Pascal's Triangle Revisited/Park Safety/Playpen אפריל 2025 – שרשור חודשי 🎀🌈🍞🉑👨‍🦯

didalf

Well-known member
הז'אנר אהוב עלי אחרי הכול, הוא רומן רומנטי ספורטיבי שהמון פעמים הקושי של הדמויות הראשיות שם הוא לקבל את עצמם או שאחרים יקבלו אותם בסביבה כל כך מאצ'ואיסטית.
ספיקינג אוף את והז'אנר החביב עלייך (גייז בהוקי) מכירה ספר בשם HIM?
החלטתי לנסות לחפש ספר לבד ונכנסתי לגודרידס ובסוף בחרתי בו כי הוא נראה נחמד מספיק אז קניתי שיהיה לי למתישהו. והוא על הוקי אז תהיתי אם את מכירה/אהבת?

Reutk

Active member
ספיקינג אוף את והז'אנר החביב עלייך (גייז בהוקי) מכירה ספר בשם HIM?
החלטתי לנסות לחפש ספר לבד ונכנסתי לגודרידס ובסוף בחרתי בו כי הוא נראה נחמד מספיק אז קניתי שיהיה לי למתישהו. והוא על הוקי אז תהיתי אם את מכירה/אהבת?
בטח שאני מכירה. אני זוכרת בערך על מה הוא ושהוא טוב, אבל זה לא ספר שקראתי שוב.
לא המלצתי לך עליו כי יש לו ספר המשך us.

didalf

Well-known member
בטח שאני מכירה. אני זוכרת בערך על מה הוא ושהוא טוב, אבל זה לא ספר שקראתי שוב.
לא המלצתי לך עליו כי יש לו ספר המשך us.
כן ראיתי שיש לו המשך שזה קצת באסה אבל אחרי שכל מה שנשמע לי נחמד היו לו 10 המשכים אחד זה לא נורא:-D ואם הבנתי נכון גם הספר עומד בפני עצמו.
כך שאם אני אהנה אני אקרא גם את ההמשך ואם לא מספיק אז לא נורא.

Reutk

Active member
אבל אחרי שכל מה שנשמע לי נחמד היו לו 10 המשכים אחד זה לא נורא
אם זה לא פנטזיה אז תכתבי לי אחד הם. אולי גם לי הוא ישמע נחמד, ולי לא אכפת שיש הרבה ספרי המשך.
ואם הבנתי נכון גם הספר עומד בפני עצמו.
אני לא זוכרת אבל בטוחה כמעט ב100% שכן.

Reutk

Active member
סדרות החודש:|קדימה|הטירון עונה 7|מאוהב||מאוהב||מאוהב| - אני חיה מרביעי לרביעי אבל איזה כיף לי ברביעי באמת אני מאוהבת איזה כיף שגם בעונה 7 בפרק שבועי עדין הפרקים כאלה מוצלחים שאני מחכה כל השבוע ואז יוצאת שמחה!
איזה כיף לך! אני לא זוכרת מתי לי הייתה סדרה כזאת, אני מתגעגעת לתחושה. אפילו לבאסה של אחרי שהפרק מסתיים וצריך לחכות שבוע לפרק החדש.

חכם - ליפ
תם - ליאם
רשע - פרנק
שאינו יודע לשאול - קארל.
יפה!

כלבים חמודים לשמח לבב אנוש:
TikTok - Make Your Day
:LOL::love: איך אני אוהבת!!

אתם לא תראו וזה הפסד שלכם אבל טיילור מבצעת מאשאפ מושלם של שני שירים שאני ממש אוהבת באיכות מדהימה בהופעה אחת לפני ההופעה שלי!!!;-(
TikTok - Make Your Day
אני מכירה רק את השיר Getaway Car.

אבל אולי תהיה עוגה
הדבר היחיד שילדים חושבים עליו שיש למישהו יום הולדת.
https://www.instagram.com/p/DEl3mxro2nr/

didalf

Well-known member
איזה כיף לך! אני לא זוכרת מתי לי הייתה סדרה כזאת, אני מתגעגעת לתחושה. אפילו לבאסה של אחרי שהפרק מסתיים וצריך לחכות שבוע לפרק החדש.
כן גם לי לא היה מזמן, בטח לא משהו שאשכרה צריך לחכות לו שבוע.

:LOL::love: איך אני אוהבת!!
שמחתי לשמח|זורו|

אני מכירה רק את השיר Getaway Car.
טוב מאד!! זה שיר טופ 3 האהובים עליי של טיילור|מאוהב| (את מבינה את החוצפה לעשות את זה הופעה אחת לפני????)
ברוך בורא העריכות של וואנס וג'ולס:-D
בכללי זה אחד השירים הפופולרים בפאנדום. שימי לב איך הקהל מתעורר בצרחות כשהיא מחליפה אליו.
הבולטר (השיר הראשון) הוא חדש יחסית ובשלב הזה הוא היה בן פחות מחודשיים ובסוף סוף האלבום הארוך נורא (שיר 29) אז הגיוני שהרבה פחות מכירים אבל אני ממש ממש אוהבת אותו גם והשילוב ביניהם היה גאוני. כי דה בולטר הוא שיר על בחורה שתמיד בורחת ממערכות יחסים ואז בגטאווי קאר זה בדיוק מה שהיא עושה. ואיכשהו לא חשבתי על זה כאופציה למאשאפ בעצמי. וכל זה יוםםםם אחדדדד לפני;-( סליחה נסחפתי בברבורים על טיילור:-D

הדבר היחיד שילדים חושבים עליו שיש למישהו יום הולדת.
https://www.instagram.com/p/DEl3mxro2nr/
חחחחחחחחחחח
מסכן אבל תביאו לו עוגה:-D

Reutk

Active member
ברור שיותר טעים אבל זה לא המקביל של חביתה, כי לא עושים חביתה עם לחם, אז לא נחשב.
מה בנוגע ללחם מטוגן? אתן מעדיפות מצה בריי גם עליו? אני כן, אבל אני מעדיפה גם חביתה אז זאת לא חוכמה.
תפוז כשהוא מתוק לגמרי זה גן עדן.
אני אוהבת גם חמוץ. אבל לא אוהבת חמוץ או מתוק מידי והכי מבאס שאין לו טעם בכלל (כמו מיץ שמהלו ביותר מידי מים).
הבעיה שאי אפשר לדעת לפני שמקלפים.
מסוג הפירות שלפעמים השקעה לא שווה את המאמץ
תותים בלי כלום זה סתם בעיני.
את סתם :-[ .
נגמרה עונת התותים ;-( .

לא סובלת ריח של על האש, זה נדבק לבגדים ולשיער 8-{
|כן|הכי מעצבן בחגים שכולם עושים על האש ואני גם בכלל לא אוכלת וגם צריכה אחר כך לחפוף את השיער.
מממממממממ מה בטח שאפשר לעשות עם זה מלא דברים טובים! אפשר לשנות צורה לגלגל הצלה ולהציל מישהו טובע. כל מיני דברים כאלה. רואים שלא ראית בגן את ברבאבא
1743531604744.png
מעולה!!! ברור שעדי|חזיר| לעולם לא תהיה גיבורת על מקסימום נבלית על :-P: .

didalf

Well-known member
מה בנוגע ללחם מטוגן? אתן מעדיפות מצה בריי גם עליו? אני כן, אבל אני מעדיפה גם חביתה אז זאת לא חוכמה.
מה כאילו פרנץ' טוסט? אבל זה יותר קינוח כי אני אוהבת לשים עליו סוכר וגם כמעט אף פעם לא אוכלת.
אמא שלי הייתה עושה לנו מידי פעם כשהינו ילדים וכשעברתי לגור לבד ניסיתי להכין לעצמי פעם פעמיים אבל לרוב אני שוכחת מזה.
מצברייט יותר טעים אבל זה לא ממש השוואה כי פרנץ' טוסט זה מתוק.

נגמרה עונת התותים ;-( .
אוף כן:-(
לפני כמה זמן התלהבתי שהמחיר של התותים ירד ואז גיליתי שזה כי הם חסרי טעם לחלוטין|שפם|
אז זהו להתראות תותים שלום ענבים.

מעולה!!! ברור שעדי|חזיר| לעולם לא תהיה גיבורת על מקסימום נבלית על :-P: .
אובייסלי:-P:

Reutk

Active member
בזמן האחרון אני צופה במלא סרטונים של כלבי דאצ'האונד (לא בטוחה איך אומרים) זה הדבר הכי חמוד ביקום.
כלבי תחש. לא הכרתי את השם הלועזי שלהם.
על האש זה לא מספיק חזק
חזק ועוד איך! במיוחד שכל עם ישראל עושה על האש ביחד.

כשלוחצים לחיצה ארוכה על הסימן של וייפיי בקיצורים באייפון זה פותח את הרשתות הקיימות ולא צריך ללכת לסטינגס
ככה אני עושה תמיד. לא ידעתי שיש דרך אחרת. טוב, אני בעצם לא באייפון אז אולי זה אחרת שם והתכוונת בכלל למשהו אחר.

מפגשים מהסוג האישי. ניסיתי השבוע ביס קומדי ולא שרדתי פרק שלם. וזכרתי אותה ככל כך שנונה ומצחיקה
מבאס לשמוע. גם תכננתי עליה.

keren or5

Well-known member
משהו שקורה אולי רק לי כאן: אני קורה שיחות בכיוון ההפוך.
לא בדיוק בכוונה.

מה שקורה הרבה פעמים זה שאין לי בכלל זמן לקרוא את מה שנכתב כאן, אז אני רק מרפרפ מאוד מאוד בכללי. אבל אז כשיש לי קצת זמן אז אני לא משקיע לקרוא מההתחלה אלא אני קורא את התגובות האחרונות בשרשור. ולפעמים תופס אותי משהו מעניין שמישהי כתבה בתגובה למישהי אחרת.
גם אני עושה את זה. וזה חלק מהסיבה שלוקח לי זמן להגיב על דברים בשרשור הזה, ולפעמים יוצא שאני לא מגיבה בכלל. אז אני מבקשת סליחה מכל מי שמגיב לי |תפילה|
אז שירניות זה מונח שסהר המציא והוא על שם שירן שלנו AKA שירי בלוק.
זה התחיל מזה שפעם העזתי להגיד לשירן איזה משהו מרושע בחצי צחוק על הבקסטריט בויז או בריטני ספירס (כבר לא זוכרת) והיא יצאה לי על החיים ולא דיברה איתי איזה כמה זמן כי היא אמרה שזה ממש מגעיל מצידי לזלזל בדברים שהיא אוהבת (נראה לי שאמרתי משהו בסגנון של מה את עדין אוהבת את בריטני? מה את בת 12?!)(היינו בנות איזה 23) ואז אחרי איזה חודש שהיא נרגעה (בערך) היא אמרה לי שזה ממש עצבן אותה וזה לא בסדר שאני מלכלכת על סלבס שהיא אוהבת ושבריטני ממש לא HAS BEEN [נראה לי שזה המונח שהשתמשתי בו|תוהה|] ושאם עוד פעם אחת אעשה את זה היא לא תדבר איתי בחיים. אניווי, סיפרתי את זה לסהר פעם אחת והוא אמר לי שאסור להגיד דברים כאלה לאנשים כמו שירן כי הם יערפו לי את הראש אם אמרתי משהו לא בסדר על הסלבס שלהם. ואז בתקופה של המאה, היו בטוויטר כל מיני לסביות מטורפות כאלה שהיו מתחילות מלחמות עם מעריצי בלארק והם נורא הזכירו לי את איך ששירן הייתה מגנה על בריטני/בקסטריט/מייקל ג'קסון בחירוף נפש אם מישהו היה מעיז אפילו להגיד את השם שלהם בצורה שנשמעת לה מעליבה, וסהר כזה "מה את בכלל מדברת עם השירניות האלה, אי אפשר לדבר איתן בהיגיון" ומאז "שירניות" הפך לשם גנאי ללסביות מטורפות. אבל יש כמובן הפרדה בין "השירנית שלנו" לבין "השירניות" כי את השירנית שלנו אנחנו בחרנו ואנחנו תקועים איתה (לטוב ולרע) את השירניות האחרות אנחנו אוהבים לשנוא ולנצל בשביל גיפים.
8-* מצד אחד זה לא הכי יפה להגיד דברים רעים על מפורסם שמישהו מעריץ, מצד שני אני בחיים לא הייתי מגיעה להתנהגות הקיצונית הזאת בשביל בן אדם שאני לא מכירה. גם מפורסמים שאני אוהבת, בחיים לא רבתי או אפילו נעלבתי אם אמרו עליהם משהו רע.
בסדר גם אני בסתר אהבתי שירים של בריטני, כריסטינה וג'סיקה. אבל כלפי חוץ הייתי טים מנדי מור! (והיום במבט לאחור אני מרגישה שעשיתי את הבחירה הנכונה:-D) לא הייתי מעזה בחיים להודות בקול, או במקרה שלך- לתלות פוסטרים, של שתים מהן! זה כמו לתלות פוסטרים של עפרה לצד ירדנה! כמו לתלות פוסטרים של נינט לצד נועה שחר! והרי כולם יודעים שהתינוק של נועה מת והכל בגלל נינט!! יש דברים שפשוט לא עושים!!!
חחחחח.... לא נראה לי שאף פעם הרגשתי ציפיה מהחברה לבחור בין המלחמות האלה בין האומנים... ואם מישהו היה אומר לי משהו על זה, נראה לי שלא הייתי רוצה להיות איתו בקשר בכל מקרה. אני מכירה נראה לי שיר אחד של מנדי מור, וגם ראיתי אותה באיזה סרט אחד ממש מזמן. אבל כן אני זוכרת שהיא הייתה בין אלו שהשוו אותה לבריטני. אם באמת הייתי חייבת לבחור אז ברור שבריטני, אבל זה נראה לי דבילי לבחור.

Reutk

Active member
ו וגיליתי שהעגולים האלה זה נקודות שוקולד וכאילו איכס מה הקשר שוקולד עם הארטיק הזה בעע
אבוי ואבוי 8-{ . אבל נראה לי גם שכבר שלא מייצרים ארטיק בטעם אבטיח עם סוכריות שחורות וחבל.

לא יודעת מי זה סטנלי
הורדה.jpg

הגביע

סדרות החודש:
המקום הטוב (עוד צפייה עם ידיד)
|לב| בא לי גם לצפות בה שוב אבל אין לי איפה.
|קסם|סרטי החודש:
נערת בולין האחרת- סתם תפסתי את זה בשיטוטי הנטפליקס וזה היה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שזה יהיה.
קראתי את הספר לפני מלא זמן הוא היה טוב.
|קסם|דמויות (אהובות) החודש: אן בולין מנערת בולין האחרת, דמות נשית מרתקת שהיה בא לי לכתוב עליה תזה אחרי שסיימתי לצפות
אני מניחה שבסרט שינו דברים מהספר אבל היא בהחלט הייתה דמות מרתקת שם.
רשע - רע ממש? רק שילנג'ר מאוז ורמזי ממשחקי הכס ממש הרגישו לי רשעים בלי אפשרות מחילה, יש עוד הרבה דמויות רעות, אבל כולם מרגישות לי שהן בעלות אפשרות להיגאל. אה, מצאתי דוגמא טובה- אני בוחרת ברג'ינה מעד עצם היום הזה. כי היא מתחילה בתור המכשפה המרשעת, אבל ככל שמתקדמים בסדרה רואים שהיא הרבה יותר מורכבת, וגם היא עוברת תהליך יפייפה. אה, וגם פיית' מבאפי, עכשיו עלתה לי לראש.
אבל למה זאת צריכה להיות דמות עם אפשרות להיגאל? כל הקטע של הרשע זה דווקא שהוא לא מביע חרטה ולא משתנה אחרת הוא לא באמת רשע.
תם - לזלי נופ. אני אוהבת את התמימות שלה את העובדה שלא משנה כמה היא קולטת שהמערכת שהיא עובדת בה חסרת תקנה, וכמה שהעולם קשה ואכזר, והתושבים מטומטמים, היא עדיין מאמינה במה שהיא עושה. למעשה הסצנה שהכי מרגשת אותי בסדרה יותר מכל סצנה של לזלי ובן
(שבה אפריל, שהיא לחלוטין כמוני, צינית ושונאת אדם לחלוטין, פתאום רואה את היופי הזה אצל לזלי)
|כן||כן| איך היא מצליחה לגרום לי להיות מתוסכלת ממנה ובו זמנית להעריך אותה ממש.

הממממ חשבתי על שניהם. בכלל תם ושאינו יודע לשאול תמיד נשמע לי קצת אותו דבר, לא?
לא אותו דבר. בתור אחת שלא יודעת לשאול אני אסביר לך למה הכוונה: נגיד ששני שכנים מתווכחים בקולי קולות וכל השכונה כולל החתולים מציצים מהחלונות ורק את בשלך... ולא מתה מסקרנות לדעת מה קורה, אז את אחת שלא יודעת לשאול. אין לזה שום קשר לאדם תמים, שרק חושב שהשכנים סתם מדברים בקול גבוה כי שניהם חרשים.
:-D מעולה!!
זה באמת מאוד מפחיד:
1743789676133.png
זה באמת נראה מאוד מפחיד. זה לא נראה כמו משהו כיפי זה נראה יותר כמו עונש.
ואז מה הייתי לוחצת על הפורמים ומחפשת את פורום טלוויזיה ברשימה של כול הפורמים? או לוחצת על חיפוש ושם מחפשת את הפורום? את יודעת שאת יכולה להוסיף את הפורום למעקב נכון?

LeAnnDylan

Well-known member
לא הבנתי בהתחלה למה שאלתי מה זה סטנלי קאפ כי ברור שאני יודעת מה זה ואז ראיתי שבכלל ציטטת משהו לא קשור שהגבתי ללונה:-D
ואז מה הייתי לוחצת על הפורמים ומחפשת את פורום טלוויזיה ברשימה של כול הפורמים? או לוחצת על חיפוש ושם מחפשת את הפורום? את יודעת שאת יכולה להוסיף את הפורום למעקב נכון?
רק אני הבנתי שהיא התכוונת לחיפוש בתוך הפורום ולא לחפש את הפורום עצמו? כלומר היא חיפוש איזה שרשור או דיון מסוים בתוך הפורום ובגלל זה היא הייתה צריכה לחפש את השם של הפורום, לא כי אין לה את הפורום במועדפים.

Lhuna3

Well-known member
רק אני הבנתי שהיא התכוונת לחיפוש בתוך הפורום ולא לחפש את הפורום עצמו? כלומר היא חיפוש איזה שרשור או דיון מסוים בתוך הפורום ובגלל זה היא הייתה צריכה לחפש את השם של הפורום, לא כי אין לה את הפורום במועדפים.
|כן| תודה דילן.
כאילו עצם זה ששתיים פה כבר חשבו שכל פעם שרציתי להכנס לפורום הזה אני הלכתי לחפש אותו ברשימה, די מזעזע אותי, כאילו נכון שאני |אליהו| אבל לא עד כדי כך!!!!!!! כאילו תנו לי קרדיט מינימלי! |חבול| צריך להיות ממש אבל ממש (אבל ממש!) מישהו שלא יודע להשתמש במחשב בשביל לא לדעת לעשות בוקמארק בדפדפן, ובכל זאת אני בנאדם שמתפרנס מתכנות :-D
שלא לדבר על זה שאם הייתי באמת מחפשת ככה כל פעם את הפורום, שאני נכנסת אליו בממוצע 200 פעם ביום, אז לא היה לי זמן לעשות שום דבר אחר בחיים! |פנים|:-D

Reutk

Active member
אוקיי אבל את לא יכולה להגיד עליה שהיא רעה בגלל שנראה לך שאולי היא הייתה מתנהגת בצורה מסוימת אם X היה קורה. אם זה לא קאנוני זה לא נחשב.

זה מספיק קאנוני?

אני לא אומרת שאם לא היה קורה X היא הייתה עדיין רעה אלא שהיא בכלל לא הפכה לטובה מלכתחילה. היא בשום שלב לא הביעה חרטה על הכאב ואובדן שהיא גרמה לדמויות אחרות בסדרה. הצער שלה נבע רק ממה שהיא עצמה הפסידה בעקבות המעשים שלה, ובמקרים מסוימים היא גם עדיין האשימה את הדמויות האחרות על דברים שקרו לה בגלל המעשים שלה.

ברור שבמשחק צמוד. איפה בכלל השאלה??
יאפ!!! ג'ולס חושבת שעדיף בלואוט כי ככה פחות מאוכזבים בסוף, והיא בכלל חושבת שאם הקבוצה לא הולכת לזכות באליפות עדיף גם לא להיכנס לפליאוף |פנים|. אבל זה רק בגלל שהיא לא אוהדת של אף קבוצה אז היא לא באמת יכולה להבין. אני מתה על האדרנלין של משחק צמוד אלו המשחקים הכי שווים וברור שזה הכי מדהים שהקבוצה שלך גם בסוף מנצחת אין על ההרגשה הזאת, אבל גם אם מפסידים בסוף, זה לא שאפשר למחוק את כל ההתרגשות שקדמה לזה כי זה כבר קרה, ולגמרי שווה גם אם בסוף נשבר הלב.

"אני אוהד מצויינות"
מצד אחד אין סיכון לשיברון לב מצד שני משעמם.

למעלה