didalf
Well-known member
וואי ממש יפה!!הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר? בטח. בצעירותי במצעד בתל אביב. מאז שנולדו לי הילדים אנחנו צועדים במצעד בבאר שבע. בשנים האחרונות אנחנו - הקהילה הרפורמית בבאר שבע (שאני עומדת בראשה) צועדים כקהילה. השנה הבת שלי תצעד עם חברה יחד עם נוער איגי (החברה פעילה באיגי. הבת שלי מצטרפת לתמוך)
וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? לא חושבת שיש סלבז עוכרי ישראל (חוץ מרוג'ר ווטרס, וגם הוא לא בטוח שממש עוכר ישראל) אלא כאלו שנקודת הראות שלהם מצומצמת, חד מימדית ומנקודת ראות מרוחקת.
אני בעקרון מסכימה איתך, כלומר אני לא חושבת שהם (רובם) מונעים באמת משנאה, אלא מדברים אחרים, מה שכתבת וגם נוספים שאין לי כוח להכנס אליהם.
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןאבל זה בכלל לא משנה כי עוד חודש יוצא הספר השלישי של Simon Snow.
עכשיו אני מנסה להחליט האם אני אקרא שוב רק את השני לפני או שגם את הראשון וגם את השני.
ממש אני אקרא מחדש. אולי אני אקרא מה שכתבנו אז. אנחנו כאלה יעילים בתקצור.
זה אכן זקן.גיל: מספיק זקנה כדי להיות בתפוז.
חחח וואו אתם באמת בפיגור שם. אנחנו כבר מתקדמים עברנו ממגפה למלחמה. אבל בכל מקרה שיעבור בקלותלמה מצפים בחודש יוני: חיסון שני. נראה שכולכם כבר התחסנתם אבל אני עשיתי את הראשון רק לפני שבועיים. בא לי כבר לסיים עם זה. למרות שטכנית כבר לא צריך את זה בשביל כלום יותר.
אני כתבתי את השאלון הזה ושכחתי שיש את השאלה הזאת וכבר שמתי גיפים למעלה
זה אכן כשרון ואכן חסר תועלת.איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? לא יודעת אם זה כישרון או סתם שעמום אבל אני יכולה למנות את כל ה-50 מדינות בארה"ב בסדר אלפבתי בפחות מדקה.
אבל לפעמים סתם בא לי לתת לשותפה שלי איזה כיפכוף כשאנחנו לבד ברכב גם בלי הילדות פעם גם צילמתי איזה לוחית רישוי של איזה רכב מוושינגטון שחנה מחוץ לעבודה שלי וסימסתי לה ואמרתי לה שבערב אני אתן לה כאפה בשמו כן, אני בן אדם רמאי. אל תשחקו איתי בשום דבר בחיים.
והיא תהיה לבושה במדים של סיהוקס.חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? עוגת גבינה וכדור פוטבול.
לרגע עשית לי חתיכת התקף לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיר שמקועקע לי במוח אני יודעת את המילים שלו!!!!! מסקנה: את לא מקשיבה לבסטי שלך.סליחה, זה "חלקם יותר מהראש" ואני צריכה לדעת כי סהר שר לי את זה כלללל היום