Our Father/The Mountain King/Hubert פברואר 2025 – שרשור חודשי 🍔🎠🩸🃏🐌

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מלחמת העולם הראשונה? והשנייה? רצח קנדי? יום כיפור? רצח רבין? לאנשים אין פרספקטיבה. בהיסטוריה היו הרבה תהליכים ומקרים שיכולים לחלק ללפני ואחרי.
אני תמיד אומר שכל מה שהיה לפני ה7 לפברואר 2025 זה היסטורי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תשובון חודשי (באדיבות ליון)

שם
: ניק המזיק
משחק שולחני אהוב: קטאן הוא מעולה אבל יחסית הרבה זמן לא שיחקתי.
צבע אהוב: כחול
מזכרת אהובה: יש לי כל כך הרבה מזכרות כי הבית שלי מלא בדברים שלא זרקתי. היום עברתי על מגירה של דברים שלי מימי הצבא ומצאתי דיסקית עם המספר הצבאי שלי (משום מה בלי השם) ולבשתי אותה לארוחת ערב. כולם חשבו בהתחלה שזאת דיסקית חטופים.
אבל השאלה הייתה על מזכרת אהובה ואני פשוט לא מצליח לחשוב על מזכרת שאני במיוחד אוהב כרגע. יש לי כל מיני ברכות יום הולדת שכתבו לי אנשים לפני שנים רבות ששמרתי ודי מרגשות אותי.
תה אהוב: לא שותה תה.

סרט החודש: לא זכור לי שראיתי סרט בינואר. אבל ראיתי אתמול את הסרט Spoiler Alert שהיה לא רע
סדרות החודש: אבוט אלמנטרי, סקלטון קרו וספיידרמן החדש בדיסני, שרינקינג, טד לאסו וניתוק באפל, זהו זה וקופה ראשית בכאן, מוחות מבריקים, SNL וסיירת המפלצות מהדודים
ציטוט החודש: אצטט את גיס שלי בקבוצת הווטסאפ המשפחתית.
בשביל קונטקסט זה אחרי שאחותי (לא אשתו) שאלה מה החוקים של משחק צפרדעי הפלסטיק הזה:
1738964334024.png
אחרי שכולם התלהבו מהנוסטלגיה (כי זה משחק שנמצא במשפחה שלי איזה 50 שנה וכל ילד שיחק בשלב מסויים) אחותי התעקשה שהיא רוצה לדעת את החוקים.
אחיין שלי ניסה לספק אותה עם זה:
1738964494586.png
זה עדיין לא סיפק אותה ולכן גיס שלי ענה (הוא בריטי ולכן הוא כותב באנגלית):
It's a 50 minute game, 25 minutes each side. There should be an impartial referee normally an older adult preferably sober.
Each side chooses one color, this may or may not be limited to their nationality. Players should attempt to jump their frogs into the opposing team's faces to win
משחק החודש: לפני שבועיים אחיינית שלי גילתה את יוסף המעופף וזה משחק מאוד כיפי (יותר לילדים קטנים).
ירק החודש: אני לאחרונה מוסיף כל יום לסנדוויץ שלי פלפל צהוב ומלפפון (ירוק, אבל הוא לא משוויץ בזה)
מאכל החודש: עוגיות שוקולד צ'יפ. אני מנסה לא לאכול אבל הולי שיט זה טעים.
שיר החודש: איכשהו החודש גיליתי את השיר הממש לא חדש הזה והתמכרתי אליו (של 21 טייסים):
בגד החודש: בזכות ירידה במשקל גיליתי מחדש טי-שירטים ישנים שלי ששנים לא יכלתי ללבוש. אני במיוחד נהנה מטי שירט כחול אחד.
שחקני החודש: האריסון פורד (בשרינקינג) - האם ידעתי שיש לו יכולת קומית כזאת?
דמויות החודש: טד לאסו, ספיידרמן, ניל ג'ונסטן (מהספר שלי)
קראש החודש: טימוטי

ספר החודש:
The King's Men
לאט לאט אני מתחיל להרגע מהספר הזה
בדיחת החודש: האמת שציטוט החודש היה גם בדיחת החודש
סיפור החודש: ציטוט החודש גם די היה סיפור.
סיבה למסיבה: סרט מארוול חדש שבוע הבא

האם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה? המממממ
זה נעשה לא מעט, אפילו אולי הרבה, אבל עדיין מרגיש לי שלא עשו ממש טוב סיפור יציאה מהארון. או יותר נכון של חוויית הארון.
כלומר מה שהייתי רוצה לראות זה סדרה על ילד בן 10 או 12 נגיד שמבין שהוא גיי והסדרה בעצם מלווה אותו כמה עונות לפני שהוא יוצא מהארון.

עוד דבר שלא באמת נעשה או לפחות לא ברמה של ממש זה סיפור מורכב עם מסעות בזמן של כמה עונות שבו הכל מתחבר בסוף באופן הגיוני.

ובגלל שאנחנו בפבואר אז:
מה את\ה אוהב\ת על הפרוזן יוגורט שלך? (יש בפבואר את "יום הפרוזן יוגורט הלאומי של ארה"ב"
)
לא אוכל יוגורט (קפוא או לא קפוא)

ואם אנחנו כבר בנושא אז מה דעתך על גלידה לארוחת בוקר? (יש גם יום כזה משום מה, לא המצאה שלי)
גלידה היא מעולה בכל שלב של היום. אם כי אני באמת לא זוכר מצב שבו אכלתי גלידה לארוחת בוקר. בדרך כלל אני בכלל לא אוכל ארוחת בוקר.

ובגלל שאנחנו מדברים על אוכל...איזה סוג של פיצה אתם אוהבים? ומה אתם אוהבים על הפיצה?
כי...יום הפיצה הלאומי (של USA) גם הוא בפבואר!!
!
גם פיצה אני לא אוכל

יש גם יום המחלות הנדירות אז
איזה רופא בדיוני, הייתם רוצים שיטפל בכם
?
שון מרפי. הוא גאון והוא נחמד. (האוס ירפה אותי אבל יהיה מגעיל תוך כדי)

יום הצעות הנישואין גם פה אז
לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?, מה הייתם עושים אם אותה דמות היתה מקבלת את הצעתכם? ומה הייתם עושים אם היא היתה מסרבת
?
אני לא יודע למה אבל הראשון שעלה לי לראש הוא קורט מגלי. למרות שהוא די מעצבן. אולי בגלל שהיה שם עניין שלם עם הצעות נישואים.
אולי הייתי מציע נישואים לאנג'ל. כי אני חושב שהוא פתוח לדברים והוא אמור לחיות לנצח אז הוא ישאר צעיר ויהיו לו אופציות אחרי. אני מאוד אשמח אם הוא יסכים אבל אני אהיה בסדר גם אם הוא יסרב (כנראה זאת לא אהבה גדולה)

ויומו של ואלנטיין גם פה אז...
למי הייתם שולחים שוקולד? (בדיוני או לא
)
למישהו שאוהב אותי ואלרגי לשוקולד (כי אז הוא יתן לי את השוקולד). או לאחיינים שלי.
זוג בדיוני אהוב?
הזוג מסדרת ספרי All for the Game שאני לא רוצה לציין כי זה מרגיש לי ספוילר (באופן נדיר בספרים מהסוג הזה לא היה לי ברור שהם יהיו זוג לפי תחילת הספר)
טוב אני אשים תמונת פאנארט לכבודם
1738967420357.png

groundhog day גם בפבואר , אז...פרק groundhog day אהוב?
קודם כל והכי חשוב זה לציין את כל העונה הראשונה של בובה רוסית שהיא כולה על מישהי שתקועה בלולאת זמן.
חוץ מזה הרבה סדרות פנטזיה ומד"ב עשו את הקטע של לולאת זמן אבל משום מה כרגע הכי קופצת לי בראש זה הפרק של זינה שבו היא תקועה בלולאת זמן. יש שם את זה שהיא משתגעת מזה לחלוטין בשלב מסויים ואפילו הורגת את ג'וקסר כי הוא מעצבן אותה. איכשהו הפרק הוא גם סוג של פרק רומיאו ויוליה.

וכמה שאלות אזוטריות שאני בטוח שלא יקבלו תשובות:
מאיזה דמות של דיסני הייתם רוצים חתימה\תמונה משותפת
? טוב פיטר פרקר הוא עכשיו דמות דיסני אז לחלוטין ממנו. ואיתו. (וזה אפילו לא חייב להיות כשהוא נראה כמו טום הולנד)
האם את\ה צופה ב KDRAMA ואם כן...איזו? (כי משעמם לי!) לא. נראה לי שהדבר הקוריאני היחיד שראיתי זה משחק הדיונון

תמונה\סרטון\מתכון ללחם אגוזים...מה שבא לכם!
אין לי מתכון ללחם אגוזים (גם לחם רגיל אני לא יודע להכין)
1738967838774.png

וגם

קבצים מצורפים

• 1738967420842.png
    1738967420842.png
    2.6 MB · צפיות: 0

LeAnnDylan

Well-known member
ראיתי חצי טריילר וזה נראה לי מגניב, אולי באמת אני אעשה את החודש חינם לאפל ואראה את זה שם, יש גם עוד דברים שאני רוצה לעשות באפל.
[אינגריד גוז ווסט] רגע, בדקת שזה באפל? כי לפחות באפל שלי זה לא קיים..
לא שאני נגד לעשות מנוי לאפל כי יש שם מלא דברים שווים אבל זה ספציפית עד כמה שידוע לי לא שם (אלא אם כן זה כן מופיע באפל שלכם).
אני מפגרת ממזמן בלי קשר אליכן :-D
:-D
:-D:-D:-D את צריכה לבחור, את מששפת אותנו
אני נותנת לכן אפשרות לקחת חלק פעיל בתפעול השיפ הזה:-D
:-D:-D:-D בשביל אוברי זה שווה!
בשביל אוברי הכל שווה.
אה נכון חח יש שחקן יגאל עדיקא
ומי שמע עליו חוץ ממך?
משחק שולחני אהוב: קטאן הוא מעולה אבל יחסית הרבה זמן לא שיחקתי.
מה יהיה עם הפורום הזה והמשחקים שאתם ממציאים??
צבע אהוב: כחול
וואו מי היה מאמין שיהיה לנו משהו במשותף.
מזכרת אהובה: יש לי כל כך הרבה מזכרות כי הבית שלי מלא בדברים שלא זרקתי. היום עברתי על מגירה של דברים שלי מימי הצבא ומצאתי דיסקית עם המספר הצבאי שלי (משום מה בלי השם) ולבשתי אותה לארוחת ערב. כולם חשבו בהתחלה שזאת דיסקית חטופים.
בטירונות נתנו לנו לשפצ"ר את הדיסקיות שלנו ושמתי כל כך הרבה איזולירבנד שלא נראה לי שיש סיכוי שאי פעם אוכל להגיע לדיסקית עצמה:-D (לא שיש לי מושג איפה היא במילא. אבל זה בהחלט מזכרת נחמדה).
תה אהוב: לא שותה תה.
נסה לשים במבה בפנים.
סדרות החודש: שרינקינג, טד לאסו וניתוק
יש לנו את שלושתן במשותף!
לאיזה פרק בטד לאסו הגעת? האם גם אתה כבר מאוהב ברוי קנט או שאתה מהנודניקים חסרי הלב?
ציטוט החודש: אצטט את גיס שלי בקבוצת הווטסאפ המשפחתית.

זה עדיין לא סיפק אותה ולכן גיס שלי ענה (הוא בריטי ולכן הוא כותב באנגלית):
It's a 50 minute game, 25 minutes each side. There should be an impartial referee normally an older adult preferably sober.
Each side chooses one color, this may or may not be limited to their nationality. Players should attempt to jump their frogs into the opposing team's faces to win
אוקיי לא הבנתי אם הוא באמת רשם את החוקים או שהוא סתם הסתלבט. הסיבה שאני לא בטוחה היא כי רשמת שזה גם בדיחת החודש אז אני מניחה שזה אמור להיות מצחיק אבל הומור של בריטים באופן כללי הוא קצת משונה אז אני לא מצליחה להבין אם זה אמיתי או לא.
משחק החודש: לפני שבועיים אחיינית שלי גילתה את יוסף המעופף וזה משחק מאוד כיפי (יותר לילדים קטנים).
זה עוד משחק מונפץ.
ירק החודש: אני לאחרונה מוסיף כל יום לסנדוויץ שלי פלפל צהוב ומלפפון (ירוק, אבל הוא לא משוויץ בזה)
מכל הדברים שאי פעם כתבת בפורום הזה, זה הכי הפתיע אותי.
אתה בטח אוהב את העוגיות הכי משעמות שיש.
שיר החודש: איכשהו החודש גיליתי את השיר הממש לא חדש הזה והתמכרתי אליו (של 21 טייסים):
שיר טוב.
בגד החודש: בזכות ירידה במשקל גיליתי מחדש טי-שירטים ישנים שלי ששנים לא יכלתי ללבוש. אני במיוחד נהנה מטי שירט כחול אחד.
איזה כיף זה להיכנס לבגדים ישנים!
שחקני החודש: האריסון פורד (בשרינקינג) - האם ידעתי שיש לו יכולת קומית כזאת?
הוא בהחלט מבריק בתפקיד הזה. אני חולה על הווף שלו:-D
דמויות החודש: טד לאסו

זה נעשה לא מעט, אפילו אולי הרבה, אבל עדיין מרגיש לי שלא עשו ממש טוב סיפור יציאה מהארון. או יותר נכון של חוויית הארון.
כלומר מה שהייתי רוצה לראות זה סדרה על ילד בן 10 או 12 נגיד שמבין שהוא גיי והסדרה בעצם מלווה אותו כמה עונות לפני שהוא יוצא מהארון.
אני בעד אבל שהעונה שהוא בן 10-12 תהיה קצרה כי פחות מענין לי הגילאים האלה.
עוד דבר שלא באמת נעשה או לפחות לא ברמה של ממש זה סיפור מורכב עם מסעות בזמן של כמה עונות שבו הכל מתחבר בסוף באופן הגיוני.
כן.
לא אוכל יוגורט (קפוא או לא קפוא)
גלידה היא מעולה בכל שלב של היום. אם כי אני באמת לא זוכר מצב שבו אכלתי גלידה לארוחת בוקר. בדרך כלל אני בכלל לא אוכל ארוחת בוקר.
גלידה כן ויוגורט קפוא לא? זה בתאכלס אותו הדבר. אני לא יודעת מי התחיל עם השקר הזה שזה "יוגורט" זו גלידה לכל דבר.
לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?
אני מאוד אשמח אם הוא יסכים אבל אני אהיה בסדר גם אם הוא יסרב (כנראה זאת לא אהבה גדולה)
:-D:-D
groundhog day גם בפבואר , אז...פרק groundhog day אהוב?
קודם כל והכי חשוב זה לציין את כל העונה הראשונה של בובה רוסית שהיא כולה על מישהי שתקועה בלולאת זמן.
הזכרת לי שמזמן רציתי לראות את זה אבל כל הזמן אני דוחה את זה.
אולי אם אצפה בפרק אחד זה יתפוס אותי ואז לא אוכל להמשיך לדחות את זה.
תמונה\סרטון\מתכון ללחם אגוזים...מה שבא לכם!
אין לי מתכון ללחם אגוזים (גם לחם רגיל אני לא יודע להכין)
צפה בקובץ המצורף 123476
טוב המתכון הזה נשמע משונה ודוחה במיוחד. מי מערבב קמח עם מים נותן לזה לתפוח ורק אז מוסיף שמרים?8-*

didalf

Well-known member
שם: ניק המזיק
זה נכון

מזכרת אהובה: יש לי כל כך הרבה מזכרות כי הבית שלי מלא בדברים שלא זרקתי.
כמובן שאתה אגרן:-D

:-D

רק החודש: אני לאחרונה מוסיף כל יום לסנדוויץ שלי פלפל צהוב ומלפפון (ירוק, אבל הוא לא משוויץ בזה)
כל מה שאתה לא אוכל ודווקא גמבה כן?
מכל הדברים שאי פעם כתבת בפורום הזה, זה הכי הפתיע אותי.
חחחח נכון?:-D

יאמ יאמ
רגע מה באמת לא הכרת אותו עד עכשיו?8-*8-*
אוי זה כיף

קראש החודש: טימוטי
ראית את הסרט שלו על דילן?
ספר החודש:
The King's Men
אול דה קינגס הורסס אול דה קינגס מן קודנט פוט מי טוגדר אגיין

סיבה למסיבה: סרט מארוול חדש שבוע הבא
הדבר היחיד שמסקרן אותי בו זה מה יעשו עם הדמות הישראלית. (והאם באקי יופיע [אני מהמרת חצי שניה בפוסט קרדיטס]).

לא היה?8-*
וואי אבל כמה עונות בארון נשמע מתסכל בטירוף לצפיה.

ובגלל שאנחנו מדברים על אוכל...איזה סוג של פיצה אתם אוהבים? ומה אתם אוהבים על הפיצה?
כי...יום הפיצה הלאומי (של USA) גם הוא בפבואר!!
!
גם פיצה אני לא אוכל
וגם בכיף אתה לא מאמין

יום הצעות הנישואין גם פה אז
לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?, מה הייתם עושים אם אותה דמות היתה מקבלת את הצעתכם? ומה הייתם עושים אם היא היתה מסרבת
?
אני לא יודע למה אבל הראשון שעלה לי לראש הוא קורט מגלי. למרות שהוא די מעצבן. אולי בגלל שהיה שם עניין שלם עם הצעות נישואים.
אולי הייתי מציע נישואים לאנג'ל. כי אני חושב שהוא פתוח לדברים והוא אמור לחיות לנצח אז הוא ישאר צעיר ויהיו לו אופציות אחרי. אני מאוד אשמח אם הוא יסכים אבל אני אהיה בסדר גם אם הוא יסרב (כנראה זאת לא אהבה גדולה)
גיזס פשוט תבחר בפיטר פרקר של טום הולנד מה אתה מסתבך??:-D

ומי שמע עליו חוץ ממך?
וואי אולי לא בשם אבל הוא בכל סדרה ישראלית שניה
1739024198029.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש לנו את שלושתן במשותף!
טוב, יש בכלל סדרות באפל שאת לא אוהבת?
לאיזה פרק בטד לאסו הגעת? האם גם אתה כבר מאוהב ברוי קנט או שאתה מהנודניקים חסרי הלב?
אני בפרק 2X07. אני לא מאוהב ברוי קנט, אבל אני מאוד אוהב את הדמות שלו.
אוקיי לא הבנתי אם הוא באמת רשם את החוקים או שהוא סתם הסתלבט. הסיבה שאני לא בטוחה היא כי רשמת שזה גם בדיחת החודש אז אני מניחה שזה אמור להיות מצחיק אבל הומור של בריטים באופן כללי הוא קצת משונה אז אני לא מצליחה להבין אם זה אמיתי או לא.
באמת קראת את זה ולא הבנת שזאת בדיחה?
ייתכן שזה גם הומור בריטי, אבל זה לחלוטין סוג ההומור שלי.
אבל באמת יש בעיה שלפעמים אני אומר בדיחה בדדפאן ואנשים לא מבינים שאני צוחק.
גלידה כן ויוגורט קפוא לא? זה בתאכלס אותו הדבר. אני לא יודעת מי התחיל עם השקר הזה שזה "יוגורט" זו גלידה לכל דבר.
האמת שאף פעם לא ניסיתי יוגורט קפוא. אבל אני לא אוהב יוגורט אז לא חשבתי לנסות.
רגע מה באמת לא הכרת אותו עד עכשיו?8-*8-*
יצא לי לשמוע אותו. אבל לפעמים אני שומע שיר שכבר שמעתי בעבר ואיכשהו מתחבר אליו בדרך שלא התחברתי בעבר. לך זה לא קורה?
ראית את הסרט שלו על דילן?
לא. ואני לא מתכנן. אין לי עניין מיוחד בבוב דילן ואני לא הולך הרבה לקולנוע.
אול דה קינגס הורסס אול דה קינגס מן קודנט פוט מי טוגדר אגיין
לחלוטין
הדבר היחיד שמסקרן אותי בו זה מה יעשו עם הדמות הישראלית. (והאם באקי יופיע [אני מהמרת חצי שניה בפוסט קרדיטס]).
וואו כמות החפירות שעושים מהעניין הזה. וכמות הזעם שיש לישראלים בעניין רק בגלל השמועות שיהפכו אותה ללא ישראלית למרות שזה לחלוטין רק שמועות עדיין.
כלומר אחרי זה יעניין אותי לדבר על זה. אבל אני מכיר אנשים שכבר שנה עסוקים בעניין.
חוץ מזה תוך כדי אף אחד לא מתלהב מכך שבעצם לקחו דמות קומיקס ישראלית והביאו אותה לסרט MCU.
בסרטי הMCU עד כה הדמויות המשמעותיות היחידות שהן לא אמריקאיות הן ממדינות לא אמיתיות, חייזרים או רוסים (וזה תוך כדי הבהרה שרוסיה היא רעה).
*בעצם מיס מארוול היא פקיסטנית אמריקאית, אבל זה היחיד.
האם יש מישהו צרפתי? בריטי? ברזילאי? אוסטרלי? לא.
מארוול לחלוטין פסיכים שהם עשו את זה כי התוצאה היא שגם שונאי ישראל וגם אוהבי ישראל מרוגזים עליהם בעניין. ואני לא אתפלא אם לא משנה עד כמה היא בפועל תהיה באופן ברור ישראלית בסרט עדיין אנשים משני הצדדים בעיקר יהיו מעוצבנים.
גיזס פשוט תבחר בפיטר פרקר של טום הולנד מה אתה מסתבך??:-D
קודם כל אני הרגשתי שאני צריך לבחור בדמות טלוויזיה (למרות שלא נאמר)
ואני לא אבקש מפיטר פרקר להתחתן איתי כי אני אהיה הרבה יותר מידי בלחץ.

Lhuna3

Well-known member
אולי בארה"ב זה אותו דבר, אבל בישראל זה ממש ממש לא. הפרוזן יוגורט פה פשוט לא טעים בפני עצמו (ולכן חייבים להוסיף לו דברים, בניגוד לגלידה שאפשר לאכול בלי כלום).

didalf

Well-known member
יצא לי לשמוע אותו. אבל לפעמים אני שומע שיר שכבר שמעתי בעבר ואיכשהו מתחבר אליו בדרך שלא התחברתי בעבר. לך זה לא קורה?
אה כן זה בהחלט כן.
אבל מהניסוח שלך היה נראה שלא הכרת אותו בכלל שזה היה לי מוזר כי טחנו אותו בכל חור לפני כמה שנים.

לא. ואני לא מתכנן. אין לי עניין מיוחד בבוב דילן ואני לא הולך הרבה לקולנוע.
אז באיזה הקשר הוא קראש החודש שלך?
ונראה לי שאני אראה כשזה יגיע ליס/סטרימינג כלשהו.

וואו כמות החפירות שעושים מהעניין הזה. וכמות הזעם שיש לישראלים בעניין רק בגלל השמועות שיהפכו אותה ללא ישראלית למרות שזה לחלוטין רק שמועות עדיין.
כלומר אחרי זה יעניין אותי לדבר על זה. אבל אני מכיר אנשים שכבר שנה עסוקים בעניין.
חוץ מזה תוך כדי אף אחד לא מתלהב מכך שבעצם לקחו דמות קומיקס ישראלית והביאו אותה לסרט MCU.
בסרטי הMCU עד כה הדמויות המשמעותיות היחידות שהן לא אמריקאיות הן ממדינות לא אמיתיות, חייזרים או רוסים (וזה תוך כדי הבהרה שרוסיה היא רעה).
*בעצם מיס מארוול היא פקיסטנית אמריקאית, אבל זה היחיד.
האם יש מישהו צרפתי? בריטי? ברזילאי? אוסטרלי? לא.
יש את פגי שהיא בריטית ובגרסאות מסוימות קפטן בריטניה לא?
והאקסמן אמנם עדיין לא ב MCU אבל פרופסור X הוא אנגלי.
מארוול לחלוטין פסיכים שהם עשו את זה כי התוצאה היא שגם שונאי ישראל וגם אוהבי ישראל מרוגזים עליהם בעניין. ואני לא אתפלא אם לא משנה עד כמה היא בפועל תהיה באופן ברור ישראלית בסרט עדיין אנשים משני הצדדים בעיקר יהיו מעוצבנים.
בגלל זה אני סקרנית מה עשו עם זה בסוף ואיך הם יחלצו את עצמם מהבוץ שהם הכניסו את עצמם אליו.

ואני לא אבקש מפיטר פרקר להתחתן איתי כי אני אהיה הרבה יותר מידי בלחץ.
אתה יודע שזה שאלון היפותטי כן?:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז באיזה הקשר הוא קראש החודש שלך?
הוא היה מנחה בSNL החודש.
ומה שהיה ממש מוזר זה שהוא גם היה במקביל האורח המוזיקלי. כלומר הוא הופיע עם שירים של בוב דילן. ומה שמעניין זה שזה היה לא רע.
יש את פגי שהיא בריטית ובגרסאות מסוימות קפטן בריטניה לא?
אוקי, נכון.
והאקסמן אמנם עדיין לא ב MCU אבל פרופסור X הוא אנגלי.
הוא לא. אבל אני יכול להבין למה הנחת שהוא כן לאור זה שפעמיים לקחו שחקן בריטי לשחק אותו. (אבל גם שני השחקנים האחרונים ששיחקו את ספיידרמן הם בריטים)
אתה יודע שזה שאלון היפותטי כן?:-D
מה?!?
עכשיו את אומרת לי.

didalf

Well-known member
הוא לא. אבל אני יכול להבין למה הנחת שהוא כן לאור זה שפעמיים לקחו שחקן בריטי לשחק אותו. (אבל גם שני השחקנים האחרונים ששיחקו את ספיידרמן הם בריטים)
אממממ באקסמן ההתחלה הוא גדל באחוזה באנגליה. אה רגע בעצם זה כן בארהב חחח
אז למה יש לו מבטא בריטי?:-D.
טוב אבל מגניטו הוא גרמני-יהודי!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אממממ באקסמן ההתחלה הוא גדל באחוזה באנגליה. אה רגע בעצם זה כן בארהב חחח
אז למה יש לו מבטא בריטי?:-D.
טוב אבל מגניטו הוא גרמני-יהודי!
באופן כללי לא מעט מהאקס מן הם לא אמריקאים.
אבל אני התייחסתי לMCU

LeAnnDyIan

Well-known member
טוב, יש בכלל סדרות באפל שאת לא אוהבת?
יש. אבל אני לא רוצה להעליב אותן אז אני לא אגיד איזה.
אני בפרק 2X07. אני לא מאוהב ברוי קנט, אבל אני מאוד אוהב את הדמות שלו.
איך אפשר לא להיות מאוהב בגוש שיער הזה😂😍
באמת קראת את זה ולא הבנת שזאת בדיחה?
כדי שאני אבין שזו בדיחה זה צריך להיות.. מצחיק? שזה לא היה. אבל אוקיי לא חשוב כרגע. יותר מענין אותי- אם הוא לא רשם מהם החוקים באמת, אז מה החוקים באמת?
אבל באמת יש בעיה שלפעמים אני אומר בדיחה בדדפאן ואנשים לא מבינים שאני צוחק.
אם היא לא מצחיקה קשה להבין שמישהו צוחק.
יש הבדל בין סתם להיות סרקסטי לבין להגיד בדיחה לא מצחיקה בדדפאן.
אבל בסדר, מעולם לא התחברתי להומור בריטי אז כנראה שזו הסיבה.
שזה אגב מצחיק שאני אומרת כי דווקא היה איזה בחור בריטי שקפץ לי קטע סטנד-אפ שלו בפיד לפני איזה כמה חודשים שחשבתי שהוא קורע, בטח כבר יצא לכם להיתקל בו כי הוא בכל מקום (קטע על אותיות שקטות) באמת אחד הסטנדאפים המצחיקים. צחקתי בקול! אבל מאז האינטרנט שלי חושב שאני אוהבת אותו והוא כל הזמן מראה לי קטעים שלו מסטנדאפים אחרים וניסיתי לראות חלק מהם אבל באחרים יש לו הומור בריטי משעמם שלא מצחיק אותי🙈
האמת שאף פעם לא ניסיתי יוגורט קפוא. אבל אני לא אוהב יוגורט אז לא חשבתי לנסות.
יוגורט קפוא לא אבל גמבה כן?
צריך למשוך ענין לסרט איכשהו.
אבל גם אם יש משהו קבוע במעריצי מארוול רבים זה שהם אוהבים להתלונן על הכל אבל בסופו של דבר הם גם צופים בהכל לכן למארוול לא אכפת והם עושים מה שבא להם.

LeAnnDyIan

Well-known member
אולי בארה"ב זה אותו דבר, אבל בישראל זה ממש ממש לא. הפרוזן יוגורט פה פשוט לא טעים בפני עצמו (ולכן חייבים להוסיף לו דברים, בניגוד לגלידה שאפשר לאכול בלי כלום).
היו שני מקומות ליד הבית שלי בארץ שהייתי הולכת לאכול בהם פרוזן יוגורט היוגורט עצמו היה די plain אבל עדין טעים.
למעשה היה מספיק טעים כדי שעדין אזכור אותו לטובה ובעיני הוא הרבה יותר טעים ממה שיש פה.
למרות שעושה רושם שלאנשים כמוך או כמו ניק בטח מה שיש פה יהיה יותר מתאים כי הם מגיעים בטעמים ואת שמה לך איזה טעם שבא לך, אז ניק יכול לאכול את היוגורט שוקולד שלו (שיש לו טעם של גלידת שוקולד רגילה) ואת יכולה לבחור בטעם אחר (סורי? אין טעם במבה)
אני אגב תמיד לוקחת את העוגת גבינה, כרמל מלוח וצמר גפן מתוק. כן, הם לא הולכים ביחד אבל הם לא ישימו לי שלושה דברים שאני אוהבת ויצפו ממני לבחור!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
משחק שולחני אהוב: טאקי, בדיוק קניתי לאמא שלי
זכור לי ששיחקתי כשהייתי ילד אבל אני לא זוכר כלום. חוץ מזה שהיה משהו שהופך את הכיוון או משהו כזה
מזכרת אהובה: פנקס החיסונים של החתול שלי
נותר לי די הרבה ניירת של חיות מחמד, אבל לא נראה לי שהיה לי פנקס חיסונים
ציטוט החודש: "יש לך לב חם ודם על הידיים, שילוב לא טוב (יונים שחורות);
מסכן איך שקוראים לו (בן וישו בסדרה)
ירק החודש: דלעת
וזה אפילו לא התקופה של האלווין
מאכל החודש: נקניקיות שהכנתי
אתה מכין נקניקיות בעצמך?
איך?
דמויות החודש: הלן ווב, יונים שחורות.
גם אהבתי אותה
סיפור החודש: ספר שיוצא בהוצאה שלנו עשוי להיום מעובד לסרט. אחד המועמדים הוא גאי ריצ'י, שצפוי לביים או לכל הפחות להפיק. אעדכן אם ייצא משהו.
אתה יכול לספר איזה ספר, או שזה חסוי בנתיים?
למי הייתם שולחים שוקולד? (בדיוני או לא) למחסלת מיונים שחורות, היא תשתכנע לא להרוג אותי.
אני חושב שבסופו של דבר הדמות האהובה עלי ביותר ביונים שחורות הייתה וויליאמס
1739049719770.png
groundhog day גם בפבואר , אז...פרק groundhog day אהוב? הנושא לא מוכר.
קודם כל אתה צריך ללכת לראות את הסרט goundhog day, בעברית הוא נקרא "לקום אתמול בבוקר". מככבים בו ביל מוריי ואנדי מקדאול. ואני עכשיו ראיתי שהוא זמין בנטפליקס.
זה על אדם שתקוע באותו יום - מתעורר כל פעם באותו יום באותו מקום - כלומר תקוע בלולאת זמן.
אבל מה שחשוב יותר זה שהוא מצחיק ומרגש.
יש עוד כמה סרטים שעשו את הקטע של לולאת זמן ודי הרבה סדרות פנטזיה ומד"ב עשו פרקים בודדים שיש בהם לולאת זמן.
1739049950605.png

דורי 1981

Well-known member
אתה יכול לספר איזה ספר, או שזה חסוי בנתיים?
סיפרתי על זה בעבר. ספר שמשלב הדרכה ועלילה (הייטק והרפתקאות על גבול המד"ב) ומתרחש ברובו בישראל. הפרויקט קיים ארבע שנים וייגמר בקרוב. בינתיים לא מצליחים להגיע לגאי ריצ'י, שכנראה עסוק עד מעל לראש. מי שיעזור, שיבורך וישלח לי פרטי קשר בפרטי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בסיר. רסק עגבניות, שמן, בצל, פלפל אדום קצוץ וטימין.
אה, בישלת את הנקניקיות בעצמך.
חשבתי לרגע שממש הכנת את הנקניקיות. כלומר הכנסת בשר טחון לתוך רצועות של מעי או משהו כזה.
סיפרתי על זה בעבר. ספר שמשלב הדרכה ועלילה (הייטק והרפתקאות על גבול המד"ב) ומתרחש ברובו בישראל. הפרויקט קיים ארבע שנים וייגמר בקרוב. בינתיים לא מצליחים להגיע לגאי ריצ'י, שכנראה עסוק עד מעל לראש. מי שיעזור, שיבורך וישלח לי פרטי קשר בפרטי.
אבל זה ספר שכבר יצא לאור? אפשר לקנות אותו?

למעלה