Our Father/The Mountain King/Hubert פברואר 2025 – שרשור חודשי 🍔🎠🩸🃏🐌

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תשובון חודשי (באדיבות ליון)

שם
: ניק המזיק
משחק שולחני אהוב: קטאן הוא מעולה אבל יחסית הרבה זמן לא שיחקתי.
צבע אהוב: כחול
מזכרת אהובה: יש לי כל כך הרבה מזכרות כי הבית שלי מלא בדברים שלא זרקתי. היום עברתי על מגירה של דברים שלי מימי הצבא ומצאתי דיסקית עם המספר הצבאי שלי (משום מה בלי השם) ולבשתי אותה לארוחת ערב. כולם חשבו בהתחלה שזאת דיסקית חטופים.
אבל השאלה הייתה על מזכרת אהובה ואני פשוט לא מצליח לחשוב על מזכרת שאני במיוחד אוהב כרגע. יש לי כל מיני ברכות יום הולדת שכתבו לי אנשים לפני שנים רבות ששמרתי ודי מרגשות אותי.
תה אהוב: לא שותה תה.

סרט החודש: לא זכור לי שראיתי סרט בינואר. אבל ראיתי אתמול את הסרט Spoiler Alert שהיה לא רע
סדרות החודש: אבוט אלמנטרי, סקלטון קרו וספיידרמן החדש בדיסני, שרינקינג, טד לאסו וניתוק באפל, זהו זה וקופה ראשית בכאן, מוחות מבריקים, SNL וסיירת המפלצות מהדודים
ציטוט החודש: אצטט את גיס שלי בקבוצת הווטסאפ המשפחתית.
בשביל קונטקסט זה אחרי שאחותי (לא אשתו) שאלה מה החוקים של משחק צפרדעי הפלסטיק הזה:
1738964334024.png
אחרי שכולם התלהבו מהנוסטלגיה (כי זה משחק שנמצא במשפחה שלי איזה 50 שנה וכל ילד שיחק בשלב מסויים) אחותי התעקשה שהיא רוצה לדעת את החוקים.
אחיין שלי ניסה לספק אותה עם זה:
1738964494586.png
זה עדיין לא סיפק אותה ולכן גיס שלי ענה (הוא בריטי ולכן הוא כותב באנגלית):
It's a 50 minute game, 25 minutes each side. There should be an impartial referee normally an older adult preferably sober.
Each side chooses one color, this may or may not be limited to their nationality. Players should attempt to jump their frogs into the opposing team's faces to win
משחק החודש: לפני שבועיים אחיינית שלי גילתה את יוסף המעופף וזה משחק מאוד כיפי (יותר לילדים קטנים).
ירק החודש: אני לאחרונה מוסיף כל יום לסנדוויץ שלי פלפל צהוב ומלפפון (ירוק, אבל הוא לא משוויץ בזה)
מאכל החודש: עוגיות שוקולד צ'יפ. אני מנסה לא לאכול אבל הולי שיט זה טעים.
שיר החודש: איכשהו החודש גיליתי את השיר הממש לא חדש הזה והתמכרתי אליו (של 21 טייסים):
בגד החודש: בזכות ירידה במשקל גיליתי מחדש טי-שירטים ישנים שלי ששנים לא יכלתי ללבוש. אני במיוחד נהנה מטי שירט כחול אחד.
שחקני החודש: האריסון פורד (בשרינקינג) - האם ידעתי שיש לו יכולת קומית כזאת?
דמויות החודש: טד לאסו, ספיידרמן, ניל ג'ונסטן (מהספר שלי)
קראש החודש: טימוטי

ספר החודש:
The King's Men
לאט לאט אני מתחיל להרגע מהספר הזה
בדיחת החודש: האמת שציטוט החודש היה גם בדיחת החודש
סיפור החודש: ציטוט החודש גם די היה סיפור.
סיבה למסיבה: סרט מארוול חדש שבוע הבא

האם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה? המממממ
זה נעשה לא מעט, אפילו אולי הרבה, אבל עדיין מרגיש לי שלא עשו ממש טוב סיפור יציאה מהארון. או יותר נכון של חוויית הארון.
כלומר מה שהייתי רוצה לראות זה סדרה על ילד בן 10 או 12 נגיד שמבין שהוא גיי והסדרה בעצם מלווה אותו כמה עונות לפני שהוא יוצא מהארון.

עוד דבר שלא באמת נעשה או לפחות לא ברמה של ממש זה סיפור מורכב עם מסעות בזמן של כמה עונות שבו הכל מתחבר בסוף באופן הגיוני.

ובגלל שאנחנו בפבואר אז:
מה את\ה אוהב\ת על הפרוזן יוגורט שלך? (יש בפבואר את "יום הפרוזן יוגורט הלאומי של ארה"ב"
)
לא אוכל יוגורט (קפוא או לא קפוא)

ואם אנחנו כבר בנושא אז מה דעתך על גלידה לארוחת בוקר? (יש גם יום כזה משום מה, לא המצאה שלי)
גלידה היא מעולה בכל שלב של היום. אם כי אני באמת לא זוכר מצב שבו אכלתי גלידה לארוחת בוקר. בדרך כלל אני בכלל לא אוכל ארוחת בוקר.

ובגלל שאנחנו מדברים על אוכל...איזה סוג של פיצה אתם אוהבים? ומה אתם אוהבים על הפיצה?
כי...יום הפיצה הלאומי (של USA) גם הוא בפבואר!!
!
גם פיצה אני לא אוכל

יש גם יום המחלות הנדירות אז
איזה רופא בדיוני, הייתם רוצים שיטפל בכם
?
שון מרפי. הוא גאון והוא נחמד. (האוס ירפה אותי אבל יהיה מגעיל תוך כדי)

יום הצעות הנישואין גם פה אז
לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?, מה הייתם עושים אם אותה דמות היתה מקבלת את הצעתכם? ומה הייתם עושים אם היא היתה מסרבת
?
אני לא יודע למה אבל הראשון שעלה לי לראש הוא קורט מגלי. למרות שהוא די מעצבן. אולי בגלל שהיה שם עניין שלם עם הצעות נישואים.
אולי הייתי מציע נישואים לאנג'ל. כי אני חושב שהוא פתוח לדברים והוא אמור לחיות לנצח אז הוא ישאר צעיר ויהיו לו אופציות אחרי. אני מאוד אשמח אם הוא יסכים אבל אני אהיה בסדר גם אם הוא יסרב (כנראה זאת לא אהבה גדולה)

ויומו של ואלנטיין גם פה אז...
למי הייתם שולחים שוקולד? (בדיוני או לא
)
למישהו שאוהב אותי ואלרגי לשוקולד (כי אז הוא יתן לי את השוקולד). או לאחיינים שלי.
זוג בדיוני אהוב?
הזוג מסדרת ספרי All for the Game שאני לא רוצה לציין כי זה מרגיש לי ספוילר (באופן נדיר בספרים מהסוג הזה לא היה לי ברור שהם יהיו זוג לפי תחילת הספר)
טוב אני אשים תמונת פאנארט לכבודם
1738967420357.png

groundhog day גם בפבואר , אז...פרק groundhog day אהוב?
קודם כל והכי חשוב זה לציין את כל העונה הראשונה של בובה רוסית שהיא כולה על מישהי שתקועה בלולאת זמן.
חוץ מזה הרבה סדרות פנטזיה ומד"ב עשו את הקטע של לולאת זמן אבל משום מה כרגע הכי קופצת לי בראש זה הפרק של זינה שבו היא תקועה בלולאת זמן. יש שם את זה שהיא משתגעת מזה לחלוטין בשלב מסויים ואפילו הורגת את ג'וקסר כי הוא מעצבן אותה. איכשהו הפרק הוא גם סוג של פרק רומיאו ויוליה.

וכמה שאלות אזוטריות שאני בטוח שלא יקבלו תשובות:
מאיזה דמות של דיסני הייתם רוצים חתימה\תמונה משותפת
? טוב פיטר פרקר הוא עכשיו דמות דיסני אז לחלוטין ממנו. ואיתו. (וזה אפילו לא חייב להיות כשהוא נראה כמו טום הולנד)
האם את\ה צופה ב KDRAMA ואם כן...איזו? (כי משעמם לי!) לא. נראה לי שהדבר הקוריאני היחיד שראיתי זה משחק הדיונון

תמונה\סרטון\מתכון ללחם אגוזים...מה שבא לכם!
אין לי מתכון ללחם אגוזים (גם לחם רגיל אני לא יודע להכין)
1738967838774.png

וגם

קבצים מצורפים

• 1738967420842.png
    1738967420842.png
    2.6 MB · צפיות: 0
למעלה