אז שירניות זה מונח שסהר המציא והוא על שם שירן שלנו AKA שירי בלוק.
זה התחיל מזה שפעם העזתי להגיד לשירן איזה משהו מרושע בחצי צחוק על הבקסטריט בויז או בריטני ספירס (כבר לא זוכרת) והיא יצאה לי על החיים ולא דיברה איתי איזה כמה זמן כי היא אמרה שזה ממש מגעיל מצידי לזלזל בדברים שהיא אוהבת (נראה לי שאמרתי משהו בסגנון של מה את עדין אוהבת את בריטני? מה את בת 12?!)(היינו בנות איזה 23) ואז אחרי איזה חודש שהיא נרגעה (בערך) היא אמרה לי שזה ממש עצבן אותה וזה לא בסדר שאני מלכלכת על סלבס שהיא אוהבת ושבריטני ממש לא HAS BEEN [נראה לי שזה המונח שהשתמשתי בו

] ושאם עוד פעם אחת אעשה את זה היא לא תדבר איתי בחיים. אניווי, סיפרתי את זה לסהר פעם אחת והוא אמר לי שאסור להגיד דברים כאלה לאנשים כמו שירן כי הם יערפו לי את הראש אם אמרתי משהו לא בסדר על הסלבס שלהם. ואז בתקופה של המאה, היו בטוויטר כל מיני לסביות מטורפות כאלה שהיו מתחילות מלחמות עם מעריצי בלארק והם נורא הזכירו לי את איך ששירן הייתה מגנה על בריטני/בקסטריט/מייקל ג'קסון בחירוף נפש אם מישהו היה מעיז אפילו להגיד את השם שלהם בצורה שנשמעת לה מעליבה, וסהר כזה "מה את בכלל מדברת עם השירניות האלה, אי אפשר לדבר איתן בהיגיון" ומאז "שירניות" הפך לשם גנאי ללסביות מטורפות. אבל יש כמובן הפרדה בין "השירנית שלנו" לבין "השירניות" כי את השירנית שלנו אנחנו בחרנו ואנחנו תקועים איתה (לטוב ולרע) את השירניות האחרות אנחנו אוהבים לשנוא ולנצל בשביל גיפים.