שזה בעצם כל יום בתפוז.נחגוג את חודש הגאווה
זה סתם המציאו שבוע בשביל עדי חו"ס שתרגיש חלק מהחבורה.ואפילו את שבוע הספר
לא תודה.נציין את היום הארוך ביותר ל השנה
איזה לימודים, כולם פה ישישים כבר. חוץ מאיזו פרחחה שרשמה פעם שהיא צעירה. לא זוכרת מי זאת הייתה אבל בטח כבר אכלנו אותה לארוחת ערב בבונקר.נחגוג את סיום שנת הלימודים
איכס ואיכס. אבל לטאה היא איכסה גדול יותר אז אני מניחה שקוף.אבל לבנתיים: לטאה או קוף?
חמודה הגיע הזמן להנמיך ציפיות. בטח תדרשי תכף שגם יהיה לבחור אופי או עתיד או שקר כלשהו. קחי גוף חתיך וסתמימסתבר שמבטא בריטי וגוף חתיכי לא מספיק לי
כןשירי החודש: Don McLean - American Pie
בטח שכן. וזה נפלא.טכנית זה לא באמת להט"בי
זו ליטרלי אני באמצע הלילה וסהר שנאלץ לשמוע אותי רוטנת ומגדפת כל ההליכה יכול להעיד על זה
אני שמחה שאת מכירה בשמך סוף סוףשם: עדי חו"ס
אני לא יודעת אם לצחוק או לבכותכמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: 0 הגעתי בשעה טובה לגיל שהמפרקים כבר לא משהו.
חשבתי שזה הולך לכיוון מצחיק כי זה התחיל מצחיק ואז, לאציטוט חודשי:
Janine: I’m not a mushroom. I’m not.
June: OK…
Janine: You can’t keep me in the dark and feed me lies and shit and expect me to be OK with it
מעריכה את ההקרבה שלךכמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת:11, בדקתי
מחכה ליום שהדבר הזה יבטול/יסתיים כדי לראות אם תתחיל את הדבר הזה מההתחלה או שתמשיך לנצח לרשום את זה בסדרה החודשית שלך כדי לבדוק אם נשים לב שאתה מתחזה.סדרות החודש:CRITICAL ROLE
די משוכנעת שהשיר שלו ולא שהוא שיר. אבל שיהיה.שירי החודש: YOURE SONG
השאלה אם יש לך ידע על סדרות וסרטים מהמאה הנוכחית.איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אני יודע המון על סדרות וסרטים
הכל בשביל פורום טלויזיה...בערך הכלמעריכה את ההקרבה שלך
מחכה ליום שהדבר הזה יבטול/יסתיים כדי לראות אם תתחיל את הדבר הזה מההתחלה או שתמשיך לנצח לרשום את זה בסדרה החודשית שלך כדי לבדוק אם נשים לב שאתה מתחזה.
מודעות עצמית זה חשוב.סרטי החודש: לא קרואלה. כי אני חרא ולא עומד בהבטחות שלי לבסטי פרום אנדר טסטיז שלי.
כמוך? אני צריכה להקשיב לך שר את זה 3 שעות ביוםואיש לא ידע מה רע כאבי איש לא סובל כמוני
כמובן. איך אפשר בלי הממלוקים!וכמובן הממלוקים.
שכחתי לשים את זה בתור הציטוט שלי גם, אבל בתאכלס זה שלי. אתה סתם גנבת לי אותו.קוואבנגה לטס דו איט!
"יום הדין שלך הולך ומתקרב, דפנה!!" יו חובה מההתחלהלמה מצפים בחודש יוני: לממלוקס!! ולהתחיל לראות רמת אביב ג'.
סתום ת'פאק יא ילד פח, אין פלא שקרואלה שונאת אותך יא חסר טעם גזען והומופוב!נ.ב דילן בכוונה לא שאלה על זוגות שאני שונא אז אני אענה לבד: קאליזונה. למרות שדילן אוהבת אותן צריך להזכיר אותן בתור זוג כושל כי ארי היא זונה בוגדנית חסרת רגל.
זה הכישרון שלי יא חצוף. אולי התכוונת שהכישרון שלך זה להדביק דברים באוזן במשך 5 שעותאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם? לחפור 5 שעות בטלפון על כלום.
מזל שלא הקשבתי לך, או לשיר. בטוח שיר גרוע במילאוכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? הוזייר העוכר ישראל הזה התורם כסף לטרוריסטים של העתיד אני לא מאמין שאשכרה קניתי דיסקים שלו רכשתי אלבומים באייטונס חפרתי לדילן לשמוע את השיר שלו ושל מיירן מוריס ובסוף מסתבר שהוא סתם עוכר מזל שלא טסתי לאירלנד לראות אותו
איזה מושלמת היא אני לא יכולההההההשרה צריכה לקבל את המקום הראוי לה כיוצרת השיר.
אבל בשבילך
מה? ארץ עיר זה ממש לא דבילי! זה המשחק הכי טוב שאי פעם המציאו!! (או במילים אחרות- זה המשחק היחידי שאני תמיד מנצחת בו בלי צורך לרמות)ארץ עיר טוב יותר? היה מעביר לי משמרות בבסיס.
כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת:אני אשכרה קפצתי עכשיו!!!
זה הגיל. הגיע הזמן להתחיל להכין פתקים בטלפון כמו מילי.ציטוט חודשי:טוב חשבתי שעה ולא זוכרת
איכס סטרייטים.למה כל מי שאני אוהבת סטרייט?
איכס יו זה הזכיר לי שראיתי לפני כמה ימים איזה סרטון של כל מיני מוזרים בטיקטוק שעושים דברים משונים עם הגוף שלהם והיה שם איזה אחד דוחה שמוציא את הפופיק שלו וזה נראה כמו איזה פטריה ויש לי עד עכשיו סיוטים מזהאני יכולה להזיז את האוזניים, זה כשרון?
כל מה שאני חושבת בכל פעם שאני רואה רקון (ש90% מהפעמים זה את וסהר בפייסבוק מגיבים את הגיף הזה על רקונים רנדומליים)
אז אנחנו נעמיד פנים שיום רביעי הוא אגדה אורבנית? כי אומנם אין בו טאקו אז הוא לא נחשב אבל השמועה מספרת שיש בו יין (כלומר לאנשים שהם לא המשפחה של עדי חו"ס ומסתפקים ביום אחד בשבוע).ואז אני נזכר שבחמישי ושישי הזה אני מאוד עסוק
האמת שהסיבה היחידה שיצאתי מהמיטה כדי לכתוב את השאלון הזה זה כי חשבתי שאסרת עליי ואני בן אדם מעצבן שחייב לעשות דווקא. אם לא היית רושם כלום סביר להניח שהייתי ממשיכה לישוןאני גם הנחתי שאת לא באמת תקשיבי לי גם אם אני אאסור עליך
לפחות תעריך את העובדה שטרחתי להחליף משתמשים בשביל הבדיחה!וכנראה צדקתי.
חודש הבא אני אבחר מראש מי יכתוב את השאלון
וטפ?! הילד לא יודע לשרשר ואתה רוצה לסמוך עליו עם שאלון?! עם שאלון?!?!? שאלון זה לא איזה תינוק שאפשר להעביר אותו מיד ליד! זו אחריות גדולה שהיחידות שראויות לה הן או אני או גאיהמון. אז אם יש לכם בעיה עם השאלון שלי, עדי תתחילי לחשוב על שאלות מעכשיו.אם אתה [ליון] רוצה אני יכול לתת לך לעשות את השאלון כולו פעם הבאה.
ידעתי!עכשיו אני לא אדע אם אחרים היו עולים על זה בעצמם
אם אתה רוצה אני יכול לתת לך לעשות את השאלון כולו פעם הבאה.
*רגע - כשאתה אומר "הפתיחה" אתה מתכוון כיצד הסדרה התחילה כלומר מה קורה בפרק הראשון? או שאתה מתכוון לפתיח - יעני הIntro?
[כתשובה לשאלה של ליון]
האמת שזה היה לי מוזר כתשובה כי אני זוכר יחסית טוב את הסדרה אבל לא הצלחתי להזכר בפתיח שלה.
אבל אחרי קצת מחשבה נזכרתי בפתיח שלה והוא באמת היה מאוד יפה. מוזר ששכחתי אותו.
*אם הכוונה של ליון הייתה ל"כיצד הסדרה התחילה" אז כמובן שזה פתיחה זכורה מאוד של סדרה.
ווואאוו...לרוב אני מרגיש ככה,אני מרגישה לא ראויה להיות פה עכשיו בנוכחותך!!
יאאאאאאאאא
אז תתכונני, חודש הבא , השאלון שלי!וטפ?! הילד לא יודע לשרשר ואתה רוצה לסמוך עליו עם שאלון?! עם שאלון?!?!? שאלון זה לא איזה תינוק שאפשר להעביר אותו מיד ליד! זו אחריות גדולה שהיחידות שראויות לה הן או אני או גאיהמון. אז אם יש לכם בעיה עם השאלון שלי, עדי תתחילי לחשוב על שאלות מעכשיו.
אין לי שום דבר נגד לטאות, להיפך הן יפות וחמודות בעיני, אבל נראה שיש אנשי לטאה שמסתובבים בינינו ואין לי מושג מה זה אומר ולמה, אבל אם האינטרנט אומר אז הוא יודע וצריך להיזהר.לטאה או קוף?
איזה חודש מרשיםחוץ מזה נציין את ימי ההולדת של טום הולנד ושלי ושל כריס אוונס ושל מרי אווג'רופולוס (אוקטביה מה100)
איזה מתוק הוא! זה הורסתראו לי לטאה שתעשה דבר חמוד ומצחיק כמו זה:
בגדול את צודקת, אבל בני אדם הרבה הרבה יותר גרועים מכל בעלי החיים, אז חבל להעליב את הקופים האמיתייםלטאה, עם קופים אני צריכה להתמודד ביום-יום
יש על מי לסמוךטכנית ניק אסר על דילן השניה לעשות שאלון אבל הוא לא אמר כלום לגביי ונתתי לכם איזה שעה אז..
וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? אליהו הנביאוכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? אליהו הנביא
אליהו הנביא
זה המון!!כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: לא ספרתי, אבל מסוגלת לעמוד על רגל אחת בלי משענת יותר מ-5 דקות רצופות
אולי אני אנסה גם.שוקולד (סדרה קוריאנית בנטפליקס)
בהצלחה!למה מצפים בחודש יוני: לעבור דירה!! (עוברים בראשון ליולי)
וואו מרשים מאוד! גם שאת עומדת בראש הקהילה הזאת וגם המצעד וגם הבת שלך וחברתה!הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר? בטח. בצעירותי במצעד בתל אביב. מאז שנולדו לי הילדים אנחנו צועדים במצעד בבאר שבע. בשנים האחרונות אנחנו - הקהילה הרפורמית בבאר שבע (שאני עומדת בראשה) צועדים כקהילה. השנה הבת שלי תצעד עם חברה יחד עם נוער איגי (החברה פעילה באיגי. הבת שלי מצטרפת לתמוך)
אוקיי ליון עדיין מקום הראשון אבל צמצמת עכשיו את הפער מאוד!איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? מקלפת תפוחים ביחידה שלמה
אני בעקרון מסכימה איתך, כלומר אני לא חושבת שהם (רובם) מונעים באמת משנאה, אלא מדברים אחרים, מה שכתבת וגם נוספים שאין לי כוח להכנס אליהם.וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? לא חושבת שיש סלבז עוכרי ישראל (חוץ מרוג'ר ווטרס, וגם הוא לא בטוח שממש עוכר ישראל) אלא כאלו שנקודת הראות שלהם מצומצמת, חד מימדית ומנקודת ראות מרוחקת.
אוי זה מבאס אותי גם לשמוע, אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלו.כי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? הוזייר העוכר ישראל הזה התורם כסף לטרוריסטים של העתיד אני לא מאמין שאשכרה קניתי דיסקים שלו רכשתי אלבומים באייטונס חפרתי לדילן לשמוע את השיר שלו ושל מיירן מוריס ובסוף מסתבר שהוא סתם עוכר מזל שלא טסתי לאירלנד לראות אותו
לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)-אוקטביה
חחחחחחחחחחחחמסיבת פיג'מות! (זה באקי ווייט וולף למי שמבולבל)
הייתי חייבת להזכיר לכם שאתם פסיכופטים שאתם משפפים את השטןאבל לא שאלובוווו עלייך
גם אני...[פופי ואיין] אוף קצת כן. אני במלחמה פנימית לגבי זה.
נו, ותראה לי לטאה אחת שהיתה עושה דבר כזה אדיב וחברי.אוקי, אבל זה זלזול באינטליגנציה של הקוף כי ברור מתי הוא מוציא את הדבר הזה מהכוס.
ואני חושב שהקוף גם קלט ופשוט עושה את עצמו מופתע כדי לא לגרום לבן אדם להרגיש רע שהוא קוסם גרוע.
[השיר אמריקן פאי של דון מקלין הוא] 8:32 דקות. לא חצי מהפקק שלך אבל די קרוב.כמה זמן הוא? כי אני הייתי תקוע איזה 20 דקות הערב.
זה כן, זה הרבה מאוד.אני יודע שזה לא נחשב הרבה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.