OMFGGGGG
לזה לא ציפיתי חחחח

magenta73

New member
טרקול

בואי לא נכנס לזה עכשיו, זה סיפור ארוך וסבוך. וזה לא קשור ספציפית לתמונה הזו אלא לתעשייה עצמה.

mayarel

New member
הדס ../images/Emo24.gif מוסיפה לאיחולים שלי

שאני אוהב את המוסיקה של אדם, איחול שהתמונות הבאות והכתבות של אדם תהינה יותר מכבדות לנשים ובכלל. כל הכתבה הזו היתה מעיין סאגת חרמנות אחת גדולה.. תראי את הכותרת... אז מראש לא היה לזה הרבה סיכוי להיות משהו נורמלי עם כל הכבוד לכמה שאדם סקסי. אז לנשום עמוק וכן מצטערת עבורך שזה ככה הוריד לך כי כיף להנות מאדם.. אבל אנחנו בהתחלה.. נקווה שיהיה טוב.

nini18

New member
מצטרפת לאיחולים של מאיה ושולחת לך גם../images/Emo24.gifים

ו
ות

mayarel

New member
אבל מה אדם שונה פה.. הוא לא מנוצל?

אני לא חושבת שיש פה אפלייה על רקע מיני. אדם בעצמו לא אוכל כבר חודשים. חודשים. הוא מתעסק חלק מ-א-ו-ד נכבד מהיום בדיוק בלהיות חפץ. כן .. זה שטחי. .. וכן זה בדיוק הוא. יש לו בטוויטר תמונות של בגדים ונעלים. זה לא נגד נשים כי גם הוא היה עושה את אותו הדבר ועוד יעשה לדעתי. יהיו לו בטח רקדנים ורקדניות ערומים והמון המון סקס בכל הופעה ובכל קליפ. זה לא נגד נשים. זה בעד מין. היא זו שמשירה מבט למצלמה. אני לא יודעת מה היה לפני ואחרי אבל בטח שהיא יכולה להגיד אם היא רוצה או לא.. אם היא הגיעה לשלב הזה מבחינת הקריירה אז היא יכולה לוותר על עבודה מסויימת ... היא לא תהיה הראשונה ולא האחרונה... מותר לנשים להיות מיניות. הפוזה לא משפילה אותה או יוצרת איזה משחקי כוחות למרות שאדם לבוש. הוא נראה מאוד פגיע.. לא היא.

magenta73

New member
מה זה קשור עכשיו? זה לא קשור.

היא ערומה הוא לא. הוא נוגע לה בגוף הערום, לא היא.

mayarel

New member
נו את רואה איזה להוטה אני אליך..חחחחחחחחח

זה יצא בסוף פעמיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה הדס.. חיוך... יהיה לי קשה פה בעלדייך...

magenta73

New member
זה שאני לא אוהבת את הסט הזה

לא אומר שאני לא אוהבת אותו יותר או שאני אפסיק לכתוב פה וכו' לא להיבהל.

nini18

New member
אז יכולת להגיד את זה מההתחלה ולא לענות אותי

ככה, לא יפה

למעלה