Question 1: Yad La-achim

Jewish Answer

New member
מעניין מדוע תגובתי על העניין נמחקה

מעניין מדוע תגובתי על העניין נמחקה מיידית... כנראה שיש מי שלא מעוניין מהתגובה שלי. מכל מקום, נהניתי לגלות, שרוב העובדים ב"כת" המסוכנת שלי הינם בחורים צעירים בנמאס להם ללמוד. (גם בעלי המשפחות שבהם). לא ידעתי שרבנים בני 40 נקראים צעירים. הפתעה נעימה! לא ידעתי שהגיעו תקציבים לרכישת מכשירי קשר! בשורה בהחלט משמחת... לא ידעתי שאני שונא כל דת שאינה יהדות. עד עכשיו חשבתי שהגויים - מצידי שיחיו בנחת ושלוה נפשית מליאה, רק שיעזבו אותנו ולא יעבדו עלינו עם "היהדות המשופרת" שהם מציעים לנו. מי הם בכלל בעתיד של עם-ישראל? אבל הבילוש - יש. כמו בכל סוכנות הידיעות שחוקרת תופעה ונאבקת בה. ככה למשל עיתונאי חשף את השחיתויות של ר' דרעי... אך יש לציין את סגנונו העוקצני אבל מאופק של הסופר המהולל לוי אמנון, אשר לאורך כל הדרך לא הצליח להסביר מה הבעי'ה האמיתית ב"כת המסוכנת" הנערצת על כל גדולי היהדות העולמית (גם רפורמית...). בפריצות לכנסיות? בכוח השכנוע להשאר ביהדות? או שמא הבעייתיות היא במוח החריף והיצירתי של רב יהודי? (הרי מכאן המושג של "הראש היהודי", שהתפתח בלימוד המעמיק בתורה!). איך שלא יהי'ה, כאשר הוצאתי אינפורמצי'ה לציבור על הקבוצה "עדי-ה'", הותקפתי ע"י מנהלת פורומנו הנערצת "מדוע אני רק מקטר, למה אני לא מספק לציבור גם אינפורמצי'ה חיובית עליהם". אסור לדבר עליהם רק רע... כאן "דם יהודי" הותר, ומותר ללכלך ככל המתחשק על הארגון, מכל הצדדים... התגובה הראשונה שלי - נמחקה, אם אני לא טועה. הנציג של ה"כת" החרדית המסוכנת לא יוכל להגן על עצמו.
על ההקשבה
Jewish Answer

מי מחק?

אני לא מחקתי שום הודעה שלך. אגב, שמחתי לשמוע שאני "נערצת". פחות שמחתי לראות שאתה באורח קונסיסטנטי מסרב להבין את משמעות דברי ומצטט דברים שלא כתבתי. אומר שוב: איני מסכימה עם הגישה של "יד לאחים". חד וחלק. בין אם זה מוצא חן בעיניך ובין אם לאו.

Jewish Answer

New member
מעניין מדוע תגובתי על העניין נמחקה

מעניין מדוע תגובתי על העניין נמחקה מיידית... כנראה שיש מי שלא מעוניין מהתגובה שלי. מכל מקום, נהניתי לגלות, שרוב העובדים ב"כת" המסוכנת שלי הינם בחורים צעירים בנמאס להם ללמוד. (גם בעלי המשפחות שבהם). לא ידעתי שרבנים בני 40 נקראים צעירים. הפתעה נעימה! לא ידעתי שהגיעו תקציבים לרכישת מכשירי קשר! בשורה בהחלט משמחת... לא ידעתי שאני שונא כל דת שאינה יהדות. עד עכשיו חשבתי שהגויים - מצידי שיחיו בנחת ושלוה נפשית מליאה, רק שיעזבו אותנו ולא יעבדו עלינו עם "היהדות המשופרת" שהם מציעים לנו. מי הם בכלל בעתיד של עם-ישראל? אבל הבילוש - יש. כמו בכל סוכנות הידיעות שחוקרת תופעה ונאבקת בה. ככה למשל עיתונאי חשף את השחיתויות של ר' דרעי... אך יש לציין את סגנונו העוקצני אבל מאופק של הסופר המהולל לוי אמנון, אשר לאורך כל הדרך לא הצליח להסביר מה הבעי'ה האמיתית ב"כת המסוכנת" הנערצת על כל גדולי היהדות העולמית (גם רפורמית...). בפריצות לכנסיות? בכוח השכנוע להשאר ביהדות? או שמא הבעייתיות היא במוח החריף והיצירתי של רב יהודי? (הרי מכאן המושג של "הראש היהודי", שהתפתח בלימוד המעמיק בתורה!). איך שלא יהי'ה, כאשר הוצאתי אינפורמצי'ה לציבור על הקבוצה "עדי-ה'", הותקפתי ע"י מנהלת פורומנו הנערצת "מדוע אני רק מקטר, למה אני לא מספק לציבור גם אינפורמצי'ה חיובית עליהם". אסור לדבר עליהם רק רע... כאן "דם יהודי" הותר, ומותר ללכלך ככל המתחשק על הארגון, מכל הצדדים... התגובה הראשונה שלי - נמחקה, אם אני לא טועה. הנציג של ה"כת" החרדית המסוכנת לא יוכל להגן על עצמו.
על ההקשבה
Jewish Answer

arifell

New member
אם האתר בקישור אינו מייצג את

יד לאחים, להביא אותו?

תקראו את זה ותראו את השנאה

שיש ליד לאחים נגד היהודים המשיחיים. וזה קורה בכנסת...

זה גם בעיה, יש להם לובי פוליטי

ובגלל זה מעשיהם נגד יהודים משיחיים לא נענים, ובדרך כלל הם מאשימים אותם בהכאת פעילים מיד לאחים. דבר, שברור הוא ההיפך.. התופעה הזאת ממש מכוערת צריך לפעול נגד זה, כי הם עוברים על החוק!

Jewish Answer

New member
לאחר המתקפה

ב"ה לחבריי לפורום - שלום! לאחר כל המתקפה זאת, הרשו לי לציין כמה דברים. ראשית, מר Ace troubleshooter, היקר, אני רואה שהנך לא שם לב היכן אתה חי. שים לב מהפרוטוקול אותו ציטטת בעצמך: יו"ר מ.גפני: מדינת ישראל איננה מסכימה בשום פנים ואופן - גם בחוקים, גם במגילת העצמאות שלה וגם ברעיון שעומד מאחורי העניין - שאדם ישדל אדם אחר וינסה להעביר אותו על דתו. גם אם מישהו חושב שהדת שלו היא דת האמת, שיחיה עם אמונתו והמדינה תאפשר לו את החיים על פי אמונתו. המדינה לא מסכימה בשום פנים ואופן שאדם ישכנע את השני באופן כזה שהוא ימיר את דתו. המסיון אינו רצוי במדינה,נקודה! וכל מי שלא נוח לו - שיפעל נגד (בלי ללכלך). אז מה לעשות, שהן אינם רצויים כאן? האם ידוע לך (עוד חשיפה...) ש"יד-לאחים" פעלה במשך כל השנים יד-ביד עם משטרת ישראל בכל הנושא של מיגור הכתות המסיונריות בישראל, כשם שזק"א משת"ף כיום עם המשטרה? (אשתדל לסרוק ולהציג כאן עמוד ראשון מדו"ח הפעולה המשותף) הידעת, שבכל מדינה נאורה (כמו ארה"ב, רוסי'ה וכל מדינות דמוקראטיות באירופה) ישנו ועד מסיום מטעם מרד לבטחון פנים, אשר דואג לפקח ולהגביל את התפשטות הכתות שמסוכנת למימשל? שכחת איך מתייחסים ל"עדי-ה'" בארה"ב? אז מה רצונך מ"יד-לאחים", שהם עוזרים לחוק כמו החרדים של זק"א? אין, המסיון לא יהי'ה פה, נקודה. צ'רלס קופט וכל הגויים האלה שהגיעו הנה לחפש פרצות בחוק - לא ימצאו אותם, חד וחלק. מסיונרים מחפשים "חורים" בחוק, וככה הם עובדים. בכבוד רב, Jewish Answer

Jewish Answer

New member
אגב, לפי השעה

אני נמצא בארה"ב, והשבת אצלנו נכנסת מאוחר יותר באשרנ בארץ. מצטער שגרמתי לך לכתוב בשבת (הגם שזה מרצונך האישי וכו')... בברכה, Jewish Answer

amichai58

New member
לא תקפו אתך על שמירת החוק

הטענות נגד המחתרת היא שהיא פועלת מחוץ לחוק, פועלת גם באלימות, פריצה, הסטה ושינאה. ושינאה והסטה עולים גם מבין הדברים שאתה כותב, ובלא ספק אתה לא נקי מהם.

וזה בידיוק הנקודה....

אף אחד לא ביקש מאף אחד להמיר את דתו! לפחות היהודים המשיחיים אינם עושים את זה... להיפך, המון ישראלים צברים שמגיעים לאמונה בישוע, מרגישים סוף סוף את הזהות היהודית שלהם, וסוף סוף מבינים את המשמעות של העם היהודי.. עדי יהווה, בניגוד ליהודים משיייחים, זה כת, והדוקטרינה שלהם קצת שוללת את העם היהודי, דבר שאני עצמי חושב שזה ממש, אבל ממש חוצפה.... אבל עדיין זה לא אומר שצריך לפעול באלימות... וסלח לי, לא צריך לבזות את הדת שלך, בכך שאתה מרים ידיים!

תראה,

היהודים המשיחיים שעלו לארץ מחו"ל, הגיעו לכאן לא כדי להביא אנשים לאמונה, אלא כדי לחיות כאן. הם באו מתוך מניעים ציונים, ומתוך אהבת הארץ והעם. ואי אפשר לגרש אותם(למרות שעם כל מיני תכסיסים אתם מצליחים לטרפד את עלייתם של יהודים משיחיים, זה ממש גועל נפש!) כי הם יהודיים לכל דבר(רובם... למרות שיש כאלה שלא יהודים לפי ההלכה...אבל חוק השבות נותנת להם את הזכות לעלות, בגלל זיכה יהודית במשפחה). ואלה, הצברים, היהודים ה"ישראליים", גם כן לא תוכלו לעשות איתם כלום, כי הם בשר מדמכם. וגם כן לאן תגרשו אותם??? עזוב, אתם סתם פרנואידים. אין לכם לב, זאת הבעיה. אם הלב שלכם היה במקום הנכון, והמטרה שלכם לשרת את האלוקים היה באמת המטרה, אז לא הייתם מתנהגים ככה.... אבל לא חשוב, תעשו מה שתעשו, אפילו תגיעו עד כדי כך שישקף סכנת חיים למאמינים, אנחנו בידי אלוהים, ולא משנה מה יקרה לנו, אלוהים תמיד נאמן, ואם נמות כאן בארץ, בגלל האמונה שלנו, אדרבא, הלכנו להיות עם האלוהים. אני מאוד מקווה שדברים כאלה לא יקרו בישראל.(דברים כאלה קורים בכל העולם, במיוחד במדינות איסלמיות, אך גם בסין). אוהבים אותכם, למרות הכל, כי אתם עדיין אחינו.

Jewish Answer

New member
דמגוגי'ה.

ב"ה מהתכסיסים של תחפושות יהודיות - כבר שבענו. "היהודים המשיחיים שעלו לארץ מחו"ל, הגיעו לכאן לא כדי להביא אנשים לאמונה, אלא כדי לחיות כאן. הם באו מתוך מניעים ציונים, ומתוך אהבת הארץ והעם." שקר וכזב. כל "רועי הקהילה" ועוזריהם בארץ הגיעו הנה למטרת "בישור" בלבד, ועברו הכשרה מתאימה במקום מגוריהם הקודם (אמריקאים למשל, עפ"י הרוב למדו "הנהגת הקהילה" במדינת פנסילוני'ה). "ואי אפשר לגרש אותם...כי הם יהודים לכל דבר". ייתכן. אבל זה לא מספיק. כל אזרח זר צריך לדעת מה מותר במדינה, ומה אסור. לכן המשרד לבטחון פנים דואג לגירושם של אזרחי חוץ המסיונרים, שמתחכמים עם החוק. "והמטרה שלכם לשרת את האלוקים היה באמת המטרה, אז לא הייתם מתנהגים ככה...". היית השבת בבית-הכנסת? קראת את ההפטרה על שמואל הנביא שהרג במו ידיו את המלך העמלקי? (איזזה חרדי אלים!!! זה לא מוסרי לרצוח) היכן הי'ה הלב שלו? עוד ניואנס מעניין. לעיתים יוצא לשמוע על עוד מסיונר משיחי שהחליט "לבשר" בשכונה חרדית ו"קיבל". נשאלת שאלה: מה הוא חיפש שם? האין זו פגיעה ברגשות דת ללכת להטיף דווקא בשכונה אשר תושבי'ה בחרו לחיות מחוץ לדתות אחרות? והנה התשובה: "תעשו מה שתעשו, אפילו תגיעו עד כדי כך שישקף סכנת חיים למאמינים, אנחנו בידי אלוהים, ולא משנה מה יקרה לנו...ואם נמות כאן בארץ, בגלל האמונה שלנו, אדרבא, הלכנו להיות עם האלוהים." כנראה שהסבל כמו שסבל ישו מכובד כערך נעלה בחינוך הדתי שלהם... "אף אחד לא ביקש מאף אחד להמיר את דתו! לפחות היהודים המשיחיים אינם עושים את זה..." ומדוע לדעתך הם "על הכוונת" של המשרד לבטחון פנים בעדיפות הראשונה? (אפילו יותר מכתות המיסטיות...) "אבל עדיין זה לא אומר שצריך לפעול באלימות..." ואללה צודק. מסכים איתך במאה %. אנו נשתדל לפעול עם "כפפות משי". באמת כל פעיל שפעל מתוך חוסר שליטה הועף מהארגון משום שחרג מתקנון שהציב לנו המשלב"פ (האוסר לפעול בכח), והיו גם כמה כאלה שאף נשפטו בשל כך, ובצדק. יהודי עובד עם המוח, לא עם הכח. בברכת פורום שמח! Jewish Answer "זכור את אשר עשה לך עמלק... אשר קרך בדרך... תמחה את זכר עמלך מתחת השמים - לא תשכח!" Jewish Answer

Lu Tze

New member
אתה מדבר שטויות

למדינת ישראל אין שום דבר נגד משיחיים. לגמרי בטעות, אני יודע שאחוז המשיחיים באגף המודיעין בצבא הוא די גבוה יחסית למספרם באוכלוסייה. אותי מאוד מצחיק היחס הביקורתי שלך כלפי משיחיים בעוד שהדת שלך היא מושלמת. עוד נקודה, אני יכול להביא לך רשימה באורך של עמוד לפחות של אלימות חרדית נגד משיחיים ומצד שני, לא שמעתי על מקרה אחד של אלימות משיחית נגד חרדים.

אלי ו.

New member
ההשואה המרומזת לעמלק, טפשית

ומאוד מכוערת. בתור אדם דתי, זה מאוד מפריע לי. למעשה ברמה מסוימת, זו כמעט הסתה, ואתה יודע את זה.

היהודים המשיחיים היו על הכוונת של

משרד הפנים, בגלל שש"ס שלטה במשרד, והרי ש"ס נגד יהודים משיחיים. ואדוני, אתה באמת בעצם מסיט נגד אנשים. תקשיב למה שאנשים אומרים לך. אתה חייב להבין את זה, שדרך האלימות וההסטה לא תביא לשום דבר. ודרך החפירות בחוק שיכולו להזיק למאמינים גם כן לא תעזור. כי אתה נלחם נגד האמת. תראה את דברי רבן גמליאל: "אם עצה זאת מאת בני אדם היא אז היא תופר כמו שאר האמונות, אך אם מאת אלוהים היא לא נוכל לעמוד נגדה, כי נמצא נלחמים נגד אלוהים" אחי, האמונה הזאת חייה ובועטת כבר 2000 שנה, ועדיין היא לא נמחקה מעל פני האדמה. ועוד פעם, אל תתחיל לחזור לדיעות הקדומות. טוב אז שיהיה חג פורים שמח ! ותודה על הריסת האתר! חחח זה ממש היה נחמד מצדכם.(היד לאחים הורידו את אתר הנוער המשיחי נג"ד, ועכשיו היא לא פועלת.. לא נורא, נעלה אותה בחזרה בימים הקרובים).

למעלה