Satisfied... יוני 2021 – סיכום חודשי 👊❤️🌵☀️🌈😱🍗🏆💾👻

LeAnnDyIan

Well-known member
נחגוג את חודש הגאווה
שזה בעצם כל יום בתפוז.
ואפילו את שבוע הספר
זה סתם המציאו שבוע בשביל עדי חו"ס שתרגיש חלק מהחבורה.
נציין את היום הארוך ביותר ל השנה
לא תודה.
נחגוג את סיום שנת הלימודים
איזה לימודים, כולם פה ישישים כבר. חוץ מאיזו פרחחה שרשמה פעם שהיא צעירה. לא זוכרת מי זאת הייתה אבל בטח כבר אכלנו אותה לארוחת ערב בבונקר.
אבל לבנתיים: לטאה או קוף?
איכס ואיכס. אבל לטאה היא איכסה גדול יותר8-{ אז אני מניחה שקוף.
מסתבר שמבטא בריטי וגוף חתיכי לא מספיק לי
חמודה הגיע הזמן להנמיך ציפיות. בטח תדרשי תכף שגם יהיה לבחור אופי או עתיד או שקר כלשהו. קחי גוף חתיך וסתמי|שפם|
שירי החודש: Don McLean - American Pie
כן|מאוהב|
טכנית זה לא באמת להט"בי
בטח שכן. וזה נפלא.
eagle_walking.jpg
זו ליטרלי אני באמצע הלילה וסהר שנאלץ לשמוע אותי רוטנת ומגדפת כל ההליכה יכול להעיד על זה😂
|לבירוק|שם: עדי חו"ס
אני שמחה שאת מכירה בשמך סוף סוף:-P:
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: 0 הגעתי בשעה טובה לגיל שהמפרקים כבר לא משהו8-*.
אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות
|לבכחול|ציטוט חודשי:
Janine: I’m not a mushroom. I’m not.
June: OK…
Janine: You can’t keep me in the dark and feed me lies and shit and expect me to be OK with it
חשבתי שזה הולך לכיוון מצחיק כי זה התחיל מצחיק ואז, לא8-*
אבל זה מוצלח.
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת:11, בדקתי
מעריכה את ההקרבה שלך|כן|
|לבכחול|סדרות החודש:CRITICAL ROLE
מחכה ליום שהדבר הזה יבטול/יסתיים כדי לראות אם תתחיל את הדבר הזה מההתחלה או שתמשיך לנצח לרשום את זה בסדרה החודשית שלך כדי לבדוק אם נשים לב שאתה מתחזה.
|לבכחול|שירי החודש: YOURE SONG
די משוכנעת שהשיר שלו ולא שהוא שיר. אבל שיהיה.
|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אני יודע המון על סדרות וסרטים
השאלה אם יש לך ידע על סדרות וסרטים מהמאה הנוכחית.

Lion_Heart

Well-known member
מעריכה את ההקרבה שלך|כן|

מחכה ליום שהדבר הזה יבטול/יסתיים כדי לראות אם תתחיל את הדבר הזה מההתחלה או שתמשיך לנצח לרשום את זה בסדרה החודשית שלך כדי לבדוק אם נשים לב שאתה מתחזה.
הכל בשביל פורום טלויזיה...בערך הכל
ובכן ,הקמפיין הנוכחי מסתיים השבוע, ואני אמתין עד כמה שצריך לקמפיין 3

LeAnnDyIan

Well-known member
|לבכחול|סרטי החודש: לא קרואלה. כי אני חרא ולא עומד בהבטחות שלי לבסטי פרום אנדר טסטיז שלי.
מודעות עצמית זה חשוב.
ואיש לא ידע מה רע כאבי איש לא סובל כמוני
כמוך? אני צריכה להקשיב לך שר את זה 3 שעות ביום|שפם|
וכמובן הממלוקים.
כמובן. איך אפשר בלי הממלוקים!
קוואבנגה לטס דו איט!
|מאוהב||כתר| שכחתי לשים את זה בתור הציטוט שלי גם, אבל בתאכלס זה שלי. אתה סתם גנבת לי אותו.
|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: לממלוקס!! ולהתחיל לראות רמת אביב ג'.
"יום הדין שלך הולך ומתקרב, דפנה!!" יו חובה מההתחלה|מאוהב|
נ.ב דילן בכוונה לא שאלה על זוגות שאני שונא אז אני אענה לבד: קאליזונה. למרות שדילן אוהבת אותן צריך להזכיר אותן בתור זוג כושל כי ארי היא זונה בוגדנית חסרת רגל.
סתום ת'פאק יא ילד פח, אין פלא שקרואלה שונאת אותך יא חסר טעם גזען והומופוב!:-[
חוץ מזה, כולם יכולים לראות את המאוהב שעשית על אריזונה בשרשור חתיכים אז תפסיק עם העמדות הפנים הזאת. אף ארוך לא הולם אותך|שפם|
|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? לחפור 5 שעות בטלפון על כלום.
זה הכישרון שלי יא חצוף. אולי התכוונת שהכישרון שלך זה להדביק דברים באוזן במשך 5 שעות:-D
|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? הוזייר העוכר ישראל הזה התורם כסף לטרוריסטים של העתיד אני לא מאמין שאשכרה קניתי דיסקים שלו רכשתי אלבומים באייטונס חפרתי לדילן לשמוע את השיר שלו ושל מיירן מוריס ובסוף מסתבר שהוא סתם עוכר מזל שלא טסתי לאירלנד לראות אותו:-[
מזל שלא הקשבתי לך, או לשיר. בטוח שיר גרוע במילא:-P:
ומגיע לך על התועבה שרשמת על אריזונה שלי😤
שרה צריכה לקבל את המקום הראוי לה כיוצרת השיר.
אבל בשבילך
|מאוהב||מאוהב|איזה מושלמת היא אני לא יכולהההההה😭😩😩
ובתאכלס אני איתך. בתור חובבת סונגרייטרים, 99% מהזמן אני אעדיף את הגרסה של כותב השיר מאשר הזמר שקיבל את השיר. אבל יש מקרים נדירים שאני מעדיפה גרסה אחרת. אבל אני עדין ממש אוהבת את השיר הזה ואיזה פעם ראיתי ביוטיוב איזה סרטון שמישהו העלה של כל הגרסאות שלו מברודווי וגם את הגרסה של שרה והבנתי שאי אפשר פשוט להרוס את השלמות הזאת|מאוהב| הוא מעולה בכל גרסה. הכי אהבתי אבל את זו של קת'רין ושל שושנה בין|מאוהב|
ארץ עיר טוב יותר? היה מעביר לי משמרות בבסיס.
מה? ארץ עיר זה ממש לא דבילי! זה המשחק הכי טוב שאי פעם המציאו!! (או במילים אחרות- זה המשחק היחידי שאני תמיד מנצחת בו בלי צורך לרמות:-D)
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת:|קדימה|אני אשכרה קפצתי עכשיו!!!
👏
|לבכחול|ציטוט חודשי:|קדימה|טוב חשבתי שעה ולא זוכרת:-(
זה הגיל. הגיע הזמן להתחיל להכין פתקים בטלפון כמו מילי.
למה כל מי שאני אוהבת סטרייט?|שפם|
איכס סטרייטים.
|לב|
אני יכולה להזיז את האוזניים, זה כשרון?
איכס יו זה הזכיר לי שראיתי לפני כמה ימים איזה סרטון של כל מיני מוזרים בטיקטוק שעושים דברים משונים עם הגוף שלהם והיה שם איזה אחד דוחה שמוציא את הפופיק שלו וזה נראה כמו איזה פטריה ויש לי עד עכשיו סיוטים מזה8-{
(האיכס אגב היה על הסרטון לא על האוזנים שלך, זה סתם הזכיר לי את זה. בעע)
כל מה שאני חושבת בכל פעם שאני רואה רקון:-D (ש90% מהפעמים זה את וסהר בפייסבוק מגיבים את הגיף הזה על רקונים רנדומליים)
:-D
זו התגובה היחידה שמתקבלת על הדעת כשרואים רקון.
זה גם מצריך צעקה שלי ביחד עם הגיף כי צריך גם שמע. פעם צעקתי על השותפה שלי IT'S LEXA!! כשהיא סיפרה איזה סיפור והיא הזכירה את המילה רקון והיא כזה "מה אלכסה קשורה?" ואז אלכסה הקרציה נדחפה לשיחה וכזה "סורי, קן יו ריפיט דאט" ולייק, סתמי ת'פה מי דיבר אליך בכלל יא וונאבי סירי|שפם|
ואז אני נזכר שבחמישי ושישי הזה אני מאוד עסוק
אז אנחנו נעמיד פנים שיום רביעי הוא אגדה אורבנית? כי אומנם אין בו טאקו אז הוא לא נחשב אבל השמועה מספרת שיש בו יין (כלומר לאנשים שהם לא המשפחה של עדי חו"ס ומסתפקים ביום אחד בשבוע).
אני גם הנחתי שאת לא באמת תקשיבי לי גם אם אני אאסור עליך
האמת שהסיבה היחידה שיצאתי מהמיטה כדי לכתוב את השאלון הזה זה כי חשבתי שאסרת עליי ואני בן אדם מעצבן שחייב לעשות דווקא. אם לא היית רושם כלום סביר להניח שהייתי ממשיכה לישון:-D
וכנראה צדקתי.
חודש הבא אני אבחר מראש מי יכתוב את השאלון
לפחות תעריך את העובדה שטרחתי להחליף משתמשים בשביל הבדיחה!
אם אתה [ליון] רוצה אני יכול לתת לך לעשות את השאלון כולו פעם הבאה.
וטפ?! הילד לא יודע לשרשר ואתה רוצה לסמוך עליו עם שאלון?! עם שאלון?!?!? שאלון זה לא איזה תינוק שאפשר להעביר אותו מיד ליד! זו אחריות גדולה שהיחידות שראויות לה הן או אני או גאיהמון. אז אם יש לכם בעיה עם השאלון שלי, עדי תתחילי לחשוב על שאלות מעכשיו.

Lion_Heart

Well-known member
עכשיו אני לא אדע אם אחרים היו עולים על זה בעצמם

אם אתה רוצה אני יכול לתת לך לעשות את השאלון כולו פעם הבאה.
*רגע - כשאתה אומר "הפתיחה" אתה מתכוון כיצד הסדרה התחילה כלומר מה קורה בפרק הראשון? או שאתה מתכוון לפתיח - יעני הIntro?

[כתשובה לשאלה של ליון]
האמת שזה היה לי מוזר כתשובה כי אני זוכר יחסית טוב את הסדרה אבל לא הצלחתי להזכר בפתיח שלה.
אבל אחרי קצת מחשבה נזכרתי בפתיח שלה והוא באמת היה מאוד יפה. מוזר ששכחתי אותו.
*אם הכוונה של ליון הייתה ל"כיצד הסדרה התחילה" אז כמובן שזה פתיחה זכורה מאוד של סדרה.
ידעתי!
תרשום אותי לשאלון בחודש הבא!, אכתוב שאלון מושקע ושכנראה אף אחד לא יבין
אני מתכוון לפתיח...ועכשיו נוספו לי 2 סדרות...צריך לרשום את זה איפהשהו (נילס הולגרסן ו בו ג'סט)

Lion_Heart

Well-known member
וטפ?! הילד לא יודע לשרשר ואתה רוצה לסמוך עליו עם שאלון?! עם שאלון?!?!? שאלון זה לא איזה תינוק שאפשר להעביר אותו מיד ליד! זו אחריות גדולה שהיחידות שראויות לה הן או אני או גאיהמון. אז אם יש לכם בעיה עם השאלון שלי, עדי תתחילי לחשוב על שאלות מעכשיו.
אז תתכונני, חודש הבא , השאלון שלי!

מילי08

Well-known member
לטאה או קוף?
אין לי שום דבר נגד לטאות, להיפך הן יפות וחמודות בעיני, אבל נראה שיש אנשי לטאה שמסתובבים בינינו ואין לי מושג מה זה אומר ולמה, אבל אם האינטרנט אומר אז הוא יודע וצריך להיזהר.
אבל קוף זה דבר ממש ממש חמוד ומתוק, אז קוף
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת|נרות| של טום הולנד ושלי ושל כריס אוונס ושל מרי אווג'רופולוס (אוקטביה מה100)
איזה חודש מרשים
תראו לי לטאה שתעשה דבר חמוד ומצחיק כמו זה:
איזה מתוק הוא! זה הורס
לטאה, עם קופים אני צריכה להתמודד ביום-יום :-P:
בגדול את צודקת, אבל בני אדם הרבה הרבה יותר גרועים מכל בעלי החיים, אז חבל להעליב את הקופים האמיתיים
טכנית ניק אסר על דילן השניה לעשות שאלון אבל הוא לא אמר כלום לגביי ונתתי לכם איזה שעה אז..
:-D יש על מי לסמוך |מאוהב|

לצערי אני כנראה אעשה ניק החודש ואענה (ואגיב) באיחור לא אופנתי בעליל :-/

Shiri from the block

Active member
|לבירוק|שם: שירן
|לבירוק|גיל: 33
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: אין לי שמץ

|לבכחול|סדרות החודש: אחוזת דאונטון
|לבכחול|סרטי החודש: לא ראיתי
|לבכחול|שירי החודש: בקסטריט בויז
|לבכחול|ספר החודש: לא קראתי
|לבכחול|דמויות החודש: ויולט גרנת'הם, איזבל קרולי
|לבכחול|שחקני החודש: מגי סמית'
|לבכחול|ציטוט חודשי: "Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV" (ריק ומורטי)
|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: חופשה משפחתית באילת

|גאווה|חודש גאווה שמח לכולם!|גאווה|
|גאווה|הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר
? תל אביב וירושלים
|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? בריאן וג'סטיןןןןןןןןןןן|גאווה| זינה וגבריאל? הסימן שאלה כי זה מורכב בשבילי וסיפור ארוך, אבל נציין גם אותן|גאווה| וסוואן קווין כי לא איכפת לי הן היו זוג והתסריטאים סתם חארות (אמה ורג'ינה מOUAT)
|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? לא עולה לי זוג לראש אבל מה שבטוח לא אלן ופורשיה.
|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- אני בי אז איך אני עונה על זה? חחח בכל אופן ניק קרטר, רנה אוקונר, בראד פיט, ברוק, כריס המסוורת' ועוד ועוד
|גאווה|צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- פייק כמובן אבל היה צריך להיות אמיתי:

ויאללה זינה וגבריאל

לא שמה קלקסה כי בטח הכל יהיה מפוצץ בהן כבר

|לבסגול|שונות:|לבסגול|
|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם
? אני יכולה להזיז את האוזניים ביחד ובנפרד זה נחשב?
|לבסגול|פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה? לא עולה לי משו לראש, לא ממש רואה טלויזיה
|לבסגול|איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? טאקי? זה לא משחק דבילי אבל זה משחק ילדות והוא עדיין כיףףף
|לבסגול|חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? חרב וחץ וקשת וחתול ליד
|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? פאוור ריינג'רס, פוקימון, סוויט וואלי היי
|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? ויולה דיוויס😭😭😭

|לבצהוב|תמונה/וידאו/בדיחה/עמוד אינסטה שכדאי לעקוב אחריו שתרצו לחלוק-
בדיוק אתמול התחלתי לעקוב אחריו, הוא קורע ממש: https://www.instagram.com/khaby00/

שם: תורג'י
|גיל: כמה פעמים, לא אומר, זהו ;-)
|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: חפץ חיים אנוכי

||סדרות החודש: אין
||סרטי החודש: לא ראיתי
||שירי החודש: עדן חסון
||ספר החודש: מחשבה עצמאית, אדורנו
||דמויות החודש:
||שחקני החודש:
||ציטוט חודשי: אם לא תאהב את עצמך, איך לעזאזל תאהב מישהו אחר?
||למה מצפים בחודש יוני: לא יודע

|גאווה|הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר
? ירושלים
|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? באטמן ורובין
|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? השכנים שלי
|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- אביב אלוש
|גאווה|צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- אפילו הוא נחשב כ"קוויר בייטינג" ג'יימס פרנקו

שונות:|לבסגול|
|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם
? מסוגל לחלק את האצבעות לשתי קבוצות כמו בברכת הכוהנים
|לבסגול|פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה? לאין
|לבסגול|איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? מחבואים
|לבסגול|חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? חוטיני ומורט שערות
|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? צעירים חסרי מנוח, ג'נרל הוספיטל
|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? אף אחד אינו עוכר מדינת ישראל. רק ישראלים לאומנים עוכרים אותה.

|לבצהוב|תמונה/וידאו/בדיחה/עמוד אינסטה שכדאי לעקוב אחריו שתרצו לחלוק-

|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אני יכולה לקפל את כל פרקי האצבעות העליונים בלי האחרים.
|לבסגול|פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה? אין, שונאת פרסומות, בלי הפליה.
|לבסגול|איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? סוליטר
|לבסגול|חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? אוזניות וכובע ביני
|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? היי, עניתי כבר על השאלה הזאת...
|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? אליהו הנביא

Reutk

Active member
|לבכחול|סדרות החודש: פרוייקט מסלול, בייק אוף בריטניה, שולחן לחמישה, המפקדת.

|לבכחול|סרטי החודש: אורות ליל שישי והדוקו היום בו עצר הספורט.

|לבכחול|שירי החודש: Only Girl (In the World)" - Rihanna

|לבכחול|ספר החודש: הספר החמישי בסדרה של שיר של אש וקרח.

|לבכחול|דמויות החודש: ספיר מהמפקדת

|לבכחול|שחקני החודש: כרמל בין מהמפקדת.

|לבכחול|ציטוט חודשי:
It is a horrible idea, I'm not changing my mind, I'm contradicting myself. I'm completely backtracking here.

Besides I told you that you shouldn’t live with me out of fear, and you are not living with me out of fear you're living with me out of desperation. okay?​

|גאווה|הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר? לא הייתי.

|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? רו וג׳ולס מאופוריה.

|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? הראל סקעת ועידן רול בגלל סקעת.

|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- ג׳ולס מאופוריה וסלואן מחדר חדשות.

|גאווה|צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים-

ארנולד וג'וש מפלייז לייק מיי:

פטריק וריצ'י מלוקינג:

|לבסגול|שונות:|לבסגול|

|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אין לי.

|לבסגול|פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה? יש את הפרסומות עם אסי ואלברט שהן מצחיקות וגם עמוס כזה מאמי, אבל אני לא יכולה לסבול שצועקים ואסי כל הזמן צועק אז אני כן מעבירה אותן. אני כמעט לא רואה פרסומות אז אין לי משהו אחר במקום אולי אם הייתי גרה בסאן אנטוניו. אז אני בטוח לא הייתי מעבירה את הפרסומות לHEB עם הספרס כי הן הורסות.

|לבסגול|איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? אין לי.

|לבסגול|חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? נס קפה וסוודר.

|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? כמו שכולם בטח כבר כתבו כאן, ג׳ון אוליבר.

Lhuna3

Well-known member
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: לא ספרתי, אבל מסוגלת לעמוד על רגל אחת בלי משענת יותר מ-5 דקות רצופות
זה המון!!
שוקולד (סדרה קוריאנית בנטפליקס)
אולי אני אנסה גם.

|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: לעבור דירה!! (עוברים בראשון ליולי)
בהצלחה!

|גאווה|הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר? בטח. בצעירותי במצעד בתל אביב. מאז שנולדו לי הילדים אנחנו צועדים במצעד בבאר שבע. בשנים האחרונות אנחנו - הקהילה הרפורמית בבאר שבע (שאני עומדת בראשה) צועדים כקהילה. השנה הבת שלי תצעד עם חברה יחד עם נוער איגי (החברה פעילה באיגי. הבת שלי מצטרפת לתמוך)
וואו |כתר| מרשים מאוד! גם שאת עומדת בראש הקהילה הזאת וגם המצעד וגם הבת שלך וחברתה!
את השניה שהכי הרשימה אותה בינתיים בשרשור הזה אחרי ליון והשלישיה שלו עם ניל פטריק האריס ודיוויד בורקה!

|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? מקלפת תפוחים ביחידה שלמה
אוקיי ליון עדיין מקום הראשון אבל צמצמת עכשיו את הפער מאוד!

וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? לא חושבת שיש סלבז עוכרי ישראל (חוץ מרוג'ר ווטרס, וגם הוא לא בטוח שממש עוכר ישראל) אלא כאלו שנקודת הראות שלהם מצומצמת, חד מימדית ומנקודת ראות מרוחקת.
אני בעקרון מסכימה איתך, כלומר אני לא חושבת שהם (רובם) מונעים באמת משנאה, אלא מדברים אחרים, מה שכתבת וגם נוספים שאין לי כוח להכנס אליהם.

Lhuna3

Well-known member
כי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? הוזייר העוכר ישראל הזה התורם כסף לטרוריסטים של העתיד אני לא מאמין שאשכרה קניתי דיסקים שלו רכשתי אלבומים באייטונס חפרתי לדילן לשמוע את השיר שלו ושל מיירן מוריס ובסוף מסתבר שהוא סתם עוכר מזל שלא טסתי לאירלנד לראות אותו:-[
אוי זה מבאס אותי גם לשמוע, אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלו.

|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)-|קדימה|אוקטביה|מאוהב|

מסיבת פיג'מות! (זה באקי ווייט וולף למי שמבולבל)
חחחחחחחחחחחח
אבל לא שאלו|שפם|בוווו עלייך|לא|
הייתי חייבת להזכיר לכם שאתם פסיכופטים שאתם משפפים את השטן |שפם|

[פופי ואיין] אוף קצת כן. אני במלחמה פנימית לגבי זה.
גם אני...

Lhuna3

Well-known member
אוקי, אבל זה זלזול באינטליגנציה של הקוף כי ברור מתי הוא מוציא את הדבר הזה מהכוס.
ואני חושב שהקוף גם קלט ופשוט עושה את עצמו מופתע כדי לא לגרום לבן אדם להרגיש רע שהוא קוסם גרוע.
נו, ותראה לי לטאה אחת שהיתה עושה דבר כזה אדיב וחברי.

כמה זמן הוא? כי אני הייתי תקוע איזה 20 דקות הערב.
[השיר אמריקן פאי של דון מקלין הוא] 8:32 דקות. לא חצי מהפקק שלך אבל די קרוב.

אני יודע שזה לא נחשב הרבה.
זה כן, זה הרבה מאוד.

:-D:-D

למעלה