PC אמריקאי במיטבו

• פותח הנושא ipv6
  • פורסם בתאריך

user32

Well-known member
מנהל
יבוא יום ונספר לילדים שלנו

איך היינו עושים פוש למאסטר, איך היו הופכים הארד דיסק ממאסטר לסלייב, למנהל המלון היה מפתח מאסטר ובתפילות היו שרים "אדון" עולם.

BravoMan

Active member
בהנחה שיש ממש בידיעה הזו

נשאלת השאלה: מה בדיוק הם הולכים לעשות? &nbsp אני לא חושב שהם יכולים טכנית לשנות לאנשים בדיעבד שם של branch בתוך קוד קיים בלי לשבור דברים. וגם אם הם יכולים לבוא בדרישות לפרויקטים שהם מארחים בחינם, בטח שבטח הם לא יכולים לעשות זאת ללקוחות משלמים. (נראה לי אנשים שוכחים ש-GITHUB מוכרת אפשרות ל-repository פרטי). &nbsp מעבר לכך, מישהו צריך להזכיר להם, שב-GIT אין slave, והמילה master כשלעצמה באנגלית היא בעלת משמעות נוספת "אומן". &nbsp השלב הבא יהיה עריכה של כל האינציקלפדיות וספרי ההיסטוריה כדי למחוק מונחים כגון "the great masters" או "old masters" המתייחסים לאמני הרנסנס. &nbsp מצד שני, לא אתפלא שזה אכן יקרא, שכן כל דבר "ארופאי" ו-"לבן" נחשב רע היום... פעם צחקתי כשראיתי פוסטרים של "נחמן" שמדברים על זה שאמריקה תכף שוקעת בים בגלל כל החטאים, ויהודים צריכים לברוח דחוף לארץ. &nbsp עכשיו אני תוהה אם מגיע להם להישרף...

user32

Well-known member
מנהל
יגדירו Black List
למילים שאסור להשתמש בהן בbranch

BravoMan

Active member
איחרת את המועד!

חיפוש בגוגל על הידיעה מראה שמפתחי כרום כבר החליפו blacklist ו-whitelist ב-blocklist ו-allowlist בדיוק מסיבות אלה...

user32

Well-known member
מנהל
כמה מפתיע. גם בזה אנחנו מובילים

המתכנתת בגוגל (יונה קרביץ) צייצה, וענה לה מנכ"ל גיטהאב (נתנאל פרידמן) וכך זה התגלגל.

ipv6

Member
לדעתי הבעיה היא לא שינוי במושג כזה או אחר

אלא בנרטיב הצבוע שמתמקד רק בצד אחד של התמונה ומשתיק את כל מי שמנסה לדבר על הצד השני. אם תנסה לדון בעברו הפלילי של האיש הזה או באחוזי הפשיעה ב'קהילה' השחורה או איך ניפוץ חנויות על ידי אספסוף מהשוליים של השמאל (בינהם לא מעט לבנים) מקדם את האכלוסיה השחורה, אתה תוצג כמשהו הזוי לכל הפחות. החברות בסה"כ עושות מה שנח ונכון כלכלית ומיישרות צד עם מי שחזק ושולט בתקשרות, כדי למנוע לעצמן נזק. לא מאד שונה ממה שעושים אומנים בארץ.

הפרבולה

New member
ומי שעוד חוטף שם חזק בארה"ב אלו היהודים

שנחשבים להיות בצד של הלבנים "המדכאים", רובם היהודים שם הם שמאלנים טיפשים שמטיפים לנו מוסר על כביכול "דיכוי הפלסטינים" ודורשים מאיתנו היהודים להצטופף בגטו של קווי 67 ולתת עוד אדמות לערבים ולחיות ב"מדינת כל אזרחיה", וכעת הם רואים כמה זה טוב לחיות ב"מדינת כל אזרחיה".

vinney

Well-known member
אפשר לחשוב שבארץ זה שונה

אנטישמיים כמוך לא יפספסו הזדמנות להבעת השנאה התהומית שלהם, בדיוק כמו שעשית עכשיו...

הפרבולה

New member
בארץ זה שונה קצת

גם פה אנו סובלים מהאנטישמיות של האויבים מסביב ( הערבים! לא היהודים גם אם הם גרים במקרה מעבר לקו גבול שרירותי מלפני 52 שנה ). אבל פה לפחות אנחנו מרגישים בבית שזה המולדת שלנו ולא איזה "מדינת כל אזרחיה" ויש לנו צבא שלנו .

vinney

Well-known member
לא איכפת לי איך אתם קוראים לעצמכם

אתה טוען שיש פלשטינאים יהודיים, זה לא משנה לי. זה לא עושה אותך פחות אנטישמי. ֿ החמאס (זה מה שהתכונת ל״צבא שלנו״? או שיש עוד צבא פלשטינאי) עושה פיגועים נגד ישראלים ויהודים כל הזמן. גם המחבלים מיצהר עושים את זה כל הזמן.

הפרבולה

New member
לא נכון , היהודים שגרים מעבר לקו הירוק הם לא אויבים

הם לא עושים פיגועים נגד יהודים ולא נגד חיילים ולא נגד שוטרים, לכל היותר יש בניהם מיעוט שמוחה או עושה הפגנות כמו האתיופים , והנכים, והעובדים הסוציאלים , והאומנים שמוחים כעת בת"א וחוסמים כבישים, בכל הפגנה תמצא כאלו שמשתמשים באלימות יתר, זה עדין לא עושה אותם אויבים. אף אחד מ 750000 המתישבים היהודים ביו"ש לא עושה הפגנה לסילוק הכיבוש הציוני של פלסטין, בניגוד לערבים שזה בדיוק המוטו המרכזי של "ההפגנות" שלהם. אז הם יושבים על שטח שאתה והאו"ם שמו"ם והאיחוד האירופי לא מסכימים שנשב שם , ביג דיל, זה עדין לא עושה אותם אויבים אלה להיפך אנחנו רואים בהם אחים ושותפים לדרך כי רוב העם היהודי בישראל לא רוצה לסגת לקווי 67 ולא רואה בקווים אלו גבול רצוי לנו.

vinney

Well-known member
שוב, לא מבדיל בינכם

אין לי מושג למה אתה חושב שאיכפת לי איך אתם מסתדרים בינכם, זה נבלה וזה טרפה, זה שאתה מגדיר את עצמך כ״לא ערבי״ לא עושה אותך פחות פלשטינאי בעיניי. &nbsp מה שחשוב זה שאתה בעד חיסולה של מדינה יהודית דמוקרטית, תומך אקטיבי בטרור של מחבלים פלשטינאים מיצהר ועזה, ומצהיר בפה מלא פה בכל הדיונים הפוליטיים שתה מייצג את העמדה של החמאס. באמת שלא מעניין אותי מעבר לזה.

הפרבולה

New member
גם היהודים בארה"ב חשבו כמוך, כולנו אמריקאים

הרי הם חיים על אותה אדמה יש להם אותה אזרחות ( אמריקאית ), ועכשיו מסתבר שלגור באותו מקום עדין לא הופך את האנשים לאותו עם, השחורים בארה"ב מוציאים את זעמם גם על היהודים . האמת שגם לי לא איכפת איך אתה מסתדרים ביניכם ( יהודי ארה"ב והשחורים ועוד ארגונים אנטישמיים), מבחינתי כולכם תומכי KKK ( הרי אתם חיים על אותה פיסת אדמה ).

vinney

Well-known member
נו, אז מה איכפת לך מי משנה איזו מילה בgithub?

שב בשקט ואל תקפוץ לפה עם האנטישמיות שלך, כשאתה סותם העולם נראה הרבה יותר טוב.

הפרבולה

New member
אבל מה אמרתי בכלל?

סה"כ ציינתי עובדה שהיהודים השמאלנים בארה"ב שמטיפים לנו מוסר על "דיכוי הפלסטינים" חוטפים עכשיו חזק מהחברים ( רוב השחורים) שלהם לאותה דעה מטופשת ( שהיהודים בישראל צריכים לתת שיטחי מולדת לערבים המסכנים ולהסכים למתווה של "מדינת כל אזרחיה" ), אז עכשיו שיסתדרו בניהם.

vinney

Well-known member
בסדר. הבעת דעה. מותר. אפילו לאנטישמי שונא ישראל כמוך.

זה שהעובדות מעולם לא בילבלו אותך ולא מבלבלות אותך גם עכשיו לא מפתיע אף אחד.

BravoMan

Active member
דווקא שינוי מונחים טכניים הוא בעל פוטנציאל גדול לנזק

git ספציפית הוא פלטפורמה שפופולרית מאוד בקרב תוכנה חופשית וקוד פתוח. &nbsp שינוי אחד המונחים המרכזיים - שם של ענף בררת מחדל, אוטומטית מבטל את כל ערמות החומר שנבנה סביב הפלטפורמה הזו, החל מה-readme הכי פשוט, ודרך כל ה-tutorials ב-youtube. &nbsp שינוי כפוי במבנה repository של פרויקטים רבים (אם זה מה שהם עומדים לעשות), עלול לשבור המון דברים, החל מ-build system ועד ליכולת של אנשים לעשות commit ל-repository שלהם עצמם. &nbsp המקרה של אותו איש אינו רלוונטי כאן כלל - וזה בדיוק מה שמחמיר את הסיפור! צריך לעצור זליגות כאלה, כי השפעה על גזענות אין ולא תהיה להן, אבל השפעות על דברים אחרים יהיו חמורות. &nbsp אגב, שלב הבא יהיה לצנזר את צבי הנינג'ה (נו, כי מאסטר ספלינטר), את היילו (מאסטר צ'יף), וכמובן למחוק לאלתר את התוכנית מאסטר שף. &nbsp שמעתי מחבר ששירות ההזרמה של HBO כבר הורידו גרסה מקורית של "חלף עם הרוח", כי מסתבר שזה סרט גזעני

vinney

Well-known member
כבר העלו את הסרט חזרה

אבל הסרט באמת גזעני, אם לא ראית. &nbsp זה אגב מסתדר עם התלונות מהצד השני על ״יותר מדי הומואים בטלויזיה״. זה עובד לשני הכיוונים, אתה יודע. &nbsp

BravoMan

Active member
מה קשור "יותר מידי הומואים בטלוויזיה"?

זה עלה בשרשור הזה פה? למי אתה מייחס את האמרה הזו? &nbsp מדובר בסרט קלאסי שמבוסס על יצירה קלאסית, ומסופר על רקע היסטורי. &nbsp אחד הדברים שכל המתלהמים למיניהם שוכחים זה שלמחוק היסטוריה זה דבר רע, במיוחד כשמוחקים היסטוריה שלילית. &nbsp להשמיד אמנות, לשרוף ספרים - הדברים האלה מעולם לא הביאו לשום דבר טוב, וזה שעכשיו אתה נמצא בצד שרוצה לעשות את זה, אומר שהגיע הזמן לעצור, ולבחון את האידאולוגיה שלך בצורה יסודית.

למעלה