Satisfied... יוני 2021 – סיכום חודשי 👊❤️🌵☀️🌈😱🍗🏆💾👻

Lion_Heart

Well-known member
|לבירוק|שם:לב ארי
|לבירוק|גיל:43
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת:11, בדקתי

|לבכחול|סדרות החודש:CRITICAL ROLE הקמפיין השני מסתיים...אני כולי ריגושים
|לבכחול|סרטי החודש:מכסחי השדים
|לבכחול|שירי החודש: YOURE SONG
|לבכחול|ספר החודש:
|לבכחול|דמויות החודש:the mighty nien
|לבכחול|שחקני החודש:לורה ביילי, טראוויס ווילינגהם
|לבכחול|ציטוט חודשי:
|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני:לפתיחה מחדש של דיסנילנד פריז,למכסחי השדים

|גאווה|חודש גאווה שמח לכולם!|גאווה|סבבה
|גאווה|הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר
?תל אביב, ראשון,
|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה?אין לי
|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים?ניל פטריק האריס ודייויד בורקה (פגשתי אותם, בדיסני וורלד)
|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)-פעם חשבתי שקוין סמית,
|גאווה|צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים-

|לבסגול|שונות:|לבסגול|
|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם
?יש לי הרבה מידע על דברים חסרי תועלת, אני יודע המון על סדרות וסרטים
|לבסגול|פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה?
|לבסגול|איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים?אין כזה
|לבסגול|חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה?ספר,חרב
|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו?אגדת המלך ארתור-החרב שבזה ...משהו בה שינה לי את הפרספקטיבה בחיים, האיים האבודים, השיר...מחזיר אותי לילדות אבל ממש
|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל?

|לבצהוב|תמונה/וידאו/בדיחה/עמוד אינסטה שכדאי לעקוב אחריו שתרצו לחלוק-

Lhuna3

Well-known member
|לבכחול|דמויות החודש: נועה במפקדת והפרודיה עליה בערוץ 0.
היא מהממת וגם עשתה את הפארודיה מעולה.
|לבכחול|שחקני החודש: זה שמשחק את הוטרינר בשיט'ס קריק.
|מאוהב|
|לבכחול|ציטוט חודשי: "אחראי אבל לא אשם".
אוי כן... |פנים|
|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: שיהיה סדר חדש בחלונות הגבוהים. והמבין יבין.
|כן||כן|

Lion_Heart

Well-known member
פגשתי אותם באירוע של דייוד(הוא עושה אוכל טוב) והוא הוציא ספר חדש וניל פטריק האריס היה שם, וגם הילדים שלהם היו שם, אז דיברנו עם דייויד וקהתטלמנו והיתה חתימה , דיברנו עפ ניל, אבל הוא לא רצה להצטלם או לחתום (מישהו אחר שאל וחסך לי לשאול)כי "זה הרגע של דייויד "|מאוהב|

|לבירוק|שם: סהר, מון, הדה איז קאמינג רקון קנדל קלאון פייס
|לבירוק|גיל: 30
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: פעם אחת עד שאני מבין שנמאס לי.

|לבכחול|סדרות החודש: חומריו האפלים, הרשימה השחורה.
|לבכחול|סרטי החודש: לא קרואלה. כי אני חרא ולא עומד בהבטחות שלי לבסטי פרום אנדר טסטיז שלי. וגם לא דרו. נראה לי משימה בלתי אפשרית כי היה ביס ויש מצב שזה היה בחודש הזה.
|לבכחול|שירי החודש: אלקטריק!!|פיקאצו|⚡ ואיש לא ידע מה רע כאבי איש לא סובל כמוני, זה עולם קטן מאוד. אגוזים של קוקס מהעץ קטפתי בם בם בם.
|לבכחול|ספר החודש: הספר של נועה תישבי שדילן הקריאה לי. והספר של דרו שדילן סיפרה לי בנקודות.
|לבכחול|דמויות החודש: דרו מתוך הספר של דרו. ישראל מתוך הספר של נועה. וכמובן הממלוקים.
|לבכחול|שחקני החודש: נועה תישבי, זאב רווח, טום קרוז, וינג ריימס.
|לבכחול|ציטוט חודשי: להחזיר למי בדיוק? לממלוקס?!
קוואבנגה לטס דו איט!
ELECTRIC!!!!⚡|פיקאצו|
לונג ליב דיוויד קלארק!
|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: לממלוקס!! ולהתחיל לראות רמת אביב ג'.

|גאווה|חודש גאווה שמח לכולם!|גאווה|
? תל אביב
|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? לקסה והנר.וגם בריאן וג'סטין (ג'סטין תמות אחרי מה שעשית לבריאן בסוף) אווה מור ומאט מקנמרה.
נ.ב דילן בכוונה לא שאלה על זוגות שאני שונא אז אני אענה לבד: קאליזונה. למרות שדילן אוהבת אותן צריך להזכיר אותן בתור זוג כושל כי ארי היא זונה בוגדנית חסרת רגל.
|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? אף אחד. איכ גייז|גאווה|
|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- קפריקה 6

? לחפור 5 שעות בטלפון על כלום.
|לבסגול|פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה? הפרסומת של הסניידר קאט.
|לבסגול|איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? פוקימון רד-פייר
|לבסגול|חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? עם נר וחרב.
|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? אין לי. אני זוכר כל מה שראיתי גם אם זה ממש גרוע. זה עוד כישרון חסר תועלת שיש לי.
|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? הוזייר העוכר ישראל הזה התורם כסף לטרוריסטים של העתיד אני לא מאמין שאשכרה קניתי דיסקים שלו רכשתי אלבומים באייטונס חפרתי לדילן לשמוע את השיר שלו ושל מיירן מוריס ובסוף מסתבר שהוא סתם עוכר מזל שלא טסתי לאירלנד לראות אותו:-[

Aranel Nenharma

Well-known member
|לבכחול|שירי החודש: Don McLean - American Pie
מעולה. שיר שמעביר חצי מהפקק :-D

מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? היום זה זוג משיט'ס קריק
חמודים.
צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- טכנית זה לא באמת להט"בי אבל לא אכפת לי.
אני מאוהבת בך שהבאת את זה😍
שחקני החודש: זה שמשחק את הוטרינר בשיט'ס קריק.
טד. כפרה עליו.
אני מאוהבת בשיר הזה|מאוהב| כמובן שמסיבות ברורות אני מעדיפה את הגרסה של קת'רין מקפי. אבל יש משהו כל כך קסום בגרסה של שרה|לב|
שרה צריכה לקבל את המקום הראוי לה כיוצרת השיר.
אבל בשבילך
אממ התכוונתי יותר למשהו דבילי כזה של ילדים.
ארץ עיר טוב יותר? היה מעביר לי משמרות בבסיס.
רוצה אותם ביחד (למרות שזה היה אולי הורס את הסדרה.) [איין ופופי מ mythic quest]
לא!!!!!!
שונאת שסדרות לוקחת קשר אפלטוני טוב ומכריחות קשר רומנטי.
הם מושלמים כמו שהם.

didalf

Well-known member
ניק מה זה החוצפה הזאת לפתוח סיכום ביום היחיד בשנה שאני עסוקה בו ולא שורצת בפורום?????
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת|נרות| של טום הולנד ושלי ושל כריס אוונס ושל מרי אווג'רופולוס (אוקטביה מה100)
איזה יופי|מאוהב||בלון|

אבל לבנתיים: לטאה או קוף?
קוף נראה לי יותר חמוד.

טכנית ניק אסר על דילן השניה לעשות שאלון אבל הוא לא אמר כלום לגביי ונתתי לכם איזה שעה אז..
:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
פגשתי אותם באירוע של דייוד(הוא עושה אוכל טוב) והוא הוציא ספר חדש וניל פטריק האריס היה שם, וגם הילדים שלהם היו שם, אז דיברנו עם דייויד וקהתטלמנו והיתה חתימה , דיברנו עפ ניל, אבל הוא לא רצה להצטלם או לחתום (מישהו אחר שאל וחסך לי לשאול)כי "זה הרגע של דייויד "|מאוהב|
אני מרגישה לא ראויה להיות פה עכשיו בנוכחותך!!

didalf

Well-known member
יוהווו

|לבירוק|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטאן
|לבירוק|גיל:|קדימה|29
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת:|קדימה|אני אשכרה קפצתי עכשיו!!! השתעממתי אחרי 10.

|לבכחול|סדרות החודש:|קדימה|ברוקלין 99|לב| והפלייליסט של זואי לדעתי הסיום היה החודש. חודש כ"כ ארוך מי זוכר|בוקס| אה גם מית'יק קווסט. והמפקדת.
|לבכחול|סרטי החודש:|קדימה|לא זוכרת:-0 בא לי לראות הרקולס שוב.
|לבכחול|שירי החודש:|קדימה|Olivia Rodrigo - good 4 u
|לבכחול|ספר החודש:|קדימה|עדיין כלום|חבול|ובינתיים נחת לי בקינדל משהו שהזמנתי מזמן כשחשבתי שיוני זה רחוק.
|לבכחול|דמויות החודש:|קדימה|ג'ייק ואיימי|לב|
|לבכחול|שחקני החודש:|קדימה|עדיין סבסטיאן סטאן|מאוהב| האינטסגרם שלו זה מקום קסום.
|לבכחול|ציטוט חודשי:|קדימה|טוב חשבתי שעה ולא זוכרת:-(
|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני:|קדימה|לוקייייייייייייייייי|מאוהב| וגם חתונה של חברה אבל הונסטלי לוקי יותר מרגש.

?|קדימה|כן בת"א לפני כמה שנים. היה כיף אבל עמוס.
|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה?|קדימה|איאן ומיקי דהההההההההההההה|מאוהב|
|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים?|קדימה|לא מכירה:-( מנסה לחשוב על סלבס אבל גם לא עולה לי למה כל מי שאני אוהבת סטרייט?|שפם|
|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)-|קדימה|אוקטביה|מאוהב|
|גאווה|צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים-|קדימה|
687474703a2f2f33312e6d656469612e74756d626c722e636f6d2f6266333035626561373762633937346365313134...gif
וגם בריאן וג'סטין כי הם ההגדרה המילונית לזוג להטבי סקסי:

tumblr_nbwtw68QwB1thrsnxo3_250.gif
?|קדימה|לונה אמרה שהזיכרון שלי לימי הולדת הוא חסר תועלת אבל לדעתי זה שקר. אני יכולה להזיז את האוזניים, זה כשרון?
|לבסגול|פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה?|קדימה|בשביל זה צריך לראות פרסומות.
|לבסגול|איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים?|קדימה|אממ אממ לא עולה לי. לראות סרטים מצויירים נחשב?
|לבסגול|חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה?|קדימה|אייפון ובקבוק זירו קטן.
|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו?|קדימה|ממ אני אוהבת את הפתיח של משחקי הכס ואפילו לא צפיתי בה.
|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל?|קדימה|אף אחד שממש אכפת לי ממנו לשמחתי|מזיע|

|לבצהוב|תמונה/וידאו/בדיחה/עמוד אינסטה שכדאי לעקוב אחריו שתרצו לחלוק-|קדימה|
עמוד אינסטה כמו שאמרתי בלי לראות בכלל את השאלה בסוף - סבסטיאן סטאן. הוא גם חתיך גם חמוד וגם מצחיק ולא משעמם ולא פוליטי.

ותמונות פאנראט יפים של מארוול:
חלום שלי הרביעיה הזאת ביחד|מאוהב|
1622579509280.png

מסיבת פיג'מות! (זה באקי ווייט וולף למי שמבולבל)
1622579537560.png

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
נתחיל עם קוף כי לטאה זה מגעיל וגם קופיקו
קופיקווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!! (תשמעו את זה כמו הצעקה שלהם בפתיח)

|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? קפטן ריי הולט וקווין קוזנר
|לב|

1622567062598.png

הגזימו עם הבעת האהבה במשרד
* מי שמכיר את הסדרה יודע כמה התמונה הזו לוהטת🔥

|לבצהוב|תמונה/וידאו/בדיחה/עמוד אינסטה שכדאי לעקוב אחריו שתרצו לחלוק
1622567109636.png
:-D:-D|פנים|

(אבל אם אתם צופים בזה תגידו שזה בגלל ההמלצה של ניק כדי שהוא לא יתעצבן).

|לבכחול|שירי החודש: Don McLean - American Pie
|לב|

ולמרות שלא שאלת אני אענה גם על הזוג הלהט"בי הכי שנוא עלי וזה ספוילר חמור לאוז: ביצ'ר וקלר |שטן||שטן||שטן|
אבל לא שאלו|שפם|בוווו עלייך|לא|
אבל כן לשיטס קריק|לב|

|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? אני אגיד ניל פטריק האריס ובן זוגו למרות שאני לא מכירה את בן זוגו,
אוי כן הם חמודים|לב|

|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- קלארק (ה-100), פיונה (שיימלס). יש לי הרגשה שאני שוכחת עוד כמה.
כן וכן|מאוהב| הו הבובז|לב|

|גאווה|צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- טכנית זה לא באמת להט"בי אבל לא אכפת לי.
מאושר!|מאוהב|

|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? לעצבן את החתולה.

:-D:-D וגם הלקסות|מאוהב|:-D

|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? דיוויד ופטריק, שיט'ס קריק.
|כן||לב|

כל מה שאני חושבת בכל פעם שאני רואה רקון:-D (ש90% מהפעמים זה את וסהר בפייסבוק מגיבים את הגיף הזה על רקונים רנדומליים)

|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אני קוראת הרבה ספרים?
דווקא יעיל. לשרירי המוח לפחות.

|מאוהב| רוצה אותם ביחד (למרות שזה היה אולי הורס את הסדרה.)
[פופי ואיין] אוף קצת כן. אני במלחמה פנימית לגבי זה.
|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים?ניל פטריק האריס ודייויד בורקה (פגשתי אותם, בדיסני וורלד)
ווואטט:-0

|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם?יש לי הרבה מידע על דברים חסרי תועלת, אני יודע המון על סדרות וסרטים
כנל.

didalf

Well-known member
יאאאאאאאאא:-0|מאוהב|

ואיש לא ידע מה רע כאבי איש לא סובל כמוני, זה עולם קטן מאוד. אגוזים של קוקס מהעץ קטפתי בם בם בם.
:-D:-D השיר האהוב עליי בעולם.
הנה הם עומדים כאן בשורה פםפםפםפםפם. יש קטנים יש גדולים אפילו יותר מהראש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קודם כל אני אוסיף שאלה נוספת משל עצמי:
האם החודש אני אצליח לעמוד המשימה של לעבור על כל השרשור ולהגיב?
(אני מתחיל לתכנן איך אני מפר ציפיות ועושה את זה ואז אני נזכר שבחמישי ושישי הזה אני מאוד עסוק)

קוף זה חמוד, לפחות מרחוק (מקרוב די בטוח שזה היה מפחיד אותי).
לטאה זה לא חמוד. לא מבינה אנשים שמגדלים לטאות כחיות מחמד.
תראו לי לטאה שתעשה דבר חמוד ומצחיק כמו זה:
אוקי, אבל זה זלזול באינטליגנציה של הקוף כי ברור מתי הוא מוציא את הדבר הזה מהכוס.
ואני חושב שהקוף גם קלט ופשוט עושה את עצמו מופתע כדי לא לגרום לבן אדם להרגיש רע שהוא קוסם גרוע.
ולטאה...רגע...זה קטע של Godzilla vs Kong?
עכשיו אני לא אדע אם אחרים היו עולים על זה בעצמם
לטאה, עם קופים אני צריכה להתמודד ביום-יום :-P:
:ROFLMAO:
אז אתה אוסר עליי להעלות שאלון?:-0
טכנית לא אסרתי עליך, אני רק רמזתי שיהיה אם ניתן למישהו אחר צ'אנס לעשות.
אני גם הנחתי שאת לא באמת תקשיבי לי גם אם אני אאסור עליך
טכנית ניק אסר על דילן השניה לעשות שאלון אבל הוא לא אמר כלום לגביי ונתתי לכם איזה שעה אז..
וכנראה צדקתי.
חודש הבא אני אבחר מראש מי יכתוב את השאלון
(לא שאני מתלונן על השאלון שלך, אני אוהב אותו והוא אפילו מבטיח גיפים יפים)
נתחיל עם קוף כי לטאה זה מגעיל וגם קופיקו
קופיקו נחשב לנקודה בעד קופים?
tbh אני רוצה להוסיף עוד שאלה
האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לאולם לא תשכחו?
אם אתה רוצה אני יכול לתת לך לעשות את השאלון כולו פעם הבאה.
*רגע - כשאתה אומר "הפתיחה" אתה מתכוון כיצד הסדרה התחילה כלומר מה קורה בפרק הראשון? או שאתה מתכוון לפתיח - יעני הIntro?
[כתשובה לשאלה של ליון]
האמת שזה היה לי מוזר כתשובה כי אני זוכר יחסית טוב את הסדרה אבל לא הצלחתי להזכר בפתיח שלה.
אבל אחרי קצת מחשבה נזכרתי בפתיח שלה והוא באמת היה מאוד יפה. מוזר ששכחתי אותו.
*אם הכוונה של ליון הייתה ל"כיצד הסדרה התחילה" אז כמובן שזה פתיחה זכורה מאוד של סדרה.
ניק מה זה החוצפה הזאת לפתוח סיכום ביום היחיד בשנה שאני עסוקה בו ולא שורצת בפורום?????
חוצפה מצידך שאת לא שורצת בפורום בראשון לחודש. אני השנה מאוד מקפיד לעשות את הסיכום ביום הראשון לחודש. (נראה לי היה רק חודש אחד שפיספסתי)
השרשור הזה יהיה לעולם מסומן בכך שאין תגובה שלך בעמוד הראשי.
אני חושב שאני מדבר בשם כולם כאן כשאני אומר שאנחנו קצת שונאים אותך לעד עכשיו.;)
ואיזה חמוד ניל:love:
מעולה. שיר שמעביר חצי מהפקק :-D
כמה זמן הוא? כי אני הייתי תקוע איזה 20 דקות הערב.
אני יודע שזה לא נחשב הרבה. אבל זה היה על האיילון ב11 בלילה ולמשך ה20 דקות האלו כל המכוניות פשוט עמדו במקום.
מזל שהיא לי אינסטגרם (וזה יום הולדת של טום אז יש הרבה חומר)
איזה יופי|מאוהב||בלון|
רציתי לעשות משהו חגיגי לכבוד טום היום בשרשור אוף, אבל היו דברים (כולל לצאת לסרט) אז לא יצא
|לבכחול|ספר החודש:|קדימה|עדיין כלום|חבול|ובינתיים נחת לי בקינדל משהו שהזמנתי מזמן כשחשבתי שיוני זה רחוק.
מה? איזה ספר?
{אני עדיין לא קורא תשובות של כולם אבל במקרה העין שלי נפלה על המילה קינדל}

didalf

Well-known member
האם החודש אני אצליח לעמוד המשימה של לעבור על כל השרשור ולהגיב?
לא.
קדימה הימורים.

חוצפה מצידך שאת לא שורצת בפורום בראשון לחודש. אני השנה מאוד מקפיד לעשות את הסיכום ביום הראשון לחודש. (נראה לי היה רק חודש אחד שפיספסתי)
באמת איך אני מעזה. מי צריך שמלה לחתונה כשיש סיכום חודש.

השרשור הזה יהיה לעולם מסומן בכך שאין תגובה שלך בעמוד הראשי.
לאאאאאאאאאאאאאא;-(

אני יודע שזה לא נחשב הרבה. אבל זה היה על האיילון ב11 בלילה ולמשך ה20 דקות האלו כל המכוניות פשוט עמדו במקום.
וואלה, נסעתי בנתיב ההפוך באמת היה לי מוזר לראות כזה פקק באיילון צפון בשעה כזאת8-*

רציתי לעשות משהו חגיגי לכבוד טום היום בשרשור אוף, אבל היו דברים (כולל לצאת לסרט) אז לא יצא
גם כן בעל. סבסטיאן משקיע יותר ממך:
1622582987912.png

מה? איזה ספר?
אפילו לא זכרתי איך קוראים לו - The darkness outside us

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם כן בעל. סבסטיאן משקיע יותר ממך:
מעולה. עוד לא עברתי על הסטוריז של רוב היום
באמת איך אני מעזה. מי צריך שמלה לחתונה כשיש סיכום חודש.
למה לקנות דווקא היום?
וואלה, נסעתי בנתיב ההפוך באמת היה לי מוזר לראות כזה פקק באיילון צפון בשעה כזאת8-*
כמעט נפגשנו
אפילו לא זכרתי איך קוראים לו - The darkness outside us
הוא בין הספרים שצצו לי הרבה פעמים בחודשים האחרונים. אני מידי פעם לא מצליח לעמוד בפיתוי ומזמין. הוא מאלו שעמדתי בפיתוי.
בכל מקרה יש לי הרבה ספרים לקרוא שכבר נמצאים על הקינדל שלי,
אבל זה בכלל לא משנה כי עוד חודש יוצא הספר השלישי של Simon Snow.
עכשיו אני מנסה להחליט האם אני אקרא שוב רק את השני לפני או שגם את הראשון וגם את השני.

LeAnnDyIan

Well-known member
|לבירוק|שם: דילן
|לבירוק|גיל: מספיק זקנה כדי להיות בתפוז.
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: אני חסרת שיווי משקל אז סביר להניח שאיזה 8 לפני שאשבור את עצמי:-D

|לבכחול|סדרות החודש: The Drew Barrymore Show, Shameless, Country Comfort, 911, Manifest, Big Sky, Odd Mom Out, SVU, Lucifer, Alias
|לבכחול|סרטי החודש: Lucky You, No Place to Hide, The Amy Fisher Story, Crazy Stupid Love
|לבכחול|שירי החודש: Carrie Underwood - Relapse
|לבכחול|ספר החודש: Israel- A Simple Guide to the Most Misunderstood Country on Earth, Wildflower
|לבכחול|דמויות החודש: ג'ק בריסטו (זהות בדויה), ג'יל וובר (Odd Mom Out), איב (לוציפר).
|לבכחול|שחקני החודש: דרו ברימור, ג'יל קארגן, זאב רווח.
|לבכחול|ציטוט חודשי: "Since so many people like to say stuff like 'Israel has to give the land back' to them I would like to say- give it back to whom exactly? The Mamluks?!" הקטע האהוב עליי בספר של נועה תישבי:-D
|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: חיסון שני. נראה שכולכם כבר התחסנתם אבל אני עשיתי את הראשון רק לפני שבועיים. בא לי כבר לסיים עם זה. למרות שטכנית כבר לא צריך את זה בשביל כלום יותר.

? לא הייתי. שונאת מקומות הומי אדם. בעע.
|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? קלקסה (ה-100) שוט (Person Of Interest), קאליזונה (האנטומיה).

|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? יש איזה זמרת קאנטרי שאני אוהבת (ברוק אידן) שיצאה מהארון השנה באיזה קליפ והיא והבת זוג שלה ממש חמודות. ואם צריך זוג שבאמת מכירים, אחיינית של שותפה שלי והבת זוג שלה הן הזוג הכי חמוד שאני מכירה.
|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- אריזונה רובינס|לב|, רובי של וואנס או לאנה של האישה הטובה.
אני כתבתי את השאלון הזה ושכחתי שיש את השאלה הזאת וכבר שמתי גיפים למעלה|חבול|
טוב אז במקום הנה סתם גיפים שאני לא באמת צריכה סיבה כדי לדחוף אבל בכל זאת- דרו|מאוהב|

? לא יודעת אם זה כישרון או סתם שעמום אבל אני יכולה למנות את כל ה-50 מדינות בארה"ב בסדר אלפבתי בפחות מדקה.
|לבסגול|פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה? הפרסומות של גייקו תמיד מעולות. אבל זאת אהובות עליי במיוחד. כל היום אני צועקת "ספרינקלס!!" כשהיא משודרת:-D
|לבסגול|איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? וול הוא עבר שינוי קל, אבל כשהיינו ילדים בנסיעות ארוכות היינו בוחרים איזה משהו שאם רואים על הכביש (נגיד רכב אדום) מי שרואה ראשון נותן איזה סטירה/בוקס למי שלידו (כמובן שלא חזק מידי) אז היום אני והשותפה שלי משחקות את זה כל פעם שהאחייניות שלה מגיעות אלינו, רק עם לוחיות רישוי (אם רואים לוחית רישוי של מדינה שהיא לא קליפורניה) אבל לפעמים סתם בא לי לתת לשותפה שלי איזה כיפכוף כשאנחנו לבד ברכב גם בלי הילדות:-D פעם גם צילמתי איזה לוחית רישוי של איזה רכב מוושינגטון שחנה מחוץ לעבודה שלי וסימסתי לה ואמרתי לה שבערב אני אתן לה כאפה בשמו:-D כן, אני בן אדם רמאי. אל תשחקו איתי בשום דבר בחיים.
|לבסגול|חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? עוגת גבינה וכדור פוטבול.
|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? אני יוצאת מנקודת הנחה שאתה מתכוון לשיר פתיחה ואז אני אלך על הסדרה Maybe It's Me שהיה לה שיר פתיחה מעולה אבל אלוהים יודע על מה הייתה הסדרה:-D
|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? אממ לא בדיוק יצאו עלינו אבל כן פרסמו משהו בסגנון של חינם פלסטין - פייפר פראבו|לב-ש| ושירלי מנסון של גארבג':-(

ברוח חודש הגאווה, קצת דרו מעולם לא הזיק לאף אחד.

למעלה