second star to the right
|ספו

second star to the right
|ספו

כותבת תוך כדי צפיה, חפירה אחרי שאני אעכל את הפרק......

הפרק כבר נפתח בצורה מבטיחה. באי בעולם חדש. לבד.
בריטניה, עולם ללא קסם. לונדון
באי הוא לגמרי ילד אבוד ומסכן. סוף המאה ה-19, יותר נכון תחילת המאה ה20.... לא ממש מסתדר עם השנים האבודות של באי, מכיוון שהוא חי 200-300 שנה לפני תקופתינו, והוא הגיע ללונדון של לפני 120 שנה....
באי נכנס לבית של משפחת דרלינג, נני הכלבה מתחת לשולחן..... ופגש את ......
ונדי!!
ניל
ותמרה

סוף סוף הם נפגשו. רמפל דורך על הפרצוף של הרופא הטוב כי הוא הסתכל על לייסי (כנראה הרופא הטוב עיוור או חרמן, איזו עוד סיבה תהיה לו להסתכל על הקסטורפה הזאת?!)
עימות בין ניל לאבא שלו.
ותכלס, שניהם צודקים, אבל ניל יותר.
אבא ובת בפעולה ........ וכמובן הם מביאים את כל החמולה......
אמה והחושים שלה סוף סוף בדרך הנכונה, יש תקווה.....
סנאו קצת אימהית מידי , אבל בחיי, חוץ מזה שהיא ילדה מאוהבת ובהכחשה, היא גם השריף, אז אולי תני לה לעבוד ותפסיקי להכניס את הלב לכל דבר....
תמרה ומג'יק בינס....
מה עוד יש בשקיק הקסמים של תמרה?
אוון מקנא בניל? האם זה תחילת הקרע בינהם?
העינוי של רג'ינה מתחיל.......
האם אוון עובד בבית משוגעים? האם הוא פסיכאטר? אולי הוא טכנאי? מזכיר לי את הטיפולים בשוק חשמלי שהיו עושים פעם לאנשים עם מחלות נפש (למי שראה נפלאות התבונה, יש סצנה מחרידה של הטיפול בשוק חשמלי)

פרסומת מדהימה לדיסני וורלד עם לאנה!!

וונדי החביאה את באיי בארון סודי.....
ההורים של וונדי אימצו את באיי!!
ניל ואמה מתעמתים שוב . מתחיל כבר לעייף חוסר הדיאלוג בינהם...
לשריף אמה יש חושים טובים... חבל שהיא לא אמינה כלכך
צל מיסתורי וקריפי לגמרי הגיע לבית משפחת דרנלינג. וונדי מוקסמת מקסם
באיי, מתוודה על העבר שלו....
עוד הבטחה לבאי... מעניין אך הוא ירגיש שוונדי תשבור אותה
למה צ'רמינג מנצל את הטובה שלו על רג'ינה?! איזה חמור....
הדברים המוזרים שיש בחנות של גולד.... דמעה של רג'ינה... ושל סנאו....
לייסי.... לייסי...לייסי. למה יש לי הרגשה מגעילה שאת עולה על המסך?!
סנאו חייבת להציל את רג'ינה כדי לרפא את הלב שלה... הגיוני במידה מסויימת.
אני תמיד אוהבת את הסצנות בין דיויד למרי מרגרט. הן כל כך אמיתיות ונוגעות ללב, נישואין אמיתיים.

הצל הגיע. וונדי לא עומדת בפיתוי.....
הצל הוא גירסא מעניינת לפיטר פן?! וונדי הלכה בלי באיי....
לפחות ניל מסכים לבוא עם אמה...
וואו, אמה התחילה לפתוח את הפה והלב.....
תמרה הזאת עושה לי צמרמורת
סוף סוף!! סוף סוף הם מדברים על העבר, ויש כאן רגע אמיתי
רג'ינה עומדת בגבורה בעינויים....
אוון נראה לי קצת דפוק בשכל.... לפחות אנחנו מגלים קצת ממה שעבר עליו מאז שנות השמונים...
אוון ותמרה שייכים לאגודה סודית שבמשך שנים מסלקת קסם מהעולם
וונדי חזרה אחרי לילה אחד, כנראה אחרי ההרפתקאה המוכרת, רק בלי האחים שלה...
איזה קריפי הפיטר החדש!! טוויסט מעניין. לפחות ניל לא פיטר פן.....
אוי די כבר עם לקסם יש מחיר.....
לא יודעת מה יותר גרוע, לייסי או בל.... שתיהן בילתי נסבלות, ואמילי דה ראבן היא השחקנית הכי גרועה בסדרה!!
רמפל מתוודה בפני לייסי על הנבואה
ולייסי הטיפשה לא יודעת מהחיים שלה, כי רמפל עדיין חושב בהיגיון ולא מתוודה בפניה
גשש אמה בפעולה, פותר כל תעלומה...
ניל שומר על אמה
, האם הוא משתכנע שהיא צודקת?
וכמובן שכל המקום מרושת עם מצלמות, כאילו DUH!
תמרה בורחת....
רג'ינה משתכנעת?! האם אבא שלו באמת מת?!
מה רג'ינה מנסה לעשות?! די ברור שאוון מונע ע"י נקמה, ולמחוק את הקסם מהעולם זה לא הדבר הכי חשוב לו בעולם....
באיי מתנדב לקחת את מקומו של מייקל והוא חוזר לארץ עם קסם, למה הוא הקריב את עצמו ככה?!
אוון הזה כזה מעפן.....
למה מרי מרגרט?! למה עצרת את דיויד
ניל מגלה את האמת..... תמרה קיק אס.... אבל שחקנית לא משהו.....
די!! היא ירתה בניל!! די!! לא!!
אמה!! קיק אס
די!! תמרה פתחה עוד פורטל לעולם אחר.... לאן הפורטל מוביל? תמיד לפני שהוא נפתח מגלים לנו את היעד, אולי תמרה חשבה על מקום כלשהו בו ניתן יהיה לרפא את ניל (סה"כ היא אמרה שהיא לא שונאת אותו)
די!! הם נשאבים לעולם אחר..... אל תעזבי... אל תעזבי... אל תעזבי....
די!!! סוף סוף!!
היא עזבה!! לא!! לא!! לא!!

אוון חופר בקדחניות, ומוצא . גולגולת. רג'ינה באמת הרגה אותו? למה אני מופתעת?!
הפיה כחולה ריפאה את רג'ינה
באנגלית gone בד"כ מתייחס למת, אבל אנחנו לא יודעים שניל באמת מת

הצל מפחד מאש?! למה?! אולי כי הוא עשוי מאוויר?
הוא גם מפחד ממים.... YYY איזה קריפי הצל הזה
אז ככה ניל והוק מכירים, הוק משה אותו מהמים. אז הוא כן הגיע לנוורלנד
מי כתב בעבר שבאי יהיה ג'ייק, נער הסיפון?! כנראה צדקת......
אבא מנחם בת
כיף לראות שהיא נותנת לו להיות אבהי איתה
עוד רגע של רג'ינה - סנאו - צ'רמינג
מה זה האירגון הסודי שעומד מאחוריהם?!
שווה בשווה. צ'רימנגס רצו לנטוש, רג'ינה רצתה להרוג, הוגן עבור עצמם אבל לא עבור האחר. אז עכשיו שיתוף פעולה בילתי נמנע....
גרג ותמרה גילו מה עושה האבן המיוחדת של רג'ינה

בפרק הבא.....
גרג ותמרה מתאבדים סידרתיים
הם משמידים את SB
האם רג'ינה תציל את היום?

Shiri from the block

Active member
אוי זה קרע אותי מצחוק
מה שהיא אמרה לגסטון Save it
ושלגייה רצה לה בדילוגים ורג'ינה Seriously?

shirush3

New member
זה ממש מצחיק

האמת שציפיתי שגסטון יהפוך שם גם לורד

Macphista

New member
סוף סוף פרק מעולה!

וואו, ממש הייתי מרותקת כל הפרק! זה לא קרה כבר נצח!
איזה יופי!
בשעה טובה!
ולייסי מלכה! כל עיירה קטנה צריכה טריילר טראש והיא פשוט נפלאה!

Macphista

New member
משהו אחד שפחות אהבתי

ומעריצים כבר הצליחו להנציח את זה בתמונה-

באמת... למה לא ראינו אותו מפרגע לה את הצורה בסצנה הזאת?
זה התבקש!
סקסיטיים.

shirush3

New member
האמת?

אני גם תהיתי למה הוא לא מנשק אותה או משהו בקטעים האלה

יכול להיות שהיה משהו והם חתכו כי לא היה זמן?

Macphista

New member
זו יכולה להיות סיבה אחת

סיבה אחרת שחתכו את זה החוצה אולי הייתה כי זה היה נוטף זימה מדי וזו עדיין "תוכנית משפחה" וכל הקשקוש הזה.
גם בעונה הראשונה יש סצנה שהוציאו ושחררו רק חלק ממנה ב"סצנות שירדו" או "מאחורי הקלעים" או השם יודע מה זה היה.
כשהם עוד בפרק 12 מכירים והוא נעמד מאחוריה והיא כולה מתנשמת בכבדות והסקססס באוויר והוא אומר לה "i'm a difficult man to love" ויש הטוענים שכל התפאורה והמצלמות והכל רעד בגלל כל הסקס ווייב. מטופש שזה ירד כי זה מתכתב עם הסצנה שהוא אמר לאמה את אותו הדבר בסטוריברוק.
אגב, קצת דומה לקטע בפרק האחרון שהוא משך אותה אליו. יש מעריצים שטוענים שהטלוויזיה שלהם רעדה בסצנה הזאת.

בכל מקרה, בחזרה למציאות, יש לי רעיון לספינאוף יותר מוצלח מהילדים בוונדרלד- once upon a time uncensored, שישודר ב- 11 בערב אחרי שכל הילדודס הולכים לישון.
ככה גם מעריצי סוואנקווין יקבלו קצת נחת.

shirush3

New member
יכול להיות

שיעברו לHBO ויפסיקו להיות סדרת ילדים...

OneWayOrAnother

New member
סופסוף נהנתי מהפרק !!!!

היה פרק מעולה מעולה מעולה
כל סצנה עולה על סצנה אחר

נהנתי:)

shirush3

New member
ווואוווו

מאיפה מתחילים? אני עוד לא מצליחה לסגור את הפה

סטורי -
ניל קאסידי, חסר לך שאתה מת!

אני לא מאמינה שהוא ימות, זה גם לא הפרק האחרון בשביל להשאיר אותנו במתח לעונה הבאה וזה גם יהיה אכזרי מידיי.
מעניין לאיזה עולם הוא הגיע
(בטח חזרה לנברלנד
) שירפאו אותו שם ושהוא יחזור להיות עם אמה

ואם כבר מדברים על אמה, שהראו שניל תופס אותה כמו שהוא תפס את רמפל, שנים רבות לפני, צעקתי למסך שתקפוץ איתו גם! כאילו מה הבעיה שלה לקפוץ?
היא עוד אמרה לו שהיא אוהבת אותו והוא אמר לה שהוא אוהב אותה *רגעי חולשה אעעעעע
* במקומה הייתי קופצת ביחד איתו

גם מבחינה הגיונית אם היא הייתה קופצת איתו היא הייתה דואגת שירפאו אותו וביחד הם היו מחפשים דרך לחזור הבייתה
במקביל גם סנואו, צ'ארמינג והנרי היו מחפשים דרך שהם יחזרו לסטורי....
זה יכל להיות כמו סגירת מעגל מגניב לתחילת העונה
(בכלל לא קשור לעובדה שאני לא רוצה את אמה וניל בעולמות נפרדים
)
עוד כמה נקודות על שאר סטורי:
ממש נהנתי לראות את רג'ינה שוכבת על שולחן חסרת אונים, מחוברת לאלקטורדות ומקבלת שוקים חשמליים
זה הראה בה עוד חוזק מסויים
היא הזכירה לי ככה את עצמה בתור המלכה הרעה בכל הפעמים שהוציאו אותה להורג.
אהבתי שסנואו חוותה את מה שרג'ינה חוותה(העריכה שצ'ארמינג שם לה את הטיפות הייתה נחמדה) ואני אוהבת את העובדה הם עדיין דואגים לה. הסצנה שרג'ינה התעוררה במיטה של סנואו והבינה שהם הצילו אותה הייתה חמודה
הדברים האלה מראים שהקשר של סנואו ורג'ינה הוא לא שחור או לבן וזה יפה

הייתה לי הרגשה שגרג ותמרה לא לבד ברגע שרג'ינה שאלה אותם אם הם באמת חושבים שלבד הם יצליחו להרוס את הקסם. מעניין מי הם ומה הם ואיזה עוד קסם יש בעולם

כ"כ שמחתי שאמה התעוררה בזמן לתת מכות לתמרה, התבאסתי קצת שהיא לא ירתה בה בחזרה

תהרגו אותי אוהבי רמבל, אבל ביחד היו ממש מיותרים הפרק
בל בכלל נראת כאילו היא צריכה מקלחת ורמפל מתלהב מהקסם, בשביל להלהיב את בל, כמו ילד קטן.
אני ממש רוצה את בל בחזרה, אבל את בל של 1X12, את בל שאהבתי!!
היא הדמות שהכי נהרסה עם הזמן...
שוב, אין מצב שניל מת!!!

"אגדות" - אהעאהעאהאעהא פיטר פן!!!! וונדי!!! יאייייייייי! שנים!!!
אני מ.... סוף עונה שעברה תחילת העונה הזאת מחכה לפיטר פן ונברלנד

אז ככה:
אני שמחה שבאי הוא לא פיטר פן
עשו את הילדים הקטנים ואת הכלבה ממש דומים לילדים בסרט של דיסני

מהרגע שהראו את הצל הוא נראה לי חשוד

אהבתי את הרעיון שפיטר פן בעצם כולא שם את הילדים האבודים ואת הסיבה לשם נברלנד. מישהו קרא את הספר? איך זה הולך שם?
האיזכור של וונדי לMERMAIDS בנברלנד גורם לי לרצות שיראו כבר את הסיפור של אריאל (לפחות בעונה הבאה
)
הסוף היה מגניב! דווקא הוק, שהוא הסיבה העיקרית לפירוק המשפחה של באי, הציל את באי.

ממש מעניין אותי לראות את הפינאלה כבר, אני מקווה שלא יאכזבו

אפילו יש סיכוי שאני אראה את הפרומו

Macphista

New member
טוב, אני אהיה "אוהבי רמבל" ואגיב

אני חושבת שהבעיה המרכזית שהייתה הפרק, וגם בפרק "לייסי", היא שסיפור רמבל כל כך רחוק מכל שאר הסיפורים.
כן יש נקודות השקה מזעריות (דייויד עזר לגולד אז גולד עכשיו עוזר להם עם רג'ינה, רג'ינה כועסת על גולד אז היא מתעללת בבל וכו') אבל כשהם ביחד הם באמת מנותקים מכל השאר.
רוב הסצנות של בל הם עם גולד. מדי פעם מרעננים והיא בוהה בגולד מדבר עם אנשים אחרים או שרג'ינה מתעללת בה קצת.
זו דמות בעייתית. אין לה קיום עצמאי בלי גולד/רמפל ואם זה ימשך כך גם בעונה הבאה והיא לא תקבל מעורבות בסצנות ובעלילה עם שאר הדמויות בסדרה אז אפשר להיפרד ממנה כבר בסוף העונה הזאת.
זה מעצבן, הנשים בסדרה מאוד חזקות ועומדות בפני עצמן, ורק היא... היא ה"בל" ב"רמבל" אבל לא יותר מזה.

וכן, הפרק ובפרק של לייסי, גולד משתמש בכל טריק אפשרי כדי להשאיר את לייסי איתו ליותר זמן, גם אם הוא צריך לשלוף שפן מהכובע- תרתי משמע.

shirush3

New member
אני לא יודעת אם זה זה

יכול להיות שזה זה, אבל משהו בהם ביחד לא מצליח להתחבר אלי

אני ממש לא אוהבת את בל העונה ובלי קשר אני לא אוהבת את רמפל אז גם כשהם ביחד הם לא ממש מעניינים אותי
(עדיין מקווה שיחזירו אותם למה שהם היו בעונה הקודמת
)
חבל שלא פיתחו את הדמות בתחילת העונה ונתנו לה קצת חיים משלה (הפרק שהיה לה כ"כ לא נחשב)

ד"א לייסי לא אמרה איזה משהו על להשאר עם גולד לנצח?
הוא קצת נלחץ... יכול להיות שהוא עדיין מחכה שבל תצוץ ממנה?

כי לייסי היא ברירת מחדל

בל נתנה את עצמה לרמפל, והשפיעה עליו לטובה. רמפל לא באמת הדאר ואן, פשוט יש לו את הכוחות שלו. אז נכון שיש את כל הדילים שהוא עושה עם כל העולם, אבל השיקול המרכזי שלו ברוב המקרים הוא רגשי נטו, וכל מה שהוא עשה בFTL היה בגלל הרגשות שלו כלפי באיי ומילה. אני חושבת שהוא נהנה מהעובדה שהוא all powerful כי בנינו, מי לא היה משתמש בקסם אם הייתה לו אפשרות...... אבל בפנים הוא המשיך להיות מגונן כלפי באיי והזיכרון שלו, והוא גם תמיד המשיך להיות פחדן.
נחזור רגע לבל / לייסי. בל נכנסה לו ללב. הוא באמת אוהב אותה, ולמרות שאין לו כוונה לוותר על הכוחות שלו, הוא מוכן לשנות את התנהגותו המרושעת עבורה. בל היא אדם טוב, שמאמין בזולת, ורוצה לשנות את הסביבה מתוך אמונה שאם לאנשים יהיה טוב, הם יהיו טובים בעצמם. רמפל מוכן לקבל את השפקת העולם הזו, כי היא מוכרת לו מהחיים שלפני הנבואה.

לייסי היא סתם דמות מטופשת שאלוהים רק יודע למה המציאו אותה (או למה נתנו לאמילי דה-רייבן עוד זמן מסך ולא למייגן אוהרה), אבל היא נותנת לרמפ לגיטימציה לשחרר את כל הרגשות השלילים שהוא כלא בעקבות היחסים שלו עם בל / אמה / הנרי / ניל. רגשות האשם נעלמו, הוא יכול להיות רע ואנוכי כאוות נפשו, כי זה מושך את לייסי. ורמפל בעצם רק רוצה להיות איתה, ומאמין שאולי איפשהו בפנים בל עדיין קיימת. אבל הוא לא סומך על לייסי, הוא לא מספר לה כלום. היא לא יודעת מי הילד בנבואה, היא לא ידעה שהוא משתמש בקסם, לא יודעת כלום על העיסקאות שלו.....

ayalam44

New member
הם צריכים לתת למיגן זמן מסך!

אני מתגעגעת אליה

והדמות שלה מגניבה
*~בניגוד ללייסי~*

Macphista

New member
אגיב ביחד לשתי התגובות מעלי

לגבי לייסי- אני רואה אותה בצורה ממש שונה מכן- היא מעין גולד דיגר טריילר טראש- זה כיף, זה משעשע, זה שובר שגרה עם כל הדמויות הכבדות וה"הו לא העולם הולך להיגמר" ומשטרת המוסר ומשמרת הצניעות שמשום מה אופפות את הסדרה ואת המעריצים שלה. היא סקסית, טיזרית, היא מתלהבת מרמפל, היא לא שופטת אותו ואני יכולה להמשיך למה היה לי כל כך כיף לראות את לייסי על המסך.
אני חושבת שרמפל נהנה מלייסי, כן בל היא אהבת האמת וכל זה, אבל עדיין, היה כיף. אני מקווה שמשהו ממנה ישאר כשהזיכרון של בל יחזור.
לאמילי זה ראווין יש עדר מעריצות (שלא נדבר על רמבל). אבל אי אפשר להשוות את זמן המסך שלה לזמן המסך של מייגן כי מייגן הייתה עסוקה בפרוייקט אחר בזמן הפרקים האחרונים.

למעלה