Our Father/The Mountain King/Hubert פברואר 2025 – שרשור חודשי 🍔🎠🩸🃏🐌

keren or5

Well-known member
טוב זה קצת קשה להסביר אבל אני אנסה- יש לוח עם מילים על השולחן, חלק מהמילים הם כחולות, חלק אדומות, השאר נייטרליות, ואחת שחורה. יש 2 קבוצות- אדומים וכחולים. בכל קבוצה יש ספיימאסטר אחד והשאר לא. מי שלא ספיימאסטר לא רואה בהתחלה באיזה צבע כל מילה, כל המילים נראות לבנות. המטרה של כל קבוצה זה שהספיימאסטר שלה יגרום לשאר הקבוצה לפתוח את כל המילים בצבע שלה (ומי שעושה את זה ראשון היא הקבוצה המנצחת, אלא אם כן קבוצה מסויימת לוחצת על המילה השחורה ואז היא אוטומטית מפסידה ונגמר המשחק). הספיימאסטר בתורו נותן לכל קבוצה רמז ומספר. המספר זה לכמה מילים שייך הרמז (נגיד אני ספיימסטרית כחולה, ואני רואה שהמילים "גאון" "רופא" "איינשטיין" הן כחולות, אני יכולה לתת רמז "עילוי 3" למשל. אם הם פותחים את כל המילים שהתכוונתי להם או במקרה מילה כחולה אחרת שלא התכוונתי אז זה טוב (הם יכולים להשלים "זנבות" מהתורות הקודמים כי בכל תור מותר ללחוץ על מילה אחת יותר מהמספר שהמאסטר נותן). רק ברגע שהם לוחצים על מילה הם רואים את הצבע שלה ואם הם צדקו או לא. אם הם לחצו על מילה נייטרלית התור עובר. אם הם לחצו על המילה האדומה (מילה מהקבוצה השניה)- הם נדפקו כי הם עזרו לקבוצה השניה. אם הם לחצו על המילה השחורה הם מפסידים אוטומטית כמו שאמרתי.
זה הכי טוב שאני יכולה להסביר, לא בטוח שהבנת אבל קשה להסביר את המשחק הזה. זה יוצא לפעמים נורא מצחיק כשהספיי נותן רמז והשאר בקבוצה שלו הולכים לכיוונים לגמרי שונים ממה שהוא התכוון. וזה קורה הרבה (זה יכול להיות מצחיק, אבל זה גם יכול להיות מאוד מתסכל בשביל הספיי).
הנה דוגמא קיצונית למה שהספיי התכוון ומה שהשני בקבוצה שלא רואה את הצבעים הבין:
(מישהו שם את הסרטון בקבוצה שאנחנו משחקים וזה היה כזה הכי- זוט ענכנו!)
א. ניק אני כבר הסברתי משחק אחד לעומק בשירשור הזה |שפם|
ב. עדי אמרה לי שזה יותר מדי בני גורן |שפם|
ג. דילן אומרת שאני מנפיצה משחקים אחרי כל ההסבר הזה |שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אממ מסגרת שעושים בתוכה קולג' כזה של כל מיני דברים מההופעה ויש לה עומק אז אפשר לשים דברים במקרה שלי צמידים. הייתי מראה לכם אבל זה כולל תמונות שלי.
הממ רגע יש לי רעיון|תוהה|
הנה:
1738530982845.png
בסידור שעשיתי לאחרונה בבית מצאתי קופסה כזאת שהיו לי בה כמה דברים ועכשיו אני חושב אם לעשות משהו כזה של באפי. יש לי כמה דברים שאני יכול להכניס לתוכה. כולל כרטיסים ממסיבאפי משנת 2005.

אני לא אוהבת
לא אוהבת מונופול?
אני חושב שאת קומוניסטית
הייתי מאשרת לך אבל אין אף תמונה שלה? בושה|פטיש|
העם דורש תמונות של אמה סטון!|מאוהב|
לא מצאתי גיף שאני אוהב שלה מסרטי ספיידרמן
אבל החיפוש הזה גרם לי לחשוב שוב על כך שאני ממש אשמח אם היא תחזור לתפקיד גוון סטייסי בעתיד (ואנחנו יודעים שזה יכול לקרות) (היא אפילו יכולה לחזור עם כוחות עכביש בעצמה)
1739736311283.png

אני יודעת בושה הלכתי להתבייש בפינה.
אבל זה לא אשמתי שסטטיסטית יש יותר זוגות סטרייטים בסדרות עדיין מה לעשות?
אני מרגיש שזה אולי כן אשמתך
כן הוא חתיך ממש והסדרה גם מודעת לזה חחח
למשל:
חחחחחחח
אבל תמיד ראיתי אותו בדברים שהוא היה החבר החתיך המושלם והמשעמם שהוא הבחירה הנכונה על הנייר אבל לא האהבה האמיתית של דמות כלשהי.
אם זה עוזר ב"הרופא הטוב" הוא היה רופא מגעיל ומטרידן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה היה מכוון למיקי והמשחקים המונפצים שלה.
לא מכירה. מניחה שיכולה לגגל אבל עצלנית מידי. מה זה?
וואלה
הכל מתחבר

אגב רציתי לדעת מה זה בעצם "מונפץ" ובדקתי בגוגל.
נראה לי ששמעתי את זה בעבר ופשוט הנחתי מה זה מההקשר, אבל גם לא באמת הבנתי.
1739736958655.png

בכל מקרה נראה לי שפשוט הסברת את זה לעומק מידי.
אני לחלוטין לא הצלחתי לעקוב (ואני בעצם עבדתי עם אחיין שלי על ספר של בני גורן לפני כמה ימים והצלחתי שם לעקוב)
אבל אני גם בטוח שאם אני אנסה עכשיו להסביר בפירוט כיצד משחקים קטאן אז לא ממש תצליחו לעקוב אחרי וזה למרות שזה משחק שכל אדם שמתחיל לשחק מבין די מהר.
אבל משחקים שולחניים (שהם מורכבים יותר ממונופול) צריך לחוות כדי להבין.

זה מזכיר לי תוכנית יו טיוב טובה שהסבירה כיצד משחקים משחקי שולחן שונים.
זה בהנחיית ויל וויטון (שהיה ילד שחקן יחסית מצחיק לפני עשרות שנים) והוא אירח לשחק איתו כל מיני סלבים (ברמות שונות). לא ראיתי הרבה פרקים כי זה די קשה להכנס כל פעם למשחק שונה, אבל כשנכנסתי לפרק לרוב די נהניתי ולפעמים זה גרם לי לרצות לנסות את המשחק באמת (רק במקרים בודדים באמת קניתי את המשחק).
הנה דוגמה (שבחרתי רק בגלל שנמצאים שם סת' גרין וקארן גילאן) (מבאפי ודוקטור הו)(טכנית שניהם גם בשומרי הגלקסיה)

ואני רק עכשיו חושב לבדוק אם עשו פרקים על המשחקים שאת כתבת עליהם...

אוקי אז מגיגול מהיר גיליתי ש"שם קוד" נקרא באנגלית Codenames
והנה
(יש שם את זה עם הליספ מהמפץ הגדול שאני אהבתי יותר בסדרה Speechless)
זה הרבה יותר ארוך מהתיאור שלך (אולי לא כל כך הרבה יותר ארוך כי כתבת באמת המון) אבל נראה לי שיעביר את החוויה יותר.

לא מצאתי שעשו פרק של זה למשחק 6 nimmt!
אבל כמובן שיו-טיוב כבר קיים מיליון שנה ויש סרטון על כל דבר אפשרי אז כמובן שיש סרטונים שמסבירים על המשחק ומראים אנשים משחקים בו
לבחור כאן לא נראה שיש את הקסם של ויל ויטון אז סיכוי קטן יותר שאני אנסה לצפות בזה.

didalf

Well-known member
זה היה מכוון למיקי והמשחקים המונפצים שלה.
אה זה עדיין בגבול הלגיטימי לדעתי חח

זה לא אשמתך אבל שאני קשת קליטה:-D

בסידור שעשיתי לאחרונה בבית מצאתי קופסה כזאת שהיו לי בה כמה דברים ועכשיו אני חושב אם לעשות משהו כזה של באפי. יש לי כמה דברים שאני יכול להכניס לתוכה. כולל כרטיסים ממסיבאפי משנת 2005.
יאאא כן ותראה איך יצא כשסתיים!

לא אוהבת מונופול?
אני חושב שאת קומוניסטית
לא.
משחק משעמם.

לא מצאתי גיף שאני אוהב שלה מסרטי ספיידרמן
אבל החיפוש הזה גרם לי לחשוב שוב על כך שאני ממש אשמח אם היא תחזור לתפקיד גוון סטייסי בעתיד (ואנחנו יודעים שזה יכול לקרות) (היא אפילו יכולה לחזור עם כוחות עכביש בעצמה)
1739736311283.png
אבל יחד עם ספיידי-אנדרו ושיחזרו להיות זוג|מאוהב|
מהזוגות הכי יפים בכל עולם הגיבורי על|מאוהב|;-(

אני מרגיש שזה אולי כן אשמתך

אם זה עוזר ב"הרופא הטוב" הוא היה רופא מגעיל ומטרידן
לא שההתכוונתי לצפות בה במילא אבל עכשיו יש לי סיבה נגד:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה לא אשמתך אבל שאני קשת קליטה:-D
קשת קליטה נשמע כמו משהו שנותנים לעולים חדשים
אני אשמח מאוד לחזרתו של אנדרו גארפילד בתפקיד ספיידמן מבוגר (כבר בסרט השני שלו הוא נראה הרבה יותר מידי מבוגר בשביל להיות תיכוניסט).
אבל גם אם הוא לא ירצה אני חושב שתפקיד משנה שלה בסרט ספיידרמן של טום הולנד יכול להיות מעולה. או תפקיד משנה באחד מסרטי הנוקמים הבאים שכנראה ישלבו דמויות מיקומים מקבילים אז יכול ממש לעבוד.
בעיקרון גם סרט ספיידרוומן בכיכובה יכול להיות מעולה אבל מה הסיכוי שסוני יעשו סרט שלם שיתמקד בדמות שולית מהקומיקס (אה רגע)(או שהם מוכנים לעשות את זה רק לנבלי ספיידרמן)
זה רק גורם לי לחשוד בך יותר

didalf

Well-known member
אני אשמח מאוד לחזרתו של אנדרו גארפילד בתפקיד ספיידמן מבוגר (כבר בסרט השני שלו הוא נראה הרבה יותר מידי מבוגר בשביל להיות תיכוניסט).
אבל גם אם הוא לא ירצה אני חושב שתפקיד משנה שלה בסרט ספיידרמן של טום הולנד יכול להיות מעולה. או תפקיד משנה באחד מסרטי הנוקמים הבאים שכנראה ישלבו דמויות מיקומים מקבילים אז יכול ממש לעבוד.
בעיקרון גם סרט ספיידרוומן בכיכובה יכול להיות מעולה אבל מה הסיכוי שסוני יעשו סרט שלם שיתמקד בדמות שולית מהקומיקס (אה רגע)(או שהם מוכנים לעשות את זה רק לנבלי ספיידרמן)
מה אתה מקשקש לי על אופציות ריאליות יותר או פחות כל מה שאני רוצה את זה גוון-אמה ופיטר-אנדרו כזוג שוב. דגש על הזוג.

LeAnnDyIan

Well-known member
אם את רוצה להיכנס לפינות, אז לא אמרתי שהמצאת את המשחק הזה אחרי כל ההסבר הזה, להיפך, דווקא הבנתי אותו בזכות ההסבר שלך.
זה המשחק השני שרשמת שהרגיש לי מונפץ במיוחד. כאילו גם השם שלו מונפץ. לפחות בראשון יש היגיון ויש שם נורמלי. השני חייב להיות סתם המצאה שלך ואני בטוחה שגם הלכת לגוגל והכנסת לשם הוראות כדי לגרום למשחק שלך להישמע אמיתי אבל אם נבדוק את ההיסטוריה של גוגל נראה שכל הסרטונים והעמודים שמדברים עליו כולם נוצרו מכתובת IP אחת שלך|שפם|

keren or5

Well-known member
לגמרי!
וואלה עשיתי חיפוש ופעם זה היה גם בנטפליקס וביס אבל לא, רק באפל אני רואה באמת. מחדל. לא אפילו באפל זה עולה אקסטרה כסף מה זה החוצפה הזאת??
אוף!! אני גם זכרתי שזה היה בנטפליקס, ככה זה שאני דוחה דברים...
רגע, אז ראית פרק בודד או ראית את כל הסדרה?
את כל הסדרה (רינגר)
(אבל עשיתי היום שנ"צ וחלמתי על דיוויד טננט ומייקל שין ביחד, הם שיחקו במחזה אילם, שזה כמו סרט אילם של פעם אבל בתיאטרון, ומישהו הביא אותי לשם לפגוש אותם)
אני רוצה שיביימו את זה!
למשל אם תשאלי אותי מה זה קטאן אז אני לא אתחיל להסביר שזה משחק שבו אנשים מקימים יישובים ודרכים וקוביות קובעות כמה משאבים הם מקבלים לפי מיקום היישובים שלהם ועם המשאבים הם יכולים לבנות יותר...
אני אגיד שזה משחק כיפי של לא מעט אסטרטגיה אבל כולל גם מזל ואנשים שמשחקים בו הרבה פעמים רבים בקול כי יש עניין שלם של סחר ולבחור על מי להפיל שודד שזה בעצם אומר שאתה בוחר איזה מהשחקנים האחרים אתה דופק.
למה לעשות יותר מדי עבודה כשרובוט יכול לעשות את זה בשבילך?
זה שרוב האנשים איבדו את שיטת הצפיה הזאת זה עצוב. ככ הרבה תגליות אבודות.
(y)
אגב רציתי לדעת מה זה בעצם "מונפץ" ובדקתי בגוגל.
אתה רציני שלא ידעת מה זה? :-0
(y)

Lion_Heart

Well-known member
אני צריך לחשוב על שמות יותר טובים...
תהיתי מה זה ואז נזכרתי שיש את הסדרה הזאת שייתכן שאתה היחיד שזוכר
כנראה, אבל , זה מזכרת ש...שנים על גבי שנים אני מחפש, ורק לפני איזה שנה ומשהו מצאתי...אושר גדול!
רגע רגע, זה קריסטל אמיתי מהשעשועון הישן הזה The Crystal Maze?
אני לא אאמין אם תגיד ששיחקת בזה, אבל אני בטוח שאפשר לקנות כאלו שבאמת יצאו מהתוכנית.
שכחתי לחלוטין מהדבר הזה. ועכשיו גיליתי שגם עשו פרקים חדשים של זה בעשור האחרון.
אתה לא חייב להאמין...אבל זה עובדתי ! יש את "חווית מבוך הקריסטל" בלונדון ושם שיחקתי וגם ניצחתי וזה היה נפלא והזוי! וכן, זה נחשב. השתמשו בחדרים המקוריים!...והיה קטע עם ארנבת חג הפסחא:-D:-D
כן
זה נשמע כמו מתכון לתביעה על הטרדה מינית ;)
זה מסרט מד"ב ישן...וזה נאמר בהקשר...יותר פילוסופי, אבל מה לעשות שאתה צודק...
וואי ממש יפה.
מה זה? ומאיפה אתה הגעת לזה?
דרך מבוכים ודרקונים |מרובע|
אבל כמה ממך נדרשו כדי להחליף את המנורה?
5
הזמן לא מפסיק לזוז

זה הקטע שמישהו מגלה שיש לו תאום זהה שהוא לא ידע עליו ולקח את הזהות שלו. מרגיש לי שזה כן נעשה בכמה מקרים. לפחות עולה לי הסדרה Ringer עם שרה מישל גלר (שגם לה הייתה רק עונה אחת). אבל אולי זה לא נעשה אף פעם טוב.
כן, אבל הקטע שממש אהבתי זה הקטע של | אני לא אוכל לחיות את חייך , אז ארגנתי שאתה תחייה את חיי|...זה באמת רעיון גאוני ולא ראיתי את זה נעשה לפני או אחרי

בהחלט

אם כי אני גם מאוד מעריך את דאפי

שאתה בעצם מרגל צפון קוריאני
ראית את הנשים שם? לפחות אלו שבסדרות?:-]:-D|מרובע|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה לא חייב להאמין...אבל זה עובדתי ! יש את "חווית מבוך הקריסטל" בלונדון ושם שיחקתי וגם ניצחתי וזה היה נפלא והזוי! וכן, זה נחשב. השתמשו בחדרים המקוריים!...והיה קטע עם ארנבת חג הפסחא:-D:-D
אוקי אבל לא הייתה בתוכנית. אז יפה והכל אבל...
אם היית אומר לי שהתחרת בתוכנית בשנות ה90 וזכית בזה הייתי ממנה אותך למנהל הפורום (או משהו יוקרתי יותר)
כן, אבל הקטע שממש אהבתי זה הקטע של | אני לא אוכל לחיות את חייך , אז ארגנתי שאתה תחייה את חיי|...זה באמת רעיון גאוני ולא ראיתי את זה נעשה לפני או אחרי
מרגיש לי שכן ראיתי את הרעיון הזה מבוצע, אבל אני לא זוכר איפה אז אני אתן לך את זה
ראית את הנשים שם? לפחות אלו שבסדרות?:-]:-D|מרובע|
אף אחד לא אמר שמרגל צפון-קוריאני לא יכול להיות סטרייט. (כלומר זה מרגיש לא סביר, אבל אפשרי)

Lion_Heart

Well-known member
אוקי אבל לא הייתה בתוכנית. אז יפה והכל אבל...
אם היית אומר לי שהתחרת בתוכנית בשנות ה90 וזכית בזה הייתי ממנה אותך למנהל הפורום (או משהו יוקרתי יותר)
א: למה להרוס? הייתי ...טכנית, בתכנית...רק לא צילמו :-D
ו...אני אקבל ממך כל תואר שרק תרצה!:-P::-D
מרגיש לי שכן ראיתי את הרעיון הזה מבוצע, אבל אני לא זוכר איפה אז אני אתן לך את זה
תודה...ועכשיו יש לי את...זה
אף אחד לא אמר שמרגל צפון-קוריאני לא יכול להיות סטרייט. (כלומר זה מרגיש לא סביר, אבל אפשרי)
אני לגמרי סטרייט...אבל ליאם אובריאן זה ליאם אובריאן ומאט מרסר זה מאט מרסר!:-]

keren or5

Well-known member
לא אוהבת מונופול?
אני חושב שאת קומוניסטית
האמת, שמונופול הוא משחק דיי גרוע, ואם בא לך לשמוע למה יש פרק דיי טוב על זה בתשובה של דורון פישלר, אבל ממש לא קשור לעיניינים אידיאולוגים, הוא ofended ממנו כאוהב משחקים.
החלום שלי היא שהיא תגלם גירסה מסוימת של גוון סטייסי משהו בערך כמו גוון ב- מימד העכביש. אבל אני לא בטוחה שהיא עדיין מספיק צעירה בשביל זה.
בכל מקרה נראה לי שפשוט הסברת את זה לעומק מידי.
אני לחלוטין לא הצלחתי לעקוב (ואני בעצם עבדתי עם אחיין שלי על ספר של בני גורן לפני כמה ימים והצלחתי שם לעקוב)
עוד תלונות לזה שהייתי נחמדה וניסיתי לקיים תקשורת אנושית? |שפם| אפילו לא ענית לך!
שום דבר שניק אומר כבר לא מפתיע אותי יותר🙈
ניק הוא חייזר מיקום אחר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
א: למה להרוס? הייתי ...טכנית, בתכנית...רק לא צילמו :-D
ו...אני אקבל ממך כל תואר שרק תרצה!:-P::-D
איזה תואר אתה רוצה?
(רק כדי שאני אוכל לצעוק עליך שאני לא מעניק לך אותו)
אני לגמרי סטרייט...אבל ליאם אובריאן זה ליאם אובריאן ומאט מרסר זה מאט מרסר!:-]
אנשים הם בהחלט אותם אנשים
האמת, שמונופול הוא משחק דיי גרוע, ואם בא לך לשמוע למה יש פרק דיי טוב על זה בתשובה של דורון פישלר, אבל ממש לא קשור לעיניינים אידיאולוגים, הוא ofended ממנו כאוהב משחקים.
את מזכירה לי שכבר כמה זמן לא הקשבתי לפרק חדש של התשובה. למעשה מאז הסיפור על הנשים שניסו להקיף את העולם ב80 יום (וזה היה באוקטובר)
אז יש לי את "שניה זה הרבה או מעט", "רגליים או עיניים" ו"מה היה הסיפור עם באג 2000".
נכון שיש הרבה פרקים ישנים שלא שמעתי שאני יכול לשמוע, אבל כשאני עובר על הרשימה של הישנים כמעט שום דבר לא קוסם לי.
החלום שלי היא שהיא תגלם גירסה מסוימת של גוון סטייסי משהו בערך כמו גוון ב- מימד העכביש. אבל אני לא בטוחה שהיא עדיין מספיק צעירה בשביל זה.
אם אנדרו גארפילד וטובי מגווייר עדיין יכולים לשחק את פיטר פרקר/ספיידרמן אז אמה סטון יכולה לשחק את גוון סטייסי/ספיידרוומן.
עוד תלונות לזה שהייתי נחמדה וניסיתי לקיים תקשורת אנושית? |שפם| אפילו לא ענית לך!
זה מאוד מעצבן כשאתה נענש על כך שבעצם טרחת לקיים תקשורת אנושית.
אם כי את בעצם אומרת שאת לא ניסית לקיים תקשורת אנושית איתי, אז כנראה נענשת על זה.
ניק הוא חייזר מיקום אחר
רגע רגע, האם אני חייזר בכך שאני מכדור הארץ אבל של יקום אחר, או שאני גם מיקום אחר וגם ביקום ההוא אני לא מכדור הארץ?
כי חייזרים רגילים הם פשוט מכוכב אחר אבל כן מהיקום שלנו. אבל לרוב (במד"ב ופנטזיה) אנשים שהם פשוט מיקום אחר לא מכונים חייזרים.
אבל בקרוסאוברים של הarrowverse סופרגירל היא באמת גם מיקום אחר מזה של החץ והפלאש וגם חייזרית בכך שהיא מהכוכב קריפטון.

keren or5

Well-known member
זה מאוד מעצבן כשאתה נענש על כך שבעצם טרחת לקיים תקשורת אנושית.
אם כי את בעצם אומרת שאת לא ניסית לקיים תקשורת אנושית איתי, אז כנראה נענשת על זה.
על זה אני לא צריכה להיענש, אני צריכה לקבל פרס.
רגע רגע, האם אני חייזר בכך שאני מכדור הארץ אבל של יקום אחר, או שאני גם מיקום אחר וגם ביקום ההוא אני לא מכדור הארץ?
כי חייזרים רגילים הם פשוט מכוכב אחר אבל כן מהיקום שלנו. אבל לרוב (במד"ב ופנטזיה) אנשים שהם פשוט מיקום אחר לא מכונים חייזרים.
אבל בקרוסאוברים של הarrowverse סופרגירל היא באמת גם מיקום אחר מזה של החץ והפלאש וגם חייזרית בכך שהיא מהכוכב קריפטון.
והנה הדוגמא למה |שפם|

למעלה