אני תמיד אומר שכל מה שהיה לפני ה7 לפברואר 2025 זה היסטורימלחמת העולם הראשונה? והשנייה? רצח קנדי? יום כיפור? רצח רבין? לאנשים אין פרספקטיבה. בהיסטוריה היו הרבה תהליכים ומקרים שיכולים לחלק ללפני ואחרי.
אני תמיד אומר שכל מה שהיה לפני ה7 לפברואר 2025 זה היסטורימלחמת העולם הראשונה? והשנייה? רצח קנדי? יום כיפור? רצח רבין? לאנשים אין פרספקטיבה. בהיסטוריה היו הרבה תהליכים ומקרים שיכולים לחלק ללפני ואחרי.
[אינגריד גוז ווסט] רגע, בדקת שזה באפל? כי לפחות באפל שלי זה לא קיים..ראיתי חצי טריילר וזה נראה לי מגניב, אולי באמת אני אעשה את החודש חינם לאפל ואראה את זה שם, יש גם עוד דברים שאני רוצה לעשות באפל.
אני מפגרת ממזמן בלי קשר אליכן![]()
אני נותנת לכן אפשרות לקחת חלק פעיל בתפעול השיפ הזהאת צריכה לבחור, את מששפת אותנו
בשביל אוברי הכל שווה.בשביל אוברי זה שווה!
ומי שמע עליו חוץ ממך?אה נכון חח יש שחקן יגאל עדיקא
מה יהיה עם הפורום הזה והמשחקים שאתם ממציאים??משחק שולחני אהוב: קטאן הוא מעולה אבל יחסית הרבה זמן לא שיחקתי.
וואו מי היה מאמין שיהיה לנו משהו במשותף.צבע אהוב: כחול
בטירונות נתנו לנו לשפצ"ר את הדיסקיות שלנו ושמתי כל כך הרבה איזולירבנד שלא נראה לי שיש סיכוי שאי פעם אוכל להגיע לדיסקית עצמהמזכרת אהובה: יש לי כל כך הרבה מזכרות כי הבית שלי מלא בדברים שלא זרקתי. היום עברתי על מגירה של דברים שלי מימי הצבא ומצאתי דיסקית עם המספר הצבאי שלי (משום מה בלי השם) ולבשתי אותה לארוחת ערב. כולם חשבו בהתחלה שזאת דיסקית חטופים.
נסה לשים במבה בפנים.תה אהוב: לא שותה תה.
יש לנו את שלושתן במשותף!סדרות החודש: שרינקינג, טד לאסו וניתוק
אוקיי לא הבנתי אם הוא באמת רשם את החוקים או שהוא סתם הסתלבט. הסיבה שאני לא בטוחה היא כי רשמת שזה גם בדיחת החודש אז אני מניחה שזה אמור להיות מצחיק אבל הומור של בריטים באופן כללי הוא קצת משונה אז אני לא מצליחה להבין אם זה אמיתי או לא.ציטוט החודש: אצטט את גיס שלי בקבוצת הווטסאפ המשפחתית.
זה עדיין לא סיפק אותה ולכן גיס שלי ענה (הוא בריטי ולכן הוא כותב באנגלית):
It's a 50 minute game, 25 minutes each side. There should be an impartial referee normally an older adult preferably sober.
Each side chooses one color, this may or may not be limited to their nationality. Players should attempt to jump their frogs into the opposing team's faces to win
זה עוד משחק מונפץ.משחק החודש: לפני שבועיים אחיינית שלי גילתה את יוסף המעופף וזה משחק מאוד כיפי (יותר לילדים קטנים).
מכל הדברים שאי פעם כתבת בפורום הזה, זה הכי הפתיע אותי.ירק החודש: אני לאחרונה מוסיף כל יום לסנדוויץ שלי פלפל צהוב ומלפפון (ירוק, אבל הוא לא משוויץ בזה)
אתה בטח אוהב את העוגיות הכי משעמות שיש.מאכל החודש: עוגיות שוקולד צ'יפ. אני מנסה לא לאכול אבל הולי שיט זה טעים.
שיר טוב.שיר החודש: איכשהו החודש גיליתי את השיר הממש לא חדש הזה והתמכרתי אליו (של 21 טייסים):
איזה כיף זה להיכנס לבגדים ישנים!בגד החודש: בזכות ירידה במשקל גיליתי מחדש טי-שירטים ישנים שלי ששנים לא יכלתי ללבוש. אני במיוחד נהנה מטי שירט כחול אחד.
הוא בהחלט מבריק בתפקיד הזה. אני חולה על הווף שלושחקני החודש: האריסון פורד (בשרינקינג) - האם ידעתי שיש לו יכולת קומית כזאת?
דמויות החודש: טד לאסו
אני בעד אבל שהעונה שהוא בן 10-12 תהיה קצרה כי פחות מענין לי הגילאים האלה.האם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה? המממממ
זה נעשה לא מעט, אפילו אולי הרבה, אבל עדיין מרגיש לי שלא עשו ממש טוב סיפור יציאה מהארון. או יותר נכון של חוויית הארון.
כלומר מה שהייתי רוצה לראות זה סדרה על ילד בן 10 או 12 נגיד שמבין שהוא גיי והסדרה בעצם מלווה אותו כמה עונות לפני שהוא יוצא מהארון.
כן.עוד דבר שלא באמת נעשה או לפחות לא ברמה של ממש זה סיפור מורכב עם מסעות בזמן של כמה עונות שבו הכל מתחבר בסוף באופן הגיוני.
לא אוכל יוגורט (קפוא או לא קפוא)
גלידה כן ויוגורט קפוא לא? זה בתאכלס אותו הדבר. אני לא יודעת מי התחיל עם השקר הזה שזה "יוגורט" זו גלידה לכל דבר.גלידה היא מעולה בכל שלב של היום. אם כי אני באמת לא זוכר מצב שבו אכלתי גלידה לארוחת בוקר. בדרך כלל אני בכלל לא אוכל ארוחת בוקר.
לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?
אני מאוד אשמח אם הוא יסכים אבל אני אהיה בסדר גם אם הוא יסרב (כנראה זאת לא אהבה גדולה)
הזכרת לי שמזמן רציתי לראות את זה אבל כל הזמן אני דוחה את זה.groundhog day גם בפבואר , אז...פרק groundhog day אהוב?
קודם כל והכי חשוב זה לציין את כל העונה הראשונה של בובה רוסית שהיא כולה על מישהי שתקועה בלולאת זמן.
טוב המתכון הזה נשמע משונה ודוחה במיוחד. מי מערבב קמח עם מים נותן לזה לתפוח ורק אז מוסיף שמרים?תמונה\סרטון\מתכון ללחם אגוזים...מה שבא לכם!
אין לי מתכון ללחם אגוזים (גם לחם רגיל אני לא יודע להכין)
צפה בקובץ המצורף 123476
זה נכוןשם: ניק המזיק
כמובן שאתה אגרןמזכרת אהובה: יש לי כל כך הרבה מזכרות כי הבית שלי מלא בדברים שלא זרקתי.
preferably sober
כל מה שאתה לא אוכל ודווקא גמבה כן?רק החודש: אני לאחרונה מוסיף כל יום לסנדוויץ שלי פלפל צהוב ומלפפון (ירוק, אבל הוא לא משוויץ בזה)
חחחח נכון?מכל הדברים שאי פעם כתבת בפורום הזה, זה הכי הפתיע אותי.
יאמ יאממאכל החודש: עוגיות שוקולד צ'יפ. אני מנסה לא לאכול אבל הולי שיט זה טעים.
רגע מה באמת לא הכרת אותו עד עכשיו?שיר החודש: איכשהו החודש גיליתי את השיר הממש לא חדש הזה והתמכרתי אליו (של 21 טייסים):
אוי זה כיףבגד החודש: בזכות ירידה במשקל גיליתי מחדש טי-שירטים ישנים שלי ששנים לא יכלתי ללבוש. אני במיוחד נהנה מטי שירט כחול אחד.
ראית את הסרט שלו על דילן?קראש החודש: טימוטי
![]()
אול דה קינגס הורסס אול דה קינגס מן קודנט פוט מי טוגדר אגייןספר החודש:
The King's Men
הדבר היחיד שמסקרן אותי בו זה מה יעשו עם הדמות הישראלית. (והאם באקי יופיע [אני מהמרת חצי שניה בפוסט קרדיטס]).סיבה למסיבה: סרט מארוול חדש שבוע הבא
לא היה?האם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה? המממממ
זה נעשה לא מעט, אפילו אולי הרבה, אבל עדיין מרגיש לי שלא עשו ממש טוב סיפור יציאה מהארון. או יותר נכון של חוויית הארון.
כלומר מה שהייתי רוצה לראות זה סדרה על ילד בן 10 או 12 נגיד שמבין שהוא גיי והסדרה בעצם מלווה אותו כמה עונות לפני שהוא יוצא מהארון.
וגם בכיף אתה לא מאמיןובגלל שאנחנו מדברים על אוכל...איזה סוג של פיצה אתם אוהבים? ומה אתם אוהבים על הפיצה?
כי...יום הפיצה הלאומי (של USA) גם הוא בפבואר!!!
גם פיצה אני לא אוכל
גיזס פשוט תבחר בפיטר פרקר של טום הולנד מה אתה מסתבך??יום הצעות הנישואין גם פה אז
לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?, מה הייתם עושים אם אותה דמות היתה מקבלת את הצעתכם? ומה הייתם עושים אם היא היתה מסרבת?
אני לא יודע למה אבל הראשון שעלה לי לראש הוא קורט מגלי. למרות שהוא די מעצבן. אולי בגלל שהיה שם עניין שלם עם הצעות נישואים.
אולי הייתי מציע נישואים לאנג'ל. כי אני חושב שהוא פתוח לדברים והוא אמור לחיות לנצח אז הוא ישאר צעיר ויהיו לו אופציות אחרי. אני מאוד אשמח אם הוא יסכים אבל אני אהיה בסדר גם אם הוא יסרב (כנראה זאת לא אהבה גדולה)
וואי אולי לא בשם אבל הוא בכל סדרה ישראלית שניהומי שמע עליו חוץ ממך?
טוב, יש בכלל סדרות באפל שאת לא אוהבת?יש לנו את שלושתן במשותף!
אני בפרק 2X07. אני לא מאוהב ברוי קנט, אבל אני מאוד אוהב את הדמות שלו.לאיזה פרק בטד לאסו הגעת? האם גם אתה כבר מאוהב ברוי קנט או שאתה מהנודניקים חסרי הלב?
באמת קראת את זה ולא הבנת שזאת בדיחה?אוקיי לא הבנתי אם הוא באמת רשם את החוקים או שהוא סתם הסתלבט. הסיבה שאני לא בטוחה היא כי רשמת שזה גם בדיחת החודש אז אני מניחה שזה אמור להיות מצחיק אבל הומור של בריטים באופן כללי הוא קצת משונה אז אני לא מצליחה להבין אם זה אמיתי או לא.
האמת שאף פעם לא ניסיתי יוגורט קפוא. אבל אני לא אוהב יוגורט אז לא חשבתי לנסות.גלידה כן ויוגורט קפוא לא? זה בתאכלס אותו הדבר. אני לא יודעת מי התחיל עם השקר הזה שזה "יוגורט" זו גלידה לכל דבר.
יצא לי לשמוע אותו. אבל לפעמים אני שומע שיר שכבר שמעתי בעבר ואיכשהו מתחבר אליו בדרך שלא התחברתי בעבר. לך זה לא קורה?רגע מה באמת לא הכרת אותו עד עכשיו?![]()
לא. ואני לא מתכנן. אין לי עניין מיוחד בבוב דילן ואני לא הולך הרבה לקולנוע.ראית את הסרט שלו על דילן?
לחלוטיןאול דה קינגס הורסס אול דה קינגס מן קודנט פוט מי טוגדר אגיין
וואו כמות החפירות שעושים מהעניין הזה. וכמות הזעם שיש לישראלים בעניין רק בגלל השמועות שיהפכו אותה ללא ישראלית למרות שזה לחלוטין רק שמועות עדיין.הדבר היחיד שמסקרן אותי בו זה מה יעשו עם הדמות הישראלית. (והאם באקי יופיע [אני מהמרת חצי שניה בפוסט קרדיטס]).
קודם כל אני הרגשתי שאני צריך לבחור בדמות טלוויזיה (למרות שלא נאמר)גיזס פשוט תבחר בפיטר פרקר של טום הולנד מה אתה מסתבך??![]()
אולי בארה"ב זה אותו דבר, אבל בישראל זה ממש ממש לא. הפרוזן יוגורט פה פשוט לא טעים בפני עצמו (ולכן חייבים להוסיף לו דברים, בניגוד לגלידה שאפשר לאכול בלי כלום).גלידה כן ויוגורט קפוא לא? זה בתאכלס אותו הדבר. אני לא יודעת מי התחיל עם השקר הזה שזה "יוגורט" זו גלידה לכל דבר.
אה כן זה בהחלט כן.יצא לי לשמוע אותו. אבל לפעמים אני שומע שיר שכבר שמעתי בעבר ואיכשהו מתחבר אליו בדרך שלא התחברתי בעבר. לך זה לא קורה?
אז באיזה הקשר הוא קראש החודש שלך?לא. ואני לא מתכנן. אין לי עניין מיוחד בבוב דילן ואני לא הולך הרבה לקולנוע.
יש את פגי שהיא בריטית ובגרסאות מסוימות קפטן בריטניה לא?וואו כמות החפירות שעושים מהעניין הזה. וכמות הזעם שיש לישראלים בעניין רק בגלל השמועות שיהפכו אותה ללא ישראלית למרות שזה לחלוטין רק שמועות עדיין.
כלומר אחרי זה יעניין אותי לדבר על זה. אבל אני מכיר אנשים שכבר שנה עסוקים בעניין.
חוץ מזה תוך כדי אף אחד לא מתלהב מכך שבעצם לקחו דמות קומיקס ישראלית והביאו אותה לסרט MCU.
בסרטי הMCU עד כה הדמויות המשמעותיות היחידות שהן לא אמריקאיות הן ממדינות לא אמיתיות, חייזרים או רוסים (וזה תוך כדי הבהרה שרוסיה היא רעה).
*בעצם מיס מארוול היא פקיסטנית אמריקאית, אבל זה היחיד.
האם יש מישהו צרפתי? בריטי? ברזילאי? אוסטרלי? לא.
בגלל זה אני סקרנית מה עשו עם זה בסוף ואיך הם יחלצו את עצמם מהבוץ שהם הכניסו את עצמם אליו.מארוול לחלוטין פסיכים שהם עשו את זה כי התוצאה היא שגם שונאי ישראל וגם אוהבי ישראל מרוגזים עליהם בעניין. ואני לא אתפלא אם לא משנה עד כמה היא בפועל תהיה באופן ברור ישראלית בסרט עדיין אנשים משני הצדדים בעיקר יהיו מעוצבנים.
אתה יודע שזה שאלון היפותטי כן?ואני לא אבקש מפיטר פרקר להתחתן איתי כי אני אהיה הרבה יותר מידי בלחץ.
הוא היה מנחה בSNL החודש.אז באיזה הקשר הוא קראש החודש שלך?
אוקי, נכון.יש את פגי שהיא בריטית ובגרסאות מסוימות קפטן בריטניה לא?
הוא לא. אבל אני יכול להבין למה הנחת שהוא כן לאור זה שפעמיים לקחו שחקן בריטי לשחק אותו. (אבל גם שני השחקנים האחרונים ששיחקו את ספיידרמן הם בריטים)והאקסמן אמנם עדיין לא ב MCU אבל פרופסור X הוא אנגלי.
מה?!?אתה יודע שזה שאלון היפותטי כן?![]()
אממממ באקסמן ההתחלה הוא גדל באחוזההוא לא. אבל אני יכול להבין למה הנחת שהוא כן לאור זה שפעמיים לקחו שחקן בריטי לשחק אותו. (אבל גם שני השחקנים האחרונים ששיחקו את ספיידרמן הם בריטים)
באופן כללי לא מעט מהאקס מן הם לא אמריקאים.אממממ באקסמן ההתחלה הוא גדל באחוזהבאנגליה.אה רגע בעצם זה כן בארהב חחח
אז למה יש לו מבטא בריטי?.
טוב אבל מגניטו הוא גרמני-יהודי!
באמת?באופן כללי לא מעט מהאקס מן הם לא אמריקאים.
אבל אני התייחסתי לMCU
יש. אבל אני לא רוצה להעליב אותן אז אני לא אגיד איזה.טוב, יש בכלל סדרות באפל שאת לא אוהבת?
איך אפשר לא להיות מאוהב בגוש שיער הזהאני בפרק 2X07. אני לא מאוהב ברוי קנט, אבל אני מאוד אוהב את הדמות שלו.
כדי שאני אבין שזו בדיחה זה צריך להיות.. מצחיק? שזה לא היה. אבל אוקיי לא חשוב כרגע. יותר מענין אותי- אם הוא לא רשם מהם החוקים באמת, אז מה החוקים באמת?באמת קראת את זה ולא הבנת שזאת בדיחה?
אם היא לא מצחיקה קשה להבין שמישהו צוחק.אבל באמת יש בעיה שלפעמים אני אומר בדיחה בדדפאן ואנשים לא מבינים שאני צוחק.
יוגורט קפוא לא אבל גמבה כן?האמת שאף פעם לא ניסיתי יוגורט קפוא. אבל אני לא אוהב יוגורט אז לא חשבתי לנסות.
צריך למשוך ענין לסרט איכשהו.מארוול לחלוטין פסיכים שהם עשו את זה כי התוצאה היא שגם שונאי ישראל וגם אוהבי ישראל מרוגזים עליהם בעניין. ואני לא אתפלא אם לא משנה עד כמה היא בפועל תהיה באופן ברור ישראלית בסרט עדיין אנשים משני הצדדים בעיקר יהיו מעוצבנים.
היו שני מקומות ליד הבית שלי בארץ שהייתי הולכת לאכול בהם פרוזן יוגורט היוגורט עצמו היה די plain אבל עדין טעים.אולי בארה"ב זה אותו דבר, אבל בישראל זה ממש ממש לא. הפרוזן יוגורט פה פשוט לא טעים בפני עצמו (ולכן חייבים להוסיף לו דברים, בניגוד לגלידה שאפשר לאכול בלי כלום).
זכור לי ששיחקתי כשהייתי ילד אבל אני לא זוכר כלום. חוץ מזה שהיה משהו שהופך את הכיוון או משהו כזהמשחק שולחני אהוב: טאקי, בדיוק קניתי לאמא שלי
נותר לי די הרבה ניירת של חיות מחמד, אבל לא נראה לי שהיה לי פנקס חיסוניםמזכרת אהובה: פנקס החיסונים של החתול שלי
מסכן איך שקוראים לו (בן וישו בסדרה)ציטוט החודש: "יש לך לב חם ודם על הידיים, שילוב לא טוב (יונים שחורות);
וזה אפילו לא התקופה של האלוויןירק החודש: דלעת
אתה מכין נקניקיות בעצמך?מאכל החודש: נקניקיות שהכנתי
גם אהבתי אותהדמויות החודש: הלן ווב, יונים שחורות.
אתה יכול לספר איזה ספר, או שזה חסוי בנתיים?סיפור החודש: ספר שיוצא בהוצאה שלנו עשוי להיום מעובד לסרט. אחד המועמדים הוא גאי ריצ'י, שצפוי לביים או לכל הפחות להפיק. אעדכן אם ייצא משהו.
אני חושב שבסופו של דבר הדמות האהובה עלי ביותר ביונים שחורות הייתה וויליאמסלמי הייתם שולחים שוקולד? (בדיוני או לא) למחסלת מיונים שחורות, היא תשתכנע לא להרוג אותי.
קודם כל אתה צריך ללכת לראות את הסרט goundhog day, בעברית הוא נקרא "לקום אתמול בבוקר". מככבים בו ביל מוריי ואנדי מקדאול. ואני עכשיו ראיתי שהוא זמין בנטפליקס.groundhog day גם בפבואר , אז...פרק groundhog day אהוב? הנושא לא מוכר.
מחסל גיי. טראמפ היה מפטר אותו.מסכן איך שקוראים לו (בן וישו בסדרה)
בסיר. רסק עגבניות, שמן, בצל, פלפל אדום קצוץ וטימין.אתה מכין נקניקיות בעצמך?
איך?
סיפרתי על זה בעבר. ספר שמשלב הדרכה ועלילה (הייטק והרפתקאות על גבול המד"ב) ומתרחש ברובו בישראל. הפרויקט קיים ארבע שנים וייגמר בקרוב. בינתיים לא מצליחים להגיע לגאי ריצ'י, שכנראה עסוק עד מעל לראש. מי שיעזור, שיבורך וישלח לי פרטי קשר בפרטי.אתה יכול לספר איזה ספר, או שזה חסוי בנתיים?
אה, בישלת את הנקניקיות בעצמך.בסיר. רסק עגבניות, שמן, בצל, פלפל אדום קצוץ וטימין.
אבל זה ספר שכבר יצא לאור? אפשר לקנות אותו?סיפרתי על זה בעבר. ספר שמשלב הדרכה ועלילה (הייטק והרפתקאות על גבול המד"ב) ומתרחש ברובו בישראל. הפרויקט קיים ארבע שנים וייגמר בקרוב. בינתיים לא מצליחים להגיע לגאי ריצ'י, שכנראה עסוק עד מעל לראש. מי שיעזור, שיבורך וישלח לי פרטי קשר בפרטי.
לא הגעתי לזה עדיין. התחלתי לבשל רק ב-2019, כשאמי היחידה הפכה לסיעודית.אה, בישלת את הנקניקיות בעצמך.
חשבתי לרגע שממש הכנת את הנקניקיות. כלומר הכנסת בשר טחון לתוך רצועות של מעי או משהו כזה.
עוד לא. אעדכן כשייצא.אבל זה ספר שכבר יצא לאור? אפשר לקנות אותו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.