אני חושב שזו הדוגמה הכי יפה שהבאת בשרשור הזה!
מתוך תקנון תפוז:   7. תכני גולשת   7.1. כל תוכן שגולשת העלתה ו/או תעלה לאתר (לרבות בכל אחד מהשירותים המוצעים באתר), ובכלל זה (בין היתר) מילים, תמונות, וידאו, תכני שמע (קול), תוכנה, שילוב של וידיאו ותכני שמע, עיצוב, דף אינטרנט אישי (כהגדרתו להלן), פרסומות, תכני כרטיסי עסקים (כהגדרתם להלן), דירוגי וחוות דעת עסקים (כהגדרתם להלן) או כל חומר אחר ("תכני גולשת" או "תוכן שגולשת מעלה לאתר" וכדומה), הינו בבעלותה ובאחריותה הבלעדיות של הגולשת שהעלתה אותו ו/או מסרה אותו לתפוז לצורך העלאה לאתר.   אבל אני מבטיח לך, שאם תפוז יחליטו לשנות את שם המשתמש שלי מ-BravoMan ל-BravoPerson כדי להיות gender nutral אני לא אתלונן.   גם ככה אני לא מצפה שהודעות שלי ישרדו פה עוד הרבה זמן, וגם ככה לאורך השנים רוב התוכן שלי פה היה ווכחני.   אני מניח שאם אתה לא יודע להבדיל בין וויכוח בפורום, לפרויקט תוכנה שמישהו מפתח, אז בוודאי לא תכול להבין על מה מדברים פה, ומה מהות השינוי.   אתן לזה ניסיון אחרון:   ברגע שאתה יוצר ענף בתוך מאגר ע"י git client כלשהו, זה רושם את שם הענף לתוך המאגר. מבחינה טכנית הפעולה הזו לא שונה במיוחד מהקלדת שם של פונקציה לתוך קובץ קוד בעורך טקסט.   לפי מה שאני מבין, MS מתכוונים לעבור על כל המאגרים שהם מארחים, ולשנות את מה שכתוב שם מ-master ל-main או משהו אחר.   ועל כן, זה לא שונה במיוחד מלהריץ sed על קבצי קוד, גם אם הם ידאגו אחר כך ל-workaround כלשהו שיפחית שבירה של דברים.   מה תגיד על קומפיילר שמתיימר להיות C תקני, אבל מצפה שתקרא לפונקציה main בקוד שלך start_here?