Satisfied... יוני 2021 – סיכום חודשי 👊❤️🌵☀️🌈😱🍗🏆💾👻

didalf

Well-known member
|גאווה|הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר? בטח. בצעירותי במצעד בתל אביב. מאז שנולדו לי הילדים אנחנו צועדים במצעד בבאר שבע. בשנים האחרונות אנחנו - הקהילה הרפורמית בבאר שבע (שאני עומדת בראשה) צועדים כקהילה. השנה הבת שלי תצעד עם חברה יחד עם נוער איגי (החברה פעילה באיגי. הבת שלי מצטרפת לתמוך)
וואי ממש יפה!!

|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? לא חושבת שיש סלבז עוכרי ישראל (חוץ מרוג'ר ווטרס, וגם הוא לא בטוח שממש עוכר ישראל) אלא כאלו שנקודת הראות שלהם מצומצמת, חד מימדית ומנקודת ראות מרוחקת.
אני בעקרון מסכימה איתך, כלומר אני לא חושבת שהם (רובם) מונעים באמת משנאה, אלא מדברים אחרים, מה שכתבת וגם נוספים שאין לי כוח להכנס אליהם.
|כן|

אבל זה בכלל לא משנה כי עוד חודש יוצא הספר השלישי של Simon Snow.
עכשיו אני מנסה להחליט האם אני אקרא שוב רק את השני לפני או שגם את הראשון וגם את השני.
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן|מאוהב|
ממש אני אקרא מחדש. אולי אני אקרא מה שכתבנו אז. אנחנו כאלה יעילים בתקצור.

|לבירוק|גיל: מספיק זקנה כדי להיות בתפוז.
זה אכן זקן.

|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: חיסון שני. נראה שכולכם כבר התחסנתם אבל אני עשיתי את הראשון רק לפני שבועיים. בא לי כבר לסיים עם זה. למרות שטכנית כבר לא צריך את זה בשביל כלום יותר.
חחח וואו אתם באמת בפיגור שם. אנחנו כבר מתקדמים עברנו ממגפה למלחמה. אבל בכל מקרה שיעבור בקלות|4U|

אני כתבתי את השאלון הזה ושכחתי שיש את השאלה הזאת וכבר שמתי גיפים למעלה|חבול|
:-D:-D

|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? לא יודעת אם זה כישרון או סתם שעמום אבל אני יכולה למנות את כל ה-50 מדינות בארה"ב בסדר אלפבתי בפחות מדקה.
:-0 זה אכן כשרון ואכן חסר תועלת.

אבל לפעמים סתם בא לי לתת לשותפה שלי איזה כיפכוף כשאנחנו לבד ברכב גם בלי הילדות:-D פעם גם צילמתי איזה לוחית רישוי של איזה רכב מוושינגטון שחנה מחוץ לעבודה שלי וסימסתי לה ואמרתי לה שבערב אני אתן לה כאפה בשמו:-D כן, אני בן אדם רמאי. אל תשחקו איתי בשום דבר בחיים.

|לבסגול|חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? עוגת גבינה וכדור פוטבול.
והיא תהיה לבושה במדים של סיהוקס.

סליחה, זה "חלקם יותר מהראש" ואני צריכה לדעת כי סהר שר לי את זה כלללל היום|חבול||פנים|
לרגע עשית לי חתיכת התקף לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיר שמקועקע לי במוח אני יודעת את המילים שלו!!!!! מסקנה: את לא מקשיבה לבסטי שלך.

didalf

Well-known member
[חודש הגאווה]שזה בעצם כל יום בתפוז.
תכלס:-D

[שבוע הספר]זה סתם המציאו שבוע בשביל עדי חו"ס שתרגיש חלק מהחבורה.
:-D:-D:-D

איזה לימודים, כולם פה ישישים כבר. חוץ מאיזו פרחחה שרשמה פעם שהיא צעירה. לא זוכרת מי זאת הייתה אבל בטח כבר אכלנו אותה לארוחת ערב בבונקר.

איכס סטרייטים.
נכון? פויה.

איכס יו זה הזכיר לי שראיתי לפני כמה ימים איזה סרטון של כל מיני מוזרים בטיקטוק שעושים דברים משונים עם הגוף שלהם והיה שם איזה אחד דוחה שמוציא את הפופיק שלו וזה נראה כמו איזה פטריה ויש לי עד עכשיו סיוטים מזה8-{
חחחחחח איכס8-{

זה גם מצריך צעקה שלי ביחד עם הגיף כי צריך גם שמע. פעם צעקתי על השותפה שלי IT'S LEXA!! כשהיא סיפרה איזה סיפור והיא הזכירה את המילה רקון והיא כזה "מה אלכסה קשורה?" ואז אלכסה הקרציה נדחפה לשיחה וכזה "סורי, קן יו ריפיט דאט" ולייק, סתמי ת'פה מי דיבר אליך בכלל יא וונאבי סירי|שפם|
:-D:-D חצופה אלכסה הזאת.

וטפ?! הילד לא יודע לשרשר ואתה רוצה לסמוך עליו עם שאלון?! עם שאלון?!?!? שאלון זה לא איזה תינוק שאפשר להעביר אותו מיד ליד! זו אחריות גדולה שהיחידות שראויות לה הן או אני או גאיהמון. אז אם יש לכם בעיה עם השאלון שלי, עדי תתחילי לחשוב על שאלות מעכשיו.
בתור השאלון-קיפה (מלשון פליימקיפה) אני מסכימה עם דילן. זאת אחריות גדולה מידי.

לצערי אני כנראה אעשה ניק החודש ואענה (ואגיב) באיחור לא אופנתי בעליל :-/
לאאא אל תהיי ניק זה לא בריא!

Lhuna3

Well-known member
זו ליטרלי אני באמצע הלילה וסהר שנאלץ לשמוע אותי רוטנת ומגדפת כל ההליכה יכול להעיד על זה😂
את עושה הליכות בלילה? לבד?
זה סתם המציאו שבוע בשביל עדי חו"ס שתרגיש חלק מהחבורה.
:-D
בטח שכן. וזה נפלא.
אני שמחה שכולכם אהבתם את הנשיקה המהממת של טננט ובארומן המהממים |מאוהב|
השאלה אם יש לך ידע על סדרות וסרטים מהמאה הנוכחית.
:-D

didalf

Well-known member
|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? בריאן וג'סטיןןןןןןןןןןן|גאווה|
|מאוהב||מאוהב|

|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? פאוור ריינג'רס, פוקימון, סוויט וואלי היי
וואי אהבתי סוויט ואלי היי

||ציטוט חודשי: אם לא תאהב את עצמך, איך לעזאזל תאהב מישהו אחר?
can i get an AMEN

|לבכחול|שחקני החודש: כרמל בין מהמפקדת.
צימר|כתר|

ארנולד וג'וש מפלייז לייק מיי:
|מאוהב||מאוהב|

לאא אל תסתכלי עליי ככה פיונה|מאוהב|;-(

הייתי חייבת להזכיר לכם שאתם פסיכופטים שאתם משפפים את השטן |שפם|
מה לעשות שהשטן סקסי?:-P:|מאוהב|
tumblr_n8d98yf8nl1rsfrkmo1_400.gif

Lhuna3

Well-known member
וטפ?! הילד לא יודע לשרשר ואתה רוצה לסמוך עליו עם שאלון?! עם שאלון?!?!?
:-D:-D:-D

אבל חייבים לציין לזכותו שני דברים:
1. הוא למד לשרשר!! והשרשור הזה מוכיח זאת. אגיד יותר מזה: אני הייתי פה בתחילת השרשור והוא כתב את התגובה הראשונה שלו במקום הלא נכון, ואז העביר אותה! :eek::eek::eek:
2. הוא חבר של ניל פטריק האריס ודיוויד בורקה.

LeAnnDylan

Well-known member
לרגע עשית לי חתיכת התקף לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיר שמקועקע לי במוח אני יודעת את המילים שלו!!!!! מסקנה: את לא מקשיבה לבסטי שלך.
לא לא לא, אני רוצה להבהיר משהו.
הוא אכן שר ״חלקם יותר מהראש״ במשך שלושה שבועות בערך זה כל מה שהוא שר כל היום. מדקלם לי את כל הקטע כולל ה״הוו מופאסה לא היה מבקש ממני את זה״
אני אף פעם לא צפיתי במלך האריות בעברית אז זה בטח לא משהו שאני הכרתי. ליטרלי כל יום הוא שר את זה ככה!
ואז אתמול אמרתי לו שאמרת שזה ״אפילו״ ונזפתי בך והייתי גאה בעצמי שזכרתי מה שהוא חופר כל לילה ואז הדביל הזה פתאום מתחיל לשיר ומנסה לשים את ״אפילו״ במקום ואז כזה בשיא הנונשלנטיות הוא כזה ״כן, זה אפילו״. בלי למצמץ אפילו. כאילו הוא לא חירב לי עכשיו את כל הילדות🤬 (שהחלה לפני שלושה שבועות אבל עדין!)

LeAnnDylan

Well-known member
אבל חייבים לציין לזכותו שני דברים:
1. הוא למד לשרשר!! והשרשור הזה מוכיח זאת. אגיד יותר מזה: אני הייתי פה בתחילת השרשור והוא כתב את התגובה הראשונה שלו במקום הלא נכון, ואז העביר אותה!
2. הוא חבר של ניל פטריק האריס ודיוויד בורקה ועל כן כולנו עפר לרגליו.
את אולי אפר לרגליו. ניל והבעל שלו מעניינים לי את הביצה הימנית (בחביתה).
אני לא סומכת עליו עם שאלונים וגם לא לשרשר כשיש פה עוד אנשים.
אם ממש חשוב לכם שהוא יחבר את השאלון זה בסדר גמור- שישלח את השאלות שלו לעדי והיא תערוך אותן ותפרסם כמו שצריך:-D
חוץ מזה שאני לא חושבת שמישהו מאיתנו מוכן נפשית עדין לשאלון שלם על דרקונים ודיסנילנדים:-D

didalf

Well-known member
לא לא לא, אני רוצה להבהיר משהו.
הוא אכן שר ״חלקם יותר מהראש״ במשך שלושה שבועות בערך זה כל מה שהוא שר כל היום. מדקלם לי את כל הקטע כולל ה״הוו מופאסה לא היה מבקש ממני את זה״
אני אף פעם לא צפיתי במלך האריות בעברית אז זה בטח לא משהו שאני הכרתי. ליטרלי כל יום הוא שר את זה ככה!
ואז אתמול אמרתי לו שאמרת שזה ״אפילו״ ונזפתי בך והייתי גאה בעצמי שזכרתי מה שהוא חופר כל לילה ואז הדביל הזה פתאום מתחיל לשיר ומנסה לשים את ״אפילו״ במקום ואז כזה בשיא הנונשלנטיות הוא כזה ״כן, זה אפילו״. בלי למצמץ אפילו. כאילו הוא לא חירב לי עכשיו את כל הילדות🤬 (שהחלה לפני שלושה שבועות אבל עדין!)
:-0:-0זה חטא ברמה שמגיע לו שידרוס אותו עדר גנו עכשיו|פטיש|

אם ממש חשוב לכם שהוא יחבר את השאלון זה בסדר גמור- שישלח את השאלות שלו לעדי והיא תערוך אותן ותפרסם כמו שצריך:-D
נכון! מתחילים צריכים לעבור דרכי. דילן היא כבר מומחית אז יש לה חופש לעשות לבד.

אבל אני מבחינתי בעד מי שיעלה את השאלון הכי מהר.
אז תעשי בעצמך גברת לונה!!!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל לי זה לא יבוא מהר, אני אצטרך לחשוב הרבה זמן מראש על שאלות...
יופי יש לך חודש להתכונן.
יש לך אפילו חודשיים כי חודש הבא כבר רשמתי את ליון.
אני רושם אותך כבר עכשיו לחודש שאחריו (כלומר אוגוסט)
אז אין לך תירוץ שאין לך זמן.
*כבר הספתקן לכתוב עוד כמה תגובות
עדי|חזיר| את בספטמבר

מי רוצה את אוקטובר?

LeAnnDylan

Well-known member
בואנה סתמו יא חצופים ספטמבר זה החודש שלי!! אין כבוד לימי הולדת שלישיים בשנה יותר|שפם|

למעלה