didalf
Well-known member
את לא עושה את זה בכלל מה נעלבת?וואי סתמו. אני אשאל אתכם שאלות שאני יכולה לגגל ואתם תענו לי![]()
את לא עושה את זה בכלל מה נעלבת?וואי סתמו. אני אשאל אתכם שאלות שאני יכולה לגגל ואתם תענו לי![]()
וואי סתמו. אני אשאל אתכם שאלות שאני יכולה לגגל ואתם תענו לי![]()
חחחחחחאת לא עושה את זה בכלל מה נעלבת?![]()
זה היה מכוון למיקי והמשחקים המונפצים שלה.את לא עושה את זה בכלל מה נעלבת?![]()
א. ניק אני כבר הסברתי משחק אחד לעומק בשירשור הזהטוב זה קצת קשה להסביר אבל אני אנסה- יש לוח עם מילים על השולחן, חלק מהמילים הם כחולות, חלק אדומות, השאר נייטרליות, ואחת שחורה. יש 2 קבוצות- אדומים וכחולים. בכל קבוצה יש ספיימאסטר אחד והשאר לא. מי שלא ספיימאסטר לא רואה בהתחלה באיזה צבע כל מילה, כל המילים נראות לבנות. המטרה של כל קבוצה זה שהספיימאסטר שלה יגרום לשאר הקבוצה לפתוח את כל המילים בצבע שלה (ומי שעושה את זה ראשון היא הקבוצה המנצחת, אלא אם כן קבוצה מסויימת לוחצת על המילה השחורה ואז היא אוטומטית מפסידה ונגמר המשחק). הספיימאסטר בתורו נותן לכל קבוצה רמז ומספר. המספר זה לכמה מילים שייך הרמז (נגיד אני ספיימסטרית כחולה, ואני רואה שהמילים "גאון" "רופא" "איינשטיין" הן כחולות, אני יכולה לתת רמז "עילוי 3" למשל. אם הם פותחים את כל המילים שהתכוונתי להם או במקרה מילה כחולה אחרת שלא התכוונתי אז זה טוב (הם יכולים להשלים "זנבות" מהתורות הקודמים כי בכל תור מותר ללחוץ על מילה אחת יותר מהמספר שהמאסטר נותן). רק ברגע שהם לוחצים על מילה הם רואים את הצבע שלה ואם הם צדקו או לא. אם הם לחצו על מילה נייטרלית התור עובר. אם הם לחצו על המילה האדומה (מילה מהקבוצה השניה)- הם נדפקו כי הם עזרו לקבוצה השניה. אם הם לחצו על המילה השחורה הם מפסידים אוטומטית כמו שאמרתי.
זה הכי טוב שאני יכולה להסביר, לא בטוח שהבנת אבל קשה להסביר את המשחק הזה. זה יוצא לפעמים נורא מצחיק כשהספיי נותן רמז והשאר בקבוצה שלו הולכים לכיוונים לגמרי שונים ממה שהוא התכוון. וזה קורה הרבה (זה יכול להיות מצחיק, אבל זה גם יכול להיות מאוד מתסכל בשביל הספיי).
הנה דוגמא קיצונית למה שהספיי התכוון ומה שהשני בקבוצה שלא רואה את הצבעים הבין:
(מישהו שם את הסרטון בקבוצה שאנחנו משחקים וזה היה כזה הכי- זוט ענכנו!)
בסידור שעשיתי לאחרונה בבית מצאתי קופסה כזאת שהיו לי בה כמה דברים ועכשיו אני חושב אם לעשות משהו כזה של באפי. יש לי כמה דברים שאני יכול להכניס לתוכה. כולל כרטיסים ממסיבאפי משנת 2005.אממ מסגרת שעושים בתוכה קולג' כזה של כל מיני דברים מההופעה ויש לה עומק אז אפשר לשים דברים במקרה שלי צמידים. הייתי מראה לכם אבל זה כולל תמונות שלי.
הממ רגע יש לי רעיון
הנה:
![]()
לא אוהבת מונופול?אני לא אוהבת
לא מצאתי גיף שאני אוהב שלה מסרטי ספיידרמןהייתי מאשרת לך אבל אין אף תמונה שלה? בושה
העם דורש תמונות של אמה סטון!![]()
אני מרגיש שזה אולי כן אשמתךאני יודעת בושה הלכתי להתבייש בפינה.
אבל זה לא אשמתי שסטטיסטית יש יותר זוגות סטרייטים בסדרות עדיין מה לעשות?
חחחחחחחכן הוא חתיך ממש והסדרה גם מודעת לזה חחח
למשל:
אם זה עוזר ב"הרופא הטוב" הוא היה רופא מגעיל ומטרידןאבל תמיד ראיתי אותו בדברים שהוא היה החבר החתיך המושלם והמשעמם שהוא הבחירה הנכונה על הנייר אבל לא האהבה האמיתית של דמות כלשהי.
זה היה מכוון למיקי והמשחקים המונפצים שלה.
וואלהלא מכירה. מניחה שיכולה לגגל אבל עצלנית מידי. מה זה?
הכל מתחברא. ניק אני כבר הסברתי משחק אחד לעומק בשירשור הזה
ב. עדי אמרה לי שזה יותר מדי בני גורן
ג. דילן אומרת שאני מנפיצה משחקים אחרי כל ההסבר הזה
![]()
אה זה עדיין בגבול הלגיטימי לדעתי חחזה היה מכוון למיקי והמשחקים המונפצים שלה.
זה לא אשמתך אבל שאני קשת קליטהב. עדי אמרה לי שזה יותר מדי בני גורן![]()
יאאא כן ותראה איך יצא כשסתיים!בסידור שעשיתי לאחרונה בבית מצאתי קופסה כזאת שהיו לי בה כמה דברים ועכשיו אני חושב אם לעשות משהו כזה של באפי. יש לי כמה דברים שאני יכול להכניס לתוכה. כולל כרטיסים ממסיבאפי משנת 2005.
לא.לא אוהבת מונופול?
אני חושב שאת קומוניסטית
אבל יחד עם ספיידי-אנדרו ושיחזרו להיות זוגלא מצאתי גיף שאני אוהב שלה מסרטי ספיידרמן
אבל החיפוש הזה גרם לי לחשוב שוב על כך שאני ממש אשמח אם היא תחזור לתפקיד גוון סטייסי בעתיד (ואנחנו יודעים שזה יכול לקרות) (היא אפילו יכולה לחזור עם כוחות עכביש בעצמה)
![]()
אני מרגיש שזה אולי כן אשמתך
לא שההתכוונתי לצפות בה במילא אבל עכשיו יש לי סיבה נגדאם זה עוזר ב"הרופא הטוב" הוא היה רופא מגעיל ומטרידן
קשת קליטה נשמע כמו משהו שנותנים לעולים חדשיםזה לא אשמתך אבל שאני קשת קליטה![]()
אני אשמח מאוד לחזרתו של אנדרו גארפילד בתפקיד ספיידמן מבוגר (כבר בסרט השני שלו הוא נראה הרבה יותר מידי מבוגר בשביל להיות תיכוניסט).אבל יחד עם ספיידי-אנדרו ושיחזרו להיות זוג
מהזוגות הכי יפים בכל עולם הגיבורי על![]()
זה רק גורם לי לחשוד בך יותר
מה אתה מקשקש לי על אופציות ריאליות יותר או פחות כל מה שאני רוצה את זה גוון-אמה ופיטר-אנדרו כזוג שוב. דגש על הזוג.אני אשמח מאוד לחזרתו של אנדרו גארפילד בתפקיד ספיידמן מבוגר (כבר בסרט השני שלו הוא נראה הרבה יותר מידי מבוגר בשביל להיות תיכוניסט).
אבל גם אם הוא לא ירצה אני חושב שתפקיד משנה שלה בסרט ספיידרמן של טום הולנד יכול להיות מעולה. או תפקיד משנה באחד מסרטי הנוקמים הבאים שכנראה ישלבו דמויות מיקומים מקבילים אז יכול ממש לעבוד.
בעיקרון גם סרט ספיידרוומן בכיכובה יכול להיות מעולה אבל מה הסיכוי שסוני יעשו סרט שלם שיתמקד בדמות שולית מהקומיקס (אה רגע)(או שהם מוכנים לעשות את זה רק לנבלי ספיידרמן)
אם את רוצה להיכנס לפינות, אז לא אמרתי שהמצאת את המשחק הזה אחרי כל ההסבר הזה, להיפך, דווקא הבנתי אותו בזכות ההסבר שלך.א. ניק אני כבר הסברתי משחק אחד לעומק בשירשור הזה
ב. עדי אמרה לי שזה יותר מדי בני גורן
ג. דילן אומרת שאני מנפיצה משחקים אחרי כל ההסבר הזה
![]()
לגמרי!#ThanosWasRight
אוף!! אני גם זכרתי שזה היה בנטפליקס, ככה זה שאני דוחה דברים...וואלה עשיתי חיפוש ופעם זה היה גם בנטפליקס וביס אבל לא,רק באפל אני רואה באמת.מחדל. לא אפילו באפל זה עולה אקסטרה כסף מה זה החוצפה הזאת??
את כל הסדרה (רינגר)רגע, אז ראית פרק בודד או ראית את כל הסדרה?
אני רוצה שיביימו את זה!(אבל עשיתי היום שנ"צ וחלמתי על דיוויד טננט ומייקל שין ביחד, הם שיחקו במחזה אילם, שזה כמו סרט אילם של פעם אבל בתיאטרון, ומישהו הביא אותי לשם לפגוש אותם)
למה לעשות יותר מדי עבודה כשרובוט יכול לעשות את זה בשבילך?למשל אם תשאלי אותי מה זה קטאן אז אני לא אתחיל להסביר שזה משחק שבו אנשים מקימים יישובים ודרכים וקוביות קובעות כמה משאבים הם מקבלים לפי מיקום היישובים שלהם ועם המשאבים הם יכולים לבנות יותר...
אני אגיד שזה משחק כיפי של לא מעט אסטרטגיה אבל כולל גם מזל ואנשים שמשחקים בו הרבה פעמים רבים בקול כי יש עניין שלם של סחר ולבחור על מי להפיל שודד שזה בעצם אומר שאתה בוחר איזה מהשחקנים האחרים אתה דופק.
זה שרוב האנשים איבדו את שיטת הצפיה הזאת זה עצוב. ככ הרבה תגליות אבודות.
אתה רציני שלא ידעת מה זה?אגב רציתי לדעת מה זה בעצם "מונפץ" ובדקתי בגוגל.
אבל יחד עם ספיידי-אנדרו ושיחזרו להיות זוג
מהזוגות הכי יפים בכל עולם הגיבורי על![]()
שום דבר שניק אומר כבר לא מפתיע אותי יותראתה רציני שלא ידעת מה זה?![]()
אני צריך לחשוב על שמות יותר טובים...חחחחח
כנראה, אבל , זה מזכרת ש...שנים על גבי שנים אני מחפש, ורק לפני איזה שנה ומשהו מצאתי...אושר גדול!תהיתי מה זה ואז נזכרתי שיש את הסדרה הזאת שייתכן שאתה היחיד שזוכר
אתה לא חייב להאמין...אבל זה עובדתי ! יש את "חווית מבוך הקריסטל" בלונדון ושם שיחקתי וגם ניצחתי וזה היה נפלא והזוי! וכן, זה נחשב. השתמשו בחדרים המקוריים!...והיה קטע עם ארנבת חג הפסחארגע רגע, זה קריסטל אמיתי מהשעשועון הישן הזה The Crystal Maze?
אני לא אאמין אם תגיד ששיחקת בזה, אבל אני בטוח שאפשר לקנות כאלו שבאמת יצאו מהתוכנית.
שכחתי לחלוטין מהדבר הזה. ועכשיו גיליתי שגם עשו פרקים חדשים של זה בעשור האחרון.
כןראית כבר?
זה מסרט מד"ב ישן...וזה נאמר בהקשר...יותר פילוסופי, אבל מה לעשות שאתה צודק...זה נשמע כמו מתכון לתביעה על הטרדה מינית![]()
דרך מבוכים ודרקוניםוואי ממש יפה.
מה זה? ומאיפה אתה הגעת לזה?
5אבל כמה ממך נדרשו כדי להחליף את המנורה?
כן, אבל הקטע שממש אהבתי זה הקטע של | אני לא אוכל לחיות את חייך , אז ארגנתי שאתה תחייה את חיי|...זה באמת רעיון גאוני ולא ראיתי את זה נעשה לפני או אחריהזמן לא מפסיק לזוז
זה הקטע שמישהו מגלה שיש לו תאום זהה שהוא לא ידע עליו ולקח את הזהות שלו. מרגיש לי שזה כן נעשה בכמה מקרים. לפחות עולה לי הסדרה Ringer עם שרה מישל גלר (שגם לה הייתה רק עונה אחת). אבל אולי זה לא נעשה אף פעם טוב.
ראית את הנשים שם? לפחות אלו שבסדרות?![]()
בהחלט
![]()
אם כי אני גם מאוד מעריך את דאפי
שאתה בעצם מרגל צפון קוריאני
אוקי אבל לא הייתה בתוכנית. אז יפה והכל אבל...אתה לא חייב להאמין...אבל זה עובדתי ! יש את "חווית מבוך הקריסטל" בלונדון ושם שיחקתי וגם ניצחתי וזה היה נפלא והזוי! וכן, זה נחשב. השתמשו בחדרים המקוריים!...והיה קטע עם ארנבת חג הפסחא![]()
מרגיש לי שכן ראיתי את הרעיון הזה מבוצע, אבל אני לא זוכר איפה אז אני אתן לך את זהכן, אבל הקטע שממש אהבתי זה הקטע של | אני לא אוכל לחיות את חייך , אז ארגנתי שאתה תחייה את חיי|...זה באמת רעיון גאוני ולא ראיתי את זה נעשה לפני או אחרי
אף אחד לא אמר שמרגל צפון-קוריאני לא יכול להיות סטרייט. (כלומר זה מרגיש לא סביר, אבל אפשרי)ראית את הנשים שם? לפחות אלו שבסדרות?![]()
א: למה להרוס? הייתי ...טכנית, בתכנית...רק לא צילמואוקי אבל לא הייתה בתוכנית. אז יפה והכל אבל...
אם היית אומר לי שהתחרת בתוכנית בשנות ה90 וזכית בזה הייתי ממנה אותך למנהל הפורום (או משהו יוקרתי יותר)
תודה...ועכשיו יש לי את...זהמרגיש לי שכן ראיתי את הרעיון הזה מבוצע, אבל אני לא זוכר איפה אז אני אתן לך את זה
אני לגמרי סטרייט...אבל ליאם אובריאן זה ליאם אובריאן ומאט מרסר זה מאט מרסר!אף אחד לא אמר שמרגל צפון-קוריאני לא יכול להיות סטרייט. (כלומר זה מרגיש לא סביר, אבל אפשרי)
האמת, שמונופול הוא משחק דיי גרוע, ואם בא לך לשמוע למה יש פרק דיי טוב על זה בתשובה של דורון פישלר, אבל ממש לא קשור לעיניינים אידיאולוגים, הוא ofended ממנו כאוהב משחקים.לא אוהבת מונופול?
אני חושב שאת קומוניסטית
החלום שלי היא שהיא תגלם גירסה מסוימת של גוון סטייסי משהו בערך כמו גוון ב- מימד העכביש. אבל אני לא בטוחה שהיא עדיין מספיק צעירה בשביל זה.אבל החיפוש הזה גרם לי לחשוב שוב על כך שאני ממש אשמח אם היא תחזור לתפקיד גוון סטייסי בעתיד (ואנחנו יודעים שזה יכול לקרות) (היא אפילו יכולה לחזור עם כוחות עכביש בעצמה)
עוד תלונות לזה שהייתי נחמדה וניסיתי לקיים תקשורת אנושית?בכל מקרה נראה לי שפשוט הסברת את זה לעומק מידי.
אני לחלוטין לא הצלחתי לעקוב (ואני בעצם עבדתי עם אחיין שלי על ספר של בני גורן לפני כמה ימים והצלחתי שם לעקוב)
ניק הוא חייזר מיקום אחרשום דבר שניק אומר כבר לא מפתיע אותי יותר![]()
איזה תואר אתה רוצה?א: למה להרוס? הייתי ...טכנית, בתכנית...רק לא צילמו
ו...אני אקבל ממך כל תואר שרק תרצה!![]()
אנשים הם בהחלט אותם אנשיםאני לגמרי סטרייט...אבל ליאם אובריאן זה ליאם אובריאן ומאט מרסר זה מאט מרסר!![]()
את מזכירה לי שכבר כמה זמן לא הקשבתי לפרק חדש של התשובה. למעשה מאז הסיפור על הנשים שניסו להקיף את העולם ב80 יום (וזה היה באוקטובר)האמת, שמונופול הוא משחק דיי גרוע, ואם בא לך לשמוע למה יש פרק דיי טוב על זה בתשובה של דורון פישלר, אבל ממש לא קשור לעיניינים אידיאולוגים, הוא ofended ממנו כאוהב משחקים.
אם אנדרו גארפילד וטובי מגווייר עדיין יכולים לשחק את פיטר פרקר/ספיידרמן אז אמה סטון יכולה לשחק את גוון סטייסי/ספיידרוומן.החלום שלי היא שהיא תגלם גירסה מסוימת של גוון סטייסי משהו בערך כמו גוון ב- מימד העכביש. אבל אני לא בטוחה שהיא עדיין מספיק צעירה בשביל זה.
זה מאוד מעצבן כשאתה נענש על כך שבעצם טרחת לקיים תקשורת אנושית.עוד תלונות לזה שהייתי נחמדה וניסיתי לקיים תקשורת אנושית?אפילו לא ענית לך!
רגע רגע, האם אני חייזר בכך שאני מכדור הארץ אבל של יקום אחר, או שאני גם מיקום אחר וגם ביקום ההוא אני לא מכדור הארץ?ניק הוא חייזר מיקום אחר
לעולם לא תדע לפני שתסכים לתת לי אותו!איזה תואר אתה רוצה?
(רק כדי שאני אוכל לצעוק עליך שאני לא מעניק לך אותו)
אנשים הם בהחלט אותם אנשים
על זה אני לא צריכה להיענש, אני צריכה לקבל פרס.זה מאוד מעצבן כשאתה נענש על כך שבעצם טרחת לקיים תקשורת אנושית.
אם כי את בעצם אומרת שאת לא ניסית לקיים תקשורת אנושית איתי, אז כנראה נענשת על זה.
והנה הדוגמא למהרגע רגע, האם אני חייזר בכך שאני מכדור הארץ אבל של יקום אחר, או שאני גם מיקום אחר וגם ביקום ההוא אני לא מכדור הארץ?
כי חייזרים רגילים הם פשוט מכוכב אחר אבל כן מהיקום שלנו. אבל לרוב (במד"ב ופנטזיה) אנשים שהם פשוט מיקום אחר לא מכונים חייזרים.
אבל בקרוסאוברים של הarrowverse סופרגירל היא באמת גם מיקום אחר מזה של החץ והפלאש וגם חייזרית בכך שהיא מהכוכב קריפטון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.