גם סוג מסויים של אמנות ולא כל תמונה חייבת לסמל משהוא,לפעמים צריך להנות ולראות את זה כמו שהוא...דבר אחד נכון ואני מסכימה שהוא צריך לדעת זה,מתי לא לתת יותר מידי מידע על חייו הפרטיים,לדעתי זה ממש מיותר וגם לא מוסיף כלום....אגב תמונת השער מדהימה!!!!!!!!!!!!!! אין עליו(אני קצת דואגת לו נפשית ,בבת אחת כל ההצלחה הזאת?מקוה שבני משפחתי לצדו וכדי לתת לו איזון ותמיכה)

nini18

New member
../images/Emo45.gif כל כך!!! אני מתה עליו ועל התמונות ../images/Emo23.gif

heart1soul

New member
אוףף בנות אני כבר במעונות:(

ואין לי פה אינטרנט ופספסתי הכל ואין לי זמן לקרוא את הראיון אפילו.. ואני בספריה ולא יכולה לראות את התמונות בצורה נורמלית ויותר טובה ממה שראיתי ב5 בבוקר לפני שיצאתי מהבית והכרחתי את חבר שלי לעשות אינטרנט באיזה 100 שקל לחודש בנוסף לכל ההנוצאות שלנו בגלל אדם למברט אז יהיה לי שבוע הבא לפחות:( אבל ממש חסר לי לא להתעדכן פה כל היום אווווווווווף אוףףףףףףףףףףף לא רוצה ללמוד לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה