LeAnnDyIan
Well-known member
אני מעריכה את ההסבר אבל זה נשמע שמח מידי בשביל להיות שם השיפ שלכן.![]()
redhead sunshine (taylor's version)
![]()
![]()
אבל אני אוהבת את הכיוון!!
אני מעריכה את ההסבר אבל זה נשמע שמח מידי בשביל להיות שם השיפ שלכן.![]()
redhead sunshine (taylor's version)
![]()
![]()
זו דרך יפה להגיד שאתה מעדיף כאלה שנראים כאילו הרגע חגגו בר מצווה.חוץ מזה אני קצת שטחי
איך את עוד לא ראית קרא לי בשמך????מאיזה סרט/סדרה ראית אותו לאחרונה שהוא קראש החודש שלך? הוא נראה לי חמוד אבל ראיתי אותו רק בסרט אחד שלא נראה משקף את התפקידים הטובים שלו (Don't Look Up)
לא לראות קול מי ביי יור ניימ זה באמת מחדל מיקי!לא לראות call me by your name)
זה גם קצת ארוך במיוחד אם זה כולל הטיילור ורזן, שם שיפ אמור לקצר שני שמותאני מעריכה את ההסבר אבל זה נשמע שמח מידי בשביל להיות שם השיפ שלכן.
אבל אני אוהבת את הכיוון!!
זה עדיין לא סיפק אותה ולכן גיס שלי ענה (הוא בריטי ולכן הוא כותב באנגלית):
It's a 50 minute game, 25 minutes each side. There should be an impartial referee normally an older adult preferably sober.
Each side chooses one color, this may or may not be limited to their nationality. Players should attempt to jump their frogs into the opposing team's faces to win
תמיד חשבתי שהמלפפונים הם סתם virtue signaling עם הירוק שלהם.ירק החודש: אני לאחרונה מוסיף כל יום לסנדוויץ שלי פלפל צהוב ומלפפון (ירוק, אבל הוא לא משוויץ בזה)
שיר שאני מחבבת מאוד, והכי אני אוהבת בו את השורהשיר החודש: איכשהו החודש גיליתי את השיר הממש לא חדש הזה והתמכרתי אליו (של 21 טייסים):
איך ירדת במשקל? הלוואי עליבגד החודש: בזכות ירידה במשקל גיליתי מחדש טי-שירטים ישנים שלי ששנים לא יכלתי ללבוש. אני במיוחד נהנה מטי שירט כחול אחד.
לא ידעתי גם אני, אך שמחתי לגלות. ווף!שחקני החודש: האריסון פורד (בשרינקינג) - האם ידעתי שיש לו יכולת קומית כזאת?
אז בסדרה DARK זה לא מתחבר בסוף באופן הגיוני?עוד דבר שלא באמת נעשה או לפחות לא ברמה של ממש זה סיפור מורכב עם מסעות בזמן של כמה עונות שבו הכל מתחבר בסוף באופן הגיוני.
לא עצרתם אותי אז אופס הפיצה בדרךאוף בא לי פיצה אני שוקלת להזמין למרות שקניתי אוכל בצהריים תעצרו אותי
אוקי, אם גם את וגם דילן לא הבנתן שזאת בדיחה אז...טוב שהבהרת בהמשך שזו בדיחה, כי אני האמנתי שזה באמת מטרת המשחק.
אני המון פעמים טועה במילים של שירים. אבל דווקא במקרה הזה נראה לי ברור. כי חלק מהמילים זה wake up you need to make money, ואז לפעמים הוא פשוט חוזר על זה בלי שאר המשפט ורק אומר Moneyשיר שאני מחבבת מאוד, והכי אני אוהבת בו את השורה
We used to play pretend, used to play pretend, BUNNY
רק שעכשיו בדקתי את הנושא בגוגל ולמרות שאני לא היחידה ששמעה bunny, כנראה שזה money.
שילוב של אוזמפיק 8-16, משטר אכילה, והרבה יותר כושר. התחלתי לפני שנה בערך וירדתי מעל 30 קילו.איך ירדת במשקל? הלוואי עלי![]()
לאאז בסדרה DARK זה לא מתחבר בסוף באופן הגיוני?
אני באמת שואלת כי ראיתי רק את עונה 1 שלה.
לא, כי יש מלא משחקים שצריך לשחק כששותים לכן אם לא מכירים את החוקים של המשחק הזה, עצם זה שהשופט פיכח לא אומר כלום.אוקי, אם גם את וגם דילן לא הבנתן שזאת בדיחה אז...
האם העובדה שנכתב שם שעדיף שהשופט יהיה פיכח זה לא רמז מספיק ברור?
אם היית מסביר שאין למשחק הזה באמת חוקים וזה סתם להקפיץ צפרדע אז הבדיחה הייתה יותר מצחיקה.אולי זה מצחיק אותנו (את כל המשפחה שלי) כי אנחנו מכירים את המשחק הזה. פשוט מקפיצים את הצפרדעי פלסטיק. זה שאחותי בכלל התעקשה שצריך הוראות למשחק היה מצחיק. אז זה שגיס שלי המציא הוראות מטורפות כאלו היה אקסטרה מצחיק.
חח זה מזכיר לי שאתמול בערב הבוסית שלי הזמינה פיצה ממקום שאנחנו אוהבות, הפיצה שלהם יחסית לפיצריות אמריקאיות ממש גדולה (ומלאה תוספותלא עצרתם אותי אז אופס הפיצה בדרך![]()
חוצפהחח זה מזכיר לי שאתמול בערב הבוסית שלי הזמינה פיצה ממקום שאנחנו אוהבות, הפיצה שלהם יחסית לפיצריות אמריקאיות ממש גדולה (ומלאה תוספות) אז כשהם חותכים אותה למשולשים, המשולש יחסית די ארוך, אבל מאוד צר. אני מניחה שהם לא חותכים משולשים רחבים כדי שהפיצה לא תתפרק עם כל התוספות שעליה. אז זה נוח שהמשולשים צרים (בערך 3-4 ס״מ רוחב). ואז גם לא מרגישים אשמים שאוכלים 4 משולשים בסבבה (כי הם שווי ערך לאחד בגודל נורמלי).
אניווי, אכלנו בסבבה איזה חצי פיצה ואז הבוס חזר הביתה רעב וגם הוא אכל את הפיצה ואז כשבאתי ללכת אחרי איזה שעתיים הבוסית אמרה לי קחי את הפיצה שיהיה לך למחר בצהריים. שאלנו את הבוס אם נשאר משהו מהפיצה והוא כזה כן.
אני פותחת את הקופסה להעביר מה שנשאר לנייר כסף ואז אני קולטת שנשאר רק משולש אחדליטרלי משולש אחד בגודל שמתאים לתינוק והוא כזה בשיא הבטחון מכריז שיש עוד פיצה לצהריים
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.