PC אמריקאי במיטבו

• פותח הנושא ipv6
  • פורסם בתאריך

vinney

Well-known member
זאת טענה שנשמעת די הרבה

זה לא עלה בשרשור הזה כי בשרשור הזה מי שמתלונן הם אלה שמשמיעים את הטענה הזאת. &nbsp הסרט אכן קלאסי, ואכן מתאר את התקופה, אבל הצורה בה הוא מתאר את התקופה מונעת מגזעות. אני שואל שוב - ראית את הסרט? הוא מתאר עבדים שחורים שמחים ומרוצים שכל מה שהם רוצים בחייהם זה לשרת את אדוניהם הלבנים. האם לדעתך מדובר בייצוג הולם לתקופה? האם אתה בכנות חושב שזאת הייתה הגישה של העבדים וזה מה שהם באמת רצו? &nbsp הסרט מתאר פנטזיה. פנטזיה גזענית. &nbsp אני לא בעד הורדת הסרט, ואני שמח שHBO התעשטו מהר. אבל זה לא משנה את העובדה שהסרט הוא למעשה פרופוגנדה לגישת העליונות הגזע הלבן של דרום ארה״ב.

BravoMan

Active member
הייתי שמח לענות על טענותיך לגבי הסרט

אבל נראה שאתה מעוניין לשים בפי אנשים פה טענה שלא העלו, ולהסיט את הדיון לשם. &nbsp אז אני רק אניח את זה כאן: https://en.wikipedia.org/wiki/Hattie_McDaniel#1940_Academy_Awards &nbsp וזה בשנות ה-40, כשהמדינה עוד היית מחולקת לפי חוק... &nbsp &nbsp

vinney

Well-known member
לא ברור לי מה ניסית להגיד. כנראה שלא צפית בסרט.

BravoMan

Active member
וודאי שלא, הרי לא תוכל להתמודד עם העובדה שאין שום גזענות

בסרט.

BravoMan

Active member
צפיתי. סרט יפה.

כמובן, עכשיו שאנשים מסוימים מתעקשים לראות גזענות בכל מקום, אין שום בעיה לראות גזענות גם בסרט הזה. &nbsp כאמור, מציע לך לפצוח בקמפיין נגד צבי הנינג'ה, אחרי הכל מאסטר ספלינטר באמת מכריח את הצבים המסכנים לעשות מטלות שונות שהם לא מעוניינים לעשות!
&nbsp והם ירוקים, אז זו בטח אלגוריה לשחורים!
&nbsp ראה את הקטע המצורף מ-bee movie &nbsp איך עוד לא הורידו את הסרט הזה ושרפו לסיינפלד את הבית???

vinney

Well-known member
סרט מאוד יפה

מנקודת מבט של גבר לבן אין בו שום בעיה. השחקנית השחורה זוכת האוסקר מגלמת את הדמות בצורה יוצאת מהכלל. &nbsp אתה באמת לא רואה בסרט הזה שום פסול מנקודת מבט אפרואמריקאית?

BravoMan

Active member
אתה אפרו אמריקאי?

אם לא, אז מנין לך מה נקודת המבט שלהם? &nbsp ואם כן, טוב, זו הפתעה בשבילי. אתה לוקח על עצמך להייצג את כל הקהילה? &nbsp אני לא רואה שום דבר פסול בסרט הזה משום נקודת מבט, כל עוד זו נקודת מבט של אדם הגיוני ושפוי, שמבין מתי הופק הסרט ולאיזו מטרה, על מה הוא מבוסס, ומבין גם שזה סרט לצורכי בידור, לא אמירה פוליטית. &nbsp אם כבר, עצם העובדה שהסרט נותן לשחקנים שחורים אמתיים לשחק, ואף לקבל הוקרה ברמה עולמית על התפקיד אומר משהו, כאשר להזכירך באותם שנים עוד היה מקובל ששחקנים לבנים עם צבע שחור על הפנים יגלמו דמויות שחורות. &nbsp אם היה בסרט הזה black face עוד היה לנו על מה לדבר. &nbsp אבל זה שאתה מכניס אליו פירושים שלך, ועוד כשאתה בכלל "לא מהמגזר", זה פשוט מגוחך.

vinney

Well-known member
המושג ״אמפתיה״ זר לך, אני מבין...

אני לא לוקח על עצמי לייצג אף אחד חוץ מעצמי. זה לא אומר שאני לא יכול לראות דברים מנקודת מבטם של אנשים אחרים, בין אם אני מסכים איתם ובין אם לאו. זה נקרא ״אמפתיה״ וזה כלי מאוד חשוב בתקשורת בין אישית. אנשים שלא מסוגלים לגלות אמפתיה נקראים ״סוציופתים״. האם אתה סוציופת? &nbsp האם סרטי תעמולה נאציים הם בסדר בעינייך? האם היית רוצה לראות סרטים של לני ריפנשטאהל בהוט פלוס? כי הסרטים שלה איכותיים למדי, מבחינת יכולות הבימוי שלה, הליהוק, המשחק של הצוות וכד׳... בעולם אחר אולי גם משם היו מגיעים כמה אוסקרים? מה דעתך? &nbsp אני לא מכניס שום פירושים, אני מציין עובדות. ו״מהמגזר״ בהחלט לא אוהבים את הסרט הזה, ולא מהיום. אם לא ידעת.

BravoMan

Active member
הבעיה עם אנשים כמוך היא חוסר היכולת להבדיל בין

אמפתיה אמתית, לבין להיעלב ולהיפגע בשם מישהו אחר. &nbsp וזו התחלה של SJW - אין להם על מה להלין, אז הם מדמיינים צרות של אחרים, ולוקחים על עצמם להיות "הפגועים" &nbsp השוואה של "חלף עם הרוח" לסרט תעמולה נאצי, או לתעמולה בכלל, היא דמגוגיה בגרוש. נכון, רואים שם עבדים שמחים, אבל האם גם רואים שם מישהו מצליף בעבדים? הם שמחים כי מצליפים בהם? &nbsp הסרט הזה לא עוסק בעבדות. מדובר בדמויות רקע והן מוצגות בצורה שנחוצה לעלילה. &nbsp לא מכיר את הסרטים של לני ריפנשטאהל, אולי יש להם מקום בהוט פלוס (אין לי הוט
), אבל האם היית פוסל גם את Jojo Rabit כי הוא מציג נאצים צורה סאטירית שאפשר לומר שהיא "שמחה"?

vinney

Well-known member
חבל שאתה לא מכיר את הסרטים של לני ריפנשטאהל. הם קלאסיים.

למשל "נצחון הרצון" היה סרט פורץ דרך לזמנו, אאל"ט זה היה הסרט הדוקומנטרי הראשון בעולם ששילב תצלומים מהאוויר. הסרט הזה גם היווה השראה לפארודיה של צ'רלי צ'אפלין "הדיקטטור הגדול". &nbsp אגב, הסרטים של לני ריפנשטאהל זמינים, בארה"ב, בכמה אתרי סטרימינג (כולל אמאזון). לא יודע אם יש אותם בהוט פלוס, אבל אלה בהחלט סרטים שצריך שתהיה נגישות אליהן. &nbsp אבל מה - צריך להכיר את הקונטקסט, את הסביבה, ואת הגורמים המעורבים. בדיוק כמו עם "חלף עם הרוח", ושאר סרטי הנוסטלגיה לתקופת antabellum. אגב, ליידי אנטאבלום הלהקה שינו את שמם, הם עכשיו ליידי א. גם על זה תכעס?

BravoMan

Active member
שוב אתה לא מבין:

השם של הלקה הוא שלהם. שיקראו לעצמם איך שהם רוצים. &nbsp כשהלהקה הזו תבוא אלי לעסק או לבית כדי לקרוע פוסטרים שלהם, ולהשחית את עטיפות האלבומים שלהם שקניתי עם השם הישן, אז תהיה לי בעיה איתם, כמו שיש לי בעיה עם GitHub כרגע (כי לצערי יש לי שם כמה פרויקטים).

vinney

Well-known member
ולמה למייקרוסופט אסור מה שללהקה מותר?

הם גרמו לך נזק? תבע אותם. הם לא באים להשחית משהו שלך, הם משנים משהו שלהם שאתה בחרת להשתמש בו.

BravoMan

Active member
אתה באמת קשה תפיסה אה?

אם הם היו מכריזים שהם עושים את זה למאגרים שלהם, לא היה לי שום דבר נגדם. &nbsp אבל הם רוצים לעשות את זה למאגרים שלי. וזה מה שמעצבן! אתה לא קולט? הם מספקים שירות אחסון. הם לא כתבו את GIT שאני משתמש בו. הם לא קבעו את התקנים של GIT, והם גם לא אמורים לקבוע. &nbsp אם הם היו אומרים שהם הולכים להריץ sed 's/master/main/' *.c על כל המאגרים שהם מארחים, גם היית אומר שזה בסדר? &nbsp אני בטוח שהם מכוסים לחלוטין מתביעה משפטית בעניין, אבל זה לא אומר שמה שהם עושים אינו מסריח. כי הם לא משנים משהו שלהם, הם משנים משהו של אחרים שהם הבטיחו לאחסן כפי שהוא. &nbsp מזכיר לך שגם אותה תביעה של הומואים שלא קיבלו עוגה נדחתה, בנימוק כזה או אחר (כרגע לא זוכר מה הוא), האם לדעתך זה תקין? תחלס, גם להם לא נגרם נזק, כי יכלו ללכת למאפיה אחרת. זה בדיוק מה ש-lone gunmen כתב פה בזמנו. &nbsp אתה עכשיו בצד שלו, בגלל שמי שנפגע זה סטרייט לבן? (אגב, יהיה מצחיק כשנגלה שנשברו build systems של פרויקטים של מפתחים שחורים בגלל המהלך הזה)

vinney

Well-known member
בוא נפריד בין הדברים, מה הומואים קשורים עכשיו?

מייקרוסופט משנים משהו אצלם, אתה לא משלם על ״מאסטר״, אתה משלם על אחסון. אם יש מילה ״מאסטר״ בתוך הקוד שאתה מאכסן שם - אף אחד לא יגע בה. השירות שאתה משתמש בו משתנה קלות, זה הכל, לא צריך להיות היסטרי. &nbsp לגבי הומואים - הערעור התקבל כי חברי הפאנל התנהגו לא בסדר, לא כי מוכר העוגות היה צודק. אם כבר, אותו המשפט העליון האמריקאי שקיבל את הערעור ההוא (בצדק!), דחה אתמול ערעור דומה וקבע שאפליה על בסיס נטיה מינית או זהות מגדרית היא אפליה מינית לכל דבר ועניין ואסורה בחוק. הם לא קבעו שמותר להפלות הומואים במכירת עוגות, הם כן קבעו שאסור להפלות דתיים בדיונים בנושא אפליה, וזאת הייתה קביעה צודקת.

BravoMan

Active member
הומואים קשורים כי אתה פתאום נוקט בעמדה

"בעל המאה הוא בעל הדעה" או "חברה מסחרית יכולה לעשות מה שהיא רוצה" שזו בדיוק העמדה אליה התנגדת נחרצות בדיון ההוא מול lone gunmen. &nbsp נוח לך אתה מתהפך? &nbsp הסיבה שבגללה נדחה הערעור התקבל לא משנה. התוצאה היא, שאותם אנשים הופלו לרעה, אבל מבחינה חוקית אין להם שום מוצא. &nbsp מה שמשתנה זה לא השירות, מה שמשתנה זה מאגרים שאני בניתי ושמתי בשרתים, מתוך הבנה שהם ישבו בשרתים כפי שאני מעלה אותם, ואף אחד לא הולך לשכתב אותם, חוץ ממי שאני נותן לו הרשאה מפורשת. &nbsp אתה מחפש כל תירוץ להצדיק את זה, ולמה? למי זה יעזור? לאותו בחור לבן שצעק "שחורים נעלבים"? &nbsp אגב, אתה מבין למה אני בכלל משתמש פה במילה "שחורים" ולא "אפרואמריקאים"??? בטח חשבת שזה כי אני גזעני או אצלן לכתוב את המילה היותר ארוכה, אבל שכחת, ש-github הוא שירות שפתוח לכל העולם, ולא כל בעלי עור שחום בעולם, וגם לא כל מתכנתים בעלי עור שחום בעולם הם אמריקאים או נצר לשושלת עבדים. &nbsp תאמין לי, אם היית לי יכולת לתבוע את MS, ולא בתור בדיחה אלא תביעה עם סיכויי הצלחה, הייתי מגיש אותה ברגע שהשינוי נכנס לתוקף. &nbsp היית גם מחפש מפתחים שיצטרפו אלי לייצוגית, אבל אני די בטוח שאין לזה סיכוי. לא כי המעשה של MS הוא טוב, ונכון, ומוסרי, אלא כי יש לה כוח משפטי בלתי מוגבל. &nbsp לא יודע אם אתה מכיר, אבל הם ממנו במשך יותר מעשור חברה כושלת בשם SCO, שפכו לשם עשרות אם לא מאות מליוני דולרים רק בשביל טביעה על בעלות על לינוקס שבסוף נזרקה מבית המשפט.

vinney

Well-known member
בעל המאה הוא לא בעל הדעה

אמרתי וחזרתי ואמרתי - מייקרוסופט לא עוברים על שום חוק. &nbsp חברה מסחרית לא יכולה לעשות ״כל מה שהיא רוצה״. חברה מסחרית, למשל, לא יכולה להפלות בין לקוחות. &nbsp אבל חברה מסחרית בהחלט יכולה לשנות נוסח בתצוגה של המוצר שלה, למה לא? זה המוצר שלה אחרי הכל. &nbsp הסיבה שבגינה נדחה הערעור מאוד משנה. קודם כל הערעור לא נדחה, הוא התקבל, האופה היה זה שערער. דבר שני - בית המשפט העליון קובע תקדימים, ולכן מאוד חשוב להבין מה בדיוק הייתה הפסיקה. הפסיקה לא הייתה שמה שהאופה עשה היה בסדר. הפסיקה הייתה שמה שהפאנל שאמור לפסוק בנושאי אפליה עשה היה לא בסדר, ולכן ההחלטה שלהם בטלה. למעשה, האופה זכה בפסק דין טכני, לא תקדימי, ואילו הפאנל הפסיד בפסק דין תקדימי. התקדים הוא לא שמותר להפלות אלא להפיך - שאסור להפלות. כי הפאנל שהיה אמור לדון באפליה של האופה נגד הלקוחות שלו הפלה במופגן את האופה עצמו. &nbsp אם היית יכול לתבוע עם סיכויי הצלחה - היית מגיש תביעה. אבל אתה יודע שאין לך סיכוי להצליח כי אין לך על מה לתבוע. וזאת בדיוק הנקודה. מה זה ״טוב״ ומה זה ״מוסרי״ בעינייך - זה לא משנה לצורך העניין.

BravoMan

Active member
בפעם העשירית - זה לא מוצר שלה!

GIT היא לא מערכת שמפותחת ע"י MS. &nbsp ה-"מוצר" שלה, הוא שרת, שמארח מערכת וקוד של אנשים אחרים. מה שהם רוצים לשנות, אינו חלק מאותו שרת, גם לא חלק מה-GUI של אותו שרת. &nbsp למעשה, אם הם הולכים להחיל את השינוי רטרואקטיבית על מאגרים קיימים, הרי שמדובר בשינוי תוכן ולא שינוי מערכת. &nbsp אם הם רק הולכים לחסום את זה איכשהו למאגרים חדשים, זה עוד חצי צרה. &nbsp האם מה ש-MS עשתה חוקי או לא תלוי באותיות הקטנות של הסכם השימוש של github ואני מודה שלא קראתי את כל הסעיפים שם. כאמור, אני לא פוסל שהם מכוסים. &nbsp אבל, גם האופה מכוסה - כבר לא ניתן לתבוע אותו, כך שהוא לא עבר על שום חוק. כי מי שקובע אם עברת על חוק או לא, זה בית משפט. וגם אם הפסיקה אינה תקדימית, זה לא משנה. &nbsp האופה יצא זכאי. &nbsp יכול להיות שאם הוא יעשה את זה שוב, למישהו אחר, תחת החוק \ פסיקה חדשים, המצב יהיה שונה, אבל במקרה ההוא, הכל חוקי למהדרין. &nbsp או כמו שאומרים בשפה שלנו - "כשר אבל מסריח".

BravoMan

Active member
אוקיי, תסביר לי בבקשה איך אתה מגדיר את פרויקט GIT בצורה

כזו שהוא שייך למייקרוסופט?

למעלה