מעולה!עוד לא. אעדכן כשייצא.
מעולה!עוד לא. אעדכן כשייצא.
באופן כללי לא מעט מהאקס מן הם לא אמריקאים.
כן. נייטקרולר הוא גרמניבאמת?
אני יכול להבין.לא הגעתי לזה עדיין. התחלתי לבשל רק ב-2019, כשאמי היחידה הפכה לסיעודית.
שמתי לב למשחק המילים (התקשיתי-קשה). ומאז, לא המשכת? אני מאמין שכל אחד יכול ללמוד לבשל, אפילו מישהו כמוני עם שתי ידיים שמאליות. לפחות אני לא מלכלך כמו אבא שלי.אני יכול להבין.
כשאמא שלי חלתה למדתי להכין לה גווקמולי שהיא אהבה.
לא הכי מורכב, אבל היכולות שלי בנושא היו גרועות. איכשהו התקשתי אפילו עם ביצה קשה.
אני לא זוכר כבר איך משחקים ספיד אבל זכור לי שאני ואחיינית שלי היו יוצאים מזה בעצביםשם:עדי
וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
משחק שולחני אהוב:ספיד או רמי
אם השנה הייתה 1900 הייתי צוח עליך שבחרת בצבע גברי כל כךצבע אהוב:ורוד
כבר ראיתי בהמשך מה זה. נראה לי מגניב.מזכרת אהובה:הכנתי שאדו בוקס חמוד כמזכרת מההופעה של טיילור.
זה קצת מצחיק אותי שאת כל כך בעניין. ניסיתי סדרות משטרה פרוצידראליות אחרות גם?סדרות החודש:הטירון
אני מאוהבת. אחרי שלא היה לי איפה לצפות בעונות הראשונות הלכתי לדודים ואז עשיתי לונה של החיים אכלתי פרקים כאילו זה חטיפים אתם לא רוצים לדעת
בגדול אני כבר לקראת סיום עונה 6 שוב. מה שאומר שתיכף ישארו לי רק פרקים שבועיים
שזה כיף כי הם חדשים ולא כיף כי זה פעם בשבוע.
אל תדאגי, אני כבר בפרק 9. ויש רק 10.דקסטר ההתחלה - בסדר כזה. קצת משעמם.
אני צריך שטיילור תצא עם שחקן בסדרה שאני ממש רוצה שתראי.משחק החודש:הפלייאוף של ה AFC (טיילור מה עשית לייייייייייי?
)
היא ישבה לי במקרר עם האפונה והתחילה לשיר. זרקתי אותה על הקיר כי היא תפסה את מקום הגזרירק החודש:תמיד עגבניה.
שווה להקשיב למילים של השיר?שיר החודש:לכבוד עלייתה של טיילור לסופרבול: Taylor Swift - The Alchemy
אולי גם לי שווה לקנות חצאיתבגד החודש:קניתי חצאית
בדכ אני לא הולכת עם חצאיות אבל יש לי גרבוני חורף יפים ורציתי חצאית לשים איתם.
היד התותבת החדשה שלו נראית ממש אמיתיתשחקני החודש:סבסטיאן סטאן
כפרעליו זכה בגלובוס הזהב ועכשיו מועמד לאוסקר
אז הטוויטר החזיר אותו לחיי קצת וכיף לי.
צפה בקובץ המצורף 123118
יש לי בעיה בשבועות האחרונים שאני מאוד נכנסתי לסרטונים וגיפים של לארי סטילסון.
זה לא שאת לא קוראת ספריםבדיחת החודש:שחשבתם שתהיה לי תשובה לספר.
נשמע כמו סיפור מפחידסיפור החודש:בלקאאוט מוחלט
האם היית רוצה סדרה מוזיקלית ברמה של המילטון, אבל שנפרשת על עונה שלמה? זה יכול להיות רעיון.האם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה?לא עולה לי משהו אני לא יצירתית. אין מספיק סדרות מוזיקליות.
האמת באמת הייתי שמח להציע נישואים לבן ווייאט. לא נראה לי שהוא ישבור לי את הלב. אבל נראה לי שתהיה לו קצת בעיה עם זה הוא מאוד רוצה להתקדם ואני לא.יום הצעות הנישואין גם פה אז
לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?, מה הייתם עושים אם אותה דמות היתה מקבלת את הצעתכם? ומה הייתם עושים אם היא היתה מסרבת?לבן וואיאט אבל לא יפה לגנוב אותו מלזלי. זה בעיה מי אני אוהבת שהוא לא חלק משיפ שאני אוהבת?
אין לי דמות אז הארי סטיילס. אני אציע לו נישואים באיטלה כי הוא אוהב את איטליה. והוא לא יסרב
![]()
וואי בריאן וג'סטין זה כזה בלאסט פרום דה פאסט. מעניין איך הם עומדים במבחן הזמןזוג בדיוני אהוב?כרגע? אובססיבית לטים ולוסי
. בכל הזמנים? איאן ומיקי
בריאן וג'סטין
בן ולזלי.
![]()
![]()
![]()
![]()
נכון. מאוד אהבתי אותו.groundhog day גם בפבואר , אז...פרק groundhog day אהוב?פרק היומולדת שלי
לא זוכרת פרק כזה בסדרה
היה סרט נחמד של לולאת זמן עם אנדי סמברג.
נראה לי שיש סיכוי שהוא יחתוך לך עם הציפורן על העורוכמה שאלות אזוטריות שאני בטוח שלא יקבלו תשובות:
מאיזה דמות של דיסני הייתם רוצים חתימה\תמונה משותפת?סקאר
לחלוטין חייסיפור חי:
צפה בקובץ המצורף 123121
חחחחח זה טובשיר על בחור מהמשרד שתעריכו
![]()
Jake Miller on Instagram: "OSCAR FROM THE OFFICE 😂 watch till the end…"
1M likes, 3,031 comments - jakemiller on November 18, 2023: "OSCAR FROM THE OFFICE 😂 watch till the end…".www.instagram.com
איך שניכם? רק המפסיד צריך לכעוסאני לא זוכר כבר איך משחקים ספיד אבל זכור לי שאני ואחיינית שלי היו יוצאים מזה בעצבים
תודהכבר ראיתי בהמשך מה זה. נראה לי מגניב.
פעם הייתי רואה מלא (מחשבות פליליות, המנטליסט, קאסל ועוד) עד שממש מיציתי את זה ולא יכולתי לסבול עוד חקירת רצח אחת.זה קצת מצחיק אותי שאת כל כך בעניין. ניסיתי סדרות משטרה פרוצידראליות אחרות גם?
לא ראיתי אף סרט או סדרה עם ג'ו בכל השש שנים האלהאני צריך שטיילור תצא עם שחקן בסדרה שאני ממש רוצה שתראי.
קר לה ברגליים תדליק תמנורה בקיר!היא ישבה לי במקרר עם האפונה והתחילה לשיר. זרקתי אותה על הקיר כי היא תפסה את מקום הגזר
חחח אתה שואל אותי? ברור שכןשווה להקשיב למילים של השיר?
אולי גם לי שווה לקנות חצאית
היד התותבת החדשה שלו נראית ממש אמיתית
וואי כל כךיש לי בעיה בשבועות האחרונים שאני מאוד נכנסתי לסרטונים וגיפים של לארי סטילסון.
אני עכשיו ממש יכול להבין למה אנשים היו אובססיביים לגביהם
אם מישהו מסוגל להרים דבר כזה? הלוואי.האם היית רוצה סדרה מוזיקלית ברמה של המילטון, אבל שנפרשת על עונה שלמה? זה יכול להיות רעיון.
הוא ישבור לך את הלב כי הוא אוהב רק את לזלי. דה.האמת באמת הייתי שמח להציע נישואים לבן ווייאט. לא נראה לי שהוא ישבור לי את הלב. אבל נראה לי שתהיה לו קצת בעיה עם זה הוא מאוד רוצה להתקדם ואני לא.
אני קצת חוששת האמת נראה לי שעדיף לא לעשות צפיה חוזרת (לא שתכננתי).וואי בריאן וג'סטין זה כזה בלאסט פרום דה פאסט. מעניין איך הם עומדים במבחן הזמן
ואז נהיה סקאר טווינזיסנראה לי שיש סיכוי שהוא יחתוך לך עם הציפורן על העור
חחחחחחשמתי לב למשחק המילים (התקשיתי-קשה). ומאז, לא המשכת? אני מאמין שכל אחד יכול ללמוד לבשל, אפילו מישהו כמוני עם שתי ידיים שמאליות. לפחות אני לא מלכלך כמו אבא שלי.
זה היה המון לחץ ושנינו היינו יוצאים עצבנייםאיך שניכם? רק המפסיד צריך לכעוס![]()
כולם יודעים שהילד של לואי נוצר משילוב גנטי של לואי והאריוואי כל כךזה חור שחור מסוכן אבל ממכר
יש סרטונים שכאילו אי אפשר שלא להאמין שהיה בהם משהו! איך שהם מסתכלים אחד על השני ומגניבים נגיעות קטנות.
אבל נראה לי כל עוד אנחנו בצד של "אולי היה אבל בכל מקרה נגמר" זה סביר, לעומת הפסיכופטים שחושבים שהם עדיין ביחד וממציאים "הוכחות" מטורללות בשביל הדלולו שלהם, ומתעקשים ושכל בחורה שמישהו מהם נראה איתה היא PR בלבד ולכן מותר להטריד אותן (אצל הפסיכים הכי מתקדמים זה כולל גם את הפאקינג ילד של לואי שזה באמת חולני בעיני).
אם מישהו מסוגל זה ליןאם מישהו מסוגל להרים דבר כזה? הלוואי.
אבל הוא כל כך חמוד שהוא לא ישבור לי את הלב.הוא ישבור לך את הלב כי הוא אוהב רק את לזלי. דה.
ראית את הסרט על מופאסה בסוף?ואז נהיה סקאר טווינזיס![]()
אמא שלי תמיד הייתה כזאת.היא נעשה מאוד פאסי איטר בעקבות הטיפולים
אם זה רק היה אפשריכולם יודעים שהילד של לואי נוצר משילוב גנטי של לואי והארי![]()
לין שומע? יש לי משימה בשבילךאם מישהו מסוגל זה לין
אבל הוא כל כך חמוד שהוא לא ישבור לי את הלב.
חוץ מזה לדעתי הוא בי ויסכים לטראפל
לא אני מחרימה את התועבה הזאת!ראית את הסרט על מופאסה בסוף?
לא שיחקתי פוקר אף פעם ולא ממש הצלחתי להבין את החוקיםשם: לונה3
משחק שולחני אהוב: פוקר נחשב? (טקסס הולדם). אם לא אז רמיקוב.
שחור הוא מחסור בצבע, אז כנראה זהצבע אהוב: אף פעם לא היה לי ממש.
את לא ממש משאירה לי מקום לבדיחה כאןמזכרת אהובה: ספל קפה ממישהו יקר לי שנפטר.
שרינקינג...סדרות החודש: ניתוק Severance
נהנייתי בתחילת החודש גם משרינקינג, וצפיתי גם בדקסטר. וחתונמי התחילה אבל היה משעמם.
רק חלקית ציטוט: יש את הקטע הזה שפול מגלה כיצד צעירים מודים שהם טעו עם תפיחה על הלב ואז מחכה את זה כמה פעמים בהמשך הסדרהציטוט החודש: שחכתי לכתוב, אבל בטח משהו משרינקינג.
לא שמעתי על זה אף פעם אבל אני מסוקרןמשחק החודש: Seat Away
אוקי, עכשיו שחיפשתי את זה זה באמת נשמע מוכר.שיר החודש: Sia - Soon We'll Be Found
השחקן שמשחק את מילצ'יק מעצבן אותי. כלומר אולי הוא שחקן טוב ועושה עבודה טוב בלעצבן, אבל קשה לי במצב הזה להתרשם ממנו לטובה.שחקני החודש: כל השחקנים הראשיים ב"ניתוק".
טעות גדולה.סיפור החודש: חשבתי שאני יכולה פשוט להפסיק לקחת כדורים ולא יקרה לי כלום. טעיתי מאוד.
זה מעניין. ומוזר. לא ברור לי בדיוק מה יקרה שם.האם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה?
ספינאוף של דוקטור הו, שבו מתברר שכל דוקטורי העבר בעצם לא הפסיקו להתקיים אחרי ההתחדשות אלא הפכו להיות פשוט בני אדם (או גאליפריים) שחיים חיים רגילים בכדור הארץ בלי הטארדיס ובלי המברג-סוני. זה קומדיה.
כן, הוא יהיה מעולהיש גם יום המחלות הנדירות אז
איזה רופא בדיוני, הייתם רוצים שיטפל בכם?
THE DOCTOR
אוקיי ברצינות:
אני מניחה ששון מרפי (הרופא הטוב) כי הוא תמיד מוצא את הפתרון המושלם לבעיה (למרות שבדרך הוא תמיד מגלה שיש לך גם סרטן, למרות שבאת אליו בגלל נזלת, אבל הוא ירפא אותך מהכל).
אני לא מאמין שאת בוחרת במאט על פני דייוידיום הצעות הנישואין גם פה אז
לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?, מה הייתם עושים אם אותה דמות היתה מקבלת את הצעתכם? ומה הייתם עושים אם היא היתה מסרבת?
לדוקטור 11, מתחתנת איתו, משכנעת אותו.
בשביל גאלנטייןויומו של ואלנטיין גם פה אז...
למי הייתם שולחים שוקולד? (בדיוני או לא)
ללזלי נופ כי היא הכי מתוקה ומגיע לה.
קשה באמת להתחרות. אם כי פאם וג'ים ואיימי וג'ייקזוג בדיוני אהוב? לזלי ובן![]()
דווקא ממש לא לדעתי.groundhog day גם בפבואר , אז...פרק groundhog day אהוב?
אני תמיד אוהבת כאלה, אבל אני לא זוכרת כרגע הרבה חוץ מהפרק של באפי. שהיה מעולה.
זה נחמד באמתוכמה שאלות אזוטריות שאני בטוח שלא יקבלו תשובות:
מאיזה דמות של דיסני הייתם רוצים חתימה\תמונה משותפת? מיראבל מאנקאנטו.
לא נראה לי כמו שיטה טובה להכין לחם אגוזיםתמונה\סרטון\מתכון ללחם אגוזים...מה שבא לכם!
צפה בקובץ המצורף 123123
נ.ב. חשוב לליון כי שיגעת אותי כל השאלון הזה: פברואר. יש פעמיים ר' בשם של החודש הזה.![]()
אני ממש לא תיכננתי לצפות.לא אני מחרימה את התועבה הזאת!
(אני אראה כשיגיע לדיסני)
וואי אני גם נתקלתי בשיר הזה במלא רילים ולא היה לי מושג מאיפה זה עד שיום אחד נתקלתי בקטע מהסרט עצמו ואני כזה "אהההההה"אני ממש לא תיכננתי לצפות.
אבל אז התחיל להופיע שיר משם במיליוני רילים באינסטגרם
ואז גיליתי את השיר המקורי מהסרט ודי התאהבתי
5???לא מאוד שונה מזה שאני לקחתי 5 קולנקס לפני שעה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.