Our Father/The Mountain King/Hubert פברואר 2025 – שרשור חודשי 🍔🎠🩸🃏🐌

LeAnnDyIan

Well-known member

redhead sunshine (taylor's version)
אני מעריכה את ההסבר אבל זה נשמע שמח מידי בשביל להיות שם השיפ שלכן.
אבל אני אוהבת את הכיוון!!

didalf

Well-known member
מאיזה סרט/סדרה ראית אותו לאחרונה שהוא קראש החודש שלך? הוא נראה לי חמוד אבל ראיתי אותו רק בסרט אחד שלא נראה משקף את התפקידים הטובים שלו (Don't Look Up)
איך את עוד לא ראית קרא לי בשמך????
לא לראות call me by your name)
לא לראות קול מי ביי יור ניימ זה באמת מחדל מיקי!
(אבל זה דבר שאפשר לתקן בקלות. לא לאהוב פיצה זאת דפקה לכל החיים).

אני מעריכה את ההסבר אבל זה נשמע שמח מידי בשביל להיות שם השיפ שלכן.
אבל אני אוהבת את הכיוון!!
זה גם קצת ארוך במיוחד אם זה כולל הטיילור ורזן, שם שיפ אמור לקצר שני שמות:-D

Lhuna3

Well-known member
זה עדיין לא סיפק אותה ולכן גיס שלי ענה (הוא בריטי ולכן הוא כותב באנגלית):
It's a 50 minute game, 25 minutes each side. There should be an impartial referee normally an older adult preferably sober.
Each side chooses one color, this may or may not be limited to their nationality. Players should attempt to jump their frogs into the opposing team's faces to win
:-D טוב שהבהרת בהמשך שזו בדיחה, כי אני האמנתי שזה באמת מטרת המשחק.
ירק החודש: אני לאחרונה מוסיף כל יום לסנדוויץ שלי פלפל צהוב ומלפפון (ירוק, אבל הוא לא משוויץ בזה)
תמיד חשבתי שהמלפפונים הם סתם virtue signaling עם הירוק שלהם.
שיר החודש: איכשהו החודש גיליתי את השיר הממש לא חדש הזה והתמכרתי אליו (של 21 טייסים):
שיר שאני מחבבת מאוד, והכי אני אוהבת בו את השורה
We used to play pretend, used to play pretend, BUNNY
רק שעכשיו בדקתי את הנושא בגוגל ולמרות שאני לא היחידה ששמעה bunny, כנראה שזה money.
בגד החודש: בזכות ירידה במשקל גיליתי מחדש טי-שירטים ישנים שלי ששנים לא יכלתי ללבוש. אני במיוחד נהנה מטי שירט כחול אחד.
איך ירדת במשקל? הלוואי עלי :(
שחקני החודש: האריסון פורד (בשרינקינג) - האם ידעתי שיש לו יכולת קומית כזאת?
לא ידעתי גם אני, אך שמחתי לגלות. ווף!
עוד דבר שלא באמת נעשה או לפחות לא ברמה של ממש זה סיפור מורכב עם מסעות בזמן של כמה עונות שבו הכל מתחבר בסוף באופן הגיוני.
אז בסדרה DARK זה לא מתחבר בסוף באופן הגיוני?
אני באמת שואלת כי ראיתי רק את עונה 1 שלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
:-D טוב שהבהרת בהמשך שזו בדיחה, כי אני האמנתי שזה באמת מטרת המשחק.
אוקי, אם גם את וגם דילן לא הבנתן שזאת בדיחה אז...
האם העובדה שנכתב שם שעדיף שהשופט יהיה פיכח זה לא רמז מספיק ברור?
אולי זה מצחיק אותנו (את כל המשפחה שלי) כי אנחנו מכירים את המשחק הזה. פשוט מקפיצים את הצפרדעי פלסטיק. זה שאחותי בכלל התעקשה שצריך הוראות למשחק היה מצחיק. אז זה שגיס שלי המציא הוראות מטורפות כאלו היה אקסטרה מצחיק.
שיר שאני מחבבת מאוד, והכי אני אוהבת בו את השורה
We used to play pretend, used to play pretend, BUNNY
רק שעכשיו בדקתי את הנושא בגוגל ולמרות שאני לא היחידה ששמעה bunny, כנראה שזה money.
אני המון פעמים טועה במילים של שירים. אבל דווקא במקרה הזה נראה לי ברור. כי חלק מהמילים זה wake up you need to make money, ואז לפעמים הוא פשוט חוזר על זה בלי שאר המשפט ורק אומר Money
We used to play pretend, used to play pretend, money
We used to play pretend, wake up, you need the money
Used to play pretend, used to play pretend, money
We used to play pretend, wake up, you need the money

איך ירדת במשקל? הלוואי עלי :(
שילוב של אוזמפיק 8-16, משטר אכילה, והרבה יותר כושר. התחלתי לפני שנה בערך וירדתי מעל 30 קילו.
אם כי אני די מתוסכל כרגע כי כבר שלושה חודשים שלא רק שלא ירדתי אלא אפילו עליתי קצת. אני מקווה שחלק מזה זה החורף שידוע שקשה יותר לרדת בו.
אז בסדרה DARK זה לא מתחבר בסוף באופן הגיוני?
אני באמת שואלת כי ראיתי רק את עונה 1 שלה.
לא :-(
כלומר כביכול זה כן, אבל זה לחלוטין איבד את זה לאורך הדרך ובעיקר בעונה 3. חבל כי באמת מעונה 1 מרגיש שזה יהיה סיפור מסע בזמן מושלם.

LeAnnDyIan

Well-known member
אוקי, אם גם את וגם דילן לא הבנתן שזאת בדיחה אז...
האם העובדה שנכתב שם שעדיף שהשופט יהיה פיכח זה לא רמז מספיק ברור?
לא, כי יש מלא משחקים שצריך לשחק כששותים לכן אם לא מכירים את החוקים של המשחק הזה, עצם זה שהשופט פיכח לא אומר כלום.
אולי זה מצחיק אותנו (את כל המשפחה שלי) כי אנחנו מכירים את המשחק הזה. פשוט מקפיצים את הצפרדעי פלסטיק. זה שאחותי בכלל התעקשה שצריך הוראות למשחק היה מצחיק. אז זה שגיס שלי המציא הוראות מטורפות כאלו היה אקסטרה מצחיק.
אם היית מסביר שאין למשחק הזה באמת חוקים וזה סתם להקפיץ צפרדע אז הבדיחה הייתה יותר מצחיקה.

LeAnnDyIan

Well-known member
לא עצרתם אותי אז אופס הפיצה בדרך|פנים|
חח זה מזכיר לי שאתמול בערב הבוסית שלי הזמינה פיצה ממקום שאנחנו אוהבות, הפיצה שלהם יחסית לפיצריות אמריקאיות ממש גדולה (ומלאה תוספות|יאמי|) אז כשהם חותכים אותה למשולשים, המשולש יחסית די ארוך, אבל מאוד צר. אני מניחה שהם לא חותכים משולשים רחבים כדי שהפיצה לא תתפרק עם כל התוספות שעליה. אז זה נוח שהמשולשים צרים (בערך 3-4 ס״מ רוחב). ואז גם לא מרגישים אשמים שאוכלים 4 משולשים בסבבה (כי הם שווי ערך לאחד בגודל נורמלי).
אניווי, אכלנו בסבבה איזה חצי פיצה ואז הבוס חזר הביתה רעב וגם הוא אכל את הפיצה ואז כשבאתי ללכת אחרי איזה שעתיים הבוסית אמרה לי קחי את הפיצה שיהיה לך למחר בצהריים. שאלנו את הבוס אם נשאר משהו מהפיצה והוא כזה כן.
אני פותחת את הקופסה להעביר מה שנשאר לנייר כסף ואז אני קולטת שנשאר רק משולש אחד😂😂 ליטרלי משולש אחד בגודל שמתאים לתינוק והוא כזה בשיא הבטחון מכריז שיש עוד פיצה לצהריים😂

didalf

Well-known member
חח זה מזכיר לי שאתמול בערב הבוסית שלי הזמינה פיצה ממקום שאנחנו אוהבות, הפיצה שלהם יחסית לפיצריות אמריקאיות ממש גדולה (ומלאה תוספות|יאמי|) אז כשהם חותכים אותה למשולשים, המשולש יחסית די ארוך, אבל מאוד צר. אני מניחה שהם לא חותכים משולשים רחבים כדי שהפיצה לא תתפרק עם כל התוספות שעליה. אז זה נוח שהמשולשים צרים (בערך 3-4 ס״מ רוחב). ואז גם לא מרגישים אשמים שאוכלים 4 משולשים בסבבה (כי הם שווי ערך לאחד בגודל נורמלי).
אניווי, אכלנו בסבבה איזה חצי פיצה ואז הבוס חזר הביתה רעב וגם הוא אכל את הפיצה ואז כשבאתי ללכת אחרי איזה שעתיים הבוסית אמרה לי קחי את הפיצה שיהיה לך למחר בצהריים. שאלנו את הבוס אם נשאר משהו מהפיצה והוא כזה כן.
אני פותחת את הקופסה להעביר מה שנשאר לנייר כסף ואז אני קולטת שנשאר רק משולש אחד😂😂 ליטרלי משולש אחד בגודל שמתאים לתינוק והוא כזה בשיא הבטחון מכריז שיש עוד פיצה לצהריים😂
חוצפה:-D
בכלל מי משאיר משולש אחד ועוד כזה קטן פשוט תאכל אותו כבר!!

למעלה